Fijn zonder Pijn

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Fijn zonder Pijn

Ben je op zoek naar een bedrijf waardoor je pijnvrij door het leven kan? Heb je lang last van klachten en pijn? Wellicht is Fijn zonder Pijn een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. 


Wat is Fijn zonder Pijn?


Via Fijn zonder Pijn kun je volgens het bedrijf pijnvrij door het leven. Het is in het leven geroepen voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van chronische pijn en daardoor niet voluit kunnen leven. Mensen die bijvoorbeeld door teveel pijn niet kunnen werken of sporten. Voor personen die vaak al allerlei dingen hebben geprobeerd om van de pijn en klachten af te komen. Wellicht heb je zelfs al een operatie ondergaan, ben je ten rade gegaan bij specialisten of zit je aan de medicijnen. Desondanks komen bij jou de klachten toch weer terug. Speciaal voor deze mensen is Fijn zonder Pijn in het leven geroepen. 


Speciaal programma

 


Je kunt een persoonlijk ontwikkeling programma volgen. Dit speciale programma is gemaakt om stapsgewijs je mindset te veranderen. Je gaat leren hoe het kan dat je pijnklachten hebt. Je zult ook leren hoe je deze pijn kunt elimineren. De mensen van Fijn zonder Pijn geven aan dat het mogelijk is om binnen 6 weken van je pijn en klachten af te komen. Volgens het bedrijf is het echt zo makkelijk. 


Twee trajecten


Bij Fijn zonder Pijn kun je drie trajecten volgen. Het eerste traject kost op het moment van schrijven € 299,-. Het betreft hier een online zelfstandig traject. Het tweede pakket dat je kunt afnemen is het Fijn zonder Pijn traject. De kosten bedragen € 747,-. Dit is een online traject. Je krijgt online begeleiding en feedback van het bedrijf. Je ontvangt speciale voor jou geselecteerde oefeningen. Er zit een reset moment van 2,5 uur bij. Je zult de benodigde (luister) boeken ontvangen. 


Het derde traject 


Het derde traject heet het Fijn zonder Pijn VIP traject. De kosten voor dit traject bedragen € 1697,-. Dit is een online traject. Personen die dit traject gaan volgen krijgen online feedback en begeleiding. Het traject bestaat uit speciaal voor jou geselecteerde oefeningen. Er zit een reset moment van 2,5 uur bij. Je ontvangt de (luister)boeken die je nodig hebt. Er vindt coaching plaats tijdens de reset momenten. Er zijn 2 extra reset momenten. Deze bestaan uit een hele dag en een dag deel. Er zit een lunch tijdens de reset dag inbegrepen. 


Bestellen 


Je kunt alle trajecten online bestellen. Je dient bij het traject dat je hebt gekozen op 'buy me' te klikken. Vervolgens dien je een aantal stappen te volgen om het traject daadwerkelijk aan te kunnen schaffen. Je dient eerst persoonlijke informatie zoals NAW gegevens in te voeren. De stappen die je hierna moet volgen worden op een simpele manier aangegeven. 


Contactmogelijkheden


Wil je contact opnemen met Fijn zonder pijn? Heb je een vraag, opmerkingen en/of feedback voor dit bedrijf? Fijn zonder Pijn is gevestigd in Rotterdam. Het adres staat op de website. Mocht je telefonisch contact willen opnemen is het telefoonnummer 0683241194. Het e-mailadres is ikben@fijzonderpijn.nu. 


Welke klantervaringen zijn er?

 


Ben je al klant bij Fijn zonder Pijn? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij deze organisatie. Ben je tegenwoordig pijnvrij en ervaar je geen klachten meer? Zou je andere mensen een positief advies over Fijn zonder Pijn geven? We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt via NederlandReview. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste platform op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)