DISQ Mobile Gym

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

DISQ Mobile Gym

Goede voornemens om nu écht eens wat aan je conditie te gaan doen. Je kent het vast wel. Maar uiteindelijk is het vaak teveel gedoe en niet handig om gebonden te zijn aan de sportschool om aan je dagelijkse portie beweging en meer te komen. Dit kan nu veranderen met de DISQ Mobile Gym, een handig apparaatje dat je overal mee naar toe kunt nemen en waarmee je meer kracht en een betere conditie op kunt bouwen. Wat de ervaringen van anderen hiermee zijn lees je op NederlandReview.


Over DISQ Mobile Gym

 
De DISQ Mobile Gym is een nieuw, klein en draagbaar apparaatje in fitnessland dat vrijwel alle apparaten in de sportschool vervangt. Je kunt er binnen en buiten mee trainen op elk niveau, en hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Hij bestaat namelijk slechts uit één heupgordel en twee bijbehorende enkelbanden. Door de weerstand van de DISQ hoger of lager te zetten bepaal je zelf het niveau van je training.
Diensten

 
Op de website van DISQ Mobile Gym vind je allerlei informatie over de DISQ, filmpjes, artikelen en een webshop. Ook kun je op de website bijvoorbeeld plaatsen vinden in Nederland waar je kunt trainen met de DISQ.


De DISQ is een schijf die je om je heupen aan een riem draagt. Daarnaast draag je om je enkels speciale banden waaraan je de kabels vastmaakt die uit de DISQ schijf komen. Door de weerstand te verhogen of verlagen, varieer je je workout in intensiteit. Als je de DISQ online besteld, kun je er meteen een lidmaatschap bij bestellen voor de Online Gym. Je kunt dan allerlei trainingen volgen op basis van het zogenaamde 10ROUNDS concept. Deze workouts hebben altijd dezelfde opbouw en bestaan uit een warming up, 10 rondes van oefeningen van 3 minuten en een cooling down. Je vindt in de Online Gym naast verschillende trainingsvideo’s o.a. ook complete workoutplans. Binnen 10 weken kun jij hiermee fit worden volgens hen. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar.


De DISQ app

 
Met de DISQ app kun je verschillende trainingen downloaden en je vooruitgang zelf bijhouden. Je kunt in de app kiezen voor programma’s specifiek voor de opbouw van conditie of juist voor het opbouwen van meer kracht. In de app kun je tegen betaling nog andere speciale trainingen downloaden.


Webshop

 
Naast de DISQ en het lidmaatschap van de Online Gym is er ook een speciaal gedeelte op de website te vinden, een soort aparte webshop in de website, waar je kleding kunt aanschaffen die bij uitstek geschikt is om te dragen wanneer je aan het trainen bent met de DISQ.


Klachten

 
Als je een klacht indient wordt deze binnen 14 dagen na datum van ontvangst beantwoord. Lukt dit niet, dan zullen ze je een indicatie geven over wanneer je een uitgebreid antwoord kunt verwachten. Als de klacht onderling niet oplost kan worden, ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.


Wat vind jij van de DISQ Mobile Gym?

 
Vind jij het écht een uitkomst dat je dit product ontdekt hebt en ben je nu fitter dan ooit, of valt het trainen met dit apparaat tegen en is het eigenlijk te ingewikkeld om zelf te doen bijvoorbeeld? Laat ons jouw mening horen!


Wat zijn de ervaringen met de DISQ Mobile Gym? Is hij echt zo handig in gebruik dat men hiermee meteen enthousiast aan het sporten is gegaan of niet?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

dikke like!!

DIKKE LIKE!!! Het ziet er misschien een beetje gek uit. Maar ik ben het met een groepje gaan doen. Mensen komen zelfs op ons af met de vraag wat het is en willen het ook proberen. Het werkt goed trouwens. Leuke workout, het raakt de juiste spieren. Het is niet het allegoedkoopst, Marja een gymabo komt ook op die prijs uit. Ik heb veel aan het voeding en trainings gedeelte gehad omdat ik geen idee had wat nou wel en niet goed voor je is en hoeveel je moet trainen. Dat wordt je goed uitgelegd en weet je dat je goed bezig bent.

B

Benzi

11-07-2018

1