Amino Alliance

9.2

Bestellen

8.8

Service

7.7

Prijs

9.3

Levering

86.3%

Zou hier weer kopen

Amino Alliance

Zoek je een middel die je bloeddruk, prestaties en welzijn ondersteunen? Wil je lekkerder slapen en een beter geheugen hebben? Wellicht is Amino Alliance dan wel een geschikt voedingssupplement voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit supplement bekend zijn. 


Wat is Amino Alliance? 


Amino Alliance is een voedingssupplement dat ervoor zorgt dat het lichaam van extra aminozuren wordt voorzien. Volgens de bedenkers van het middel zorgt het gebruik ervan voor een positief effect op de bloeddruk, prestatie, welzijn, slaap en geheugen. L-arginine is een van de ingrediënten welke wordt omgevormd in stikstofmonoxide. Gebruik ervan kan volgens het bedrijf vele lichaamsfuncties helpen. Het draagt onder andere bij aan verbetering van de cardiovasculaire gezondheid. Onderzoekers stellen dat het positief bijdraagt aan het herstel na sport, operaties en ziekte. Het product is gecontroleerd door het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT). Op de website worden nog meer voordelen van dit voedingssupplement beschreven. De stoffen zijn volgens deze onderneming speciaal en zorgen ervoor dat het niveau van stikstof in het bloed en de afgaven van groeihormonen ondersteund worden. Ook wordt er aangegeven dat lichamelijke prestaties verbeterd zullen worden. Mensen zullen zich goed voelen vanaf het moment dat ze ermee van start gaan.


Bestellen 


Wil je Amino Alliance bestellen? Dan is het wellicht handig om te weten dat het extra voordelig is om voor een kwartaalafname te gaan. Mensen die ervoor kiezen om een bestelling te herhalen, hoeven geen verzendkosten te betalen. Dit geldt alleen voor de eerste maand. Je kan kiezen uit vier soorten bestellingen. Voor de details per soort bestelling kun je het beste een kijkje op de website nemen.  Als je een keuze hebt gemaakt kies je voor de ‘Toevoegen aan winkelwagen’ button. Als je van plan bent vaker een aankoop te doen kan het raadzaam zijn om een account aan te maken. 


Verzenden 


Mocht je van maandag tot en met vrijdag voor 16:00 uur bestellen, kun je jouw pakketje de volgende werkdag verwachten. Abonnementsbestellingen worden iedere keer op dezelfde dag van de nieuwe maand afgeleverd, uitgezonderd de weekenden. Kwartaalverpakkingen worden verstuurd via de pakketdienst. Je zal dan per e-mail een Track & Trace code ontvangen, waarmee je kunt zien waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. Deze mail wordt verzonden op het moment dat jouw order het magazijn heeft verlaten. De kosten voor verzending van maand- en kwartaalverpakkingen bedragen € 3,95 Bij een minimale bestelwaarde van € 125,- worden er geen kosten om iets te versturen in rekening gebracht.


De klantenservice stuurt de reacties op werkdagen. Ze stellen mails op werkdagen binnen 48 uur te beantwoorden.


Retourneren 


Aan het retour sturen van bestellingen zijn retourvoorwaarden verbonden. Terugsturen kan wanneer je pakket hinder heeft ondervonden van het weer of als de inhoud door stoten schade heeft opgelopen. Wil je een retournering in gang zetten. Dan dien je een e-mail te sturen aan klantenservice@amino-alliance. Er wordt dan een reactie aan je gestuurd met retourinstructies. Je zal dan lezen hoe een en ander in gang gezet moet worden. De klantenservice stuurt de reacties op werkdagen. Ze stellen mails op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.


Klantervaringen


Heb jij al ervaring bij Amino Alliance? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw mening. Wat vind je van de werking van dit supplement? Heb je baat bij het gebruik? Zou je andere mensen aanbevelen dit product eens te bestellen? We stellen het zeer op prijs als je jouw ervaring deelt via een bedrijfsreview op deze pagina. 
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (51)

Amino Alliance poeders

Na een bezoek aan de dokter is de Amino Alliance door de dokter onderzocht omdat mijn bloedwaarden en urinewaarden veranderd waren. Volgens de huisarts voegt dit middel niets toe. Ik moest er onmiddellijk mee stoppen, het enige wat het geeft is een lege portemonnee. Vandaag gebeld door Amino Alliance en dit verhaal verteld. Midden tijdens het telefoongesprek werd het afgebroken door de telefoniste van Amino Alliance.

H

Heleen

18-06-2024

0

Amino alliance

Goedeavond iedereen, Ik geloof normaal gesproken niet zo in de reclames en overtuigende filmpjes, maar ergens heeft het verhaal van diederik me toch weten te overtuigen om het een kans te geven. Voorlopig 2 maanden in de test fase, en ik merk wel degelijk verschil. Ik slaap beter, word fitter en sneller wakker, en me concentratie is beter. Fysiek zwaar werk en trainingen, geen probleem! Heb zojuist de 3e bestelling geplaats. Prima aanvulling op mijn andere supplementen voor overdag! Top !

W

Wesley wolfs

22-05-2024

0

Supplent AA

Mijn echtgenote heeft de eerste levering volledig gebruikt. Het werkte echter averechts. Ipv een goede nachtrust kreeg ze hartkloppingen en kon slecht in slaap komen. Ondanks alle lovende reviews heeft ze besloten te stoppen met AA. Nu slaapt ze weer goed en gebruikt vitamine D.

H

Hans

12-05-2024

0

Amino alliance

Ik gebruik nu 5 weken deze poeder en sinds 3 weken merk ik echt duidelijk verschil. Ik kan nu eindelijk doorslapen. Ik wordt fit wakker. Heb meer energie om te sporten. Ik voel me er heel goed bij. Ik kan weer meer dingen onthouden. Ik had het eerlijk niet verwacht. Had al zoveel dingen geprobeerd. Maar toen zag ik dit op tv, en was nieuwsgierig. Ben blij dat ik de stap heb gezet. Ik kan dit iedereen aanraden. Top product!

C

Chantal

13-03-2024

0

Amino Alliance

Bestellen verliep om onbekende betalingstoring niet lekker. De verpakking past net door de brievenbus klep. Echter het deurtje van de postbak is een paar cm kleiner. Hierdoor kreeg ik het pakket bijna niet uit de postbak. Verder zie ik weinig wetenschappelijke onderbouwing van de medische beweringen.

A

Ad

27-02-2024

0

retificatie review

Fijn telefonisch contact gehad vandaag en excuses aanvaard .en alles fijn door gesproken , het is echt een top bedrijf. en aangegeven mijn review ook wel iets te pittig van aard was .

W

Wilma Smits

27-10-2023

0

Klantenservice

Het is een top produkt ben zeer tevreden geweest , na afgelopen juni het per ongeluk vergeten te zijn mee tenemen , op vakantie , heeft mijn lichaam het niet weten te herstellen ook niet met 2 zakjes per dag . De klantenservice vind ik waardeloos probeerde mij te bereiken wat moeizaam liep doordat ik aan het werk was en toen ik terug kon bellen , verbrak de verbinding opeens en ben ik ook niet terug gebeld en soms kom je er ook niet tussen . De medewerkster J vind ik niet klant vriendelijk over komen in haar benadering .

W

Wilma Smits

14-10-2023

2

KWARTAALGEMAK AMINO ALLIANCE

HET PRODUCT AMINO ALLIANCE IS BOVENMATIG GOED; HET HERSTELT ALLE BINNENORGANEN; HET HERSTELT BINDWEEFSEL; HET VERHELPT URINEVERLIES; HET VERHELPT VERZAKKINGEN; HET VERHELPT VERKALKING BIJ HARTVAATJES; HET VERHELPT GEWRICHTSPIJNEN; HET VERHELPT BOTVERKALKING; HET VERHELPT LITTEKENS; HET VERHELPT PIGMENTSTOORNIS; HET VERHELPT GAPENDE PORIËN; HET VERHELPT STRAI; HET VERHELPT CELLULITIS; HET VERHELPT VETROLLETJES; HET VERHELPT SLECHTE CONDITIES; ONTBIJT: ONTBIJTEN TOT 12:00 UUR MET FRUIT; LUNCHEN VANAF 12:00 UUR TOT 18:00 UUR MET SALADES; AVONDETEN VANAF 18:00 UUR TOT 22:00 UUR MET VLEES OF VIS EN GROENTEN MET EEN KLEIN STUKJE DONKER BROOD; VANAF 23:00 UUR IN DE AVOND AMINO ALLIANCE IN EEN GLAASJE WARMWATER !!!!

S

S.D. TILBURG

14-09-2023

2

Amino Alliance

Na een TV UITZENDING Diederik Nederveen geïnspireerd geraakt Amino Alliance zakjes te bestellen. Na 2 weken elke avond ingenomen te hebben kan ik niet anders zeggen: Fantastisch!! ?? al mijn spierpijnen en beweging problemen verdwenen. Ik ben iemand op seniore leeftijd. Kon dit jaar gemakkelijk 8 uur rondlopen op het North Sea Jazz. Ik werk nog en ook daar toon ik meer energie en een betere concentratie. Heb wel veel kriebels op mijn hoofd…zou mijn haar groeien?. Echt super product en raad het zeker senioren aan. Wel bewegen natuurlijk. Ik loop graag lang met mijn hondje ? 10.000 stappen per dag!

M

Mw P. Kooper

13-07-2023

1

Amino alliance

Ik gebruik Amino Alliance nu 6 weken en merk dat vooral mijn slaap veel dieper maar korter is. Voorheen voelde ik me nooit uitgeslapen en nu ben ik meteen fit en energiek. Ook met sporten voel ik duidelijk een verschil. Mijn spieren verzuren minder snel en spierpijn heb ik nagenoeg niet meer. Het herstel is veel beter. In het begin had ik even problemen met mijn schildklier waarden maar deze zijn inmiddels weer verbeterd.

J

Jolanda

01-07-2023

1

1 jaar

We hebben even gewacht wat het met ons doet. Maar we slapen heerlijk en zijn goed uitgerust.

A

Anita

15-05-2023

1

Amino Alliance

Kreeg een kwartaal pakket van een vriend en merkte al snel dat het dieper en korter slapen normaal was toen ik de reviews las. Ook normaliseerde mijn bloeddruk. ik hoop dat zo blijft. Ik blijk ook niet de enige die merkt dat nagels sneller groeien. Ik ga over op een jaarabonnement. Blijkt veel goedkoper. Ik vroeg mijn maat over de levering, service en prijs omdat ik nog niet zelf besteld heb. Maar kwa product ben ik zeer tevreden!

J

Johan S. Nouwens

11-05-2023

1

Amino Alliance

Ik gebruik amino alliance nu een paar maanden. Meestal voor het slapen gaan en heel soms op de dag. Een paar dingen zijn me heel duidelijk opgevallen: meer haargroei op mn hoofd (na ongeveer 2 maanden) Ik word ook uitgeruster wakker. Heb minder uur slaap nodig. Voordat ik dit supplement gebruikte had ik snel last van hoofdpijn in de ochtend als ik iets te laat naar bed ging. Dat is met amino alliance helemaal verdwenen. Ik voel me over het algemeen ook wat beter. Alles gaat iets makkelijker in mijn dagelijks leven. Heel dankbaar dat Amino Alliance op mijn pad is gekomen. Ik wil eigenlijk niet zonder meer. ??

K

Kathy

11-05-2023

1

Amino Alliance

Ik ben heel erg tevreden met Amnino Alliance. Nadat ik Corona had gehad knapte ik niet op en bleef maar moe, had geen energie. Ben Amino Alliance gaan gebruiken, iedere avond een zakje, een uur voordat ik naar bed ging. Met een week voelde ik me al zo veel beter. Ik gebruik het nog steeds

H

Hanny Terschegget

10-05-2023

1

Amino Alliance

Enorm blij met het gebruik van Amino Alliance. Ik gebruik dit product nu ruim een half jaar, iedere avond voor het slapen gaan. Ik slaap dieper en daardoor heb ik meer energie gedurende de dag. Voorafgaand aan het sporten neem ik ook 1 zakje, waarbij ik meer energie ervaar tijdens het voetballen. Een aanrader voor iedereen.

G

Gabriel

10-05-2023

1

Amino Alliance

gebruik het nu al een jaartje en het gaat goed met me, elk jaar krijg ik een gezondheid controle , waarin alles bekeken wordt van je bloed tot suiker en gewicht , en ben daar sinds vorig jaar beter uitgekomen alles in het groen als uitslag . Het jaar daarvoor zat ik in het geel dus op de grens . Dus wat goed en ik voel me goed en slaap dieper dan voorheen en hoop nu in 2023 in het najaar weer nog beter uit de controle te komen. Ohja ik voel me veel fitter overdag en kan me beter bewegen in me werk. Ik ben 56 jaar en heb reuma RA.

J

John Zuurman

02-05-2023

1

Amino Alliance

Zoals aanbevolen werd heb ik braaf een maand lang, iedere dag Amino Alliance op de nuchtere maag ingenomen voor het slapen gaan. Ik heb hier niets van gemerkt. Misschien dan toch ietsje meer energie overdag? vraag ik mezelf af. Maar het kost mij teveel geld om hier nog een maand mee door te gaan om dit als nog goed te ontdekken. De werking is volgens mijns inzien vrijwel nihil te noemen.

M

Marjan de Graaf

30-04-2023

3

Jaarverpakking Amino Alliance

Mijn vrouw en ik zijn net begonnen met Amino Alliance, dus over de werking kunnen we nog weinig zeggen. Maar ik had gelezen dat het opgelost in water nu smakeloos zou zijn, maar dat klopt in elke geval niet, het is echt heel smerig spul. Nu maar hopen dat het wel doet wat beloofd wordt !

P

Pim Staring

07-04-2023

1

Amino Alliance

Ik ben superblij met dit product. Na mijn CVA altijd een dronken gevoel in mijn hoofd, die is verdwenen. Slaap weer als een roosje . Jammer genoeg haalt het de moeheid niet weg die is blijvend ( overgebleven van mijn CVA) . Het is wel prijzig maar voor mij gaat mijn gezondheid boven geld. Er zijn nu totaal 4 man die dit gebruiken in mijn gezin en hebben alleen maar positieve reacties hierop. Betere sportprestaties en beter slapen.

C

Carin van Houten

06-04-2023

1

Amino alliance

Jammer dat er niet op mail gereageerd wordt. Wil het graag gebruiken maar heb nog wel wat vragen

M

Manon Rekers

29-03-2023

1