Video van Sint

8.9
8.9

Bestellen

9.2

Service

8.5

Prijs

9

Levering

95.2%

Zou hier weer kopen

Video van Sint

Sinterklaas is voor kinderen een magische tijd. Ze kunnen niet wachten tot Sint en Piet weer met hun stoomboot het land binnen komen gevaren en natuurlijk verheugen ze zich op het grote pakjesfestijn op 5 december. Video van Sint wil deze tijd voor jouw zoon of dochter nog net iets specialer maken. Maar hoe zal dit nou eigenlijk werken? Zal je kind werkelijk een video van de Sint krijgen die echt lijkt?Hoe moeilijk zal het zijn om zelf een video voor je kind samen te stellen? En zal de video wel op tijd arriveren voor 5 december of komt hun pas aan als Sint en Piet het land alweer uit zijn? Alleen ouders die wel eens een videoboodschap via de Sint hebben samengesteld via Video van Sint. Lees hun reviews om te lezen hoe hun kinderen op de boodschap reageerde. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers zullen laten zien of zo’n boodschap ook iets voor jouw kind zou kunnen zijn.

Over Video van Sint

Video van Sint is een cadeauwinkel die een wel heel speciaal cadeau voor je kind aanbiedt. Ze bieden je zoon of dochter namelijk een boodschap van Sinterklaas aan. Het zal een persoonlijk bericht zijn waarin ook de naam wordt genoemd voor meisje of de jongen voor wie het bedoeld is. Er wordt om een roepnaam gevraagd dus je loopt niet de kans dat er een volledige naam genoemd wordt terwijl iedereen een afkorting of andere roepnaam gebruikt. De boodschap zal zo’n 12 minuten duren. De Sint kan in die tijd over verschillende onderwerpen praten. Je kunt kiezen uit In je Eigen Bedje Slapen, ‘Je doet Goed je Best op School’ en nog wat andere onderwerpen. Zelfs over huisdieren kan worden gepraat. Ieder jaar staat er een ander thema centraal. Het jaar van schrijven (2018) is dat bijvoorbeeld de magische toverkunsten van de Pieten. Je kunt zelf kiezen voor Zwarte Pieten of Roetveeg Pieten. De boodschap zal al binnen een uur te bekijken zijn. Je zoon of dochter zal dus al heel snel verrast worden door een echte boodschap van de Sint. Natuurlijk kun je ook een boodschap aanvragen voor je neefje, nichtje, kleinzoon, kleindochter, oppaskindje enzovoort.

 

Diensten van Video van Sint

Je kunt via de website van Video van Sint een video aanvragen. Je kunt voor verschillende opties kiezen. Er is een download die overal af te spelen is. Je kunt ook kiezen voor een DVD die dan via PostNl wordt gestuurd. Je kunt ook voor een compleet pakket gaan. Daar zitten nog wat extra’s bij. Zo zitten er 5 goocheltrucs, een gesigneerde kaart en een envelop uit Spanje bij. Ook is er een Video van Sint klantenservice die je kan helpen als het samenstellen van de video niet helemaal wil lukken.

Klachten, Complimenten en Tips voor Video van Sint

Heb je ooit een boodschap via Video van Sint besteld, dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze speciale cadeauwinkel is. Hoe vond je zoon of dochter de boodschap op de video? Klopte de video met de informatie die je had doorgegeven en de onderwerpen die je had gekozen? kwam de video wel op tijd aan? En hoe ging de klantenservice van Video van Sint ermee om toen er iets niet helemaal goed ging? Schrijf je eigen Video van Sint review en laat ons weten wat jouw mening over deze cadeauwinkel is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Anderen bekeken ook

close

Video van Sint

Vergelijk reviews en bekijk Video van Sint