KerstpakkettenXL

10

Bestellen

10

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

KerstpakkettenXL

Het is in Nederland nog steeds een traditie om je personeel te belonen voor het geleverde werk van het afgelopen jaar door ze een kerstpakket aan te bieden. Van oudsher zaten er vooral luxe voedingsproducten en dranken in de pakketten, maar tegenwoordig vind je in de pakketten ook steeds meer gebruiksartikelen. Een grote aanbieder op het gebied van kerstpakketten is KerstpakkettenXL. De keuzes bij hen zijn zeer uitgebreid. Op deze pagina lees je wat je van hen kunt verwachten.


Over KerstpakkettenXL

 
KerstpakkettenXL is een label van Vos en Setz waaronder kerstpakketten online aangeboden worden. Vos en Setz B.V. is opgericht in 2001 en is specialist in alles op het gebied van importeren, produceren, bewerken en leveren van promotionele relatiegeschenken en kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en online keuze kerstpakketten. KerstpakkettenXL is de meest complete online shop op het gebied van kerstpakketten (voornamelijk gevuld met A-merken), kerstcadeaus, kerst keuzepakketten en eindejaarsgeschenken.
Diensten

 
Bij KerstpakkettenXL kun je op verschillende manieren een kerstpakket samenstellen. Je kunt zelf een kerstpakket samenstellen door een foodpakket te kiezen en daar non food artikelen aan toe te voegen.


Je kunt ook je werknemers zelf een keuze laten maken door ze via het online keuze concept te laten kiezen voor cadeaus, kerstpakketten, belevenissen, cadeaubonnen, etc. Voor het aantal bestelde pakketten ontvang je luxe cadeaucheques die je aan je medewerkers kunt geven. Zo kunnen zij na de kerst hiermee hun geschenken zelf uitzoeken in de daartoe geopende webshop, waarna zij deze binnen 5 werkdagen thuis ontvangen.


Wat verder bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van kerstpakketten hoort zijn de zogenaamde themapakketten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Oosters kerstpakket
  • Gezond kerstpakket
  • Wijn Kerstpakket
  • Italiaans Kerstpakket
  • Hollands Kerstpakket

Bij ieder kerstpakket wordt bovendien een gratis kerstvoordeelboekje toegevoegd vol met kortingsbonnen voor evenementen, dagtochtjes, vakantieparken, vakanties, webshops en hotels.


Naast het online samenstellen van kerstpakketten kun je bij KerstpakkettenXL ook relatiegeschenken bestellen waarbij je de keuze hebt uit biergeschenken, Rituals geschenksets, visgeschenken of wijngeschenken.


Wanneer je het moeilijk vindt om online een keuze te maken en de pakketten zelf wilt bekijken, dan kun je daarvoor de showroom in Drachten bezoeken. En bestel je meer dan 1.000 kerstpakketten? Dan kun je ook een pakket op maat laten maken met een eigen print bijvoorbeeld.


Betaling en verzending

 
Je kunt de bestelling betalen door middel van iDeal, Creditcard of op factuur. Voor het verzenden van een pakket naar een adres betaal je € 7,50 met uitzondering van de Online Keuze Pakketten, hierbij zit de levering in de prijs inbegrepen. Voor de levering van een pallet met pakketten op één adres betaal je € 37,50.


Klachten

 
Klachten met betrekking tot gebreken in geleverde producten dienen zo snel mogelijk, uiterlijk binnen acht dagen na levering, kenbaar te worden gemaakt aan KerstpakkettenXL. Bij overschrijding van deze termijn gaan zij er vanuit dat je akkoord gaat met (de kwaliteit van) de geleverde producten. Als de klacht naar oordeel van KerstpakkettenXL terecht is, dan kan zij zelf kiezen of zij het ontbrekende product aflevert of deze herstelt, vervangt of restitueert op de koopprijs.


Schrijf hier ook jouw mening op!

 
Heb jij al eens een kerstpakket ontvangen of weggegeven van KerstpakkettenXL? Was je erg tevreden over de inhoud van het pakket of ontbrak er volgens jou nog iets aan? Waren jouw werknemers blij met wat ze kregen en wat vond je van de prijs en de service?


Wat vinden de klanten van KerstpakkettenXL? Zijn de pakketten die zij bieden van hoge kwaliteit en kun jij jouw personeel hier nog echt mee verwennen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Tevreden over geleverde kerstpakketten

Vorig jaar hebben wij hier onze kerstpakketten besteld en dat is uitstekend bevallen. niks op aan te merken eigenlijk: op tijd geleverd, goed en mooi verpakt. Mag altijd goedkoper natuurlijk, want ik blijf een ondernemer, maar wij waren zeer tevreden en bestellen hier dit keer dus opnieuw.

A

Andries

04-12-2018

0