NederlandReview

  Ervaringen The Oriental Shop

  Sta jij op het punt jezelf of een ander een mooi servies uit het Verre Oosten cadeau te doen? Of snak je naar snacks die je in de supermarkt niet kunt vinden? Wellicht dat je deze webshop in Aziatische producten overweegt. Laat je hier adviseren door de consumenten die jou voor zijn gegaan bij The Oriental Shop en een review van hun ervaring hebben achtergelaten. Deel straks zelf jouw mening en kom nog eens terug om een beoordeling of recensie te schrijven.

  Azië in Nederland

  Veel Aziatische producten hebben zich een weg gebaand naar huiskamers over de hele wereld. Daarbij blijft het niet alleen bekende gerechten zoals allerlei soorten sushi en dim sum, onder het genot van een biertje of glaasje sake. Ook de snacks en andere etenswaar vinden onderhand gretig aftrek. En wat dacht je op het gebied van inrichting, voor in de keuken en decoratie? Verder zijn de oosterse wijsheden over het leven en gezondheid erg in trek door de connectie met innerlijke rust, vredigheid en de natuur. Van wierook kun je uiteraard nooit genoeg hebben.

  Studio Ghibli is het anime geesteskind van Miyazaki en gevestigd in Tokyo

  Van populair naar praktisch

  Het is altijd interessant om over groeiende trends en invloeden te praten, maar voorbeelden maken het altijd een stuk makkelijker voor te stellen. Sommige mensen komen misschien niet verder dan de Boeddha die ze in het tuincentrum hebben gezien, de afhaal en de instant noodles, maar de meesten weten gelukkig beter.

  Maar geef toe, het is toch een schitterend gezicht om je tafel te dekken met prachtige kommen en borden gelakt aardewerk als je binchotan-gerechten serveert. Of wat dacht je van een binto box als lunchbox voor op werk of miso soep uit een thermosfles? Menig kok loopt warm voor de kwaliteit van Japanse messen en hakblokken, sushimallen en rolmatjes zijn altijd handig, en eetstokjes horen daar ook bij, want sushi eet je niet met een vork. Maar als je een culinaire liefhebber bent van de Aziatische keuken, is er wel meer keukenwaar waar je interesse naar uit zou kunnen gaan, zoals een strainer, rijstkoker of een vuurvaste wok.
  Naast het juiste materiaal is, zijn de juiste ingrediënten ook belangrijk. Veel gerechten vereisen simpelweg ingrediënten die niet altijd bij de supermarkt te krijgen zijn. Denk bijvoorbeeld aan zeewier, bepaalde sojasaus, kewpie mayonaise en echte wasabi. En als we dan toch traditioneel bezig zijn, dan kunnen we de sake uit een mooie karaf, uitgeschonken in authentieke Aderia glaasjes natuurlijk ook niet vergeten. Of een kop groene matcha of sencha thee, geserveerd in een theekop van geglazuurd keramiek. Al dan niet met een bamboe theelepel.

  The Oriental Shop

  Dit is een internationale webshop voor allerlei cadeauartikelen, spullen voor in de kookgerei, pannen, servies, Buddha’s, Kimmidoll, woonaccessoires, etenswaren, cadeaus en gezondheidsproducten. Alles is afkomstig uit Japan of uit andere delen van Azië. Uiteraard is er ook een sale-afdeling, waarbij producten tegen gereduceerde prijs of met voordeel gekocht kunnen worden. Bestellingen kunnen wereldwijd bezorgd worden en vanaf 50 euro zijn de verzendkosten gratis.

  Recensies voor en door consumenten

  Hoe zit het eigenlijk met retourneren bij deze webwinkel? Is hun klantenservice klantvriendelijk in geval van klachten? Is het the real deal? Hoe zit het met de kwaliteit van de producten? Hier lees je de reviews van de ervaringen van eerdere consumenten en kun je zelf een recensie of beoordeling schrijven om de klanten na jou te kunnen helpen.

  The Oriental Shop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  5.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The Oriental Shop

  Uw beoordeling

  Borden skull

  Jammer dat de klantenservice geen ontvangstbevestiging stuurt als je een klacht mailt....al met al wél goed opgelost maar je wordt lang in het ongewisse gelaten. Las later op de site dat het tot 14 dagen kan duren eer dat je een reactie ontvangt terwijl je een klacht c.q. omruiling binnen 5 dagen moet melden...

  Door: A.G. Rooimans-Tetteroo15-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  nippon blue gift set 4 pcs tayo bowl

  Snel ontvangen in perfecte staat!!
  Meerdere malen besteld altijd goed geleverd!

  Door: Stephan 01-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Diverse producten

  Erg lange levering, bij een andere leverancier veel sneller en ook nog eens velemale goedkoper.

  Door: Anoniem28-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Mokken

  Levert niet de volledige bestelling. Ik had een set mokken gekocht, waarna ik na pas een aantal dagen te horen kreeg dat een aantal van die mokken niet meer leverbaar was, zonder excuus of pardon.. matige service

  Door: Sophie Jansen09-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  kussens

  meer dan een week besteld ,ze gaan het nakijken ,moet wachten....kan niet , is geen service ,echt niet ,ik ga nooit meer iets bestellen , dat is zeker
  geeft de klant update ...niks
  hoop dat ze mijn geld terugstorten meer niet

  Door: Schoeters23-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Borden skull

  Zoals in de voorwaarden vermeld, per email aangegeven dat er 1 bord niet goed is afgewerkt en ik dat dus graag wil ruilen...na een week nog niet eens een bevestiging ontvangen op mijn e-mail. 2e e-mail ook geen reactie chat op de Facebook pagina...ook geen reactie?! Netjes hoor, krijg wel direct reactie als je wil bestellen maar als er iets is geen gehoor!

  Door: A.G. Rooimans-Tetteroo07-09-2020
  Sandra Rooimans-Tetteroo15-09-2020

  Na enkele dagen na mijn 1e review kreeg ik gelukkig bericht. Ze hebben me netjes een nieuw bord opgestuurd en de beschadigde hoef ik niet retour te sturen. Al met al toch nog netjes opgelost. Jammer dat het bedrijf niet even een ontvangstbevestiging stuurt als je mailt over service, dat had een eerdere negatieve review voorkomen!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Incomplete levering. Geld en producten ben ik kwijt.

  Ik heb voor ruim 70,- aan boodschappen besteld, waarvan ik alleen een zak rijst en een doos bamiesoep heb ontvangen. Helaas staat op alle documentatie aangegeven dat de order 'volledig' is ingepakt en verzonden. . Wat is waar? Heeel slecht.

  Door: Deborah Steiginga25-03-2020
  Goedemiddag Deborah,31-03-2020

  Wat vervelend om te horen dat het niet juist is geleverd. Wat ik me wel afvraag is of u dit bij ons heeft besteld aangezien wij geen bamisoep verkopen. Heeft u anders een bestelnummer voor mij zodat ik dit kan oplossen en dan ga ik ervoor zorgen dat u ook nog wat extras krijgt mocht dit uiteraard onze fout zijn geweest. Met vriendelijke groet, The Orientalshop.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  50,-

  Geen bestelling ontvangen

  Door: Anet06-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is The Oriental Shop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over The Oriental Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The Oriental Shop actief?

  The Oriental Shop is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Wonen, Wijn, Bier & Sterke Drank, Koffie & Thee

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Oriental Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.