The Oriental Shop

5
5.7

Bestellen

4.5

Service

5.7

Prijs

4.3

Levering

41.7%

Zou hier weer kopen

The Oriental Shop

Sta jij op het punt jezelf of een ander een mooi servies uit het Verre Oosten cadeau te doen? Of snak je naar snacks die je in de supermarkt niet kunt vinden? Wellicht dat je deze webshop in Aziatische producten overweegt. Laat je hier adviseren door de consumenten die jou voor zijn gegaan bij The Oriental Shop en een review van hun ervaring hebben achtergelaten. Deel straks zelf jouw mening en kom nog eens terug om een beoordeling of recensie te schrijven.

Azië in Nederland

Veel Aziatische producten hebben zich een weg gebaand naar huiskamers over de hele wereld. Daarbij blijft het niet alleen bekende gerechten zoals allerlei soorten sushi en dim sum, onder het genot van een biertje of glaasje sake. Ook de snacks en andere etenswaar vinden onderhand gretig aftrek. En wat dacht je op het gebied van inrichting, voor in de keuken en decoratie? Verder zijn de oosterse wijsheden over het leven en gezondheid erg in trek door de connectie met innerlijke rust, vredigheid en de natuur. Van wierook kun je uiteraard nooit genoeg hebben.

Van populair naar praktisch

Het is altijd interessant om over groeiende trends en invloeden te praten, maar voorbeelden maken het altijd een stuk makkelijker voor te stellen. Sommige mensen komen misschien niet verder dan de Boeddha die ze in het tuincentrum hebben gezien, de afhaal en de instant noodles, maar de meesten weten gelukkig beter.

Maar geef toe, het is toch een schitterend gezicht om je tafel te dekken met prachtige kommen en borden gelakt aardewerk als je binchotan-gerechten serveert. Of wat dacht je van een binto box als lunchbox voor op werk of miso soep uit een thermosfles? Menig kok loopt warm voor de kwaliteit van Japanse messen en hakblokken, sushimallen en rolmatjes zijn altijd handig, en eetstokjes horen daar ook bij, want sushi eet je niet met een vork. Maar als je een culinaire liefhebber bent van de Aziatische keuken, is er wel meer keukenwaar waar je interesse naar uit zou kunnen gaan, zoals een strainer, rijstkoker of een vuurvaste wok.
Naast het juiste materiaal is, zijn de juiste ingrediënten ook belangrijk. Veel gerechten vereisen simpelweg ingrediënten die niet altijd bij de supermarkt te krijgen zijn. Denk bijvoorbeeld aan zeewier, bepaalde sojasaus, kewpie mayonaise en echte wasabi. En als we dan toch traditioneel bezig zijn, dan kunnen we de sake uit een mooie karaf, uitgeschonken in authentieke Aderia glaasjes natuurlijk ook niet vergeten. Of een kop groene matcha of sencha thee, geserveerd in een theekop van geglazuurd keramiek. Al dan niet met een bamboe theelepel.

The Oriental Shop

Dit is een internationale webshop voor allerlei cadeauartikelen, spullen voor in de kookgerei, pannen, servies, Buddha’s, Kimmidoll, woonaccessoires, etenswaren, cadeaus en gezondheidsproducten. Alles is afkomstig uit Japan of uit andere delen van Azië. Uiteraard is er ook een sale-afdeling, waarbij producten tegen gereduceerde prijs of met voordeel gekocht kunnen worden. Bestellingen kunnen wereldwijd bezorgd worden en vanaf 50 euro zijn de verzendkosten gratis.

Recensies voor en door consumenten

Hoe zit het eigenlijk met retourneren bij deze webwinkel? Is hun klantenservice klantvriendelijk in geval van klachten? Is het the real deal? Hoe zit het met de kwaliteit van de producten? Hier lees je de reviews van de ervaringen van eerdere consumenten en kun je zelf een recensie of beoordeling schrijven om de klanten na jou te kunnen helpen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

Anderen bekeken ook

close

The Oriental Shop

Vergelijk reviews en bekijk The Oriental Shop