TeaTox

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

TeaTox

Als je af wilt slanken dan kun je heel moeilijk lopen doen met strenge diëten, maar je kan ook afslanken door middel van thee. Dat is ten minste het doel dat TeaTox nastreeft. Maar hoe zal die thee van TeaTox nou eigenlijk smaken? Zal je er echt geen hongergevoel aan overhouden? Hoe lang zal het duren voor je enig resultaat begint te merken in de vorm van minder kilo’s? Zal je de bezorgservice van TeaTox de thee al snel komen bezorgen? En hoe zal de klantenservice van TeaTox reageren als de thee helemaal geen enkel effect blijkt te hebben voor jou en je figuur? Alleen mensen die de thee van TeaTox wel eens hebben geprobeerd kunnen je hier een antwoord op geven. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij nou eigenlijk over TeaTox denken. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen kunnen je laten zien wat er van TeaTox verwacht kan worden.


Over TeaTox

TeaTox is een supplementenwinkel die thee aanbiedt waarmee je kunt afvallen. Ze zeggen dat de thee is ontstaan uit een uitgekiende combinatie van 100% natuurlijke ingrediënten. Hiervan zijn gojibessen een voorbeeld. Al die ingrediënten samen bevorderen het afvallen. Dit doen ze allereerst door de eetlust af te remmen en je een voller gevoel te geven. Je zult dus geen hongergevoel aan deze thee overhouden. Het remt juist de eetlust waardoor je minder geneigd zal zijn om een tussendoortje te pakken of tijdens de hoofdmaaltijden veel te eten. Het functioneert namelijk al als jouw tussendoortje. Wel raden ze aan om een voedingspatroon te volgen waarin veel groente en fruit voorkomt. Ook verhoogt de thee de bloedomloop zodat je niet alleen afvalt maar ook nog eens een gezond lichaam krijgt. De thee is eenvoudig in te nemen met een glas water. Het kost dus weinig tijd of moeite. Op die manier kun je, in ieder geval volgens TeaTox, 10-20 kg per maand kwijtraken.
Diensten van TeaTox

De thee van TeaTox kan gemakkelijk online worden besteld. Je hoeft alleen maar aan te geven hoeveel thee je wilt en de betaling af te ronden. Je kunt er ook voor kiezen om eerst een proefpakket aan te schaffen. Dan kun je eerst eens kijken of je de thee want vindt voor je een definitieve beslissing plaatst. In ieder geval zal de bezorgservice van TeaTox de thee naar je opsturen. Ook heeft TeaTox een klantenservice die 24/7 open is om jouw vragen te beantwoorden.


Klachten, Complimenten en Tips voor TeaTox

Heb je ooit wel eens de thee van TeaTox geprobeerd? Dan horen wij graag hoe die ervaring voor jou heeft uitgepakt. Wat is de smaak van de thee? Verhielp het echt het hongergevoel en de trek in tussendoortjes? Viel je er echt van af en hoe lang duurde dat dan? Duurde het lang voor de klantenservice van TeaTox jouw proefpakket thee kwam bezorgen? En wat voor een klantenservice kun je van TeaTox verwachten als je met een probleem zit? Schrijf je eigen TeaTox review en laat ons weten wat jouw mening over deze speciale thee is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)