Tastyclub

6.5
6.3

Bestellen

6.3

Service

6.6

Prijs

6.7

Levering

71.4%

Zou hier weer kopen

Tastyclub

Lees hier wat anderen van Tastyclub vinden. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Lekker of niet? Tastyclub! Tasty of niet?

Over Tastyclub

De mensen achter Tastyclub hebben een grote passie voor eten, dineren, restaurants en eigenlijk alles wat hierbij komt kijken. Het is mooi en goed om te zien welke mogelijkheden ze bieden en krijgen. Ze helpen je om een goede bar te vinden, heerlijke lunchroom of een goed restaurant. Het is heerlijk om de mogelijkheden te bekijken. Ze helpen je om optimaal buiten de deur te genieten van een goed restaurant. Het is heerlijk om in de meest verschillende keukens een kijkje te nemen en natuurlijk om het eten uit deze keukens te proeven. Lekker toch! Ook jij zal ervan genieten. 

Ze zagen dat dagdeals, coupons of happy hours niet tot een echt succes leiden. Ze hebben daarom een nieuw concept ontwikkeld: Tastyclub. Het is een mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke manier en op een innovatieve manier kennis te maken met een restaurant. Gewoon lekker eten voor een standaar lage prijs zonder op zoek te gaan naar coupons, kortingen of andere acties. Gewoon volop genieten! 
Tastyclub is een digitale dinerclub met standaard kortingen. Ze maken gebruik van een innovatieve app welke je in staat stelt om standaard op de hele rekening 25 procent korting te krijgen. Het is heerlijk om gebruik te maken van deze dienst. Je krijgt niet alleen aanbevelingen voor de beste restaurants, maar ook nog eens een standaard hoge korting. Ook kun je het gebruiken om in de ochtend een keer een kop koffie te drinken of in de middag een lunch. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken welke deze app en welke Tastyclub je biedt. Uit eten gaan was nog nooit zo leuk! 

Diensten van Tastyclub

Tastyclub is een bedrijf welke je een mogelijkheid aanbiedt om standaard met een vaste korting naar de meest leuke restaurants en barretjes te gaan. Het maakt niet uit of je voor een ontbijt komt, lunch of voor diner. Met de app kun je snel ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

Klachten, tips en complimenten over Tastyclub

Ben je ergens ontevreden over? Dan is het natuurlijk goed om een klacht in te dienen en om je onvrede kenbaar te maken. Het is dan mogelijk voor hen om te zoeken naar een passende oplossing.  Tips en complimenten ontvangen ze natuurlijk ook graag om hun dienstverlening nog verder te verbeteren. 

Heb jij ervaring met Tastyclub? 

Schrijf je review over dit bedrijf Tastyclub op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij de Tastyclub! 

 

Lees hier wat anderen van Tastyclub vinden. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Anderen bekeken ook