Tastyclub

Alle reviews

Tastyclub

77% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tasty club membership

  I cancelled my membership because no one responded to my questions. I picked the monthly (more expensive) option to be flexible and able to cancel anytime. My emails were all ignored, contact directly through their website was ignored, and every month my account gets charged a membership fee. I have deleted the app and don't know how to get away from this company. Very unnecessary stress for me, I would not recommend Tasty Club at all.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Activatiecode wordt niet doorgegeven

  Ik heb de app al een aantal jaar. In principe is het een fijne app. Nu is mijn app verlopen, en is door de tasty club een nieuw lidmaatschap afgeschreven, dat zou akkoord kunnen zijn. Geld hebben ze inmiddels ontvangen, ik ontvang geen activatiecode en kan daarom de app niet gebruiken. Op mails wordt niet gereageerd.
  Ik heb eerder al een probleem met de app gehad, contact met de Tasty Club is erg lastig. Ik vind het erg jammer dat er door de Tasty Club niet gereageerd wordt, het concept vind ik super.
  Een betaalapp welke ik niet kan gebruiken vind ik onaanvaardbaar, het niet reageren vind ik niet kunnen.
  Erg jammer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Werking kaart

  Na enig heen en weer e mail verkeer met Jan en alleman van de TastyClub is rondom de aanmelding en de samenstelling van het account alles op een juiste en professionele manier opgelost. Ik hoop dat ik met veel plezier van de pas gebruik ga maken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fast reaction

  I was given Tastyclub gift card as a present. firstly had an issue with registration, mixed up with email, but thanks to the support, solved immediately

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slechte zaak

  Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar.
  mail wordt niet per direct beantwoord.
  Registratie niet mogelijk.
  Maakt amateuristische indruk.

  Helemaal mee eens. De digitale pas is niet zichtbaar in de app. Je beta as or ervoor maar het is geld in de sloot gooien.

  Nog steeds geen zichtbare digitale pas in de app. Ondanks herhaald schrijven met"het management". Niet bepaald klantvriendelijk terwijl er geld voor is betaald.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Totale tevredenheid

  Totaal tevreden!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanrader!

  Onmisbaar voor mij, leuke app met goede restaurants. Ben slecht in kaartjes bewaren dus geweldig om een keer een digitale kortingskaart te hebben. Ook leuk om cadeau te geven.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Korting op uiteten

  Heb laatst daar gegeten met mijn vriendin voor een super scherp tarief!!!
  met gebruik van de tastyclub kortingpas.!!!

  Ik raad iedereen het zeker aan

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooi concept!

  Leuk concept met goede restaurants. Gister gebruik gemaakt van de TastyClub kortingpas bij Mazzo. Heerlijk gegeten voor een onwijs scherpe prijs

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Restaurants worden belazerd

  We hebben nu twee keer heerlijk gegeten bij restaurants die we via de Tastyclub geselecteerd hebben. Ze staan op de site en app maar de restauranthouders wisten van niks. We hebben uit coulance de korting gekregen maar dit is natuurlijk waardeloos. Beide restaurants gingen meteen regelen dat ze van de site af kwamen wat ook al het geval is.

  Als het de eerste keer slecht beviel, waarom dan toch een tweede keer?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uit eten met korting

  Uit eten is natuurlijk altijd leuk en lekker, maar ik kan het niet altijd betalen. Via social media kwam ik echter in aanraking met Tastyclub. Hier kun je met 25 procent korting uit eten bij heel veel restaurants. In totaal zijn er geloof ik meer dan 500 restaurants die meedoen. Je krijgt een digitale kortingspas die je kunt scannen bij betalen, waarna er vervolgens 25 procent van de rekening af wordt gehaald. Dankzij deze handige manier kan ik veel vaker uit eten. De restaurants die deelnemen vallen over het algemeen in het duurdere segment, maar er zitten ook wel enkele restaurants bij die goedkoper zijn. Maar hier kun je overigens ook nog prima eten hoor!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ontzettend lekker gegeten en genoten.

  Ontzettend lekker gegeten en genoten.
  En de prijs viel inderdaad heel erg mee met al die korting!
  Vaker doen!

  Handy service

  We hebben nu twee keer heerlijk gegeten bij restaurants die we geselecteerd hebben via de Tastyclub.
  Alleen erg jammer dat beide restaurants totaal niet op de hoogte waren dat zij deelnamen aan de actie van de tastyclub. We hebben uit coulance wel de korting gekregen maar ze zijn meteen gaan regelen dat ze van de app en de site verdwijnen. Erg slorig van de Tastyclub.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  korting op uit eten in restaurants

  Ik vond het een beetje onhandig dat je moet registeren voor de korting, ik houdt niet van dan registeren overal en wachtwoorden onthouden.

  Maar als je het dan gedaan hebt, dan krijg je wel veel korting. Toch maar gedaan om die rede. En de korting is ook heel hoog

  Voor iemand met weinig centjes zoals ik is alle aanbiedingen goed
  Dan zou ik het doen daarom!

Anderen bekeken ook

Pixum
2 reviews

Als je zelf allemaal digitale foto’s op je desktop of laptop hebt verzameld, maak je regelmatig een selectie, waardoor je de mooiste overhoud...

MyPhotoFun
4 reviews

Lees nu ervaringen over dit bedrijf! NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed o...

VCAdirect
3 reviews

Wanneer u in de bouw werkt is het erg belangrijk om te weten aan welke veiligheidseisen gedacht moet worden. Soms is een VCA certificaat halen dan ...

LOI Kidzz
4 reviews

Soms heeft een kind wat meer moeite met een vak op de basisschool, zoals rekenen bijvoorbeeld. Maar andere kinderen hebben juist behoefte aan meer ...

Tastyclub

Lees hier wat anderen van Tastyclub vinden. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Lekker of niet? Tastyclub! Tasty of niet?

Over Tastyclub
De mensen achter Tastyclub hebben een grote passie voor eten, dineren, restaurants en eigenlijk alles wat hierbij komt kijken. Het is mooi en goed om te zien welke mogelijkheden ze bieden en krijgen. Ze helpen je om een goede bar te vinden, heerlijke lunchroom of een goed restaurant. Het is heerlijk om de mogelijkheden te bekijken. Ze helpen je om optimaal buiten de deur te genieten van een goed restaurant. Het is heerlijk om in de meest verschillende keukens een kijkje te nemen en natuurlijk om het eten uit deze keukens te proeven. Lekker toch! Ook jij zal ervan genieten. 

Ze zagen dat dagdeals, coupons of happy hours niet tot een echt succes leiden. Ze hebben daarom een nieuw concept ontwikkeld: Tastyclub. Het is een mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke manier en op een innovatieve manier kennis te maken met een restaurant. Gewoon lekker eten voor een standaar lage prijs zonder op zoek te gaan naar coupons, kortingen of andere acties. Gewoon volop genieten! 
Tastyclub is een digitale dinerclub met standaard kortingen. Ze maken gebruik van een innovatieve app welke je in staat stelt om standaard op de hele rekening 25 procent korting te krijgen. Het is heerlijk om gebruik te maken van deze dienst. Je krijgt niet alleen aanbevelingen voor de beste restaurants, maar ook nog eens een standaard hoge korting. Ook kun je het gebruiken om in de ochtend een keer een kop koffie te drinken of in de middag een lunch. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken welke deze app en welke Tastyclub je biedt. Uit eten gaan was nog nooit zo leuk! 

Diensten van Tastyclub
Tastyclub is een bedrijf welke je een mogelijkheid aanbiedt om standaard met een vaste korting naar de meest leuke restaurants en barretjes te gaan. Het maakt niet uit of je voor een ontbijt komt, lunch of voor diner. Met de app kun je snel ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

Klachten, tips en complimenten over Tastyclub
Ben je ergens ontevreden over? Dan is het natuurlijk goed om een klacht in te dienen en om je onvrede kenbaar te maken. Het is dan mogelijk voor hen om te zoeken naar een passende oplossing.  Tips en complimenten ontvangen ze natuurlijk ook graag om hun dienstverlening nog verder te verbeteren. 

Heb jij ervaring met Tastyclub? 
Schrijf je review over dit bedrijf Tastyclub op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij de Tastyclub! 

 

Lees hier wat anderen van Tastyclub vinden. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties.

}