Nutricia

8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Nutricia

De eerste drie levensjaren van je baby zijn heel belangrijk. In deze jaren verdubbelt zijn lengte, vervijfvoudigt zijn gewicht en groeien de hersenen met wel 1 gram per dag. Niet alleen vergt je kleintje veel tijd en aandacht, maar is het ook cruciaal om ‘m zo goed mogelijk te voeden en te verzorgen.


Nutricia is één van de vele bedrijven die baby- en kindervoeding verkoopt. Wat maakt Nutricia zo goed? Wat vinden de consumenten van de producten? Hoe zit het met de prijs-kwaliteitverhouding? En natuurlijk, hoe bevallen de producten bij de baby’s? Lees het hier bij NederlandReview!


Over Nutricia


In een tijd van gebrek aan moedermelk ontstond Nutricia, een bedrijf dat erin was geslaagd om bacterievrije ‘kindermelk’ te maken. Sinds 1901 produceert Nutricia kindermelk, en in de loop der tijd kwamen daar ook nieuwe producten bij zoals groentemaaltijden en ontbijtpap.


Nutricia zet zich in voor gezonde voeding en eetgewoonten in de eerste 1000 levensdagen van een baby. Deze periode is heel cruciaal voor een kind omdat hierin alle belangrijke onderdelen van het lichaam beginnen te groeien, zoals de hersenen, het darmstelsel en het immuunsysteem.


Om ervoor te zorgen dat het maximale wordt gehaald uit de voeding die Nutricia aanbiedt, doen ze regelmatig onderzoeken. Het laboratorium, Nutricia Research, is gelegen in Utrecht. Hier onderzoeken 400 medewerkers uit 35 landen op welke manier voedingsstoffen onze gezondheid en groei beïnvloeden. Samen met professionals in de jeugdgezondheidszorg en andere partijen probeert Nutricia het woord over gezonde voeding en eetgewoonten onder nieuwe ouders te verspreiden.


Op de website biedt Nutricia informatie aan over de verschillende stadia van een ouder worden: het zwanger worden, de zwangerschap zelf, het krijgen van een baby en het uitgroeien van de baby tot een gezonde peuter. Ook is het mogelijk om hun producten te bestellen.


 
 


Diensten Nutricia


Als je al je producten in je winkelmandje hebt gedaan, is het tijd om te bestellen. Bij Nutricia kan je betalen via iDEAL, MasterCard of VISA. Wanneer je je bestelling voor 20:30 uur plaatst, ontvang je ‘m de volgende werkdag thuis. Als je bestelling is verstuurd ontvang je een bevestigingsmailtje. Via jouw Nutricia account kun je de status van je bestelling volgen. Dit account moet overigens sowieso worden aangemaakt om te kunnen bestellen. Voor bestellingen onder de €30 worden er verzendkosten in rekening gebracht.


Krijg jij na je bestelling nou niet genoeg van Nutricia? Dan kun je je aanmelden voor hun nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van alle producten en persoonlijk voedingsadvies te ontvangen. Ook kun je ze volgen op Facebook, Twitter, YouTube en Google+.


 


Garantie, vragen en klachten bij Nutricia


Ben je niet tevreden met je product? Dan kun je contact opnemen met de Nutricia Kindervoeding Service via 0800 – 022 26 26. Als je je bestelling wilt retourneren, kun je dat doen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort, maar de kosten van het retourneren betaal je zelf. Producten van Nutricia kunnen niet geruild worden.


Heb je vragen over de producten van Nutricia? Bekijk dan eerst even de FAQ-pagina. Als je vraag hier niet tussen staat kun je contact opnemen met de klantservice door te bellen naar 0800 – 022 26 26, een mailtje te sturen naar shopsupport@nutriciavoorjou.nl of per post aan: Ingram Micro Commerce EMEA B.V.- Nutricia Kindervoeding Service Shop Support Energieweg 2 5145NW Waalwijk KvK-nummer: 17230750 Btw-identificatienummer: NL819763603B01


Ook bieden ze op de website een chat aan of kun je met ze WhatsAppen via +31 6 83 65 11 33.


Klachten

kun je bij voorkeur melden per telefoon of per e-mail. Klachten worden binnen 3 werkdagen beantwoord, met daarin een mogelijke oplossing voor het probleem.


 


 


Heb jij al ervaring met de producten van Nutricia? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!


Ook als je nog niet bekend bent met baby- en kindervoeding zit je hier goed! Oriënteer je hier op NederlandReview op verschillende bedrijven in deze branche en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten iets aan te schaffen bij Nutricia? Twijfel niet, laat zelf ook een review achter!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Nutricia

Ik weet niet meer de juiste benaming van het product. Ik weet wel dat toen mijn dochter geboren in 1998 met een autistische aandoening. Mijn vrouw niet in staat om borstvoeding te geven. Mijn dochter had tevens een lactose intolerantie. Nutricia ons toendertijd gratis voeding gaf. Dit was toendertijd een proef in samenwerking met het ziekenhuis en mijn dochter heeft er veel baat bij gehad en daar ben ik Natricia nog steeds dankbaar voor. Dus bij dezen. Dank u wel . Met vriendelijke groeten van een dankbare vader. Beetje laat maar wel gemeend

R

Robert Schmidt

14-11-2021

0