NederlandReview

  Ervaringen Holland at Home

  Wanneer je voor je werk naar het buitenland verhuisd bent, mis je toch vaak die typisch Hollandse dingen. Denk bijvoorbeeld aan een lekker stuk kaas of hagelslag voor op brood, stroopwafels bij de koffie, maar ook de Nederlandse tijdschriften, wasmiddelen en dergelijke. Jouw vertrouwde Hollandse merken en nog meer kun je bestellen bij Holland at Home. Wat zij allemaal bieden en hoe anderen de webshop beoordelen kun je hier bij NederlandReview lezen.

  Over Holland at Home


  Holland at Home is wereldwijd de grootste online supermarkt op het gebied van typisch Nederlandse producten en artikelen van Nederlandse merken. Zo kun je er onder andere de volgende populaire merken bestellen: De Ruijter, Bolletje, Calvé, Unox, Chocomel, Campina, etc. Naast levensmiddelen kun je er fair trade-, biologische en superfood producten vinden, baby- en kindervoeding, souvenirs, tijdschriften en nog veel meer.


  Erwtensoep, een van de meest typisch Nederlandse gerechten, hier in een reclame-uiting van Supermarkt Coop

  Diensten


  De website van Holland at Home kan in verschillende talen ingesteld worden, naast Nederlands is hij ook beschikbaar in het Engels en Chinees. Ook de prijzen kunnen ingesteld worden op verschillende valuta: Euro’s, Britse Ponden, Amerikaanse dollars of in Chinese Yens. Bij Holland at Home kun je uit verschillende categorieën bestellen:

  • Eten en drinken
  • Mooi en gezond
  • Baby en kind
  • Home en leisure (huis en vrije tijd)
  • Sinterklaas
  • Alcoholische dranken
  • Aanbiedingen

  Wanneer je als expat uitgezonden bent naar het buitenland hoef je jouw favoriete pindakaas, hagelslag en wasmiddel niet te missen, deze vind je allemaal in deze webshop terug. Bovendien kun je op de website ook allerlei artikelen lezen waarin weetjes te vinden zijn over Holland.

  Holland Miles


  Wanneer je bij Holland at Home een bestelling doet krijg je voor elke euro die je uitgeeft (excl. Btw en verzendkosten) 1 Holland Mile. Bestel je voor meer dan € 100,- dan krijg je 100 Holland Miles extra, boven de € 200,- 250 Holland Miles en boven de € 300,- 500 Holland Miles. De waarde van 1 Holland Mile is € 0,01, wanneer je voldoende Miles gespaard hebt, kun je deze weer gebruiken voor een korting op een volgende bestelling. Er zijn nog een aantal manieren om extra Holland Miles te verdienen, zie daarvoor de website. Na 180 dagen vervalt de waarde automatisch, houd daar dus rekening mee.

  Levering en betaling


  De verzendtijd en kosten die bij de bestelling komen, zijn sterk afhankelijk van het land waar de bestelling naartoe moet gaan. Alle bestellingen worden verzonden via PostNL met wie zij een scherpe prijsafspraak hebben kunnen maken omdat zij jaarlijks grote volumes verzenden. Een bestelling bij Holland at Home kun je betalen via iDeal, Visa, MasterCard, American Express, PayPal of Alipay.

  Klachten


  Wanneer de bestelde producten niet aan de verwachtingen voldoen omdat er schade is ontstaan door breuk, tijdens transport of wanneer het verkeerde is geleverd, dan moet je Holland at Home daar binnen twee werkdagen na ontvangst van op de hoogte stellen.

  Schrijf hier ook jouw review!


  Wat vind jij van Holland at Home? Is het assortiment volledig en leveren zij de bestellingen snel en netjes af? Of heb jij hier al eens iets besteld en was je om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden? Schrijf het hier op, zodat anderen kunnen leren van jouw ervaringen!

  Leveren ze bij Holland at Home snel de lekkerste Nederlandse rookworst in andere landen of moeten de klanten voor een te hoge prijs erg lang wachten?

  Holland at Home
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4.6
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  3.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Holland at Home

  Uw beoordeling

  Blik stroopwafels

  Afgelopen week heb ik voor mijn klant in Amerika navraag gedaan over haar bestelling.

  Deze was op 25-2 geplaatst en betaald.
  Tot mijn verbazing was de bestelling niet eens opgestuurd en kreeg ik zonder pardon het betaalde bedrag teruggestort.

  Ontzettend onprofessioneel om zonder bericht of excuses de order op deze manier te annuleren en geen moeite te doen voor een alternatief product. Echt goede klantenbinding. Ik ga dus NOOIT meer iets via Holland-At-Home bestellen.

  Door: de Jong06-04-2020
  de Jong08-04-2020

  Helaas kan ik mijn review niet meer verwijderen. Holland-at-Home heeft mij naderhand keurig een bericht gestuurd met excuses en begrijpelijk dat in deze tijd er weleens iets mis kan gaan. Bedankt en zeker voor de snelle service om mij weer een goed gevoel te geven.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Groothandel babyfooding / voor Export.

  Geachte heer mevrouw ;
  Mij naam is A.H.Kaaker woon in Amsterdam .

  Wij zullen op prijs stellen als u gaan ons informeren over de mogeleijkheid om op groot schaal baby fooding bij jullie te bestellen voor export naar buitenland .
  wij hebben een family bedrijf die in het buitenland bevestigd is en ook zaken doen met veel anderen laneden .
  Het is voor ons de eerste keer dat wij willen graag handel doen in het Nederlandse markt .
  Wij zou gaan willen baby fooding exporteren . graag verzamelen we zo veel mogelijk informatie daar over .
  Ik zou graag jullie (afd verkoop) telefonisch benaderen om meer informatie te kunnen wiselen en vervolg in de toekomst samen zaken te kunnen doen .

  Ik hoop bij deze u voldoende te hebben uitgelegd en graag ontvang ik uw reactie en antwoord mij tegen moet .

  met vriendelijke groet.

  AHkaaker.
  Tel : 06 4414 7877.
  Email : ahkaaker@msn.com.

  Door: H.Abdul10-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  bestelling nog niet binnen

  een maand geleden een bestelling gedaan, nog niet binnen.
  een keer contact gehad met klantenservice en dat is ook alweer 2 weken geleden.
  dit vind ik zeer slecht, ik hoor gewoon niks...

  Door: m doorschodt05-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Holland at Home een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Holland at Home. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Holland at Home actief?

  Holland at Home is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Persoonlijke verzorging, Multimedia & Bladen, Levensmiddelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Holland at Home gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.