NederlandReview

  Ervaringen Fruitmand-specialist.nl

  Sta jij op het punt om een fruitmand cadeau te doen, maar ben je allereerst benieuwd naar de meningen en ervaringen van eerdere consumenten met dit bedrijf? Hier lees je de reviews en beoordelingen van de mensen die je voor zijn gegaan met bestellen. Wil je straks zelf ook iemand helpen bij het maken van een keuze voor een geschenk? Kom dan gerust nog eens terug om zelf een recensie te schrijven.

  Vergeten traditie herleeft

  De fruitmand is zeker niet iets nieuws, maar is de afgelopen jaren behoorlijk verdrongen door de giftbasket met veelal presentjes waar je weinig aan hebt. Dat is zonde, want er zijn genoeg redenen te bedenken om er eentje te geven. Traditiegetrouw geef je er eentje als iemand ziek is en in bed ligt. Of diegene nu thuis, in het ziekenhuis, verzorgingstehuis of revalidatiecentrum ligt, maakt daarbij niet uit. Maar er zijn genoeg andere momenten te bedenken dat een heerlijke fruitmand gewaardeerd wordt, zoals een jubileum (die standaard fles wijn is inderdaad ook gemaakt van druiven, maar dat telt niet), geboorte van een baby, thuiskomst na ziekbed of vakantie, verjaardag van een foodie, huwelijk, slagen of behalen van diploma, Moederdag, Vaderdag, met Valentijn voor je geliefde en ga zo maar door. Fruit is eigenlijk altijd welkom. Desnoods doe je er een reep chocola of ander snoep bij voor de balans als je het te gezond vindt worden.

  Een fruitmand geef je als iemand ziek is

  Leuk én gezond

  De gedachte achter de fruitmand was ooit dat iemand al die extra vitamines en energie wel goed kon gebruiken. En op dat punt is er eigenlijk niets veranderd, want een zieke kan al dat extra’s goed gebruiken om weer beter te worden, die kersverse moeder in dat kraambed heeft er ook behoefte aan na alles wat ze heeft doorstaan (plus dat snelle gezonde snacks ook praktisch zijn met een pasgeboren baby) en die appel of peer gaat nu eenmaal minder snel op je heupen zitten als die hartvormige chocolaatjes. Door kleine toevoegingen, zoals een knuffel, tijdschrift, fles sap of champagne, kun je een die bananen, druiven, mandarijnen en sinaasappels een persoonlijke twist geven, waardoor deze makkelijk aan de gelegenheid kan worden aangepast. Denk je dat de krijger van de zeegras mand, liever een kratje heeft? Dan kies je daar gewoon voor. En ook een babymand is zo aangepast op een jongen of een meisje als je dat zou willen.  Fruitmand Specialist

  Als je geen zin hebt om een paar uur op zoek te gaan naar een geschikte mand, langs de groenteboer te lopen en voor cadeautjes op pad te gaan, kun je ook online een fruitmand bestellen. Deze wordt dan kant en klaar geleverd. De Fruitmand Specialist is zo’n webshop waar je allerhande fruitmanden kunt vinden voor hem of haar. Je kunt daarbij kiezen voor een selectie van vers fruit, citrusfruit of seizoensfruit. Ze hebben verschillende formaten (basis, medium, luxe en royaal) en variaties die door de koper voorzien kunnen worden van een persoonlijk kaartje met bijvoorbeeld beterschapswens of knuffel. Ook is het mogelijk het fruitgeschenk te laten voorzien van extra groente. Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd, óók in het ziekenhuis.

  Recensies: verrot of glanzend

  Toekomstige klanten zijn erg geholpen met de reviews van ervaringen van de consumenten voor hen. Dankzij hun mening en beoordeling kunnen geïnteresseerden namelijk een bewuste keuze maken en is de kans dat ze voor onaangename verrassingen komen te staan nihil. Aarzel dus niet en schrijf vandaag nog een recensie om je medemens van antwoorden te voorzien. Alvast bedankt!

  Fruitmand-specialist.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fruitmand-specialist.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fruitmand-specialist.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fruitmand-specialist.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fruitmand-specialist.nl actief?

  Fruitmand-specialist.nl is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen, Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fruitmand-specialist.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.