Zmoker

6.3
8

Bestellen

6.3

Service

5

Prijs

5.7

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Zmoker

Elektrisch roken wordt de nieuwe trend nu roken op steeds meer plaatsen verboden wordt. Lees hier ervaringen van klanten van Zmoker, een online webwinkel voor alles wat te maken heeft met de e-sigaret. Elektrisch roken is minder schadelijk dan gewone sigaretten, in ieder geval voor de omgeving van de roker. De roker krijgt nog steeds nicotine binnen, maar toch is “dampen” zoals elektrisch roken ook wel wordt genoemd, minder schadelijk voor de gezondheid dan wanneer u een gewone sigaret opsteekt. Daarom stappen steeds meer mensen over op het roken met een e-sigaret.

Over Zmoker

Zmoker is een online webwinkel waar u alles kunt kopen dat te maken heeft met elektrisch roken. Als u wilt beginnen met elektrisch roken dan zult u eerst een staterkit moeten aanschaffen. Deze bevat een elektronische sigaret met batterijen en een vulling e-liquid, de vloeistof die u in de e-sigaret moet doen om hem te kunnen laten werken. Als u eenmaal uw starterskit heeft gekocht dan kunt u vervolgens volstaan met het kopen van navullingen e-liquid. Deze is in diverse varianten te verkrijgen. Het hangt af van uw eigen voorkeur welke u koopt, net zoals het van uw eigen smaak afhing welke sigaretten u voorheen rookte. Zmoker geeft op de website aan dat verzending van bestellingen altijd gratis is en dat u uw bestelling binnen enkele dagen in huis heeft. Zmoker is gestart in 2010 als ‘zolderkamerproject’ en is in de jaren daarna uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf. Dat er sinds enkele jaren een algeheel rookverbod geldt in de horeca en in alle overheidsgebouwen zal daar ongetwijfeld toe hebben bijgedragen. 

Kan ik van het roken af komen met een e-sigaret?

Sommige mensen gebruiken de e-sigaret om te stoppen met roken. U kunt namelijk verschillende navullingen eliquid bestellen, zowel met als zonder nicotine. Dat geeft de e-smoker de mogelijkheid om de hoeveelheid nicotine langzaam af te bouwen en op deze manier niet meer afhankelijk te zijn van het roken. Dat u met een e-sigaret een stuk minder hinderlijk bent voor mensen die niet van sigarettenrook houden of er zelfs allergisch op reageren is natuurlijk ook een prettige bijkomstigheid. Hoewel veel e-smokers er nog steeds voor kiezen om niet in het bijzijn van kinderen te dampen en het gebruik in gezelschap zoveel mogelijk te beperken. Zo lang u eliquid gebruikt die nicotine bevat is het gebruik van een e-sigaret schadelijk, al kan het minder schadelijk zijn wanneer u een liquid gebruikt met minder nicotine en het gebruik van de e-sigaret beperkt. Maar zo lang u nicotine binnen krijgt loopt uw gezondheid risico. Daarom mag de e-sigaret ook niet verkocht worden aan personen onder de 18 jaar, zoals dit ook geldt voor “gewone” sigaretten. Zmoker voert dan ook het Nix18 logo van de campagne van de overheid om jongeren te behoeden om te gaan roken.


Mag ik een e-sigaret gebruiken in een restaurant?

er ontstaat nogal eens verwarring over het gebruik van de e-sigaret in openbare gelegenheden zoals een restaurant. Het is officieel geen sigaret, maar vaak weet ook het personeel niet goed raad met een bezoeker die een e-sigaret “opsteekt”. U doet er dan ook verstandig aan om het vooraf te vragen of het is toegestaan om de e-sigaret te gebruiken. En toon er begrip voor als er wordt aangegeven dat dit niet mag en dat u alsnog naar de rookruimte of naar buiten moet.

Klachten

Wanneer u een klacht heeft over de producten van Zmoker dan kunt u zich daarvoor in eerste instantie tot het bedrijf wenden. Dit is altijd de eerste stap als u van mening bent dat u reden heeft om te klagen. Er staat geen telefoonnummer op de website maar u kunt via e-mail of post uw klacht kenbaar maken. Geef het bedrijf Zmoker vervolgens een redelijke termijn om op uw klacht te reageren. Het is niet realistisch om “per omgaande” een reactie te eisen. Een termijn van tien dagen of twee weken is in de meeste gevallen redelijk. Als een bedrijf zelf ook erkent dat er een fout is gemaakt zal deze in veel gevallen eerder dan binnen deze termijn worden opgelost. Als uw zending bij voorbeeld beschadigd of onvolledig is geleverd is het probleem het snelst opgelost als er een nieuw pakket wordt gestuurd. Het is verstandig om bij beschadigde levering en foto mee te sturen zodat het bedrijf uw klacht beter kan beoordelen.

Bent u ook een overtuigde gebruiker van de e-sigaret en heeft u wel eens een bestelling geplaatst bij Zmoker?

Dan nodigen wij u van harte uit om uw ervaringen met ons te delen. De bezoekers van NederlandReview kunnen dan mede aan de hand van uw beoordeling van deze webwinkel besluiten of zij hier wel of niet een bestelling willen plaatsen. Wij stellen uw mening dan ook zeer op prijs.

Lees hier hoe klanten de Zmoker beoordelen. Wil jij stoppen met roken? Is dit de beste e-sigaret? Hoe duur is het, smaakt het goed en wat zit er in de startset?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Anderen bekeken ook