NederlandReview

    Ervaringen MetDeZon

    Ontdek alles! Wat anderen van dit bedrijf vinden. MetDeZon is een naam welke direct voor duidelijkheid zorgt: het gaat om zonnepanelen. Natuurlijk gaat het ook over energie en dan vooral zonne energie. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om op een meer duurzame manier energie op te wekken. Zonnepanelen en zonne-energie zijn hier een goed voorbeeld van. We weten zeker dat je hier ook volop van kunt genieten. Ontdek de mogelijkheden en kies er ook voor. Kijk naar de opties en mogelijkheden om op een duurzame manier energie op te wekken en je portemonnee te verlichten. Het is mooi om de reviews te lezen over dit bedrijf. Als je Zonnepanelen.nl nog niet kent dan kun je hier beginnen en ontdekken wat er allemaal kan. We weten zeker, dat je er ook van zult genieten. 

    Over Zonnepanelen.nl
    Zonnepanelen.nl is een website van MetdeZon wat een nuchtere leverancier uit De Rijp is van zonnepanelen. De Rijp is een klein plaatsje dicht bij Amsterdam. In 2009 zijn ze begonnen met het leveren van net gekoppelde zonnestroom panelen aan consumenten. Het ging toen natuurlijk om de consumenten welke voorop wilden lopen bij het afnemen van zonnepanelen en het verduurzamen van ons land. Het is goed om te weten dat je er doe het zelf pakketten kunt kopen en ook compleet geïnstalleerde pakketten. Het is goed om vakwerk op maat te krijgen. Toch! 

    De markt is sterk veranderd en de klanten van een jaar of vijftig zijn nu al klanten van een jaar of dertig. Mensen zijn zich meer bewust van hoe goed zonnepanelen allemaal zijn. Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een mooie en goede opbrengst te krijgen van de zonne-energie. Een duurzaam leven en een lagere energierekening is de beste reden. Zonnepanelen.nl springt hier dus goed op in.  

    De missie van dit bedrijf is om het voor consumenten op een betaalbare manier mogelijk te maken om een duurzame manier van energie opwekken te realiseren. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn. Zonnepanelen.nl zorgt ook voor het organiseren van een collectief om op die manier zonne energie op te wekken. Geweldig toch.

    Diensten van Zonnepanelen.nl
    Zonnepanelen.nl zorgt voor het leveren van doe het zelf pakketten voor mensen welke zelf hun zonnepanelen op het dak willen plaatsen. Ook werken ze samen met een netwerk van specialisten om de Zonnepanelen op je dak te monteren. 


    Hier komt dan jouw energie vandaan!

    Klachten, tips en complimenten over Zonnepanelen.nl
    Als je niet tevreden bent over Zonnepanelen.nl dan kun je hun hier een bericht over zenden. Ook is het mogelijk om ze te bellen. Er zal natuurlijk altijd gekeken worden naar een goede en eerlijke oplossing. 
    Hierna kun je jouw mening hierover op NederlandReview.nl achterlaten. 

    Heb jij ervaring met Zonnepanelen.nl?
    Waarom zou ook jij niet je mening geven over dit bedrijf? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op Nederlandreview.nl. Je helpt er vele mensen mee! 

    Lees hier de ervaringen van klanten van MetDeZon. Hoe duur of goedkoop is het laten plaatsen van zonnepanelen? Vind je het juiste systeem met de dakcheck? Hoe duurzaam is zonne-energie?

    MetDeZon
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    6
    53% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,8

    Service

    5,2

    Prijs

    6

    Leveren

    5,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    oplichting

    J Bouwmeester23-05-2018

    Ik ben niet zo van het schrijven van een Review maar ik wil wel iedereen waarschuwen voor Metdezon.
    De site en het kiezen van producten is goed georganiseerd. Na de panelen en een omvormer te hebben besteld en betaald (in December 2017) niets meer vernomen wanneer de producten geleverd worden.
    Na tallozen mailtjes, belletjes, terugbel verzoeken, toezeggingen dat ik uiteindelijk mijn geld terug krijg enz nog steeds niets.
    Wat mij betreft oplichting, mooie site maar slechte organisatie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    wat een amateurs

    Raymond 08-05-2018

    Dit is de eerste keer dat ik een review schrijf over een bedrijf maar ik kon het echt niet laten.

    Een aantal maanden geleden heb ik een offerte bij dit bedrijf aangevraagd. Na ondertekening een datum geprikt maar vooraf nog even gebeld om te checken of de 7 ingetekende panelen echt wel zouden passen. Ja, dat zou wel lukken. Ik kreeg een mail met een aantal instructies die ik keurig op tijd klaar had.

    Op de dag van installatie moest ik de hele dag thuis zijn want ze zouden vanaf 7.30 uur kunnen komen. Toen ze er om 14.00 uur nog niet waren heb ik toch maar even gebeld. ik stond ingepland en ze zouden mij z.s.m. terugbellen met een indicatie van wanneer ze zouden arriveren. Ik werd echter niet teruggebeld maar om 15. 00 uur stonden ze gelukkig toch voor de deur.

    De monteurs waren vriendelijk maar wisten binnen 1 minuut te vertellen dat het niet ging passen. Ik kon wel 5 panelen laten plaatsen waarvan twee op mijn dakkapel maar ze wisten niet hoeveel duurder dat was ten opzichte van plaatsing op een schuin dak. Ze vertelden dat ze dit veel vaker meemaakten. Ze blijken te plannen met een foto van google en dat werkt dus niet. Toen de monteurs vertrokken waren, met de zonnepanelen nog in de auto, heb ik maar even met Metdezon gebeld. De man aan de andere kant van de lijn vertelde dat er inderdaad maar 5 panelen op mijn dak passen. Geen excuus, geen oplossing, helemaal niets zei hij verder. Nadat ik hem vroeg of dit echt alles was wat hij te zeggen had zei hij ook nog eens "ja". Na vijf minuten trekken kwam hij met de oplossing om een nieuwe offerte te maken voor de vijf panelen. Ik heb hem vriendelijk bedankt en een hele zonnige dag gewenst. Dit bedrijf mag van mij metdezon vertrekken en nooit meer terugkomen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Niet klantgericht

    Rob20-03-2018

    Vorig jaar merkte ik dat opbrengst na 3 jaar ineens achterbleef. Met deZon liet me allerlei info doorsturen van de omvormer maar kon niets fouts zien. Toen vroeg ik wat dan wel te doen, bijvoorbeeld dat ze kwamen kijken of dat ikzelf een technicus inhuurde. Geen antwoord gekregen dus ben afgehaakt. Probleem bleef en heb recent ander bedrijf laten doormeten; waarschijnlijk ligt het aan een of meerdere panelen. Net weer contact gehad met MetdeZon en ze gaven me wederom het gevoel dat de bal helemaal bij mij lag. Ik ben gefrustreerd weer afgehaakt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Niet eens vragen beantwoorden

    Alex Cailliau29-01-2018

    Ik vroeg via hun website enkele informatie en gaf wat ik op zoek was. In de formulier kun je kiezen dat ze jou bellen of mailen. Vanwegen werk drukte koos ik voor email... Ik werd gebeld, dat kwam niet uit op het moment. Vroeg als ik gemaild kon worden. Antwoord was "ja". Vervolgens niets.
    Vandaag weer tijd genomen te mailen. Antwoord is als volgt:
    "Beste Alex,
    Wij hebben als keuze dat wij zo veel mogelijk persoonlijk contact willen met onze klanten, zodat we goed van elkaar weten wat we precies willen en wat de bedoeling is. Dat is voor iedereen prettig......
    Ik ga uw aanvraag dus sluiten, immers wij zien er op deze manier geen heil in. Ik denk dat u er ook geen prettig gevoel aan heeft overgehouden als ik zo lees.
    Succes met de zonnepanelen zoektocht!
    Met vriendelijke groet,
    Wijnand Schouten
    MetDeZon B.V."

    Nou daar begrijp ik weinig van...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Nederlandse consumentenbond

    Stefaan14-01-2018

    Beste
    Bedrogen door " metdezon" zomaar €350 betaald voor extra garantie naar 10 jaar.
    De nederlandse consumtenbond is heel zwak of partijdig en reageert niet .
    Het geld is binnen zeker joepie.
    Stefaan Van Britsom

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Topservice

    Tim van Straaten24-09-2017

    Wij hadden ons systeem 2 jaar geleden gekocht bij SolarKompas. Deze zijn helaas failliet en dus stonden we in de kou. Na stad en land te hebben afgebeld heeft MetDeZon een servicemonteur naar ons toegestuurd en na een kleine reparatie is alles weer op orde gebracht.... dat noem ik nog eens service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer goede service

    Maarten Ouden24-09-2017

    2 jaar geleden een systeem gekocht met optimizers. Tot nu toe is de opbrengst 10% boven verwachting. Jammergenoeg intussen wel wat problemen gehad met de WIFI koppeling omdat onze Ziggo router was vervangen, MetDeZon vroeg geld voor het herstellen van de verbinding, wat uiteindelijk goed is geregeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Garantie op omvormer

    Peter Bakker24-09-2017

    3 jaar geleden een omvormer gekocht van het merk Omnik bij deze club. Na het melden van een probleem kregen wij binnen 4 dagen een vervangende omvormer geleverd via de importeur Libra Energy. Keurig geregeld dus.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goede service

    Piet Eiskes24-09-2017

    Wij hebben hier een set gekocht met 8 stuks 300Wp Percium panelen. Zeer vlot geleverd en ook tot twee maal toe geholpen toen wij vragen hadden tijdens het installeren. Echt een aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    MetDe Zon service

    H.V.14-09-2017

    Levering prima en op tijd. De service laat veel te wensen over. Vanwege een defect zonnepaneel heb ik diverse keren moeten bellen. Iedere keer als je bent moet je weer opnieuw het hele verhaal doen. Het is moeilijk om iemand te pakken te krijgen. De hele service drijft op 1 persoon. Van een goede klantbenadering hebben ze nog nooit gehoord. Met raakt meteen geirriteerd als je je ongenoegen kenbaar maakt over de slechte service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Geen garantie

    N Scheibenreif 18-07-2017

    Na drie jaar ging de omvormer kapot en ineens blijkt er toch geen garantie te zijn..
    Pas op dit zijn oplichters!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Garantie service moeizaam

    Kees04-07-2017

    Voor garantiekwesties moet je niet bij dit bedrijf zijn. Bellen heeft weinig zin, verantwoordelijk persoon is er niet of doet alsof. Op e-mail wordt niet gereageerd. Bedrijf vindt het blijkbaar lastig dat je als bedrijf klanten hebt.
    Wacht al bijna 3 weken op een reactie.
    Komende weken nog maar weer bellen en e-mailen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    10 jaar garantie op omvormer

    Stefaan13-05-2017

    Installatie aangekocht bij metdezon met 10 jaar garantie uitbreiding omvormer Mastervolt.
    Na 5 jaar en 1 maand omvormer stuk.
    Geen vervanging door metdezon ,verwijzen door naar Mastervolt.
    Ik heb een overeenkomst met metdezon toch.en niet met Mastervolt.
    Waarschijnlijk is de premie niet doorgestort en gewoon in de zak gestoken !
    Vele uitvluchten van de verkoper Wijnand Schouten .
    Geen oplossing en extra geld aan betaling garantie uitbreiding kwijt.
    Lekker zaken doen met deze hollander.
    Heeft zijn zaken in Belgie al moeten stop zetten of is er failliet gegaan .
    ONBETROUWBAAR

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Belastingvoordeel zonnepanelen

    P. Schippers05-09-2016

    Door metdezon kwam ik achter slimme belastingvoordelen bij de aanschaf van zonnepanelen, waardoor dat ineens zeer betaalbaar werd. De investering konden wij daardoor wel maken en dat is ons goed bevallen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede voornemen : duurzame zonne-energie!

    Annelore05-09-2016

    Voor onze goede voornemen zijn wij vorig jaar overgestapt naar duurzame zonne-energie met metdezon.

    Wij hebben er geen spijt van gehad. We waren wat voorzichtig omdat we dit bedrijf eigenlijk niet zo goed kenden, maar hebben de gok gewaagd en dat is ons goed bevallen!

    Hier zijn ze nog erg vriendelijk en het voelt gewoon veel beter om niet de natuur te verpesten en alleen nog maar zonne-energie te gebruiken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Makkelijk

    T. B.29-06-2016

    Net alle zonnepanelen geïnstalleerd. Het ging makkelijk en goed geholpen. Prima zo.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    geld besparen

    Bastiaan Gerritsen14-05-2016

    Het was een dure aankoop en investering maar als het goed is gaan we nu geld besparen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over MetDeZon

    Uw beoordeling