NederlandReview

    Ervaringen MetDeZon

    Ontdek alles! Wat anderen van dit bedrijf vinden. MetDeZon is een naam welke direct voor duidelijkheid zorgt: het gaat om zonnepanelen. Natuurlijk gaat het ook over energie en dan vooral zonne energie. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om op een meer duurzame manier energie op te wekken. Zonnepanelen en zonne-energie zijn hier een goed voorbeeld van. We weten zeker dat je hier ook volop van kunt genieten. Ontdek de mogelijkheden en kies er ook voor. Kijk naar de opties en mogelijkheden om op een duurzame manier energie op te wekken en je portemonnee te verlichten. Het is mooi om de reviews te lezen over dit bedrijf. Als je Zonnepanelen.nl nog niet kent dan kun je hier beginnen en ontdekken wat er allemaal kan. We weten zeker, dat je er ook van zult genieten.

    Over Zonnepanelen.nl

    Zonnepanelen.nl is een website van MetdeZon wat een nuchtere leverancier uit De Rijp is van zonnepanelen. De Rijp is een klein plaatsje dicht bij Amsterdam. In 2009 zijn ze begonnen met het leveren van net gekoppelde zonnestroom panelen aan consumenten. Het ging toen natuurlijk om de consumenten welke voorop wilden lopen bij het afnemen van zonnepanelen en het verduurzamen van ons land. Het is goed om te weten dat je er doe het zelf pakketten kunt kopen en ook compleet geïnstalleerde pakketten. Het is goed om vakwerk op maat te krijgen. Toch!

    De markt is sterk veranderd en de klanten van een jaar of vijftig zijn nu al klanten van een jaar of dertig. Mensen zijn zich meer bewust van hoe goed zonnepanelen allemaal zijn. Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een mooie en goede opbrengst te krijgen van de zonne-energie. Een duurzaam leven en een lagere energierekening is de beste reden. Zonnepanelen.nl springt hier dus goed op in.

    De missie van dit bedrijf is om het voor consumenten op een betaalbare manier mogelijk te maken om een duurzame manier van energie opwekken te realiseren. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn. Zonnepanelen.nl zorgt ook voor het organiseren van een collectief om op die manier zonne energie op te wekken. Geweldig toch.

    Diensten van Zonnepanelen.nl

    Zonnepanelen.nl zorgt voor het leveren van doe het zelf pakketten voor mensen welke zelf hun zonnepanelen op het dak willen plaatsen. Ook werken ze samen met een netwerk van specialisten om de Zonnepanelen op je dak te monteren.


    Hier komt dan jouw energie vandaan!

    Klachten, tips en complimenten over Zonnepanelen.nl

    Als je niet tevreden bent over Zonnepanelen.nl dan kun je hun hier een bericht over zenden. Ook is het mogelijk om ze te bellen. Er zal natuurlijk altijd gekeken worden naar een goede en eerlijke oplossing.
    Hierna kun je jouw mening hierover op NederlandReview.nl achterlaten.

    Heb jij ervaring met Zonnepanelen.nl?

    Waarom zou ook jij niet je mening geven over dit bedrijf? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op Nederlandreview.nl. Je helpt er vele mensen mee!

    Lees hier de ervaringen van klanten van MetDeZon. Hoe duur of goedkoop is het laten plaatsen van zonnepanelen? Vind je het juiste systeem met de dakcheck? Hoe duurzaam is zonne-energie?

    MetDeZon
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (39)

    7
    72% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,6
    Service
    rating
    6,6
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    bekabeling zonnepanelen

    In 2013 zijn zonnepanelen door MetDeZon geïnstalleerd. Recentelijk bleek dat de bekabeling onbeschermd op het dak lag. Dat kan gevaarlijk zijn.
    Hierover contact gehad MetDeZon. Ze wilden het wel goed aansluiten maar dan tegen betaling. Ons inziens valt dit onder de garantie. We hebben een schriftelijke garantie voor 10 jaren voor het systeem en 12 jaren voor het montagemateriaal. Maar MetDeZon blijft beweren dat er maar 2 jaar garantie op de installatie zit. Ze kunnen/willen dat ook niet schriftelijk onderbouwen.
    Slecht werk leveren en dan niet willen herstellen. Hierover zijn we heel ontevreden.
    Ik lees op de site meer slechte ervaringen met garantie/onderhoud in Haarlem.

    Door: Bas.kamps 11-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Duits

    Mooie duitse panelen. niet de goedkoopste

    Door: J.C. van Brinkhuizen 05-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Zonnepanelen

    Door vakmensen geholpen. Meedenken vanaf het eerste bezoek aan huis. Ik wist niets van zonnepanelen om mee te beginnen en de adviseur nam alle tijd aan de keukentafel om alles uit te leggen in duidelijke taal! De monteurs werkten ontzettend netjes. Ruimde goed achter hun zelf op en leverde een strakke installatie.

    Door: Patrick Verhagen 05-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Compleet systeem

    Zojuist is er bij mij de nieuwe Solis PV Grid Tie Inverter geplaatst. Ik wil graag even de beide mannen complimenteren die een en ander uitgevoerd hebben. Wat een vreselijk aardige mannen. Beleefd, vriendelijk en zeer toegankelijk. Wat mij betreft mogen jullie die twee medewerkers van Met De Zon wel even een flinke schouderklop geven. Deze twee medewerkers maken op deze positieve manier veel reclame voor het bedrijf.
    Dus ????????????????

    Met vriendelijke groeten.

    Poppelier

    Door: Poppelier 30-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Compleet systeem

    In 2012 zonnepanelen gekocht bij met de zon. Moet nu mijn zonnepanelen verleggen waardoor ik extra stekkerverbindingen nodig had. Hierover telefonisch contact gehad. De volgende dag had ik keurig 4 complete stekkerverbinders in een envelop gratis thuis gestuurd gekregen. Keurige service waarvoor mijn hartelijke dank.
    Rob

    Door: Rob Braams 27-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Diverse panelen en aanverwanten artikelen kabels paneel en stekers

    Heb geen min punten.

    Door: Ik kom al een aantal jaren bij met de zon voor mijn boot en stuur diverse mensen bij onze haven naar met de zon die allemaal dik tevreden zijn. Een top bedrijf en een goede service. 18-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Zwarte PV-set

    Vlotte installatie met mooie afwerking. Ook nazorg toen WiFi het niet goed deed was prima. Inplannen duurde langer dan gedacht

    Door: Kees van Elderen 30-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Repareren

    Vlot herstel van systeem. Was kapot door bliksem

    Door: Co van Ursem 05-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    16 zonnepanelen op dak

    Afgelopen week 16 zonnepanelen op het dak geplaatst. Alles zeer soepel verlopen. Prettig informatiegesprek om mee te beginnen, een nette offerte (we hebben ook elders prijzen opgevraagd) en de montage verliep soepel. De mannen die de montage deden bedachten een alternatieve route voor bekabeling waar we heel blij mee zijn (we hoefden nu door minder muren en vloeren te boren). Er is slechts één dakpan gesneuveld en alle rest- en verpakkingsmaterialen werden weer afgevoerd. Tot slot: Metdezon helpt met het terugvragen van de btw - scheelt ook weer. Niets dan lof dus.

    Door: Christa Jesse 28-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    zwart boviet

    Panelen liggen netjes en de omvormer is stil. Planning was wel verder dan verwacht.

    Door: Willem Zoet 24-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Nogmaals contact gehad

    Naar aanleiding van de problemen zoals ik hier onder heb beschreven, heb ik vandaag maar weer de telefoon gepakt.

    Zowaar de directeur aan de lijn gekregen en toen werd mij alles duidelijk.

    De groepsaankoop waar ik aan mee heb gedaan met de gemeente Haarlem kost met de zon geld en dit vinden ze niet leuk.

    Mijnheer schouten vind dan ook dat ik niet zijn doelgroep ben en dat wij alles maar gratis willen hebben.
    Is dit heel vreemd als je 10 jaar volledige garantie hebt afgesloten.

    Ben echt klaar met de zon en adviseer dan ook zeker niet met hun in zee te gaan. Krijg nu een vervangende (dus niet nieuw)En moet maar hopen dat ze binnen nu en 4 weken contact met mij opnemen.

    Wordt vervolgd.

    Door: André croes 16-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Slechte garantie

    Twee weken geleden voor het eerst contact gehad met de zon.
    Storing op mijn systeem wat wij in 2013 hebben laten instaleren via de gemeente Haarlem.
    Bij de aanschaf een verlengde garantie gekregen van 10 jaar.

    De eerste mijnheer vertelde dat ik via de website de storing moest melden. Dit gedaan met foto's en tekst. Enkele dagen later kreeg ik een offerte terug?

    Ik de zon weer gebeld dat ik 10 jaar garantie heb en waarom ik een offerte krijg.
    Dat mochten zij doen want een nieuwe omvormer kost mij dan 79 euro of gratis een gereviseerde?!
    Samen met deze mijnheer nog wat gesproken over deze voor mij zeer vreemde gang van zaken want ik had toch 10 jaar complete garantie.

    Maar toch gekozen om dit voor 79 euro te laten doen.
    Hij zou dit aan de plannings afdeling doorgeven. Na een week maar weer gebeld want nog niets gehoord. Ook nog even de offerte bekeken die ik eerder had gekregen en tot mijn verbazing stonden daar nog meer onkosten op en was het totaal bedrag 130 euro.

    Totale garantie maar wel even 130 euro betalen. Ik ben het even kwijt.

    Afgelopen woensdag weer gebeld en de man die ik had gesproken zou er persoonlijk voor zorgen dat de directeur mij binnen 24 uur zou terugbellen want hij had hem een mail gestuurd met urgentie hoog.

    U raad het al tot op heden nog niet gebeld.
    Ben een beetje klaar metdezon en hun service.

    Door: André croes 14-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Bestelling kon niet geplaatst worden

    We hadden juni 2014, 20 zonnepanelen laten plaatsen. Vantevoren kwam er iemand kijken, super installatie ook. Nu willen we op de garage nog 14 panelen plaatsen, offerte aangevraagd. Er is niemand kommen kijken alleen moesten we een foto van het dag (buiten) + foto van de binnenkant van de meterkast maken. 't zal 21 maart geplaatst worden maar helaas. Er bleek op de plek waar de rails moesten komen geen balk te zitten. Dus de mannen konden weer gaan. Ze hebben wel duidelijk aangegeven waar de extra balk moest komen. De balk zit er nu dus ik had dat gemaild. Gister belde een medewerker van metdezon dat de panelen over 2 wkn geplaatst kunnen worden omdat de voorbereiding nu eindelijk voor elkaar is. Nou op zo'n manier wil ik dus niet aangesproken worden. Als metdezin gewoon zelf van te voren was komen kijken hadden we dit probleem kunnen voorkomen. Een zeer onvriendelijke medewerker. Nou ik ben benieuwd met het plaatsen.

    Door: Ella stoop 11-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    weg blijven uit de liftschacht metdezon,dat is verboden gebied voor knutselaars

    In 2018 zijn de zonnepanelen volgens de geldende regels aangesloten. De omvormer is buiten de
    liftschacht geplaatst en er is een aparte kabel van de omvormer naar de meterkast aangelegd. De
    kabel is op een aparte groep in de meterkast aangesloten.
    Het geschil met “MetDeZon” inzake de foute aansluiting van de zonnepanelen heeft middels de
    advocaat van de DAS-rechtsbijstandsverzekering niet tot een bevredigende oplossing geleid. Na
    vele pogingen om tot overeenstemming te komen heeft de DAS voorgesteld om niet verder te
    gaan en geen procedure te starten. Hiervoor waren zij bereid de V.v.E. een tegemoetkoming van
    € 1.000 te bieden (!). Het bestuur heeft besloten dit voorstel te accepteren. Na het stoppen van
    het traject via de DAS advocaat heeft het bestuur nogmaals zelfstandig ”MetDeZon” benaderd
    om nog tot een oplossing van het geschil te komen. Uiteindelijk heeft dit niets opgeleverd.
    De totale kosten van afsluiten, kabel leggen en aansluiten zonnepanelen bedroegen na aftrek van
    de tegemoetkoming van de DAS € 1.611. Deze kosten zijn ten laste van het onderhoudsfonds /
    elektrische installaties gebracht

    Door: fred 26-03-2019
    Corne 13-07-2019

    Beste Fred, jullie installatie voldeet dus niet aan de Norm kabels mogen niet door een liftschacht. U kunt uw klacht ook wegleggen bij de geschillen commissie van Zonnekeur. U word zeker in het gelijk gesteld. Succes

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    geen reactie op meerdere mails gedurende meerdere maanden.

    Maart 2015 zijn bij mij 10 zonnepanelen geplaatst.
    Afgelopen maanden tot vier maal toe technische vragen gesteld o.a. over de werking/opbrengst en het verschil in levering aantal Kwh. op omvormer en door de meter gemeten aantal Kwh. Verschil ong. 50%.
    Ook na de vierde mail geen enkele reactie. Vandaag gebeld onder toets 4 (service). Medewerker aan de lijn gekregen, na het noemen van mijn order-/inschrijfnr. werd de verbinding plots verbroken. Daarna tevergeefs geprobeerd opnieuw contact te krijgen.
    U begrijpt mijn verbazing. Is dit opzet of speelt er iets anders ?
    R.P.Meerman
    Maassluis

    Door: R.P. Meerman 28-02-2019
    Medewerker MDZ (JDS) 19-03-2019

    Dhr vandaag gesproken, meneer mailde constant naar een verkeerd email adres. Sinds 28-2 2 mails van meneer mogen ontvangen, die beide binnen 1,5 dag zijn beantwoord. Dhr heeft alles nu duidelijk uitgelegd gekregen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5
    rating

    zeer snelle levering

    Nalevering van enkele producten was nodig ivm foutje maar gebeurde binnen enkele dagen na levering. Strak zwarte installatie op het dak

    Door: Marthe van der Bredeveld. 26-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Zonnepanelen 24 stuks

    Mijn ervaring is dat ik goed behandeld ben alles gaat naar behoren.Levering op tijd,afspraken komen ze naar,ik kan alleen maar zeggen,goede service super top,ook de prijs.

    Door: W.Pals 24-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    instalatie zwarte zonnepanelen

    Medio december bij Metdezon besteld. SolarEdge met zwarte zonne-panelen voor een leuke prijs. Toegang krijgen tot het uitlezen van de zonne panelen ging wat lastig maar er werd de tijd genomen om dit op te lossen.

    De zonne-panelen werken naar behoren, omvormer doet het nu ook goed.

    Door: Chaïm van Houten 21-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Garantiekwestie

    Omvormer ging stuk. Heb me vervolgens beroept op de klantenservice van Metdezon. Bereidde me voor op een hele heisa naar aanleiding van enkele reviews, maar: Formulieren ingevuld, zelfde dag(!?) nog een reactie gekregen.. alles viel keurig binnen de garantie en binnen twee weken een vervangend product geïnstalleerd gekregen. Ik was ronduit verbaasd.

    Zonnepanelen leveren wel wat minder op dan verwacht.. dit valt blijkbaar te wijten aan de aanwezige schaduw. Happens.


    Door: Ronald Koerts 08-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Een prima bedrijf

    In 2012 hebben wij de zonnepanelen aangeschaft. Uitstekende service, de panelen werken naar behoren.

    Door: I van Noord 13-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Schrijf zelf een review over MetDeZon

    Uw beoordeling