NederlandReview

  Ervaringen Welkom Energie

  Ben je zoekende naar een sociale energieleverancier binnen Nederland? Wellicht is Welkom Energie iets voor jou. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is Welkom Energie?

  Welkom Energie is een sociale energieleverancier in Nederland. Het bedrijf geeft aan vanuit 3 uitgangspunten te werken. Deze uitgangspunten staan uitgebreid beschreven op de website van Welkom Energie. Je vindt daar nog meer informatie over de energie abonnementen die je bij het bedrijf kunt afsluiten.

  Het NAC collectief - Welkom Energie

  Voordelen

  Op de website geeft Welkom Energie een aantal voordelen aan van samenwerken met het bedrijf. Allereerst wordt er aangegeven dat er scherpe tarieven worden gehanteerd. Daarnaast wordt er gewerkt met echte groene energie. Welkom Energie is ook nog eens sociaal betrokken.

  Lagere tarieven

  Welkom Energie geeft aan dat energie in de regel al duur genoeg is. Dat is een reden voor het bedrijf om lagere tarieven te bieden zodat jij leuke dingen met je geld kunt doen. Groene stroom en groen gas is standaard bij Welkom Energie. De bedrijfsvoering richt zich vaak op sociale verbinding en sponsort activiteiten en projecten die dat bevorderen.

  Eerste abonnement

  Op de website van het bedrijf worden drie pakketten aangeboden. Je krijgt zo de mogelijkheid om de deal te maken die het beste bij je past. Je kunt een pakket selecteren en zien welk voordeel deze jou kan brengen. Het eerste pakket sluit je af voor een periode van een jaar. Het gaat hier om groene stroom en groen gras. Er wordt een scherp tarief gehanteerd. Het is volgens het bedrijf de beste keus en sociaal verantwoord.

  Tweede en derde abonnement

  Het tweede abonnement sluit je af voor een periode van een jaar. Het gaat hier om groene stroom en groen gas. Er wordt een scherp tarief gehanteerd en je hebt een veilige keus. Het is sociaal verantwoord. De derde abonnementskeuze die je hebt is het flexibele abonnement. Het gaat hierbij weer om groene stroom en groen gas. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Je hebt een flexibele keus en het is sociaal verantwoord.

  Contact opnemen

  Welkom Energie BV is gelegen aan de PJ Oudweg in Almere. Mocht je contact willen opnemen dan is dit op meerdere manieren mogelijk. Je kunt telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 088 888 0400. Je kunt eveneens een e-mail sturen naar welkom@welkom-energie.nl. Het bedrijf geeft aan je e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

  Stadsverwarming

  Er wordt aangegeven dat stadsverwarming veilig en duurzaam is. Volgens het bedrijf een ideale lokale manier om panden van warmte en warm tapwater te kunnen voorzien. Stadswarmte maakt volgens het bedrijf gebruik van restwarmte. Deze warmterestanten komen vrij in elektriciteitscentrales of bij het verbranden van afval. Alle ins en outs over stadsverwarming lees je op de website van Welkom Energie.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens samengewerkt met Welkom Energie? Ben je tevreden over de energie die je ontvangt via Welkom Energie? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over de energie zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker een energiedeal aan met Welkom Energie? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over deze organisatie deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

  Welkom Energie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Meeste asociale energie leverancier van Nederland

  Al 25 jaar nooit zo zeer slecht ervaring gehad met een energiebedrijf. Bedrikf reageer niet de klachten. Ze moeten afblijven met stellen van saldo van jaarnota. Beste lezer denk heel goed na voor dat u bij die oplichters gaat overstappen.

  Door: Nasir02-09-2020
  Nasir11-09-2020

  Na het plaatsen van review heeft het bedrijf jaarnota gecorrigeerd en excuses geboden.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  groene stroom

  ik wilde eindelijk eens groene energie en ben uiteindelijk overgestapt naar Welkom energie. Had ze gezien in de reclame en toen ik ze bekeek bleken ze goedkoper dan wat ik nu betaal voor 'gewone' energie.

  afsluiten van het contract ging gewoon prima en geen problemen met stroom ofzo gehad. dus tot nu toe ben ik zeker tevreden!

  Door: J.K. Vriese22-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Welkom Energie

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Welkom Energie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Welkom Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Welkom Energie actief?

  Welkom Energie is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Welkom Energie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.