NederlandReview

  Ervaringen Vrijopnaam

  Alle stroom van 100% zonne-energie, wie wil dat nou niet? Het is beter voor het milieu en duurzaam opgewekte energie is iets waar we allemaal van kunnen profiteren. Vrijopnaam levert energie die voor de volle 100% wordt opgewekt door de Nederlandse zon. Wat klanten van deze energieleverancier van dit bedrijf vinden, lees je hier op NederlandReview.

  Over Vrijopnaam

  Vrijopnaam is opgericht door Marc Kluytmans, Casper Hengst en Bas Wijnen. Hoewel zij allemaal verschillende achtergronden en carrières hadden, wilden ze samen een oplossing vinden om de overgang in de energiemarkt sneller te laten gaan. Het bedrijf vindt dat elke Nederlander de mogelijkheid moet hebben om zijn eigen zonne-energie op te kunnen wekken. Zij zijn van mening dat het de hoogste tijd is om verandering op de energiemarkt aan te brengen. Vrijopnaam wil dat duurzame opgewekte energie niet langer een vrijblijvende optie is, maar dat alle energie op die manier als standaard moet worden opgewekt. Dit willen ze doen door niet op de overheid te wachten maar door jou zelf in staat te stellen op deze wijze energie op te wekken.


  Een filmpje over het zonnestelsel

  Diensten

  Bij Vrijopnaam kun je energie afnemen die volledig door de zon wordt opgewekt. Op de website is het mogelijk om eerst een offerte aan te vragen. Vrijopnaam biedt je ook de mogelijkheid om direct over te stappen. Daarnaast kun je op de website het maandbedrag dat je als gezin kwijt zult zijn uit laten rekenen. Ook is het mogelijk om te zien waar de zonne-energie wordt opgewekt. Op de site staan alle zonneparken waar Vrijopnaam gebruik van maakt. Deze parken zijn in Nederland te vinden in:

  Groningen Limburg Someren Zeijen Bleiswijk

  Verder er het kopje ‘slimme vragen’. Hier kun je tal van informatie over het bedrijf vinden, zoals wie ze zijn, wat het verdienmodel is en uiteraard meer. Je kunt als klant ook heel handig inloggen, om zo al je gegevens op je gemak te kunnen bekijken.

  Klachten

  Als je onder ‘slimme vragen’ nog geen antwoord op jouw vraag hebt gevonden, dan is er uiteraard nog de mogelijkheid om met de klantenservice van Vrijopnaam contact op te nemen. Deze is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer (085) 30 32 652. Daarnaast zijn zij ook via de e-mail te bereiken, waarop je de volgende werkdag een reactie kunt verwachten.

  Jouw ervaring met Vrijopnaam

  Neem je zelf energie af bij Vrijopnaam of heb je van hun diensten gebruik gemaakt? Hoe is dat bevallen? Werkt hun klantenservice naar behoren en ben je wel of niet voordeliger uit? Door al jouw ervaringen met Vrijopnaam hier bij NederlandReview te delen, neem je gelijk enige twijfels of vragen bij andere potentiele klanten van deze energieleverancier weg en help je hen bij het maken van een verstandige keuze.

  Levert Vrijopnaam jou de voordelen die zij als energieleverancier beloven? Is het allemaal echt zo voordelig of valt dat je nu juist heel erg tegen?

  Vrijopnaam
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vrijopnaam

  Uw beoordeling

  Zonne-energie

  Ik ben overgestapt op Vrijopnaam omdat ik eigenlijk door hun reclame ben gaan nadenken over energie. En ik wil nu alleen nog natuurlijke energiebronnen, zoals de zon. Ik voelde me steeds meer 'schuldig' over dat ik energie gebruik en dat dat opraakt enzo.... Ik had een offerte aangevraagd bij ze en daarna ben ik meteen overgestapt. Mijn ouders betalen mee en die vinden het ook een goed idee met zonne-energie. En ik vind het wel leuk dat je kunt zien waar het is opgewekt enzo... En ze zijn erg aardig ook, dat vond ik ook prettig, want ze helpen je goed met alles en ik vond dat wel fijn want ik moest het zelf regelen.

  Door: Lydia10-09-2017
  Bob22-04-2020

  De reclame is misleidend de energie kan wel geleverd worden door 100% Nederlandse zonnepanelen dat ook niet waar is want de energiesector is in buitenlandse handen en de panelen zijn ook niet zo milieuvriendelijk. Zonne energie boven de 35 graden NB is niet efficient en de zon schijnt 's nachts ook niet dus de bijdrage is max. 3% van onze energiebehoefte. De energie is discontinu en asynchroon en vervuilend daardoor meer CO2 uitstoot dus allemaal onzin dat het duurzaam is. Daarbij verpesten ze de frequentie van het lichtnet ook gigantisch dat is nog gevaarlijk ook omdat alle infrastructuur gesynchroniseerd is op de frequentie van 50 Hz. Netstabilisatie wordt negatief beinvloed door zowel windmolens als zonnepanelen. Vroeger hoefde het net een paar keer per jaar gestabiliseerd te worden tegenwoordig is dat 1 keer per 4 uur dat komt alleen maar door windmolens en zonnepanelen. Het gaat een keer fout en dan is de ramp niet meer te overzien die is erger dan het coronavirus. Maar daar komen we pas weer achter als het gebeurd is. Na deze volledige blackout is het opstarten gevaarlijk en bijna niet te doen dus leve de zgn. duurzame energie dat is niets duurzaams aan. Maar Nederlanders ga maar lekker slapen dat zei Colijn ook en de volgende dag stonden ze aan de Noordzee.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Vrijopnaam een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Vrijopnaam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vrijopnaam actief?

  Vrijopnaam is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Goedkope energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vrijopnaam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.