NederlandReview

    Ervaringen tink

    Tink stelt een bedrijf te zijn op het gebied van slimme producten voor het huis. Ga jij vanaf nu artikelen zoals luidsprekers, verwarming, beveiliging en tuin via tink.nl kopen? Lees vooral de reviews die mensen achterlaten via NederlandReview. Door deze reviews te lezen kun je een weloverwogen beslissing nemen.

    Wat is tink?

    Tink, opererend via www.tink.nl is een online shop met als specialisatie producten voor je smart home. In andere bewoordingen betekent dit dat tink slimme producten voor thuis verkoopt. Bij tink kun je allerlei smart home producten aanschaffen. Het bedrijf verkoopt producten in de volgende categorieën: entertainment, verwarming, beveiliging, slimme tuin, lifestyle en smart verlichting. Deze organisatie die haar dienstverlening richt op de verkoop van slimme artikelen, stelt via haar website over bepalende merken met hoge kwaliteit te beschikken.

    Op dit moment kun je via tink artikelen kopen zoals Entertainment Actiepakketten, Slimme Luidsprekers en Accessoires. Qua verwarming worden er op dit moment slimme thermostaten, sensoren en verwarming actiepakketten verkocht. Op het gebied van beveiliging kun je alarmsystemen, videobewakening, smart home alarmsystemen en bijbehorende accessoires gekocht worden. Je kunt bij tink.nl allerlei lampen kopen, hele verlichting actiepakketten, slimme verlichting en accessoires. In de categorie huishouden zijn er netwerk- en Wifi-componenten te koop.

    Tink - Cut It Out (Official Video)

    Herroepen

    Mocht je iets besteld hebben dan geldt er een periode van veertien dagen waarin je zonder opgave van reden de koopovereenkomst kunt herroepen. De termijn om te herroepen loopt na 14 dagen af, vanaf het moment dat de goederen zijn ontvangen. Herroeping gaat niet zomaar. Er moet een ondubbelzinnige verklaring worden opgesteld om tot herroeping over te mogen gaan. Dit kan schriftelijk, fax, post of e-mail. Het moet niet, maar er mag wel, gebruik gemaakt worden van een modelformulier om te herroepen. Bij herroeping worden er op enkele uitzonderingen daargelaten, kosten volledig vergoed. Dit is inclusief leveringskosten.

    Verzendingen, betalen en klachten

    Als je spullen koopt via tink.nl hoef je er geen verzendkosten over te betalen. Als je niet content bent met de bestelling is de retourzending gratis. Dit bedrijf levert alleen in Nederland. Mocht je in Duitsland of Oostenrijk woonachtig zijn dan kun je een beroep doen op tink.de en tink.at, de twee andere websites van het bedrijf. Spullen worden door meerdere vervoerders verzonden. Bestelde artikelen kunnen betaald worden via iDEAL, creditcard, (MasterCard, Americain Express of Visa). Er kunnen ook betalingen gedaan worden via PayPal. Op de aangeschafte artikelen zit wettelijk vastgestelde garantie. Ben je ontevreden over de service of product? Overweeg je een klacht in te dienen? In dit geval kan er met de klantenservice contact opgenomen worden. Dit kan via het e-mail adres: service@tink.nl of via telefoonnummer 085 0012 660. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 10:00 uur tot en met 18:00 uur.

    Wat zijn de klantervaringen bij tink?

    Ben jij al klant bij tink? Wat vind je van de dienstverlening van tink.nl? Ben je tevreden over de artikelen die je via tink.nl hebt besteld? Zou je andere mensen aanbevelen bij tink.nl te kopen? Wat vind jij van de prijzen die er gehanteerd worden? Is dat schappelijk ten opzichte van vergelijkbare bedrijven? Hoe heb je de service van dit bedrijf ervaren? Is de bestelling die je hebt gedaan zonder gedoe aangekomen? Jouw mening is goud waard. Door jouw visie te delen via dit platform help je anderen een goede keuze te maken. Objectieve bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview.

    tink
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (55)

    8.4
    85% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.8
    Service
    rating
    7.8
    Prijs
    rating
    9
    Leveren
    rating
    7.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over tink

    Uw beoordeling

    google nest hub

    super snel geleverd en duidelijke beschrijving is meegeleverd!

    Door: magda peereboom20-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tado radiatorknoppen 7-pack

    Ter uitbreiding en vervanging van mijn oude thermostatische radiator knoppen dit 7-pack aangeschaft. Hiervoor heb ik eerst een vraag gesteld via de chat die keurig werd beantwoord. Later had ik nog een vraag, maar na 5 minuten klikte ik die weg, precies op het moment dat Tink wilde antwoorden. Ze mailden mij direct waardoor ik alsnog de vraag beantwoord heb gekregen. Dat vind ik een top service.

    Verzending is keurig gegaan, echter vind ik het zelf altijd zonde als je op donderdagmiddag besteld, deze pas maandag krijgt doordat de bezorger die zij hebben gekozen niet in het weekend bezorgd. Dat vind ik een min puntje. Verder dik tevreden.

    Door: Ministig05-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Nest hub & Nest thermostaat

    Ik heb afgelopen zondag middag alles besteld en dinsdag rond 14.00 is alles net bezorgd.
    Ook nog een telefoongesprek met een deskundige ( Lars van Leeuwe gehad over de nest thermostaat ) deze man heeft mij goed geholpen en wist waar hij het over had; ook nog de nodige linkjes naar mij toegestuurd.
    Dus al met al een zeer goede service van dit bedrijf kom er in de toekomst zeker terug

    Door: C. Vendrik07-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Google nest en led spots Hombli

    Nu twee weken in huis.
    Het bestelde materiaal was netjes verpakt en snel geleverd.
    De installatie gaat vrij simpel, je moet er wel even de tijd voor nemen.
    Alleen nog in en uitschakelen op tijd vinden maar ook dat zal wel gaan lukken.
    De geluidskwalitijd is prima.
    Al met al zeer tevreden over de producten en de werking.

    Door: Rene de Vries06-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Nest deurbel

    Ik had de Nest deurbel besteld, echter kwam mijn energieleverancier via Tink met een betere aanbieding.

    Contact opgenomen met de service afdeling. Dit verliep goed.
    Uiteindelijk de 1e bestelling retour gestuurd en is het geld terug gestort.

    Mijn mening is dat alles goed en snel is verlopen.

    Door: Jeroen06-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Google nest audio

    Minpunten geen
    Goede snelle levering geheel volgens afspraak
    Vind het geheel Top

    Door: Wolf de Reus20-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Google Nest batterij videodeurbel

    Vrij snelle levering. Van het moment van bestellen tot aan verzending / levering wat meer communiceren.

    Door: Guus20-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Eve thermo

    Ik heb de Tado ingeruild voor Eve Thermo. Reden Tado is afhankelijk van wifi, dus geen wifi betekent handmatig bedienen. Eve Thermo met Bluetooth en homekit werkt prima. Voorbereid op Thread, geen cloud of registratie nidig, goede privacy, ik vind het beter werken dan de Tado radiator knop.

    Door: Mark van Merkesteijn16-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nest Audio en nest Hun

    Ja ik weet dat het klinkt en lijkt alsof deze review nep is. Maar dat is niet het geval.

    Ik dacht die prijs dat kan niet, maar heb de gok, gelukkig, gewaagd.

    Binnen 2 dagen was mijn bestelling ook in huis.

    Ik ben echt super tevreden

    Door: Tj33rd06-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tado 3Pack

    Ik had er al 2 in gebruik waar ik zeer tevreden over ben.dus daarom nu een uitbreiding met 3 stuks zodat ik nog meer de regie over de radiatoren in verschillende ruimtes krijg.
    En de bestelling was lekker snel geleverd.

    Door: Peter Brouwer06-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nest hub & Nest thermostaat

    Snel geleverd, een zeer goede prijs voor beide toestellen
    Beide toestellen zaten zeer goed verpakt.
    Als ik weer iets nodig heb om het huis slimmer te maken, kijk ik eerst bij Tink.

    Door: Antony Fridael20-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Google Home Nest 2x

    Snel geleverd, goede prijs

    Door: Tom Haak18-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ring chime

    Goedkoop

    Door: Aart Post16-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Tado slime thermostaat

    Snel en net geleverd.

    Door: Pascal16-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Google nest hub (duo pack)

    Besteld voor de meest scherpe prijs. Super snel geleverd. Top product.

    Door: Chris15-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Google Nest + camera

    Op 4 oktober op de website een goede deal gevonden voor de Google Nest + camera. Na 1 dag een bericht gekregen over dat mijn bestelling op de post zat. Bij aankomst zag ik dat het alleen de nest was. Drie dagen later een bericht dat de rest van de bestelling wat langer duurt. Sinds dien niets meer gehoord en geen reactie op mijn email. Helaas hebben ze ook geen telefoonnummer waar ze op te bereiken zijn... Wat een slechte service. Halve bestelling en geen reactie... Erg onprettig om zo lang te moeten wachten op een camera die je als babyfoon wilt gebruiken.

    Door: Jil Teixeira Costa15-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Google nest

    Perfect heel tevreden

    Door: Rob 15-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nest thermostaat + Nest hub

    Levering en prijs waren prima👍

    Door: Wouter13-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nest hub en nest mini

    Alles snel geleverd.geen minpunten

    Door: Corien13-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nest audio en Hub

    Snelle levering en nette prijs

    Door: Imre11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Duopak Google Nest Hub 2

    Snelle service en scherpe aanbieding. Prima verpakt aangeleverd.

    Door: Epi10-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is tink een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 55 ervaringen geplaatst over tink. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 85% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is tink actief?

    tink is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van tink gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.