NederlandReview

  Ervaringen Sepa Green

  Ben jij benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten met deze energiemaatschappij? Hier kun je recensies en beoordelingen lezen van mensen die momenteel klant zijn of zijn geweest. Wil je straks zelf iemand helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan gerust een review.

  Stroom

  Voor de meeste mensen in Nederland geldt dat ze weten dat het uit het stopcontact komt, maar die hele markt er achter is maar voor een paar mensen een soort van helder. Hoe weet je nu wat van milieuvriendelijke bronnen komt, zoals windenergie of zonne-energie, en wat uit een kolencentrale? Die lamp die brandt toch wel. Hoe zit dat toch daar achter dat afdekkapje in de muur?

  Inkopen

  Eigenlijk komt het er op neer dat alle energieleveranciers óf energie inkopen bij een producent, óf zelf opwekken, óf een combinatie. Dat opwekken kan via een vervuilende kolencentrale, maar bewuste oplossingen winnen steeds meer terrein. En waarom ook niet? De wind waait hier toch altijd, dus een windmolen voor windenergie is logisch. Zonnepanelen op huizen en bedrijven is ook een kleine moeite. Een waterkrachtcentrale is hier wat zeldzamer. Alles belandt vervolgens in een hele grote “poel,” vanwaar de huishoudens hun stroom toegevoerd krijgen. Als iemand voor groene stroom kiest komt er dus nooit honderd procent groen uit de muur, maar hoe meer mensen voor groene stroom kiezen, hoe minder er met kolen opgewekt hoeft te worden. Zie het als twee kraantjes die een emmer vullen waar onderop allemaal slangetjes van weglopen. Hoe verder het groene kraantje open kan, hoe minder van het grijze kraantje nodig is en hoe meer de poel in de emmer vergroent.


  Een bewuste keuze maken is onderhand noodzaak, maar gaat het beste met een energiek nummer

  Sepa Green

  Dit is een van de spelers op de Nederlandse energiemarkt. Je kunt hier terecht als particulier en als bedrijf. Deze energieleverancier streeft naar een persoonlijke benadering en advies op maat. Alle stroom die deze energiemaatschappij aanbiedt, is standaard groen. Doordat ze zelf geen productielocaties hebben, kopen zij het in bij derden met Garanties van Oorsprong (= verantwoorde manier opgewekt). Van het geheel is 20% in Nederland geproduceerd, de rest binnen de EU. Ieder jaar willen ze hun stroomaanbod meer vergroenen.

  Recensies voor en door consumenten

  Als je naar een nieuwe leverancier overstapt voor je dagelijkse portie elektriciteit, is het fijn als je vooraf een idee hebt waar je aan begint. Dan zijn reviews van ervaringen en de meningen van klanten die je voor gingen wel handig. Vonden zij het bedrijf betrouwbaar en duurzaam? Kregen ze de indruk echt centraal te staan en goed advies te krijgen? Ze beweren op de website dat ze transparant zijn over hun kernwaarden. Hebben klanten hier iets van meegekregen? Is hun energietarief van groene stroom wel voordelig en scherp? Antwoord op dit soort vragen en overige beoordelingen helpen consumenten die nog zoekende zijn bij het maken van een keuze. En als je zelf een beoordeling of recensie wilt schrijven, kan dat natuurlijk ook. Graag zelfs! Alvast bedankt!

  Sepa Green
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9,6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  groene energie voor mijn kantoor

  Voor mijn kantoor overgestapt op de groene energie van Sepa.
  Ik werd goed en professioneel geholpen.
  De prijs viel me alles mee en de service vond ik erg goed.
  Ik vond het belangrijk om te kiezen voor groene energie. Hier kon dat goed.
  Ik zou Sepa aanraden. Zelf kwam ik erbij via een tip van een vriend. Die zit ook hier en kon het aanbevelen. Zo kom je vaak achter de beste tips.

  Door: Marlies 08-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Sepa Green

  Uw beoordeling