Sepa Green

4.2

Bestellen

3.3

Service

3.2

Prijs

3.3

Levering

25%

Zou hier weer kopen

Sepa Green

Ben jij benieuwd naar de meningen en ervaringen van consumenten met deze energiemaatschappij? Hier kun je recensies en beoordelingen lezen van mensen die momenteel klant zijn of zijn geweest. Wil je straks zelf iemand helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan gerust een review.

Stroom

Voor de meeste mensen in Nederland geldt dat ze weten dat het uit het stopcontact komt, maar die hele markt er achter is maar voor een paar mensen een soort van helder. Hoe weet je nu wat van milieuvriendelijke bronnen komt, zoals windenergie of zonne-energie, en wat uit een kolencentrale? Die lamp die brandt toch wel. Hoe zit dat toch daar achter dat afdekkapje in de muur?

Inkopen

Eigenlijk komt het er op neer dat alle energieleveranciers óf energie inkopen bij een producent, óf zelf opwekken, óf een combinatie. Dat opwekken kan via een vervuilende kolencentrale, maar bewuste oplossingen winnen steeds meer terrein. En waarom ook niet? De wind waait hier toch altijd, dus een windmolen voor windenergie is logisch. Zonnepanelen op huizen en bedrijven is ook een kleine moeite. Een waterkrachtcentrale is hier wat zeldzamer. Alles belandt vervolgens in een hele grote “poel,” vanwaar de huishoudens hun stroom toegevoerd krijgen. Als iemand voor groene stroom kiest komt er dus nooit honderd procent groen uit de muur, maar hoe meer mensen voor groene stroom kiezen, hoe minder er met kolen opgewekt hoeft te worden. Zie het als twee kraantjes die een emmer vullen waar onderop allemaal slangetjes van weglopen. Hoe verder het groene kraantje open kan, hoe minder van het grijze kraantje nodig is en hoe meer de poel in de emmer vergroent.Sepa Green

Dit is een van de spelers op de Nederlandse energiemarkt. Je kunt hier terecht als particulier en als bedrijf. Deze energieleverancier streeft naar een persoonlijke benadering en advies op maat. Alle stroom die deze energiemaatschappij aanbiedt, is standaard groen. Doordat ze zelf geen productielocaties hebben, kopen zij het in bij derden met Garanties van Oorsprong (= verantwoorde manier opgewekt). Van het geheel is 20% in Nederland geproduceerd, de rest binnen de EU. Ieder jaar willen ze hun stroomaanbod meer vergroenen.

Recensies voor en door consumenten

Als je naar een nieuwe leverancier overstapt voor je dagelijkse portie elektriciteit, is het fijn als je vooraf een idee hebt waar je aan begint. Dan zijn reviews van ervaringen en de meningen van klanten die je voor gingen wel handig. Vonden zij het bedrijf betrouwbaar en duurzaam? Kregen ze de indruk echt centraal te staan en goed advies te krijgen? Ze beweren op de website dat ze transparant zijn over hun kernwaarden. Hebben klanten hier iets van meegekregen? Is hun energietarief van groene stroom wel voordelig en scherp? Antwoord op dit soort vragen en overige beoordelingen helpen consumenten die nog zoekende zijn bij het maken van een keuze. En als je zelf een beoordeling of recensie wilt schrijven, kan dat natuurlijk ook. Graag zelfs! Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

meerjarig energiecontract

Wij hebben ca. 2020 in goed vertrouwen een meerjarig energiecontract afgesloten. Op het moment dat de energiecrisis zich aandiende, bleek dat Sepagreen op langere termijn niet aan de afgesproken leverantieplicht kon voldoen. Nadien doorstart onder dezelfde naam en dezelfde personen, maar met een enorm hoog tarief. Hierop viel niet te reageren en moest worden doorgezet totdat we naar een ander, veel lager tarief bij een andere leverancier terecht konden. Corrupte faillissements-diefstal van consumenten noemen we dat!!

H

Huis J.

29-01-2023

0

3 jarig contract

Wat een klootzakken meer hoef ik niet te melden ,het zijn oplichters ,wel rekeningen sturen maar niet bereikbaar zijn.

J

J van haren

21-04-2022

0

Opgelicht energiecontract

Oplichting!!! Kijk uit voor deze rattenclub. Hebben afgelopen jaar duizenden klanten financiële afgrond in getrokken door failliet te gaan en opnieuw een doorstart te maken. Het heeft mij in grote ellende gebracht. De eigenaar van dit besrijf rijd een dure auto van uw zuur verdiende centen. Heel vreemd dat dit rattengedrag wordt getolereerd in NL. Gewaarschuwd mens telt voor twee!!!

B

Bert Hazelaar

14-04-2022

0

niets meer

Oplichterij, failliet gegaan, en. Later weer door starten met hoge tarieven. Heeft mij veel extra geld gekost. 400 in twee maanden

A

Arjo

23-03-2022

0

Oplichters

Niet bereikbaar maar wel torenhoge niet-realistische betalingen kunnen sturen. Dikke oplichters!

M

Manon

18-03-2022

0

Energie

Failliet en nu eindafrekening over 23 december tot 31 december ontvangen. Maar liefst 1600 EUR!! Schande!

B

Bianca

12-03-2022

0

Verplicht overstappen

Via incasso 1200 euro voor maand januari armer! Op basis van berekening 2 jaar geleden van vorige bewoners doordat ze zogenaamd oude gegevens niet meer hebben. Telefonisch en via mail onbereikbaar. Maar zelf kunnen ze wel een mail sturen met betalingsherinnering. Asociaal bedrijf!! Zijn al overgestapt

V

Van Eyck

18-02-2022

0

niet belangrijk

Sepa green energie heeft via een tussenpartner (Proforce sales) die huis-aan-huis contracten ronselt mijn vader aan zich weten te binden. Hij ging er aanvankelijk tegenin maar met korting in het vooruitzicht ging hij er toch met boter en suiker in. Tegen de gladde praatjes van de medewerker was hij niet opgewassen. Logisch, mijn vader is een heel vriendelijke oude man van 88 jaar die iedereen netjes te woord staat en een stoel aanbiedt. Het contract is een week na de aanmelding zonder problemen herstelt maar toch ontving hij afgelopen zaterdag nog een aanmaning dat hij snel tot betaling moest overgaan omdat hij anders aangemeld zou worden bij de gemeente omdat hij wanbetaler was en dit vlgs de wet moet. Vooropgesteld, het contract had (wettelijk) niet gesloten mogen worden gezien zijn leeftijd, het was al ontbonden, maar ook heeft hij, (dat heeft het bedrijf inmiddels erkent) niet eerder een herinnering ontvangen. Schande! Ik heb contact gehad met dit bedrijf hierover en zij geven aan dit te betreuren en odernemen acti richten Proforce. Op deze wijze mogen contracten met mensen boven de 70 ook niet worden afgesloten. echter zij zijn wel eindverantwoordelijk voor deze sales methode en daarom deze review.

B

Bruns

27-09-2021

0

3 jarig contract

De goedkoopste van NL zonder vervelende actietarieven.

J

Justin

06-04-2021

0

waardeloos bedrijf.

Verschrikkelijk, ze komen afspraken niet na en aan het eind van het jaar wordt je genaaid! Dikke bijbetaling ongelooflijk ben meteen weer terug naar mijn oude leverancier. Ik raad Sepa Green aan niemand aan.

L

Loez

16-08-2020

2

Gas

Je betaalt goedkoop maar krijgt een na rekening van 1000

A

annemiek Arends

12-02-2020

0

groene energie voor mijn kantoor

Voor mijn kantoor overgestapt op de groene energie van Sepa. Ik werd goed en professioneel geholpen. De prijs viel me alles mee en de service vond ik erg goed. Ik vond het belangrijk om te kiezen voor groene energie. Hier kon dat goed. Ik zou Sepa aanraden. Zelf kwam ik erbij via een tip van een vriend. Die zit ook hier en kon het aanbevelen. Zo kom je vaak achter de beste tips.

M

Marlies

08-08-2018

0