NederlandReview

  Ervaringen Nuon

  Wat vinden andere klanten nu eigenlijk van Nuon? Energie is een product dat iedereen nodig heeft. Vrijwel iedereen heeft daarom een energieleverancier. De prijzen die elektriciteitsbedrijven rekenen voor elektriciteit kunnen nogal verschillen. Voor wie op zoek is naar goedkope energie kan het aan te raden zijn om over te stappen naar Nuon.

  Over Nuon

  Zoals al gezegd is Nuon een energieleverancier. Nuon is vooral in Nederland actief, maar is in 2009 overgenomen door het Zweedse bedrijf Vattenfall. Nuon zelf is ook weer ontstaan uit verschillende andere lokale nutsbedrijven. De naam Nuon is dan ook op te splitsen in twee delen: ‘Nu’ en ‘on’. ‘Nu’ staat voor ‘nutsbedrijf’, en ‘on’ staat voor ‘oosten’ en ‘noorden’ de twee regio’s waar de voorlopers van Nuon vooral actief waren. Nuon wekt jaarlijks zo’n 18 terawattuur aan energie op en heeft 3 miljoen klanten. Nuon wil natuurlijke goedkope energie leveren, maar zet zich ook in om zoveel mogelijk duurzame energie op te wekken. Voorbeelden van duurzame energie zijn bijvoorbeeld zonne energie en windenergie.


  Interessante marktanalyse van Nuon!

  Groene energie

  wordt bijvoorbeeld opgewekt op de windmolenparken van Nuon. In totaal wordt er op meer van 20 windmolenparken meer dan 0,8 terawathuur aan windenergie geproduceerd. Ook op andere manieren zet Nuon zich in voor groene energie. Denk bijvoorbeeld aan het mogelijk maken van zonne energie op daken van huizen. Ook het terug leveren van zonne energie aan Nuon is mogelijk

  Diensten Nuon

  Nuon levert dus goedkope energie aan particuliere en zakelijke klanten. Daarnaast is het doel van Nuon niet om alleen maar goedkope energie te leveren, maar wil het bedrijf ook zorgen voor duurzame energie. Nuon doet dit door windenergie te gebruiken, te helpen bij het zelf opwekken van zonne energie en door allerlei slimme bespaartips te geven. Want goedkope energie is fijn, maar dan is het nog steeds zonde om die te verspillen. Daarom helpt Nuon ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk energie nodig hebt.

  Naast het leveren van (groene) stroom zorgt Nuon ook voor gas. Het is mogelijk om (groene) stroom bij Nuon af te nemen, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen gas bij Nuon te kopen. Natuurlijk dalen de prijzen als je beiden bij Nuon afneemt. Het is niet mogelijk om gas bij Nuon af te nemen als je stadsverwarming hebt.

  Klachten Nuon

  Heb je een klacht of een vraag aan of over Nuon? Nuon is telefonisch te bereiken. Je hoeft alleen de normale gesprekskosten te betalen als je Nuon belt. Nuon geeft op haar website ook aan hoe lang klanten die vorige week belden gemiddeld moesten wachten. Natuurlijk is het ook mogelijk om op andere manieren met Nuon in contact te komen. Nuon is bereikbaar via Facebook en Twitter, maar heeft ook een speciaal forum op haar website staan. Op dit forum worden uw vragen van 8 uur ’s morgens tot 9 uur ’s avonds beantwoord.

  Ben je zelf klant bij Nuon? Je kunt je ervaringen dan hieronder delen. Zo kunnen andere gebruikers van deze website beter bepalen of ze over zouden stappen naar Nuon.

  Wilt u weten hoe deze energieleverancier met stroom en uw energierekening omgaat? Lees eerlijke reviews over Nuon op NedelandReview.

  Nuon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

  5.6
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.2
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Elk jaar overstappen!

  ik heb vast genomen omdat dit het goedkoopst uit de test kwam voor mij. Klopt, is iets goedkoper dan mijn vorige, green choice. Maar ze hadden nu een actie dat je een bol.com cadeaubon erbij kreeg. Dus daar spaarde ik 60 euro op uit. Dus nu een vast contract voor 1 jaar en daarna zie ik wel weer. Misschien bieden ze weer een cadeau aan bij een andere leverancier dus dan stap ik daar weer naar over. Overstappen loont dus! Prima blij met overstappen want het is een administratieve handeling en je merkt er niks van kwa stroom ofzo. Nog geen problemen gehad met verkeerde facturen dus dat vind ik ook altijd een plus (het kan wel eens heel erg zijn als ik zo andere ervaringen lees)

  Door: Pien Stam-vanoord 08-07-2015
  Nuon 13-07-2015

  We vinden het in ieder geval fijn dat je nu klant bij ons bent Pien. Welkom bij Nuon! Bedankt voor de mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Barry Nuon Webcare

  Verified

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Stroom & gas

  Ik ben voor Nuon stroom en gas gegaan. Beetje risico genomen omdat het geen vast bedrag is per jaar, maar als hij daalt (en dat doet hij) dan betaal ik minder. Ik heb de check gedaan (welke energie past bij mij) en daar kwam dit uit dat ik uiteindelijk gemiddeld per jaar minder betaal dan dat ik vast had genomen. Blijkt ook dat ik net even iets minder gebruik dan uit de check kwam (kennelijk ben ik zuiniger dan ik dacht) dus ben er blij mee.

  Door: Tatjana 08-07-2015
  Nuon 13-07-2015

  Wat een prachtige cijfers, Tatjana. Dankjewel voor de tienen die je geeft. Heb je je al aangemeld voor Nuonexclusief? Dat is ons spaarprogramma voor klanten. Daar spaar je voor leuke cadeau's, maar krijg je ook bijvoorbeeld korting op leuke uitjes. Met vriendelijke groet, Barry van Nuon Webcare

  Verified

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Al 10 jaar trouwe klant

  Al 10 jaar trouwe klant en erg tevreden met nuon. Vooral als je om je heen hoort wat er af en toe fout gaat bij andere partijen. Dus vandaar eens tijd voor een kleine review over nuon van mij! Tevreden dus.

  Door: Herma 23-01-2018
  Nuon 30-01-2018

  Hallo Herma, Wat mooi om te lezen. Bedankt voor deze review. Groeten, Jeppe

  Verified

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Drs.

  Super geholpen na breuk met Essent.

  Door: MJ Husslage 11-03-2016
  Nuon 16-03-2016

  Dankjewel voor je positieve review en het mooie cijfer! Vriendelijke groet, Barry, Nuon Webcare

  Verified

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  opzegging

  ivm met opzegging wilde ik telefonisch eea verifiëren maar na 25 minuten in de wacht te hebben gestaan heb ik de moed maar opgegeven. Schandalige minachting voor je klant!

  Door: G Man 24-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Nuon Zakelijk

  Zaak overgenomen (2,5 jaar geleden) met als termijnbedrag €500, de Nuon-medewerker zei dat het prima kon (gezien oude standen en overzichten) als dit naar €406 ging. Dus in 2018 kregen we €2300 terug. Vervolgens heeft Nuon zèlf het termijnbedrag verlaagd naar €232 en hebben we het vervolgens zèlf verhoogd naar €300 (just in case). Nuon belde over de installatie van een slimme meter, dan hoeven we zelf de standen niet meer door te geven en vervolgens is onze eindafrekening van 2018 €6000 euro!!! Nuon belde zelf om dit te melden en vertelde dat de electriciteitsmeter niet af te lezen was, dus of we die stand zelf konden doorgeven. Pas als het bedrag was overgemaakt, dàn pas konden zij een onderzoek instellen. Nuon gebeld voor een betalingsregeling; geen gehoor of er werd opgehangen. Zelfs maar bij de overschrijving bij opmerkingen erbij gezet dat ze niet bereikbaar waren. Verschillende keren contact opgenomen met Nuon, halfuur in de wacht en de verbinding werd verbroken. Zelfs onze boekhouder heeft geprobeerd te bellen, maar geen sjoege. Inmiddels zijn we een halfjaar verder, maar een onderzoek ho maar, de bereikbaarheid is 0. We zijn nu uit noodzaak overgestapt naar een ander. Maar Nuon is nog steeds niet bereikbaar voor commentaar of uitleg; heel erg slecht en helaas ben ik dus niet de enige gezien de commentaren hier. Want bestellen en leveren is het punt niet bij Nuon, maar de service en de addertjes zijn zéker ver te zoeken!!!

  Door: Irene 03-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  termijn bedrag veel te hoog

  Na een jaar weer terug bij Nuon. Ik stap elk jaar over en bij Nuon kon ik altijd makkelijk mijn termijn bedrag bijstellen. Dit wordt namelijk altijd wel erg ruim vast gesteld door alle energieleveranciers. Helaas werd mijn termijnbedrag op 132,00 vast gesteld terwijl ik over heel 2018 maar 101,00 per maand betaalde bij mijn vorige leverancier en er geen omstandigheden zijn op grond waarvan verwacht kan worden dat ik meer energie zal gaan gebruiken. Natuurlijk de kosten gaan wat omhoog vanwege ¨alle omstandigheden¨ in dit land, begrijpelijk maar met 30 euro per maand? Maar wat heeft Nuon gedaan...je kan het termijn bedrag wel wijzigen maar alleen OMHOOG!! Dit was vorige keer (2 jaar geleden) nog niet zo.
  Ik ben benieuwd hoe snel ze reageren op mijn mailtje......
  Ze proberen het gewoon maar ik vind het Nuon onwaardig, ik was altijd zo tevreden over hun mooie jaaroverzichten b.v.

  Door: jeroen verrier 09-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8.5
  rating

  Ze weten waar het over gaat.

  Ik ben zo'n klant die wel wat weet over energie. En toch verrast werd door een wijziging in overheidsbelastingen.

  Ze leggen het je kundig uit. Attenderen me erop dat ik de Nuon vaste klantenkorting nog niet geactiveerd had (had er zoals veel mensen dat doen, geen tijd voor genomen). En zagen dat mijn contracten af zouden lopen en vroegen aan mij wat ik wilde. Niet wat zij nodig vinden. Verhelderend.

  Mijn ervaring is niet op één gesprek, ben er al jaren tevreden.

  Mensen vriendelijk en kundig.
  En nu spaar ik zonder dat het moeite kost ook nog mee in een exclusief klantenprogramma. En omdat ik al zo lang bij Nuon zit, spaar ik ook nog harder.

  Fijn zo'n bedrijf dat klanten waardeert die niet de hele tijd overstappen.

  Door: Mevr. V 02-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Betrouwbare stroom, goede hulp bij storingen

  Wij zijn al jaren klant bij de NUON.

  We hebben één keer een energiestoring gehad, dat was echt lastig. Zo zagen we NUON ook eens in actie. Ze waren uiterst behulpzaam aan de telefoon en gelukkig heeft het al met al niet heel lang geduurd. Achteraf bleek het een grotere storing te zijn geweest, niet door NUON zelf. Maar goed om te weten dat ze voor je klaarstaan als er een probleem optreedt.

  Mede om die reden zijn wij al die jaren niet van energieleverancier gewisseld. Waarom zouden we ook. Het kost een hoop gedoe en we zitten goed waar we zitten!

  Al die aanbiedingen overal laten ons ongemoeid, want nu weten wij tenminste dat we betrouwbare stroom hebben.

  Door: F. Nijland 09-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  terug naar Nuon

  Na wat avonturen met die zogenaamde prijsvechters en de nodige problemen... (laten we stellen dat ik nu span hoe ze zo goedkoop kunnen zijn... ) ben ik weer terug overgestapt naar mijn oude energieleverancier Nuon. Ik was daar destijds weggegaan om financiële redenen, maar kom nu met hangende pootjes weer terug...

  Het is hier gewoon beter geregeld allemaal, in mijn geval althans. Ik had hier bijvoorbeeld niet om de haverklap storingen. Dat vind ik tegenwoordig belangrijker dan die paar euro goedkoper uit. Maar volgens mij zijn die verschillen niet groot meer of Nuon is ook omlaag gegaan.

  In ieder geval, ik ben blij dat ik maar weer gewoon terug ben.

  Door: G. Lubbe 04-04-2018
  Henk 19-05-2018

  Hoezo omlaag gegaan

  Jan 12-12-2018

  Hoe kun je het energie gebruik bij houden? Als de Meterstand door geven moet worden maak dan een Excel (Rekenblad) vul daar dan in per periode die je wilt weten van je gebruik. Altijd op de 1e van elke maand bijvoorbeeld. Vul daar dan de meterstand in het Excel (Rekenblad) je kunt dan in het Excel (Rekenblad) zelf de mogelijkheid van mijn voorbeeld laten uitrekenen door het Excel (Rekenblad). Een voorbeeld is KWh per dag: 8,55 € 1,44 KWh per week: 59,85 € 10,11 KWh per maand: 260,01 € 43,92 m³ Gas per dag: 1,02 € 0,97 m³ Gas per week: 7,12 € 6,79 m³ Gas per maand: 30,91 € 29,51 Als je van 365 dagen wilt uit gaan dan kan dat natuurlijk ook, maar reken het dan terug als gedeeld door 12 anders kom je niet uit. Houd er rekening mee dat als u Energie verkopers aantreft of het nu thuis voor de deur is of elders, Het blijven verkopers dus pas op met dat soort figuren. Als u van bijvoorbeeld uitgaat van mijn reken voorbeeld dan weet je, je verbruik op tijd of je moet bijbetalen of dat je geld terug krijgt. Als zou moeten bijbetalen dan raat ik u het volgende aan: de prijs die u in het afgelopen jaar moest betalen tel daar het bedrag bij op doe daar de BTW bij en daar komt dan een totaal bedrag uit, dat totaal bedrag gedeeld door 12 maakt een maand bedrag. Als u dat maand bedrag dan zou gaan betalen, dan weet u redelijk zeker dat u het jaar er na niet zou hoeven bij te betalen. Veel mensen vinden het namelijk vervelend om bij te betalen. Jan

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  factuur

  Ik heb een mail ontvangen met daarin een energierapport. Echter er ontbreken de gegevens van mijn levering van mijn zonnepanelen.
  Omdat ik niet van de "sociale" media facebook of twitter ben heb ik telefonisch contact opgenomen.
  Na meer dan 30 minuten in de wachtrij te hebben gestaan heb ik de moed opgegeven. Dan maar via de blog op de website geprobeerd.
  Ook daar word ik niet wijzer van. Wat een pruts systeem. Omdat ik had aangegeven dat ik terug gebeld mocht worden voor kwaliteit meting kreeg ik een telefoontje. En jawel hoor, een computer die me voor mij allerlei niet ter zake doende vragen stelde.
  Alles wijst erop dat ik structureel ontmoedigd wordt om telefonisch te woord gestaan te worden. Dit is ver weg van persoonlijke klantenbinding. Als ik dit geweten had waas ik zeker niet naar deze club overgestapt.
  Ik heb tevens in de blog aangegeven om me op mijn mobiel nummer terug te bellen. Maar ja, de telefoon bij Nuon doet het kennelijk niet of althans er zit niemand achter die hem kan bedienen.
  Ik ben erg boos en teleurgesteld om deze gang van zaken. Na het sluiten van het fysieke loket wordt nu de weg van de telefoon ook al afgesloten. Jammer en erg spijtig.

  Door: Jacques Lormans 01-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Overstap naar NUON - niet doen !!

  NUON maakt de vrees van velen waar. Mijn overstap naar NUON heeft mij 310 euro gekost. In een telefoongesprek werd mij toegezegd dat NUON bij een overstap rekening zou houden met de einddatum van mijn huidige contract. Ook heb ik iemand aan deur gehad en die vertelde mij hetzelfde. Na mijn aanmelding heb ik netjes een bevestigingsmail gekregen van de overstap maar (mijn fout) niet de einddatum gecontroleerd. NUON wil natuurlijk zsm geld verdienen aan de klanten en hebben per direct mijn contract omgezet, dit terwijl het huidige contract nog niet was afgelopen. Het is wel mijn fout dat ik de einddatum niet heb gecontroleerd, maar ga ervan uit dat als ik een toezegging van de NUON heb, dat zij bij een overstap rekening houden met een boetebedrag en welkomstpremie, dat ik daar gewoon blind van uit kan gaan. Zij hebben al mijn gegevens en weten dus dat mijn contract beëindigd is voor de einddatum. Ik heb hierover gebeld met de klantenservice en zij zeggen dat zij niets voor mij kunnen doen en dat het dus vervelend voor mij is, maar daar blijft het bij.
  Ik zit nu nog een jaar bij de NUON, maar heb ze laten weten dat ik in mijn slechte ervaringen met hun breeduit kenbaar zal maken.
  Bij deze dus het advies, geloof NUON NIET. Zij komen hun afspraken niet na en je bent gewoon een melkkoe voor ze. Klanten werven is het motto, ongeacht de situatie. Binnen is binnen.
  Voor mij NOOIT MEER NUON !!!

  Door: I. Visser 23-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  "vast tarief" maar toch stijgende kosten

  Binnen een jaar maandtarief van 70 naar 140 euro gegaan.

  Qua levering en alles totaal geen problemen.
  Echter wel een prijs die ieder half jaar fors toeneemt terwijl de belofte een "vast tarief" was.
  Kleine letters etc. je kent het wel.
  Komt er op neer ik sloot 10 maanden geleden een contract af van 70 euro. Januari 2019 werd dat 115 euro en nou zou het in juli weer toenemen tot 140 euro.
  Ergens onderweg nog een aanbod gehad met "U bent straks een jaar bij ons, als u langer blijft krijgt u 10 tot 15% korting". Waar vervolgens ook niets van terug te zien was.

  In een woord: Diefstal!

  Door: rick fanoy 17-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Jaarafrekening Nuon.

  Pas op het werkelijke verbruik bij Nuon. Mijn moeder is een aantal jaren overleden. Wij gebruiken geen stroom en gas, want we zijn het huis aan het verbouwen. We hebben de maandelijkse lasten naar beneden gezet, op aanraden van een medewerkster van NUON.
  Het huis is onbewoond, wat schetst mijn verbazing ik moet nu 1110,66 euro bij betalen. Zonder onderbouwing.
  We hebben 4 mails naar NUON gestuurd met vragen om duidelijkheid te verkrijgen maar we worden aan het lijntje gehouden. Één mail heeft NUON eraan besteed, om NUON zelf op te bellen, ja,ja, ze zijn vervolgens slecht bereikbaar.
  Kortom pas op met jaarafrekeningen. Toen het huis nog bewoond werd, kregen we geld terug. Nu moeten we nog een extreem bedrag bijbetalen.

  Door: Dick Tijsen 11-05-2019
  Be Kuijpers 28-01-2020

  Wij hebben dit ook gehad alleen ging het om twee keer 653 euro nooit meer mails gestuurd geen antwoord op gekregen telefonisch contact gehad enz maar konden me geen duidelijke reden geven nooit doen nu denken ze dat als ze hun naam in vattenval veranderen weer de zelfde mensen op kunnen lichten door verkopers aan je deur te sturen oplichters eerste klas

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Onterechte eindafrekening die ze niet willen wijzigen

  Vanwege een verhuizing wou ik de meterstanden (binnen een week na overdracht) doorgeven. Dit kon ik echter zelf niet meer invullen omdat schijnbaar de nieuwe bewoners al meterstanden hadden doorgegeven met daarin waarschijnlijk de standen van een aantal dagen na de overdracht aangezien deze niet meer overeen kwamen met de standen tijdens overdracht.

  Na hier een vraag via de website over te stellen werd ik terug gebeld met de melding dat ze alleen de standen konden wijzigen als dit een groter verschil was van 99 m3 gas en/of 249 kWh aangezien Nuon anders extra kosten moet maken bij een extern bedrijf. En schijnbaar is dit mijn probleem want ze willen het echt niet aanpassen.

  Hierna een klacht ingediend hierover en kreeg weer een telefoontje met het zelfde verhaal. In zowel de klacht als telefonisch had ik dan ook al gemeld dat als ze het foute bedrag zouden proberen te incasseren dat ik de incasso zou weigeren. Dus zo gezegd zo gedaan, echter binnen een week een brief gekregen met daarin een dreiging dat ze er 40 euro incasso kosten op zouden gooien.

  Dus nu maar zelf het juiste bedrag overmaken na het te berekenen (scheelt maar 12 a 13 euro maar het gaat om het principe) en kijken waar ze dan mee komen. Ik heb bij de nieuwe woning nu ook Nuon maar dat ga ik in ieder geval zo snel mogelijk overzetten naar een ander bedrijf dan Nuon!

  Voor iedereen dus schijnbaar de tip als je een nieuwe bewoner in een huis wordt, zolang je eerder de meter standen dan de oude bewoner doorgeeft dan kan je dat doen voor 99 m3 gas en 249 kWh meer dan op de meters stonden en dan gaat Nuon in ieder geval niets wijzigen dus dat mag de oude bewoner dan voor je gaan betalen.

  Door: Mike 23-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Slechte service!

  Nuon is een van de meest service onvriendelijke bedrijven die ik de laatste jaren heb meegemaakt. Wordt elke keer van het kastje naar de muur gestuurd en men komt nooit met een juist antwoord. Mijn contract word beëindigt op de einddatum en ik kom nooit weer terug!

  Door: C. Baan 28-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  beste energie leverancier

  NUON is de goedkoopste en heeft de beste service

  Door: Eric Rijkers 16-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  dure stadsverwarming

  2persoons gezin met klein AOW. betaalde op vorige woning 65 euro per maand gas en licht. Nu zijn we verhuisd naar een nieuwbouwwoning met zonnepanelen en vloerverwarming. Nu moeten we 150 per maand betalen . What the fuck ? We zijn heel zuinig maar die stadsverwarming kost al 40 euro per maand zonder dat je iets verbruikt. Als we dat geweten hadden waren we niet verhuisd. Op mijn nuon kan je wel lezen hoeveel electriciteit je verbruikt en hoeveel dat dan kost maar van stadsverwarming kan je wel invullen de standen maar krijg je geen inzicht hoeveel dat kost en of het termijnbedrag klopt.

  Door: cor 20-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  pas op vragen eerst een waarborgsom!!

  Eerst lokken ze je met presentjes en mooie beloftes !
  Maar voor het contract geaccepteerd wordt moet je wel nog effe een waarborgsom overmaken! Bij andere energie maatschappijen nooit gehad dat we een waarborgsom moesten betalen!
  Mooi begin van een "overeenkomst" wantrouwen !
  Echter heb van huis geleerd : hoe de waard is vertrouwt hij zijn gasten

  Door: psje 16-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  nakomen afspraken

  Via een verkoper van Nuon een overstap gedaan. Boetes etc zouden door Nuon worden betaald. Alles goed geregeld zou je denken maar pas op. Die adviseurs die bij je langskomen niet vertrouwen want de boetes worden niet betaald. Nuon geeft later aan dat dat niet onder hun regeling vallen en kostte me 100 euro. Contact is echt slecht en zodra je contact hebt getekend ben je een nr en geen klant meer.

  Door: alfredos 11-02-2019
  Marianne 23-04-2019

  Waarom stappen mensen toch steeds over als hun huidige contract nog niet is afgelopen? Dat is vragen om problemen! Wij stappen elk jaar over maar pas nadat het contract is afgelopen. Kijk zelf op internet met wie je in zee wil gaan en vergelijk goed de tarieven en vaste leveringskosten!

  Roog 21-05-2019

  Je mag bij nieuwe energieleverancier overstappen en dan gaan ze zelf en op tijd oude leverancier opzeggen.Dat zeggen ze allemaal.Ze wachten op eind datum van oude contract en pas dan begint het nieuwe.Maar wat als ze dat niet op tijd doen,of te vroeg of verkeerde datum?Door hun fout krijg je boete en eventueel ben je welkoms cado of welkomskorting kwijt van je oude leverlancier?Wat ga je dan doen?

  Paul 31-07-2019

  We hebben uw klacht ontvangen. Fijn dat u de moeite neemt ons te informeren. Uiteraard gaan we er alles aan doen om het op te lossen. Dit was uw klacht: Vanmiddag, rond 17:00 uur, was ik bij mijn ouders omdat mijn vader, die ernstig ziek is, met spoed onderzocht werd door de huisarts. De huisarts was er net toen opnieuw aangebeld werd beneden bij de appartementen. Leek voor mijn moeder een arts assistent want keek niet in de camera maar de andere kant op, dus ze opende op afstand. Bleek een jongedame van Nuon. Omdat mijn vader met ernstige klachten onderzocht werd deed ik de voordeur open. Begint het schaap een verhaal dat ze langs moest komen omdat mijn ouders een korting niet ontvangen zouden hebben! Dat kon niet anders dan in gesprek, ook niet na doorvragen. Gezien de acute situatie op dat moment hebben we het wicht met haar verhaal weggestuurd. En toen bleek, nadat de arts weg is, dat mijn ouders helemaal geen contract hebben bij NUON. Blijkt het een slinkse manier om contracten te slijten! Wat een misselijke praktijken! Herkent u ze? Bleek ook niet de eerste keer dat iemand VAN NUON zich min of meer geforceerd binnenpraatte met de opmerking “we zullen eens goedkopere energie gaan regelen”. Ik was eerder klant van NUON, maar waarschijnlijk de laatste keer. Uw bedrijf wordt hierbij de toestemming ontnomen nog ooit contact op te nemen aan het adres van mijn ouders, Paganinistraat 17 in Oss! Mocht dat wel gebeuren maak ik daar werk van. Soms is het handiger als wij de klacht met u bespreken. Dan bellen we. We nemen sowieso binnen vijf werkdagen contact met u op. Samen komen we er zeker uit. En bent u toch nog niet tevreden? Blijf er niet mee zitten, maar bekijk hoe wij u dan verder helpen. Vriendelijke groet, Cindy Kroon Directeur Klanten Schandalige colportage met allerlei smoezen aan de deur bij mijn 80 jarige moeder.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Nuon

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Nuon een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 47 ervaringen geplaatst over Nuon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nuon actief?

  Nuon is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Goedkope energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nuon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.