Nuon
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7

U bent nu bij:

Totaal

7

Bestellen

7

Service

7

Prijs

6,8

Leveren

7
13 rating69 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

09-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: F. Nijland

Nuon - Betrouwbare stroom, goede hulp bij storingen

Wij zijn al jaren klant bij de NUON.

We hebben één keer een energiestoring gehad, dat was echt lastig. Zo zagen we NUON ook eens in actie. Ze waren uiterst behulpzaam aan de telefoon en gelukkig heeft het al met al niet heel lang geduurd. Achteraf bleek het een grotere storing te zijn geweest, niet door NUON zelf. Maar goed om te weten dat ze voor je klaarstaan als er een probleem optreedt.

Mede om die reden zijn wij al die jaren niet van energieleverancier gewisseld. Waarom zouden we ook. Het kost een hoop gedoe en we zitten goed waar we zitten!

Al die aanbiedingen overal laten ons ongemoeid, want nu weten wij tenminste dat we betrouwbare stroom hebben.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


05-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Juliette

Nuon - NUON levert gewoon stroom

NUON levert gewoon stroom en daar gaat het om toch?

Facturatie nooit iets fout gegaan bij mij en de prijzen en bedragen staat ook gewoon vast.

Allemaal prima in orde

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mevr. V

Nuon - Ze weten waar het over gaat.

Ik ben zo'n klant die wel wat weet over energie. En toch verrast werd door een wijziging in overheidsbelastingen.

Ze leggen het je kundig uit. Attenderen me erop dat ik de Nuon vaste klantenkorting nog niet geactiveerd had (had er zoals veel mensen dat doen, geen tijd voor genomen). En zagen dat mijn contracten af zouden lopen en vroegen aan mij wat ik wilde. Niet wat zij nodig vinden. Verhelderend.

Mijn ervaring is niet op één gesprek, ben er al jaren tevreden.

Mensen vriendelijk en kundig.
En nu spaar ik zonder dat het moeite kost ook nog mee in een exclusief klantenprogramma. En omdat ik al zo lang bij Nuon zit, spaar ik ook nog harder.

Fijn zo'n bedrijf dat klanten waardeert die niet de hele tijd overstappen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: H.Vos

Nuon - Al jaren klant - nooit problemen

Wij zijn al jaren klant bij de NUON en we hebben nog nooit problemen gehad.

Stroom is weleens onderbroken geweest, maar dat was dan altijd een grotere storing, lag niet aan NUON.
En je wordt uitermate keurig te woord gestaan wanneer je contact verzoekt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-08-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jan van Aarle

Nuon - Dhr

Zeer slechte ervaring met NUON
Ze kunnen of willen niet bieden wat de vergelijksites aangven.
In mijn geval scheelde dit € 23,00 per maand.
Zelfs na veel telefonisch overlg wilde men niet een contract aanbieden zoals de verlgelijksite aangaf.
Daarnaast waren de meeste telefoon gesprekken zeer onprettig, je wordt behandelt als of je een klein kind bent, en dat NUON hert wel even voor je zal regelen
Mijn advies, kijk het contract wat men aanbiedt goed na.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-08-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Geertruda

Nuon - Nooit meer!!!!!

We hadden automatisch incasso lopen bij Nuon. Toen de rekening nummers over gingen naar Iban nummers, kregen we een dreigbrief voor een deurwaarder. Hierover gebeld met de klantenservice, en kregen te horen dat het onze eigen fout was. Moesten we maar voldoende saldo op te rekening hebben staan. Dit gecontroleerd en er heeft al die tijd voldoende op de rekening gestaan. Nog kontakt gehad met de Rabobank en die wist ons te vertellen dat ze bij Nuon een zooitje van gemaakt hadden bij alle Rabobank rekeningnummers met automatisch incasso.
Intussen weer een dreigbrief ontvangen met datum deurwaarder. Klantenservice Nuon weer gebeld, met het hele verhaal. En toen ik uiteindelijk de juiste persoon aan de lijn had, kreeg ik de horen dat dit inderdaad bij meerdere Rabobank kanten het geval was. Op de vraag hoevaak ze geprobeerd hadden om het bedrag af te schrijven, kreeg ik als antwoord: 1 keer! Maar ze beloofde dat ik een excusbrijf zou krijgen. Na een jaar geen excusbrijf ontvangen ondanks ik nog een aantal keer klantenservice nodig had om alles goed te krijgen, en die verzekerde we dat de excusbrijf nog in het systeem zat, ben ik over gestapt naar green choice. Geen problemen daar. Word nog wel regelmatig lastig gevallen door Nuon, ondanks het bel me niet register.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-07-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Falco

Nuon - Prima energieleverancier!

Prima energieleverancier!
Wij zijn overgestapt en alles ging prima
Keurig aan de telefoon en we hebben gewoon stroom enzo
Geen klachten dus!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-03-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: MJ Husslage

Nuon - Drs.

Super geholpen na breuk met Essent.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Nuon16-03-2016

Dankjewel voor je positieve review en het mooie cijfer! Vriendelijke groet, Barry, Nuon Webcare

08-03-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    6
  • Levering

    4
5,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Michael Bolks

Nuon - Nuon heeft prettige service

Onlangs de overstap gemaakt naar Nuon en een 1-jarig contract afgesloten. Kwam bij mij als goedkoopste uit de bus en ontving een leuk kado. Volgend jaar zien we wel weer wat we doen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Nuon 16-03-2016

Goedemiddag Michael, Je titel belooft veel goeds, toch krijgen we maar een 5,5 uit 10 punten van je. Dit komt door slechts een 4 voor service en 4 voor levering. We zijn altijd benieuwd waarom onze service een mager cijfer krijgt. Mocht je het willen delen met ons, stuur het dan even naar webcare@nuon.com. In ieder geval bedankt. Hartelijke groet, Barry van Nuon Webcare

17-11-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Nawaz

Nuon - NUON ? Nieeeet doen.

Nuon !! NEEEE. Nooooit.

Dit is mijn advies aan iedereen. Dit is een oneerlijke, onduidelijke en een zeer tricky bedrijf.

Redenen waarom niet.

1. Afspraken door de vertegenwoordiger zijn loze beloftes. En deze baseren op leugens.
2. Na een berekende en afgesproken maandbedrag krijg je toch altijd en steeds maar hogere maandbedragen in rekening.
3. Na een of twee keer contact opnemen en uitleggen willen ze niet begrijpen en klacht oplossen. Je moet maar eindeloos blijven energie en tijd insteken om een fout van hun recht te laten zetten.
4. Bij de jaareinde afrekening betaal je toch flink erbij. Terwijl van te voren door de vertegenwoordiger veel berekend en beloofd was.
5. Als je, je contract opzegt dan proberen ze je alsnog op rotte manieren af te plukken. Dat door middel van onbegrijpelijke boetes op te leggen voor te laat betalingen enz. Terwijl dit eerder nooit gebeurt, zolang je het contract niet opgezegd hebt.

Dus pas op met NUON, anders krijg je echt spijt van. Als niet meteen, dan bij de jaarafrekeningen zeker wel.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-10-2015
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    6
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Herman

Nuon - Hoge boetes afzetters BOOS

Ben blij dat ik daar weg ben, wat een vreselijk bedrijf Omdat wij ons contract eerder wilden stopzetten, kregen we een vette rekening thuis. Lekkere service daar! Klantenservice is ook allesbehalve behulpzaam. BOOS

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Pien Stam-vanoord

Nuon - Elk jaar overstappen!

ik heb vast genomen omdat dit het goedkoopst uit de test kwam voor mij. Klopt, is iets goedkoper dan mijn vorige, green choice. Maar ze hadden nu een actie dat je een bol.com cadeaubon erbij kreeg. Dus daar spaarde ik 60 euro op uit. Dus nu een vast contract voor 1 jaar en daarna zie ik wel weer. Misschien bieden ze weer een cadeau aan bij een andere leverancier dus dan stap ik daar weer naar over. Overstappen loont dus! Prima blij met overstappen want het is een administratieve handeling en je merkt er niks van kwa stroom ofzo. Nog geen problemen gehad met verkeerde facturen dus dat vind ik ook altijd een plus (het kan wel eens heel erg zijn als ik zo andere ervaringen lees)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Nuon13-07-2015

We vinden het in ieder geval fijn dat je nu klant bij ons bent Pien. Welkom bij Nuon! Bedankt voor de mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Barry Nuon Webcare

08-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tatjana

Nuon - Stroom & gas

Ik ben voor Nuon stroom en gas gegaan. Beetje risico genomen omdat het geen vast bedrag is per jaar, maar als hij daalt (en dat doet hij) dan betaal ik minder. Ik heb de check gedaan (welke energie past bij mij) en daar kwam dit uit dat ik uiteindelijk gemiddeld per jaar minder betaal dan dat ik vast had genomen. Blijkt ook dat ik net even iets minder gebruik dan uit de check kwam (kennelijk ben ik zuiniger dan ik dacht) dus ben er blij mee.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Nuon13-07-2015

Wat een prachtige cijfers, Tatjana. Dankjewel voor de tienen die je geeft. Heb je je al aangemeld voor Nuonexclusief? Dat is ons spaarprogramma voor klanten. Daar spaar je voor leuke cadeau's, maar krijg je ook bijvoorbeeld korting op leuke uitjes. Met vriendelijke groet, Barry van Nuon Webcare

Anderen bekeken ook:

  • Green Choice

    Green Choice

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,6Lees ervaringen
  • Dealdirect.nl

    Dealdirect.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6,6Lees ervaringen
  • Sloop de Crisis

    Sloop de Crisis

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,2Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Nuon

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Nuon?

  • De velden met * zijn verplicht

Info over Nuon

Ervaringen Nuon

https://forum.nuon.nl/Wat vinden andere klanten nu eigenlijk van Nuon? Energie is een product dat iedereen nodig heeft. Vrijwel iedereen heeft daarom een energieleverancier. De prijzen die elektriciteitsbedrijven rekenen voor elektriciteit kunnen nogal verschillen. Voor wie op zoek is naar goedkope energie kan het aan te raden zijn om over te stappen naar Nuon.

Over Nuon
Zoals al gezegd is Nuon een energieleverancier. Nuon is vooral in Nederland actief, maar is in 2009 overgenomen door het Zweedse bedrijf Vattenfall. Nuon zelf is ook weer ontstaan uit verschillende andere lokale nutsbedrijven. De naam Nuon is dan ook op te splitsen in twee delen: ‘Nu’ en ‘on’. ‘Nu’ staat voor ‘nutsbedrijf’, en ‘on’ staat voor ‘oosten’ en ‘noorden’ de twee regio’s waar de voorlopers van Nuon vooral actief waren. Nuon wekt jaarrlijks zo’n 18 terawattuur aan energie op en heeft 3 miljoen klanten. Nuon wil natuurlijke goedkope energie leveren, maar zet zich ook in om zoveel mogelijk duurzame energie op te wekken. Voorbeelden van duurzame energie zijn bijvoorbeeld zonne energie en windenergie.

Interessante marktanalyse van Nuon!

Groene energie wordt bijvoorbeeld opgewekt op de windmolenparken van Nuon. In totaal wordt er op meer van 20 windmolenparken meer dan 0,8 terawathuur aan windenergie geproduceerd. Ook op andere manieren zet Nuon zich in voor groene energie. Denk bijvoorbeeld aan het mogelijk maken van zonne energie op daken van huizen. Ook het terug leveren van zonne energie aan Nuon is mogelijk

Diensten Nuon
Nuon levert dus goedkope energie aan particuliere en zakelijke klanten. Daarnaast is het doel van Nuon niet om alleen maar goedkope energie te leveren, maar wil het bedrijf ook zorgen voor duurzame energie. Nuon doet dit door windenergie te gebruiken, te helpen bij het zelf opwekken van zonne energie en door allerlei slimme bespaartips te geven. Want goedkope energie is fijn, maar dan is het nog steeds zonde om die te verspillen. Daarom helpt Nuon ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk energie nodig hebt.

Naast het leveren van (groene) stroom zorgt Nuon ook voor gas.  Het is mogelijk om (groene) stroom bij Nuon af te nemen, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen gas bij Nuon te kopen. Natuurlijk dalen de prijzen als je beiden bij Nuon afneemt. Het is niet mogelijk om gas bij Nuon af te nemen als je stadsverwarming hebt.

Klachten Nuon
Heb je een klacht of een vraag aan of over Nuon? Nuon is telefonisch te bereiken. Je hoeft alleen de normale gesprekskosten te betalen als je Nuon belt. Nuon geeft op haar website ook aan hoe lang klanten die vorige week belden gemiddeld moesten wachten. Natuurlijk is het ook mogelijk om op andere manieren met Nuon in contact te komen. Nuon is bereikbaar via Facebook en Twitter, maar heeft ook een speciaal forum op haar website staan. Op dit forum worden uw vragen van 8 uur ’s morgens tot 9 uur ’s avonds beantwoord.

Ben je zelf klant bij Nuon? Je kunt je ervaringen dan hieronder delen. Zo kunnen andere gebruikers van deze website beter bepalen of ze over zouden stappen naar Nuon.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!