NederlandReview

  Ervaringen NieuweStroom

  Op zoek naar een nieuwe energieleverancier voor stroom en gas? Dan kan het zijn dat je oog op NieuweStroom is gevallen. Hier lees je beoordelingen en reviews van ervaringen van de consumenten voor je. Wil je straks zelf een recensie schrijven en jouw mening delen? Aarzel dan niet en kom gerust terug.

  Onoverzichtelijke energiemarkt

  Als je er verder weinig mee te maken hebt, is de energiemarkt maar een onoverzichtelijk geheel. Voor zover een leek kan zien is er de producent van de energie en dat gaat via het netwerk naar het stopcontact van de klant. Of de aansluiting, zoals dat eigenlijk heet. Dat er een netbeheerder is, is ook nog wel begrijpelijk. Maar waar past die energieleverancier nu in het plaatje? Is dat hetzelfde als de energieproducent? Nee, meestal niet, hoewel een aantal energiemaatschappijen ook zelf opwekken. Doorgaans is de energieleverancier een soort tussenpersoon die de energie inkoopt bij de producenten. Zij bepalen daardoor ook hun energietarief.

  Veel aanbieders

  Er zijn veel energieleveranciers waar je uit kunt kiezen. Naar eigen zeggen, allemaal de beste keuze, het scherpste tarief, het meest betrouwbaar en uiteraard ook de goedkoopste. Dat maakt het kiezen er niet eenvoudiger op. Je wilt geen verrassingen bij je jaarafrekening. Tenminste, geen onaangename. Met het oog op duurzaamheid, ben je uiteraard spaarzaam met je energieverbruik en ga je voor zo groen mogelijk. Maar hoe doe je dat als je aan een contract vast zit en de prijs schiet ineens omhoog? Of als je eigenlijk voldoende hebt aan jouw windmolen in de achtertuin, maar het overschot graag wilt delen?


  Maar is elektriciteit ook betrouwbaar?

  NieuweStroom

  Dit is een van de aanbieders van energie in Nederland. Naar eigen zeggen streven ze naar een eerlijke prijsstelling. Volgens de website kopen ze de energie die zij aanbieden dagelijks rechtstreeks in op de handelsbeurs voor de actuele marktprijs, waardoor ze naar de klant toe de laagste prijs kunnen bieden. Door het gebruik van de slimme meter en transparantie in het overzicht, heb je als klant inzicht in je verbruik.

  Hoewel ze geen volledig groene stroom aanbieden, is het wel mogelijk de stroom die voor jou ingekocht wordt, te vergroenen, oftewel verduurzamen. Dit doe je door middel van een Garantie van Oorsprong (GvO). Daarbij kun je kiezen voor een oorsprong in windenergie, zonne-energie of uit biomassa. In zo’n geval betaal je eerst een voorschot en wordt dit achteraf verrekend met de daadwerkelijke kosten. Verder is het ook mogelijk via deze leverancier energie terug te leveren aan het net als je zelf bijvoorbeeld een zonnepaneel hebt. De regels voor het terugleveren van duurzame stroom staan op de website uitgelegd.

  Deze leverancier werkt overigens zonder vast contract of opzegboete. Wellicht dat de consument hierdoor meer vrijheid en controle ervaart dan gebruikelijk met energieproducten.

  Recensies voor en door consumenten

  Zijn ze echt zo goedkoop? Maken ze hun belofte waar of was het te mooi om waar te zijn? Bevallen ze ook als je terug levert? Op zo’n moment is het prettig als klanten een review over hun mening en ervaring hebben geschreven. Dankzij hun beoordelingen, worden geïnteresseerden geholpen bij het maken van hun keuze. Aarzel dus niet als je zelf ook een recensie wilt schrijven. Alvast bedankt!

  NieuweStroom
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Oplicht organisatie

  Niet betrouwbaar en niet bereikbaar.

  Door: V.W.T.D15-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over NieuweStroom

  Uw beoordeling