NextEnergy

Alle reviews

NextEnergy

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  energie

  niet overstappen.
  slechte communicatie naar je eindafrekening kun je fluiten.
  telefoon nemen ze niet op en mail beantwoording lijkt wel een robot.
  dus... bezint er ge begint...zou ik zeggen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energie

  Ik vrees dat dit bedrijf in financiële moeilijkheden verkeert.
  Overstap ging prima. Echter, door een herberekening met oude gegevens uit de meter krijgen veel klanten een veel hoger voorschot voor hun kiezen. Next geeft zelf aan dat er een fout is gemaakt maar ik vraag me af of ze niet gewoon geld nodig hebben. Na een moeizame poging tot contact is het voorschot weer naar beneden bijgesteld.
  Wat mij verontrust is dat ik lees dat veel nieuwe klanten een fikse waarborg dienen te betalen na een nogal vage kredietcheck. Bij navraag bij het externe kredietbureau waar Next mee schermt blijkt nl. dat er veelal helemaal geen negatief advies is gegeven. Next probeert m.i. op deze manier geld binnen te halen om energie te kunnen inkopen vanwege een cash flow probleem. Veel klanten wachten ook nog steeds op de 2x190 euro en hun geld na eindafrekening. Zelfs na herhaaldelijke toezeggingen hebben mensen dus nog steeds hun geld niet terug. Dit alles, samen met een app die meer niet dan wel werkt, heeft ervoor gezorgd dat ik ben overgestapt.

  Beste Emma,
  Het grote aantal aanmeldingen heeft ook bij ons de bereikbaarheid onder hoge druk gezet. Wij vinden dat vervelend en bieden iedereen ons excuses aan die hier last van heeft gehad. We hebben onze klantenservice sterk uitgebreid en ook aan app wordt steeds verder doorontwikkeld.
  De waarborg wordt alleen gevraagd op het moment dat we een (te) lage score krijgen bij een externe kredietbeoordelaar.
  Omdat we dagelijks energie inkopen voor onze klanten, en we geen reserve hoeven in te kopen, lopen we niet het risico dat de traditionele energieleveranciers lopen. Omdat we dit risico niet hebben, hebben we ook geen cashflow probleem.

  Vriendelijke groet,
  NextEnergy ServiceTeam

  Blij dat we weg zijn per 13 februari.Een app die niet werkt, vaak via de chat gemeld maar oplossingen kwamen er niet.Slecht bereikbaar.En als klap op de vuurpijl: Vandaag zie ik dat ze het voorschot verhoogd hebben van 134 naar 184 euro.Bizar,geen fatsoenlijk werkende app, maar als het om financiën gaat…Als de eindafrekening er niet snel is gaan we maar storneren…Jammer,het zag er zo goed uit..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stroom

  Deze leverancier vraagt naast de maandelijkse voorschotten een waarborgsom van meer dan mijn jaarlijkse verbruik. Als dit bedrijf , net als andere energiecowboys in 2022, failliet gaat ben je je geld kwijt. Dan wordt goedkoop duurkoop. Bezin dus voor u begint.

  Beste H. Timmerman.
  We begrijpen dat het een vervelende boodschap is om te ontvangen. We doen standaard een kredietcheck bij elke nieuwe aanmelding. Bij sommige komt daar een negatief advies uit en vragen we een waarborgsom. We raden iedereen aan om contact op te nemen met onze klantenservice als zij denken dat de vraag voor waarborg in hun geval niet nodig is. De contactgegevens voor onze klantenservice kan je vonden op onze website.

  Vriendelijke groet,
  NextEnergy ServiceTeam

Anderen bekeken ook

Solvari | Zonnepaneelofferte.nl
2 reviews

Ze zijn hip, ze zijn noodzakelijk, maar ze zijn ook een flinke investering. En je mag dan misschien wel groen zijn en milieubewust, maar niet gek. ...

HalloStroom
2 reviews

In de zomer van 2019 was de hittegolf meer in het nieuws dan ooit tevoren. Door zulke extreme temperaturen wil jij uiteraard duurzamer gaan leven. ...

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

Powerpeers
33 reviews

  Groen, groener, groenst. Een mooie overtreffende trap, maar het is fijn als het ook nog eens betrouwbaar is, kwaliteit levert en waar m...

NextEnergy

Ben je zoekende naar een leverancier van energie? Hecht je waarde aan groene energie en wil je graag de kosten zo laag mogelijk houden? Dan is NextEnergy misschien wel net het bedrijf waar je naar op zoek bent. Lees via NederlandReview wat er bekend is over deze organisatie.

Wat is NextEnergy?

NextEnergy is een energieleverancier. Deze onderneming stelt te streven naar duurzaam energieverbruik. In de samenleving zijn natuurlijke energiebronnen zoals zon en wind steeds meer de norm. Volgens dit bedrijf ligt de consumentenmarkt daar nog op achter. Ze vinden dat er een overschot is aan energie en dat alle mensen daar toegang toe moeten hebben. Ze willen dat dit tegen scherpe prijzen of zelfs gratis is. Er wordt geprobeerd ervoor te zorgen dat consumenten bijdragen aan groene energie. Dit wordt onder andere gerealiseerd door slimmer met energieverbruik om te gaan. De klant krijgt door wanneer er sprake is van energie overbelasting en de prijs dus laag is. Daar kun je je gebruik weer op aanpassen. Dit is niet alleen goed voor jouw energienota maar ook voor een duurzame planeet. Heb je ergens een vraag, opmerking en/of feedback over? Dan word je geadviseerd om contact op te nemen met de klantenservice. Zij zijn op meerdere manieren te bereiken.

Slim energieverbruik

Door op slimme wijze met energieverbruik om te gaan, kunnen goedkope uren worden benut. Elke dag zijn er wel momenten dat de energieprijs laag is. Soms komt het voor dat het zelfs gratis is. Je kunt dan bijvoorbeeld je auto opladen wat zorgt voor een enorme kostenbesparing. Je brengt hiermee ook het energienet in balans. Voor meerdere partijen kan dit een win-win situatie zijn. Via de NextEnergy app krijg je overal inzage in jouw gegevens. Er worden actuele energieprijzen getoond, je ziet wat er verbruikt is en wat de stand is van de thuisbatterij. Dit zorgt ervoor dat je te allen tijde up-to-date zal zijn. Als energie goedkoop is krijg je een prijsalert. Wist jij bijvoorbeeld dat wasmachines enorme energieslurpers kunnen zijn. Als je de was op het juiste moment doet kan dit veel geld schelen.

Groene energie

Er wordt stimulatie geboden om verspilling van overtollige energie tegen te gaan. Dit moet groene energie echt groen maken. In Europa kent Nederland de meeste huishoudens met geïnstalleerde zonnepanelen. Volgens NextEnergy is dit een enorm succes. Het is belangrijk om je verbruik aan te passen aan het net.

Duurzaamheid

Groener zijn en duurzaamheid staan bij deze onderneming hoog in het vaandel. Ze willen dat Nederland groener wordt door het gebruik van boventallige energie. Ze willen een energietransitie bewerkstelligen voor een duurzamere wereld. Groene energie is op allerlei plekken aanwezig. Windmolens en zonnepanelen zijn hier een uitstekend voorbeeld van. In iedere plaats is vaak wel een windmolen te vinden. Dorpen en steden leveren volop zonne-energie. Desondanks is er nog een lange weg te gaan. Jij kan bijdragen aan een betere wereld. Je kunt meehelpen het energietransitieproces te versnellen. Door slim energieverbruik kun je een beloning krijgen. Zet nu in op honderd procent natuurlijke stroom. Kies voor energie welke afkomstig is van een zonnepaneel of windmolen. Ga voor minder verspilling door dynamische prijzen en thuisbatterijen.

Klantervaringen

Ben jij al klant bij NextEnergy? Is deze organisatie jouw energieleverancier? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Gebruik je de energie via deze onderneming naar tevredenheid? Merk je dat in de portemonnee? Draag je bij aan een beter milieu? Deel zoveel mogelijk informatie via een review op deze pagina.  

 

}