Newpower

Alle reviews

Newpower

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

Solvari | Zonnepaneelofferte.nl
2 reviews

Ze zijn hip, ze zijn noodzakelijk, maar ze zijn ook een flinke investering. En je mag dan misschien wel groen zijn en milieubewust, maar niet gek. ...

HalloStroom
2 reviews

In de zomer van 2019 was de hittegolf meer in het nieuws dan ooit tevoren. Door zulke extreme temperaturen wil jij uiteraard duurzamer gaan leven. ...

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

Powerpeers
33 reviews

  Groen, groener, groenst. Een mooie overtreffende trap, maar het is fijn als het ook nog eens betrouwbaar is, kwaliteit levert en waar m...

Newpower

Is het tijd voor zonnepanelen? Dan zijn de panelen van Newpower wellicht een uitkomst voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit bedrijf en de zonnepanelen. Alle reviews die je leest zijn eerlijk geschreven.

Wat is Newpower?

Newpower levert zonnepanelen. Deze heten de ‘Home Solar Set’. De stekkerklare panelen kunnen snel geïnstalleerd worden zodat er begonnen kan worden met het opwekken van de energie. De zonnepanelen kunnen direct op het stopcontact worden aangesloten. Het is mogelijk om de set binnen ‘no time’ te plaatsen. Dit is te danken aan een bijbehorend plug & play systeem. De sets bestaan uit twee panelen, een omvormer inclusief Wifimeter en bijbehorend installatiemateriaal. Er worden twee verschillende varianten aangeboden: verticaal en horizontaal.

Visie

Deze organisatie is gedreven om alle mensen in de wereld te voorzien van zonnepanelen. Het maakt niet uit of iemand in een huurwoning of koophuis woont. De panelen kunnen op allerlei plekken geplaatst worden. De systemen zijn volgens de van oorsprong Zwitserse organisatie, slim en toekomstgericht ontwikkeld. Er wordt op een economische en ongecompliceerde wijze kosteloos en milieuvriendelijk energie voor particuliere huishoudens beschikbaar gesteld. Er wordt ook samengewerkt met bedrijven uit de industriële en technologische sectoren.

Bedrijfsconcept

Zonnepanelen moeten mooi ontworpen, functioneel en makkelijk zijn. Ze willen de panelen graag tegen scherpe prijzen aanbieden. Alle mensen moeten in staat zijn ze te betalen. Daarnaast speelt kwaliteit een belangrijke rol. De bedrijfskosten worden zo laag mogelijk gehouden. Klanten kunnen zelf aan de slag met het plaatsen. Er is geen klantenservice die gecontacteerd kan worden. Zowel vragen als bijbehorende antwoorden zijn op de website te lezen. Er kan wel contact worden opgenomen via een contactformulier.

Garantie

Op de panelen wordt 30 jaar performance en 12 jaar productgarantie gegeven. Voor de omvormers geldt een productgarantie van 10 jaar. Er wordt een gemiddelde opbrengst van tachtig procent van de maximale opbrengst gegarandeerd. Bij constatering van een defect moet er contact worden opgenomen via het contactformulier. Wil je weten of de NP Energy plug & play set verzekerd is? Raadpleeg je verzekeringsmaatschappij en vraag of dit onder de inboedelverzekering valt. Dit kan per polis verschillen. Het volstaat niet om alleen een opstalverzekering te hebben.

Service

Er kan volgens deze onderneming afgerekend worden in een veilige en betrouwbare betaalomgeving. Ze stellen dat klanten goede kwaliteit mogen verwachten. Dit omdat ze al een lange tijd ervaring hebben en een gerenommeerd bedrijf zijn. Op dit moment is er sprake van een levertijd van maximaal 30 werkdagen. Deze organisatie geeft aan als kool te groeien. Daarom hebben ze de levertermijn wat moeten bijstellen. Er wordt hard gewerkt om iedere bestelling vliegensvlug te verwerken en af te leveren. Voor de leveringen wordt samengewerkt met Lensveld Shipping & Logistics.

Warenwet

De producten die bij Newpower te koop zijn vallen onder de warenwet. Deze wet is een Nederlandse raamwet waaraan een groot aantal uitvoeringsbesluiten zijn opgehangen. Veel warenwetbesluiten sluiten inmiddels aan bij de uitvoering aan richtlijnen en verordeningen vanuit de Europese Gemeenschap. Dit geldt eveneens voor andere soorten laagspanning apparaten. Ieder item dat je koopt is CE gecertificeerd en valt niet onder het bouwbesluit uit 2012.

Klantervaringen

Ben je al klant bij Newpower? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw ervaringen. We stellen het op prijs als je deze wil delen via een review op deze pagina. Dan is het mede aan jou te danken dat we een objectief en onafhankelijk platform kunnen blijven.

 

}