Mobisun

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Mobisun

Niemand wil op vakantie ergens op een afgelegen plek zonder stroom komen te zitten. Het is sowieso vaak lastig om op vakantie je telefoon, camera en laptop op te laden. Elk land heeft een andere stekker en vaak heb je maar één adapter om te gebruiken. Het duurt uren voordat je weer klaar bent om op avontuur te gaan. Mobisun heeft voor dit probleem een oplossing gevonden. Je hebt nu op reis altijd energie en het is nog duurzame energie ook. Mobisun verkoopt duurzame powerbanks en draagbare zonnepanelen. Je hoeft je met de producten van Mobisun nooit meer zorgen te maken als je telefoon nog 10% batterij heeft. Zijn de powerbank en de zonnepanelen van Mobisun echter betrouwbaar? Je leest het hier in de reviews van klanten.


Over Mobisun

Het bedrijf werd opgericht met de missie om iedereen te voorzien van kwalitatieve zonnepanelen en powerbanks. Mobisun wil dat hun klanten niet langer afhankelijk zijn van een stopcontact en altijd zelf een energiebron bij zich dragen. Het team achter Mobisun richt zich op de toekomst en wil met duurzame energie het klimaat beschermen. De producten van Mobisun zijn perfect voor alle reizigers die op zoek zijn naar een betaalbare manier om zelf energie op te wekken. Of je nu door de jungles in Zuid-Amerika reist, backpackend door de outback van Australië gaat of met een huurauto een trip door de Highlands in Schotland maakt. Je hebt met de draagbare zonnepanelen van Mobisun altijd elektriciteit.
Voordelen Mobisun

Mobisun wil klanten die bij hun bestellen, graag belonen voor hun klandizie. Ze doen dit door alle klanten van Mobisun extra diensten te bieden. Mobisun levert bijvoorbeeld wereldwijd. Ook worden alle bestellingen die voor 22:00 geplaatst zijn, diezelfde dag nog verzonden. Je hebt je powerbank of draagbare zonnepaneel dan meestal de volgende dag al in huis. In Nederland is de verzending van alle bestellingen vanaf 20,- overigens gratis


Klachten, complimenten of vragen Mobisun

Mobisun hoort graag van hun klanten. Ze zijn altijd op zoek naar tips en feedback om hun diensten en producten te verbeteren. Ook klanten die vragen hebben, kunnen altijd contact opnemen. Mobisun neemt ook alle klachten altijd in behandeling. Neem daarom direct contact op en maak je klacht kenbaar. Het bedrijf zal dan altijd proberen een oplossing te vinden. Je kunt op de website alle contactgegevens van het bedrijf vinden. Hier staat het e-mailadres, telefoonnummer en postadres vermeld. Er is voor iedereen een geschikte manier om het bedrijf te bereiken. Mobisun is overigens ook actief op Social Media. Ze hebben Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram


Wat vind jij van Mobisun?

Reis jij de hele wereld rond met de mobiele zonnepanelen van Mobisun? Heb jij nu altijd stroom en hoef je nooit meer bang te zijn dat je ergens vast komt te zitten? Vertel nieuwe klanten dan alles over jouw ervaringen met de producten van Mobisun. Hoeveel apparaten kun je met de powerbank opladen? Werken de zonnepanelen ook bij minder goed weer? Wat vind je van de kwaliteit? Schrijf een review en geef jouw mening!


Zijn de zonnepanelen van Mobisun van de beste kwaliteit? Hebben de powerbanks een lang batterijleven? Lees hier reviews en beoordelingen van klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)