NederlandReview

  Ervaringen Minder.nl

  Wilt u gemakkelijk energieleveranciers voor uw bedrijf met elkaar vergelijken? Lees hier de beoordelingen van gebruikers van Minder.nl. Op deze website kunt u in één oogopslag zien welke energieleverancier voor u de goedkoopste is. De kosten voor energie maken een belangrijk deel uit van uw maandelijkse vaste lasten. Natuurlijk wilt u zo goedkoop mogelijk uit zijn als het gaat om gas en stroom. Daarom is het zeker de moeite waard om leveranciers met elkaar te vergelijken. Wie weet komt u bij een bedrijf uit wat u vooraf niet had verwacht. Minder.nl richt zich hierbij specifiek op de zakelijke markt.

  Over Minder.nl

  Op het internet zijn al diverse websites te vinden waar consumenten energieleveranciers met elkaar kunnen vergelijken of mee kunnen doen aan collectieve inkoop. Voor bedrijven was dit veel schaarser. De initiatiefnemers van Minder.nl spelen hier op in door speciaal voor het MKB en Zzp’ers alsmede voor grootzakelijke gebruikers een vergelijkingswebsite op te zetten. Bedrijven, groot of klein, kunnen hier het voor hen meest voordelige energiecontract afsluiten. U kunt een contract direct online afsluiten nadat u verschillende aanbiedingen met elkaar heeft vergeleken. Het is dus niet meer nodig om eerst offertes op te vragen en vervolgens langdurig te onderhandelen. De scherpe aanbiedingen krijgt u meteen te zien. De oprichters van Minder.nl zijn al vele jaren actief op de energiemarkt en weten dus waar zij over praten. Daarom kunnen zij bij de verschillende energiebedrijven ook de scherpste deals voor ondernemers afdwingen.


  Minder is ook een bekende TV-serie

  Houd uw zakelijke energiekosten in de hand

  Wanneer u een bedrijf heeft waar mensen werken, dan moet de temperatuur natuurlijk wel aangenaam zijn. Daarnaast kan het elektriciteitsverbruik door het gebruik van apparatuur soms flink oplopen. U wilt deze kosten natuurlijk zo veel mogelijk beheersbaar houden. Daarom is het aan te raden om niet direct met de eerste de beste aanbieder voor gas en stroom in zee te gaan. Goed vergelijken kan u honderden euro’s per jaar schelen. Dus waarom zou u dit geld laten liggen? Door uw gegevens in te vullen op de website van Minder.nl ontvangt u direct voor u relevante aanbiedingen van verschillende leveranciers. Deze kunt u direct met elkaar vergelijken en uw keuze maken.

  Klachten

  Minder.nl is slechts een vergelijkingswebsite. U sluit uiteindelijk een contract af met een energieleverancier. Het is dus niet de bedoeling om klachten over de levering van gas en stroom bij Minder.nl neer te leggen, daarvoor moet u bij de desbetreffende leverancier zijn. Als informatie op de website niet klopt kunt u dit natuurlijk wel aangeven door contact op te nemen met de mensen achter Minder.nl.

  Deel uw ervaringen over zakelijke energie

  Heeft u voor uw bedrijf een energiecontract afgesloten via Minder.nl? Dan zouden wij het zeer op prijs stellen wanneer u uw ervaringen met deze vergelijkingswebsite deelt met onze bezoekers. Veel bedrijven zijn op zoek naar een voordelig energiecontract voor hun bedrijfspand. Zij kunnen dan uw ervaringen meenemen in de overwegingen bij het vergelijken van aanbieders en het uiteindelijk afsluiten van een gunstig contract. Wij nodigen u dan ook van harte uit om uw review achter te laten op NederlandReview over de dienstverlening van Minder.nl.

  Lees reviews van echte klanten van Minder.nl! Is dit een betrouwbare vergelijkingssite voor het vergelijken van energieleveranciers?

  Minder.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Minder.nl

  Uw beoordeling

  Uiteindelijk wisselen van zakelijke energie

  Hoewel het een stuk beter gaat met ons bedrijf dan een paar jaar geleden zijn wij altijd op zoek naar manieren om geld te besparen. Als het even kan natuurlijk op de vaste lasten. Nu zijn we uiteraard wel een aantal keer benaderd om over te stappen op een andere energieleverancier, maar ik had daar nooit echt oren naar.

  Op een gegeven moment kwam ik echter via via op deze vergelijkingswebsite voor zakelijke energie terecht. Toch maar even verder gekeken en we bleken echt veel te kunnen besparen op onze energienota. Vervolgens zijn we toch maar om gegaan. We hebben nu een andere energieleverancier en besparen veel op onze zakelijke energierekening.

  Het is een kleine moeite geweest en achteraf gezien hadden we dit denk ik beter eerder kunnen doen. Ik wil dit bedrijf in ieder geval hartelijk danken voor de gebruiksvriendelijke website, waardoor wij uiteindelijk toch hebben besloten om voor een andere zakelijke energieleverancier te kiezen. Het vergelijke zelf kan nog wel iets makkelijker worden gemaakt, maar uiteindelijk: hulde!

  Door: Van Hofstadt18-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  opgelicht door minder.nl

  ik ben gebeld door minder.nl en ze deden net of ze van zakelijke energie vergelijker zijn. ondank dat ik geen akkoord gaf kreeg ik van mijn huidige energielevercier een melding dat ik contract hebt opgezegt en naar Nederlandse Energie bent gegaan. Wat een onzin en oplichting. zal aangifte doen bij Politie..
  Ik zet het ook hier kijken aub uit met deze malfide callcenters.

  Door: Eser17-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Minder.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Minder.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Minder.nl actief?

  Minder.nl is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope energie, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Minder.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.