Kringloopenergie

Alle reviews

Kringloopenergie

83% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (6)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niets bijzonders. Niet goed en niet slecht.

  Mwa..niet heel veel anders dan anderen. Ik blijf nog een jaartje hangen en hou het voor gezien. Op naar de volgende welkomstbonus. Geen slecht woord, maar ook niet echt een goed woord voor deze maatschappij. Niets bijzonders.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sympathiek

  Sympathieke partij, aardige telefonistes aan de lijn en voor mij is het belangrijk dat het kringloopenergie is.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  recycle energie

  Overstappen ging snel en makkelijk
  Recyclen voelt toch beter

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Betere energie nu met kringloop

  Wij kozen voor kringloop energie omdat het beter is voor het milieu en dat voelt gewoon beter.
  We waren wel iets duurder uit dan voorheen toen we nog bij Nuon zaten, maar het scheelt niet eens zoveel en het voelt gewoon beter. Afsluiten / overstappen ging lekker snel.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  van afval nieuwe energie

  Wij geloven echt in duurzaam.

  Bij HVC maken ze van afval nieuwe energie - kan het beter?

  Bovendien zijn ze zeer vriendelijk en ben je in een wip overgestapt. Aanrader!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energie beter voor het milieu want recycle

  Beter voor het milieu, beter voor het gevoel
  Het bedrag viel me alles mee, en dat had niet eens prioriteit

Anderen bekeken ook

Solvari | Zonnepaneelofferte.nl
2 reviews

Ze zijn hip, ze zijn noodzakelijk, maar ze zijn ook een flinke investering. En je mag dan misschien wel groen zijn en milieubewust, maar niet gek. ...

HalloStroom
3 reviews

In de zomer van 2019 was de hittegolf meer in het nieuws dan ooit tevoren. Door zulke extreme temperaturen wil jij uiteraard duurzamer gaan leven. ...

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

Powerpeers
32 reviews

  Groen, groener, groenst. Een mooie overtreffende trap, maar het is fijn als het ook nog eens betrouwbaar is, kwaliteit levert en waar m...

Kringloopenergie

Deel jij ook dezelfde mening als anderen over Kringloopenergie? Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via et bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als ze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Recycle je mening op onze site! 

Over Kringloopenergie
Kringloopenergie is een onderdeel van HVC. HVC is het grootste niet commerciële afval energie bedrijf van ons land. Kringloopenergie is het eerste bedrijf wat zich een afvalenergiebedrijf mag noemen. Het is een bedrijf welke energie aan huishoudens levert in ons land. Kringloopenergie is een bedrijf wat restafval opnieuw gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om een duurzame toekomst te ontwikkelen. Door zoveel als mogelijk afval opnieuw te gebruiken is het mogelijk om van afval energie te maken. Het gaat hier om biomassa energie en ook om zonenergie en windenergie. Samen zorgt het voor een nieuwe economie: de circulaire economie. 

Diensten van Kringloopenergie
Kringloopenergie is een bedrijf wat energie aanbiedt. Het is een bedrijf welke afval recyclet en opnieuw gebruikt om er energie van te maken. Het is een bedrijf wat volop mogelijkheden biedt en kansen om een duurzame economie te realiseren in ons land. 

Klachten, tips en complimenten over Kringloopenergie
Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Het is daarom goed om te weten, dat de klachten en opmerkingen ook graag ontvangen worden door dit bedrijf. Op die manier kunnen ze niet alleen jouw klachten ombuigen naar waardevolle feedback, maar ook jou helpen om een tevreden klant te worden van dit bedrijf. Uiteraard worden tips en complimenten ook van harte ontvangen. 

Heb jij ervaring met Kringloopenergie? 
Ken jij dit bedrijf Kringloopenergie? Laat ook een review achter op NederlandReview. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 

 

Deel jij ook dezelfde mening als anderen over Kringloopenergie? Lees ervaringen en beoordelingen van klanten die u voorgingen bij kringloopenergie!

}