HalloStroom

Alle reviews

HalloStroom

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alles verliep zoals afgesproken, goede service, heel vriendelijk en netjes afgewerkt

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  8 panelen gehuurd.

  Volgens hun zou dat voldoende zijn om in ieder geval de huur eruit te halen en wat over te houden.
  56 euro per maand huur.
  Opbrengst gemiddeld tot nu toe 10 tot 15 Euro per maand.
  Lijkt mij dat ik duurder uit ben en niks bespaar.
  Wilde daarom in 2018 2 panelen erbij kopen inplaats van huren, dat kon voor 500 euro inclusief montage.
  Toch mooi vond ik.
  Helaas corona crisis, jaren niks kunnen doen, dit jaar weer contact gezocht, nieuwe voorwaarden en koop was niet mogelijk meer en moest minimaal 3 panelen nemen inplaats van 2, kosten 25 euro extra.
  Kom ik dus op 81 euro per maand uit wat ze ook niet opbrengen.
  Niet ingetrapt natuurlijk, dus heb er al spijt van maar kan ook niet opzeggen of ik moet ze kopen voor ruim 4000 euro.
  Je zit vast aan een wurgcontract.

Anderen bekeken ook

Solvari | Zonnepaneelofferte.nl
2 reviews

Ze zijn hip, ze zijn noodzakelijk, maar ze zijn ook een flinke investering. En je mag dan misschien wel groen zijn en milieubewust, maar niet gek. ...

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

Powerpeers
31 reviews

  Groen, groener, groenst. Een mooie overtreffende trap, maar het is fijn als het ook nog eens betrouwbaar is, kwaliteit levert en waar m...

Vastelastenbond
15 reviews

De grootste kosten die je per maand maakt zijn ongetwijfeld je maandelijkse vaste lasten.  Iedereen zou deze vaste lasten wel graag omlaa...

HalloStroom

In de zomer van 2019 was de hittegolf meer in het nieuws dan ooit tevoren. Door zulke extreme temperaturen wil jij uiteraard duurzamer gaan leven. Aangezien de opwarming van de aarde al zo snel gaat, is nu echt het moment om over te stappen naar duurzame, herbruikbare energie. Je schrikt nu misschien omdat duurzaam ook vaak gepaard gaat met ‘duur.’ Bij HalloStroom is dit echter totaal niet het geval! Dit jonge bedrijf biedt de mogelijkheid om zonnepanelen te huren, wat veel beter is voor het milieu zowel als voor jouw portomonnee! Denk je nu “dit lijkt me wel iets voor mij” maar heb je nog twijfels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier op NederlandReview delen de klanten van HalloStroom hun ervaring, zodat jij aan de hand daarvan kunt bepalen of dit bij jou past.

Over HalloStroom
Het piepjonge energiebedrijf HalloStroom is in 2017 van start gegaan. Het werd gelanceerd door drie vrienden: Robert Lamot, Kees van Wensen en Jonas Streng. In twee jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf van 65 medewerkers. Inmiddels hebben ze al 46,662 zonnepanelen geplaatst hebben ze al 4,877 klanten. HalloStroom is partner van de ASN Bank en het Nationaal Groenfonds.

Wat kan HalloStroom voor jou betekenen?
Volgens HalloStroom kan iedere woning gebruik maken van haar zonnepanelen, ongeacht wat voor soort dak het heeft. Ook als je dak niet naar het zuiden ligt, en ook als je een plat dak hebt, kan je hier gebruik van maken.

HalloStroom beweert dat zij eerlijker is dan traditionele aanbieders. Traditionele aanbieders, bieden vaak geen 100% duurzame stroom en verhogen ieder jaar de kosten. Volgens hun website is de energie van HalloStroom wel 100%  duurzaam en betaal je minstens 10 jaar lang dezelfde lage prijs.

Als je denkt dat dit iets voor jou is, kan je eerst met HalloStroom bellen en jouw gegevens doorgeven. Aan de hand hiervan maken ze vrijblijvend een offerte. Daarna komt er iemand bij jou kijken. Als je tevreden met het voorstel bent, worden de pannelen binnen enkele dagen geinstalleerd.


Heb je nog vragen?
Aarzel dan niet om contact met HalloStroom op te nemen! Dit kan op het nummer 030767 0078

Indien je een nare ervaring hebt gehad, heb je hier, op NederlandReview de mogelijkheid om een klacht tegen HalloStroom in te dienen. Je kunt ze ook een tip geven zodat ze jouw aanmerkingen voortaan in acht zullen nemen en zo hun diensten kunnen verbeteren.

Jouw mening telt!
Heb jij al zonnepanelen van HalloStroom gehuurd? Heel goed! Schroom dan zeker niet om jouw ervaring met de bezoekers van NederlandReview te delen. Ben je tevreden met je nieuwe energie? Werkt het net zo goed, als je vorige abonnement, of beter of slechter? Heb je daadwerkelijk ondervonden dat je nu goedkoper af bent? Wat zijn de sterke punten van HalloStroom? Zijn er nog verbeterpunten? Vele bezoekers van NederlandReview zijn benieuwd naar jouw ervaring, dus deel deze zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken!

}