NederlandReview

    Ervaringen Green Choice

    Bent u ook benieuwd naar wat andere mensen vinden over GreenChoice? GreenChoice is een energieleverancier die als missie heeft om 100% duurzame energie uit Nederland op te wekken. Daarnaast spant Greenchoice zich er ook voor in om duurzame energie ook goedkope energie te laten zijn.

    Over GreenChoice
    GreenChoice is een energieleverancier met een hele duidelijke visie: 100% duurzame energie uit Nederland. Duurzame energie is natuurlijk een mooi streven, maar groene energie moet natuurlijk ook goedkope energie zijn. Daar werkt GreenChoice iedere dag aan. Naast het feit dat Greenchoice werkt aan meer duurzame energie, werkt Greenchoice ook aan duurzame klantrelaties.

    Greenchoice is van oorsprong een Rotterdams bedrijf. Het motto is: duurzaam, handen uit de mouwen en hard werken. Op deze manier wil Greenchoice het voor elkaar krijgen om ook echt goedkope energie te kunnen leveren. Greenchoice doet dit door in verschillende projecten te participeren en door de organisatie zo strak mogelijk te houden.

    Greenchoice levert haar energie uit een groene mix. Zo is de energie die Greenchoice levert bijvoorbeeld zonne energie, windenergie of energie die is opgewekt met behulp van biomassa.Het de CO2 uitstoot van het gas dat u verbruikt wordt door Greenchoice gecompenseerd door het aanleggen van bossen in de amazone.

    Waarom Green choice? Ze leggen het zelf even uit!

    Diensten Greenchoice
    Greenchoice is een leverancier van groene energie. Als u op zoek bent naar groene stroom dan kan Greenchoice dit leveren, maar ook als u op zoek bent naar groen gas, dan kunt u bij Greenchoice terecht.

    Greenchoice levert niet alleen groene energie aan mensen, het stelt mensen ook in staat om zelf duurzame energie op te wekken. Zo heeft Greenchoice diverse projecten om zelf groene energie op te wekken. Denk bijvoorbeeld aan het samen kopen van een windmolen, of het investeren in windenergie, door bijvoorbeeld certificaten in een windmolenpark te kopen.

    Ook op het gebied van zonne energie is Greenchoice actief. Greenchoice helpt mensen om zelf energie op te wekken door bijvoorbeeld zonnepanelen op hun dak te laten leggen. Greenchoice geeft dan advies en levert de zonnepanelen. Op deze manier krijgt u extra goed advies als u zelf zonne energie op wilt gaan wekken. Hoeveel zonne energie er met de zonnepanelen van Greenchoice worden opgewekt kunt u zien via uw computer of app op uw smartphone.

    Klachten Greenchoice
    Greenchoice streeft ernaar om ook met haar klanten een duurzame relatie te hebben. Als u echter toch een klacht over Greenchoice heeft, dan kunt u die op diverse manieren stellen. Greenchoice stelt zelf dat ze goed telefonisch bereikbaar zijn. Ze zijn bereikbaar op een nummer dat tegen lokaal tarief gebeld kan worden en volgens Greenchoice is de gemiddelde wachttijd 19 seconden. Tijdens het eerste contact zou 82% van de bellers gelijk goed geholpen worden.

    Heeft u echter geen zin om met Greenchoice te bellen, dan kunt u ook gewoon een mail sturen naar Greenchoice. Deze mails worden in ongeveer 90% van de gevallen binnen twee werkdagen beantwoord.

    Als u al ervaringen heeft met Greenchoice, deelt u die dan alstublieft hieronder. Zo mensen die overwegen om ook klant te worden bij Greenchoice beter bepalen of dit een goed idee is.

    Een goede energieleverancier is niet makkelijk. En is green choice wel écht groen? Veel vragen zoals wat uw energierekening uiteindelijk gaat doen. Lees daarom ervaringen, zodat u voorbereid bent

    Green Choice
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

    8,6
    86% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9

    Service

    8,6

    Prijs

    8

    Leveren

    8,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Geen loyaliteit

    Jan Sjoerd Smits09-01-2018

    1 jaar met dikke teredenheid klant geweest van Greenchoise.
    Toen ik na dit jaar wel verder wilde na mijn 1-jarige contract, was 1; het velengsinsaanbod veel te duur. 2: nieuwe klanten zouden veel goedkoper zijn dan bestaande klanten!?
    Toen ik belde, werd er mij steeds hetzelfde marketing praatje vertelt, met bla bla nieuwe klanten etc. Toen ik daarop reageerde of ze graag bestaande klanten wilden houden, deden ze beroep op mijn loyaliteit omdat ik het vorige jaar beroep had gedaan op hun nieuwe klanten actie.

    Naar mijn inzien heeft een bestaande klant ook recht op het csherpst mogelijke aanbod, als een nieuwe klant.

    Kortom: ben je een nieuwe klant? gelijk doen!
    Volgend jaar maar weer naar greenchoise.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Zeer tevreden

    H. ten Bos07-12-2017

    Zeer tevreden over green choice!
    Je wordt zeer betrokken in je energie, wat ik interessant en leuk vind.
    Het contact is goed en ik heb gelukkig nog nooit een fout op de rekening mogen ontdekken.
    Ik raad het ook echt aan vrienden en familie aan
    Het is goed en verstandig om iets terug te doen voor de natuur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    mede-eigenaar van een windmolen

    Jolanda20-11-2017

    Ik ben mede-eigenaar geworden van een windmolen! Superleuk idee dat mijn energie van die ene windmolen ergens in Noord-Holland komt. Ik heb een paar delen, afgestemd op mijn verbruik. Met een paar jaar moet het zijn terugverdiend, maar eerlijk gezegd doe ik het meer voor de duurzaamheid, dan voor het geld. Alles is netjes geregeld en het ging best gemakkelijk. Wel jammer dat je niet voor de volle honderd procent energie van je 'eigen' windmolen kunt tappen, maar dat zal wel beter zijn ergens voor.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Prima bedrijf

    Jesper de Groot29-06-2017

    Ik werd ontzettend goed behandeld! Ben erg blij.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Facturatie = zooitje

    Kraai30-04-2017

    aaaaah Waarom zijn facturen toch altijd zo moeilijk voor energiebedrijven? Ik wou dat ik er helemaal mee kon kappen maar dan zit ik er koud bij. Moet dus een keuze maken, maar greenchoice dus niet meer. Niet de goedkoopste omdat ze groen willen zijn. Nou prima, maar zorg dan dat je de facturen ook in orde hebt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Vier sterren voor Green Choice

    Barend30-03-2017

    Wij kozen voor GreenChoice omdat ik mij heb laten vertellen dat de energie bij veel aanbieders die zeggen dat ze groen zijn, eigenlijk niet groen is. Of tenminste niet 100%. GreenChoice lijkt wel helemaal groen, tenminste, zo heb ik mij laten adviseren. De prijzen vielen ons overigens mee en het overzetten was even goed kijken, maar niet zo lastig als gedacht. Er wordt je veel uit handen genomen, dat werkt, en ze bedienen zich van een vriendelijke en correcte klantenservice.


    Daarom ben ik tevreden dat we zijn overgestapt naar GreenChoice en geef ik ze vier sterren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goede klantenservice

    L. de Wild07-02-2017

    Hele goede klantenservice, hier word je tenminste nog goed geholpen.
    En het is een goed idee dat het duurzame energie is. Alle beetjes helpen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Zeer goed telefonisch contact bij GreenChoice

    Javier26-12-2016

    Zeer goed telefonisch contact gehad met GreenChoice. Anders dan bij andere energieleverancier hoefden we hier NIET in de wacht en waren we meteen aan de beurt. Zo kan het dus ook.

    Uitgebreid te woord gestaan, want wij hadden toch best wat vragen over groene energie en overstappen. Zeer goed te woord gestaan.

    Daardoor zijn wij overgestapt naar GreenChoice, het nut van een (goed) telefoontje!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Duurzaam en goedkoop

    John17-12-2016

    Erg tevreden over Green Choice. Wij waren al jaren op zoek naar een duurzame energieleverancier, maar de prijzen hadden ons doen schrikken. Je wilt graag iets beter voor de natuur zijn, maar je moet het wel kunnen betalen.

    Green choice bood ons wel echt de keuze om over te stappen (heten ze daarom zo bedenk ik ineens?), want voor ons waren ze echt een stuk goedkoper.

    We zijn direct overgestapt (ging vlot) en verder merk je er eigenlijk niet zoveel van. De stroom doet het, wordt alleen door een ander geleverd, rekeningen betalen we automatisch.

    Maar het voelt wel een stuk beter. Dat het nu duurzame energie is en niet meer zo slecht voor het milieu. Wij zijn zeer tevreden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    100% Groen

    F. Snel01-10-2016

    Overstappen ging heel makkelijk
    Heb het tarief vast laten zetten tot 2019, dat voelt zekerder.
    We hebben gekozen voor 100% groene stroom, dat voelt beter.

    Hopelijk stapt iedereen over op groen, dat is gewoon beter!

    Hier gaat het makkelijk en nu heb ik er geen omkijken meer naar tot 2019!

     

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima, gewoon doen.

    Geertruda22-08-2016

    Na slechte ervaringen bij Nuon. Zitten we hier bij green choice helemaal prima. Ook toen de energie prijzen daalde konden we 1 maal gratis het contract openbreken en opnieuw afsluiten. De hebben green choice collectieve ingekocht bij SBBOSS, voor een nog betere prijs. Ik zie geen reden om bij SBBOSS weg te gaan. Een prima combinatie!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mix stroom

    Klaas27-06-2016

    Krijg alsnog dezelfde stroom als de buren die grijze stroom hebben. Alleen m'n geld gaat naar een Green Choice, die het in groene opwekking stopt, maar dat betekent niet dat ik zelf daadwerkelijk alleen maar groene stroom in huis krijg.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Hoge klantvriendelijkheid erg aardig hier

    Simon06-06-2016

    Wij zijn zeer te spreken over de klantvriendelijkheid van Green Choice.
    Wij moesten telefonisch contact hebben omdat er problemen waren ontstaan met ons abonnement en aansluiting.
    Wij zijn toen uitermate keurig te woord gestaan en geholpen door iemand van hun team daar.
    Sympathiek bedrijf!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    Yilmaz24-05-2016

    ik ben tevreden over green choice

    Het afsluiten duurde wel lang en er werd veel overheen gebeld.

    Maar verder ben ik tevreden nu

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    groene energie

    Gerard van Oostende18-05-2016

    beter dat iedereen groene energie neemt toch?

    jammer dat het nog steeds duurder is volgens mij

    maar toch is het beter

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    maak vieze energie illegaal!

    Miriam 06-10-2015

    Ik vind dat iedereen moet overstappen en dat de overheid moet ingrijpen. maak vieze energie illegaal en dan neemt iedereen heus wel groen. dat is toch alleen maar beter?

    Maarten03-08-2016

    Ja, alleen ben ik dan wel bang dat bij heel veel mensen het licht uit zou gaan. Zoveel groene stroom is er namelijk niet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    100%

    BoomLover29-09-2015

    Veel energieleveranciers doen alsof ze duurzaam zijn, maar in de praktijk valt dat vaak tegen of het is maar een klein percentage dat 'groen' is, de rest is dan gewoon slecht en vies en fout. Greenchoice doet tenminste 100%, of dat zeggen ze, dus daarom koos ik voor hen. Had een keertje problemen met de levering, maar dat werd heel snel verholpen, dus dat was prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Duur

    Joerie Dikkers29-07-2015

    Ik vond het te duur ten opzichte van andere energieleveranciers. Leuk dat ze groen zijn maar de portomonnee wil ook wat. Op een gegeven moment is het niet leuk meer. Dus ik ga overstappen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Dit bedrijf is top!

    Jennie Meeuws15-07-2015

    Groen! Ik vind het echt top dat dit bedrijf probeert Nederland een beetje beter te maken. Energie is al vervuilend genoeg! Alle energiemaatschappijen zouden een voorbeeld moeten nemen aan ze Ga zo door. Ik support het!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Termijnbedrag aanpassen

    Mave D.08-07-2015

    Ik ben overstag gegaan nadat ik zag dat je online je termijnbedrag kan aanpassen. Dat is erg prettig. Want uit ervaring weet ik dat alle energiemaatschappijen de maandelijkse voorschot liever hoger, dan lager zetten. Dus nu green choice geprobeerd. En ik kan hem redelijk laag zetten. Lager dan dat ik gebruik. Dus aan het einde iets bijbetalen vind ik niet erg. Liever dat ik eerst kan sparen en daar rente over kan krijgen dan dat ik het vantevoren betaal (en ook nog eens teveel) en geen rente pak.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Ik wilde gewoon groene energie

    Gast08-07-2015

    Ik heb simpelweg gekozen voor green choice omdat ik groene energie wilde Aangezien je zelf op kan wekken en dit een stuk beter voor het milieu is. Maakt mij niet uit of het goedkoper is of niet (heb ik ook niet vergeleken bij niemand niet).

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Green Choice

    Uw beoordeling