E.ON

Alle reviews

E.ON

78% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niks

  Ik zat bij EON en ik heb zo'n spijt dat ik naar Budget Energie ben overgestapt. Alleen maar gezeik met hun, stelletje piraten zijn het, met EON never nooit gedoe gehad. Volgend jaar kan ik pas weer overstappen en dan wil ik graag weer terug naar EON.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Misleiding

  Via een deurverkoper overgestapt naar E.on, die mij beloofde i.p.v. 45 euro per maand (bij NUON) nog maar 35 euro per maand te kunnen laten betalen bij E.on. Dit klonk erg goed dus ik ging er akkoord mee, bij mij eerste rekening bleek ik geen 35 euro te moeten betalen maar 53 euro!! Ik werd op dat moment gebeld door NUON die zich afvroegen waarom ik was overgestapt en of hun nog iets voor mij konden betekenen. ik vertelde het verhaal en hun wilde dit graag voor mij terug draaien. Nu ben ik weer terug bij NUON waar ik nu 50 euro per maand betaal, dus alsnog 5 euro duurder dan ik gewend was doordat ik weer opnieuw begonnen ben. Vandaag een rekening ontvangen van E.on van 210 euro omdat ik mijn contract ontbonden heb, want zoals de deurverkoper mooi vertelde 'kan opgezegd worden wanneer je wil' blijkt ook niks te kloppen. ik voel me zwaar voorgelogen door E.on en toen ik hier over belde dreigde ze alleen maar met het feit dat ik gewoon moet betalen en anders deurwaarders aan de deur krijg. Hierdoor vind ik het de slechtste energieleverancier die ik mee heb gemaakt, totaal niet klantvriendelijk en een stel liegende dieven. Nuon daarin tegen heb ik hierna gebeld en die wil een deel van mijn rekening vergoeden, hier kan E.on nog heel veel van leren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Al jaren bij E.ON voor gas en stroom

  Zelf zit ik al een aantal jaar bij E.ON voor gas en stroom. Alles is duidelijk, rekeningen kloppen gewoon en ik vind ze vriendelijk aan de telefoon, maar eigenlijk hoef ik ze niet vaak te contacteren. Gewoon een prima bedrijf wat mij betreft, dat mag ook wel eens gezegd worden, toch?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Overgestapt naar E-on

  Wij zijn overgestapt naar E-on omdat zij voor ons gebied de beste prijs hadden met een duurzaam aanbod. Omdat wij afgelegen wonen, kunnen wij niet iedere leverancier ontvangen.
  E-on bevalt goed, we hebben geen storingen gehad het afgelopen jaar en de prijs is prima.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zomaar de goedkoopste

  Het verbaasde me dat Eon de goedkoopste leverancier voor mij bleek; ik had gedacht bij een of ander klein obscuur bedrijfje uit te komen, maar dit is gewoon een grote naam.

  Overstappen en afsluiten was wel even een werkje, maar nu het is gelukt, bevalt het prima allemaal.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  De app is echt handig

  Of E.on goedkope energie levert, ik weet het niet. Het zal wel. Ze kwamen bij mij goed uit een test, dus ik ben overgestapt en voorlopig blijf ik er zitten. Mij krijg je de komende tien jaar niet meer aan al die tabellen. Wat ik wel handig vindt aan E.on is dat ik nu een speciale app heb, waarmee ik kan zien hoeveel ik verbruik en ik krijg een melding als het energieverbruik piekt. Je staat er nog van te kijken hoeveel je aan energie verspilt. Dat is zonde en zo weet je in ieder geval zeker dat je teveel betaalt. Die app vindt ik dus erg fijn en die tabellen maak ik me voorlopig niet druk meer over.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima

  Ben eigenlijk gewoon tevreden. Niet zoveel op aan te merken! Ben twee jaar geleden over gestapt, zonder heel veel problemen. Heb ze 1 keer gebeld, dat duurde wel erg lang, maar zovaak bel ik ze niet!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechtste ever!

  Dit is de slechtste energieleverancier ever! Waarom?? Ik wilde klant worden en toen..even vergeten aan te sluiten. Toen heeft liander me afgesloten en zat ik 5 dagen zonder stroom...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gewoon content

  Nou..ik zie dat nog niemand een ervaring hier heeft geschreven. Terwijl ik al meer dan 10 jaar bij e-on zit. Dan zal ik maar de eerste zijn want ik vind wel dat ze ook een review verdienen. Ik ben prima content met ze. Nooit problemen en altijd goed geleverd dus een pluim bij deze.

  Wie het eerst komt, die het eerst maalt!!

Anderen bekeken ook

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

EasySwitch.nl
23 reviews

Ook besparen op kosten en uitgaven? Wat is EasySwitch.nl? EasySwitch.nl is een onafhankelijke overstapservice in Nederland. Je kunt hier de v...

ENGIE Energie
197 reviews

Ben je op zoek naar een energieleverancier? Wil je graag bijdragen aan een duurzamere samenleving? Wellicht is ENGIE Energie een interessante organ...

50five
85 reviews

50five is een energiewinkel, een online shoppen woonwinkel en een winkel voor elektronica. 50five is onderdeel van ENGIE (GDF SUEZ E...

E.ON

Wat vindt u nou van E.ON? Bent u een tevreden klant, bent u tevreden maar zijn er verbeterpunten, of bent u totaal ontevreden over E-on en waarom zou je overstappen naar E.ON? E.ON is een energiemaatschappij die goedkope energie wil leveren aan iedereen. Daarnaast vindt E.ON het ook belangrijk om duurzame energie te kunnen leveren aan haar klanten. Dit doet ze door bijvoorbeeld zonne-energie op te wekken, daarnaast investeert E-on ook in andere vormen van groene energie. Denk bijvoorbeeld aan windenergie.

Over E.ON
E.ON is een energiemaatschappij die ontstaan is uit een fusie van twee andere energiemaatschappijen. Het bedrijf E.ON ontstond in 2000 en is nu één van de grootste energiemaatschappijen ter wereld. Het hoofdkantoor van E.ON staat in Düsseldorf. E.ON heeft als doel om goedkope energie aan iedereen te leveren, maar probeert tegelijkertijd er ook voor te zorgen dat groene energie voor iedereen beschikbaar wordt. E.ON levert zowel gas als stroom aan zakelijke en particuliere klanten. Uiteraard is ook groene energie voor iedere klant beschikbaar.

Diensten E-on
E.ON streeft ernaar om goedkope energie aan zoveel mogelijk mensen te leveren. Daarnaast probeert E.ON er ook voor te zorgen dat we met z’n allen zo min mogelijk energie verspillen. Door op een verantwoorde manier met energie om te gaan kunnen we de aarde van vandaag doorgeven aan toekomstige generaties.

Daarom levert E.ON naast groene energie ook tips om het energieverbruik omlaag te brengen. Een manier van E.ON om het energieverbruik omlaag te brengen is met de handige EnergieAssistent. De EnergieAssistent is een app op je tablet of smartphone die automatisch een signaal geeft als er energie verspild wordt. Daarnaast is het met de EnergieAssistent mogelijk om op afstand de thermostaat te bedienen. Goedkope energie is natuurlijk fijn, maar het is natuurlijk zinloos als je die energie vervolgens gaat verspillen. Door de EnergieAssistent te gebruiken bespaar je al snel 10% op je energieverbruik.


Naast het inzetten op het tegengaan van energieverspilling levert E.ON ook E.ON. Groene energie is energie die is opgewekt op een manier waarop deze geen schade voor het milieu oplevert. Een manier waarop E.ON duurzame energie opwekt is door bijvoorbeeld zonnepanelen te laten installeren op daken van huizen. Zonne energie is een duurzame manier van energie opwekken, omdat de zon zijn energie gratis afgeeft. Zonne energie is daarnaast ook zeer rendabel, al houden veel mensen hun twijfels over zonne energie. E-on heeft die twijfels over zonne energie niet en geeft daarom de SunSure garantie. Op deze manier weet je zeker hoeveel zonne energie je de komende 20 jaar op gaat wekken.

Klachten E-on
Bij een energiemaatschappij die zo groot is kan natuurlijk altijd wat fout gaan. Als je klachten hebt over E.ON dan kun je die per telefoon, e-mail, Twitter of Facebook stellen. Helaas heeft E.ON geen gratis telefoonnummer, dus om E.ON telefonisch te bereiken moet je (extra) betalen. Heb je zelf ervaringen met E.ON? Laat die gerust hier achter. Op deze manier kunnen andere bezoekers van deze site zich een beter beeld van E.ON vormen.

Hoe springt E-on met uw energierekening om? Is het echt groene stroom? Lees ervaringen van gebruikers die u vertellen hoe uw energierekening eruit gaat zien als u overstapt

}