NederlandReview

  Ervaringen ENGIE Zakelijk

  Geen huis kan zonder energie. Maar het vinden van de juiste en voordeligste energiemaatschappij is nog niet altijd even eenvoudig. Allemaal hebben ze weer andere voorwaarden en prijzen voor gas en stroom. Wie weet is ENGIE Zakelijk wel de juiste keus voor jou en jouw bedrijf. Maar hoeveel zullen zij voor hun gas rekenen? Moet je gas en stroom samen afsluiten of kun je dat ook apart van elkaar regelen? Hoe moeilijk zal het zijn om een offerte aan te vragen via hun website? En wat voor een klantenservice kan er van Engie Zakelijk verwacht worden als er iets toch niet helemaal goed lijkt te gaan in je berekening of levering? Hiervoor kun je het beste luisteren naar bedrijven die al langer bij ENGIE Zakelijk zijn aangesloten. Lees de reviews van deze mensen om erachter te komen wat zij nou werkelijk over ENGIE Zakelijk en hun stroom denken. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je laten zien hoe betrouwbaar deze energiemaatschappij nou echt is.

  Over ENGIE Zakelijk

  ENGIE Zakelijk is een Frans multinationaal energiebedrijf dat elektriciteit en aardgas produceert, onderhoudt en distribueert. Het doel van ENGIE zakelijk is om zakelijke klanten te voorzien van duurzame energie. Ze weten dat energieverbruik één van je grootste kostenposten is. Dit geldt vooral privé, maar ook in veel gevallen zakelijk. In ieder geval zal je graag willen besparen op deze kosten. Het is daarom, volgens ENGIE Zakelijk, belangrijk om een contract af te sluiten dat aansluit bij jouw budget en verbruik.

  De energie die ENGIE Zakelijk levert wordt op verschillende manieren opgewekt. Jij kan hiervan één bron kiezen. Zo kun je kiezen voor Noordzee windenergie. Dit is, volgens ENGIE Zakelijk, een voordelige keuze. Het is 100% groene stroom en komt samen met een gratis Engie app. Ook plant Engie met deze energie bomen via Trees for All. Je kunt ook kiezen voor Nederlandse Windenergie. Deze wordt gewonnen uit de Rietpolder. Een derde en laatste optie is dan nog dat je kunt kiezen voor het opwekken van je eigen zonne-energie. Hierbij plaats je zonnepanelen op het dak zodat je, in ieder geval in de warme maanden, zelfvoorzienend kunt zijn en soms zelfs wat stroom terug kunt leveren. Hier zitten ook verschillende subsidiemogelijkheden bij.

  Vinchenzo Tahapary en Ronnie Flex – Energie (The voice of Holland 2017 | The Final)

  Diensten van ENGIE Zakelijk

  Je kunt heel makkelijk een offerte aanvragen via de website van ENGIE Zakelijk . Ze zullen je dan wat vragen stellen over je huidige energieverbruik en de soort stroom die je wilt. Als je een ondernemer bent heb je bij ENGIE Zakelijk geluk. Deze krijgen bij deze energiemaatschappij nameljk ondernemerskorting. Dit geldt voor zowel ZZP’ers en mkb’ers. Hiermee kun je tot wel 5% besparen op elektriciteit. Verder is er nog een Engie Zakelijk klantenservice die je bij kan staan als er een probleem optreedt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor ENGIE Zakelijk

  Heeft jouw bedrijf al stroom via ENGIE Zakelijk? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze energiemaatschappij is. Was het echt zo makkelijk om een offerte aan te vragen via hun website? Is hun stroom of gas echt goedkoper dan dat van de concurrent? En hoe vriendelijk en behulpzaam is ENGIE Zakelijk’s klantenservice nou echt?

  Schrijf je eigen ENGIE Zakelijkreviewop NederlandReview en vertel ons jouw mening over deze energieleverancier.

  ENGIE Zakelijk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ENGIE Zakelijk

  Uw beoordeling

  Snel groene stroom kunnen afsluiten voor kantoor

  Voor mijn nieuwe kantoor moest er nog een energieverstrekker worden gevonden. Daar was uiteraard haast bij. Zonder stroom geen werk. Zo zijn we uitgekomen bij Engie Zakelijk. Alles snel geleverd en tegen goed tarief. Wij zijn een duurzaam bedrijf en daarom was groene stroom een vereiste.

  Door: Hanke27-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is ENGIE Zakelijk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over ENGIE Zakelijk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ENGIE Zakelijk actief?

  ENGIE Zakelijk is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Goedkope energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ENGIE Zakelijk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.