NederlandReview

  Ervaringen Energieleveranciers.nl

  De onafhankelijke energievergelijker Energieleveranciers.nl bestaat al sinds 2004. Het bedrijf is ontstaan vanuit de behoefte om de geliberaliseerde energiemarkt transparanter en inzichtelijker te maken voor consumenten. Op de website van Energieleveranciers.nl kunnen consumenten dan ook eenvoudig en snel energieprijzen van alle leveranciers in Nederland vergelijken en zorgeloos overstappen naar het energiecontract dat het beste bij hem of haar past.

  Gratis dienstverlening

  De overstapservice van Energieleveranciers.nl is geheel gratis. De online vergelijker krijgt een vaste vergoeding van de energieleverancier voor elke nieuwe klant die de vergelijker aandraagt. De vergoeding staat echter los van de prijzen die getoond worden op de website van Energieleveranciers.nl. Wanneer de consument overstapt via de vergelijker is deze niet duurder uit dan wanneer die direct via de leverancier een contract zou afsluiten. Integendeel, vaak worden op vergelijkingssites betere deals getoond. Dit heeft te maken met de moordende concurrentie op de energiemarkt. Vergelijkingssites zijn belangrijke oriëntatiekanalen voor consumenten. De leveranciers in Nederland doen er dan ook alles aan om in het vizier van potentiële nieuwe klanten te komen. Dit betekent dan ook dat ze op vergelijkingssites gaan stunten met prijzen om nieuwe klanten aan te trekken en hier profiteren consument dus volop van.

  Feiten & Fabels @ Energieleveranciers.nl

  Geheel onafhankelijk

  De afzonderlijke energieleveranciers hebben geen invloed op de resultaten die in de vergelijker worden getoond. Energieleveranciers.nl toont altijd het goedkoopste contract voor de specifieke situatie. En ook al heeft Energieleveranciers.nl geen samenwerkingsovereenkomst met een bepaalde leverancier, dan neemt Energieleveranciers.nl toch deze aanbieder mee in de vergelijking. Een ander groot voordeel van Energieleveranciers.nl is dat consumenten op de website de reviews van de verschillende energieleveranciers kunnen lezen. Zo kunnen ze altijd een weloverwogen keuze maken tussen verschillende leverancier.

  Hoe werkt vergelijken en overstappen?

  De vergelijker heeft slechts enkele gegevens van de consument nodig om een nauwkeurige berekening te maken en de beste deals te tonen. Wanneer de consument een contract heeft gevonden dat bij hem of haar past, dan wordt de overstap in gang gezet en het oude contract opgezegd door de nieuwe leverancier zonder dat de consument hiervoor iets hoeft te doen. Het enige waar de consument op moet letten bij een overstap is dat er geen contractbreuk plaatsvindt. Het is dus belangrijk dat de consument nagaat wanneer het huidige contract van hem of haar afloopt. Ligt deze datum te ver in de toekomst (meer dan zes weken) dan bestaat de kans dat de consument een opzegboete moet betalen. Loopt het contract over zes weken of minder af, dan is een overstap geen enkel probleem.

  Deskundige klantenservice

  Energieleveranciers.nl beschikt over een team van deskundige klantenservicemedewerkers die consumenten graag helpen met al hun vragen over energie en overstappen. De klantenservice is zowel doordeweeks als in het weekend bereikbaar via onder andere 088 - 1100 800.

  Deel je ervaringen

  Heb jij zelf ervaringen met Energievergelijkers.nl? Hoe beoordeel jij hun service en onafhankelijkheid? Overgestapt naar een betere energiecontract, of viel het toch tegen? Deel je mening en laat de rest van Nederland weten hoe jij zelf over Energievergelijkers.nl denkt!

  Wat vinden klanten van de diensten van Energieleveranciers.nl? Lees de reviews en deel zelf je ervaringen met de rest van Nederland op NederlandReview

  Energieleveranciers.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Energieleveranciers.nl

  Uw beoordeling

  Goede vergelijker, goede service

  Al meerdere keren overgestapt via deze site. Contracten kloppen altijd en service, ook na de overstap, is erg goed

  Door: Peter van der Wiel23-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Energieleveranciers.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Energieleveranciers.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Energieleveranciers.nl actief?

  Energieleveranciers.nl is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Energieleveranciers.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.