Energieleveranciers.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Energieleveranciers.nl

De onafhankelijke energievergelijker Energieleveranciers.nl bestaat al sinds 2004. Het bedrijf is ontstaan vanuit de behoefte om de geliberaliseerde energiemarkt transparanter en inzichtelijker te maken voor consumenten. Op de website van Energieleveranciers.nl kunnen consumenten dan ook eenvoudig en snel energieprijzen van alle leveranciers in Nederland vergelijken en zorgeloos overstappen naar het energiecontract dat het beste bij hem of haar past. 


Gratis dienstverlening

De overstapservice van Energieleveranciers.nl is geheel gratis. De online vergelijker krijgt een vaste vergoeding van de energieleverancier voor elke nieuwe klant die de vergelijker aandraagt. De vergoeding staat echter los van de prijzen die getoond worden op de website van Energieleveranciers.nl. Wanneer de consument overstapt via de vergelijker is deze niet duurder uit dan wanneer die direct via de leverancier een contract zou afsluiten. Integendeel, vaak worden op vergelijkingssites betere deals getoond. Dit heeft te maken met de moordende concurrentie op de energiemarkt. Vergelijkingssites zijn belangrijke oriëntatiekanalen voor consumenten. De leveranciers in Nederland doen er dan ook alles aan om in het vizier van potentiële nieuwe klanten te komen. Dit betekent dan ook dat ze op vergelijkingssites gaan stunten met prijzen om nieuwe klanten aan te trekken en hier profiteren consument dus volop van. 


Geheel onafhankelijk

De afzonderlijke energieleveranciers hebben geen invloed op de resultaten die in de vergelijker worden getoond. Energieleveranciers.nl toont altijd het goedkoopste contract voor de specifieke situatie. En ook al heeft Energieleveranciers.nl geen samenwerkingsovereenkomst met een bepaalde leverancier, dan neemt Energieleveranciers.nl toch deze aanbieder mee in de vergelijking. Een ander groot voordeel van Energieleveranciers.nl is dat consumenten op de website de reviews van de verschillende energieleveranciers kunnen lezen. Zo kunnen ze altijd een weloverwogen keuze maken tussen verschillende leverancier. 


Hoe werkt vergelijken en overstappen?

De vergelijker heeft slechts enkele gegevens van de consument nodig om een nauwkeurige berekening te maken en de beste deals te tonen. Wanneer de consument een contract heeft gevonden dat bij hem of haar past, dan wordt de overstap in gang gezet en het oude contract opgezegd door de nieuwe leverancier zonder dat de consument hiervoor iets hoeft te doen. Het enige waar de consument op moet letten bij een overstap is dat er geen contractbreuk plaatsvindt. Het is dus belangrijk dat de consument nagaat wanneer het huidige contract van hem of haar afloopt. Ligt deze datum te ver in de toekomst (meer dan zes weken) dan bestaat de kans dat de consument een opzegboete moet betalen. Loopt het contract over zes weken of minder af, dan is een overstap geen enkel probleem. 


Deskundige klantenservice

Energieleveranciers.nl beschikt over een team van deskundige klantenservicemedewerkers die consumenten graag helpen met al hun vragen over energie en overstappen. De klantenservice is zowel doordeweeks als in het weekend bereikbaar via onder andere 088 - 1100 800.   


Deel je ervaringen

Heb jij zelf ervaringen met Energievergelijkers.nl? Hoe beoordeel jij hun service en onafhankelijkheid? Overgestapt naar een betere energiecontract, of viel het toch tegen? Deel je mening en laat de rest van Nederland weten hoe jij zelf over Energievergelijkers.nl denkt!


Wat vinden klanten van de diensten van Energieleveranciers.nl? Lees de reviews en deel zelf je ervaringen met de rest van Nederland op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Goede vergelijker, goede service

Al meerdere keren overgestapt via deze site. Contracten kloppen altijd en service, ook na de overstap, is erg goed

P

Peter van der Wiel

23-11-2017

0forum