Energiecollectief.nl | EnergieFlex

Alle reviews

Energiecollectief.nl | EnergieFlex

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energieaanbieders vergelijken

  Door energieaanbieders te vergelijken vond ik inderdaad een goedkopere aanbieder dan ik nu heb.
  Dus daar ben ik wel tevreden mee.
  Wel een uitzoekwerk en geregel, maar daarna was ik inderdaad goedkoper uit en dat was het waard voor mij.

Anderen bekeken ook

ENGIE Zakelijk
1 reviews

Ben je op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Heeft jouw bedrijf een te hoge energierekening? Draag je graag bij aan een duurzame samenleving?...

Electrabel
5 reviews

Electrabel is een energieleverancier. Het bedrijf is in 1905 in Antwerpen opgericht, maar is nu in handen van een Franse energieleverancier. Naast ...

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

Gaslicht.com
10 reviews

Wat vinden consumenten van Gaslicht.com? Gaslicht.com is een onderneming van Ben Woldring. Hij is erg bekend geworden met zijn website om telefonie...

Energiecollectief.nl | EnergieFlex

Gas en stroom heb je iedere dag nodig, en het liefst betaal je daar natuurlijk zo weinig mogelijk voor. Ook voor het besparen van energie zijn er allerlei oplossingen op de markt, onder andere de zonnepanelen waarmee je zelf een deel van je eigen energie kunt opwekken. Een site waar je voordelige zonnepanelen en energiecontracten kunt vinden is het Energiecollectief.nl. Of zij echt de beste aanbiedingen voor je hebben lees je hier!

Over Energiecollectief.nl | EnergieFlex
Energiecollectief.nl is een initiatief van Vergelijkingssite BV dat is gestart in 2009. Dit overkoepelende bedrijf vergelijkt al meer dan 10 jaar de prijzen van verschillende producten met nog een aantal websites. Energiecollectief.nl is gestart om gezamenlijk met zoveel mogelijk mensen een vuist te maken tegen de oplopende energieprijzen. Omdat zij samenwerken met collectieve inkoop energieaanbieders en met vergelijkingssites, krijgen ze kortingen waar jij als klant van kunt profiteren. Je kunt namelijk bij hen overstappen naar een goedkope energieleverancier. Ook kun je via Energiecollectief.nl voordelig zonnepanelen aanschaffen.


Diensten
Op Energiecollectief.nl kun je zelf vergelijken wat het scherpste energieaanbod is voor jou. Dit doe je door je adres en huidige jaarverbruik in te vullen. Je krijgt dan een berekening te zien wat je bij, in dit geval Energieflex, zou gaan betalen. Zij zeggen de goedkoopste te zijn, en om je te overtuigen hebben ze een aantal links met vergelijkers geplaatst waar je het aanbod mee kunt vergelijken. Het opvallende is wel dat je bij Energiecollectief.nl alleen een energiecontract bij Energieflex kunt afnemen. Zij hebben drie verschillende soorten contracten: 1 jaar vast, 3 jaar vast en een prepaid energiepakket. Hiermee suggereren ze dat dit voor iedereen de goedkoopste aanbieder zou zijn. Of dat zo is, kun je dus eenvoudig controleren.

Zonnepanelen voor een lage prijs
Ook voor de aanschaf van zonnepanelen kun je bij Energiecollectief.nl terecht. Zij kopen deze namelijk gezamenlijk in het groot in, dit zorgt ervoor dat zij hoge kortingen tot 25% krijgen, wat jou weer scheelt in je portemonnee. Je kunt bij hen dus voordelig zonnepanelen kopen, huren of leasen. Voor dit Zonnepanelencollectief kun je je direct bij hen op de website inschrijven. Een aantal voordelen hiervan zijn:

 • Collectief inkopen is goedkoper
 • Waardestijging van je huis of pand
 • Upgrade energielabel van je woning
 • Schone manier van energie opwekken
 • Terugverdientijd in minder dan 8 jaar
 • Teruggave van 21% BTW op materiaal

Verder bieden zij gratis advies bij subsidieaanvragen, de belastingteruggave en een goede inschatting van de opbrengst die je kunt verwachten. Je kunt kiezen voor A-kwaliteit zonnepanelen inclusief montage, de aanschaf van een doe-het-zelf pakket is echter ook mogelijk.

Klachten
Het Energiecollectief.nl voert zelf de energiecontracten niet uit, voor klachten hierover moet je bij de energieleverancier zijn. Als je vragen hebt over het collectief, hulp nodig hebt met het vinden van de goedkoopste aanbieding of iets dergelijks dan kun je contact met ze opnemen door het online contactformulier in te vullen.

Deel jouw review ook hier!
Heb jij ervaring met Energiecollectief.nl? Heb jij dankzij hen goedkope zonnepanelen aan kunnen schaffen, of een scherp  geprijsd energiecontract? Vertel ons jouw ervaringen, zodat anderen hiervan kunnen profiteren!

Bespaar jij geld en energie dankzij het aanbod van Energiecollectief.nl? Of is jouw ervaring niet zo positief, en was je elders goedkoper uit geweest?

}