NederlandReview

  Ervaringen Energiecollectief.nl | EnergieFlex

  Gas en stroom heb je iedere dag nodig, en het liefst betaal je daar natuurlijk zo weinig mogelijk voor. Ook voor het besparen van energie zijn er allerlei oplossingen op de markt, onder andere de zonnepanelen waarmee je zelf een deel van je eigen energie kunt opwekken. Een site waar je voordelige zonnepanelen en energiecontracten kunt vinden is het Energiecollectief.nl. Of zij echt de beste aanbiedingen voor je hebben lees je hier!

  Over Energiecollectief.nl | EnergieFlex

  Energiecollectief.nl is een initiatief van Vergelijkingssite BV dat is gestart in 2009. Dit overkoepelende bedrijf vergelijkt al meer dan 10 jaar de prijzen van verschillende producten met nog een aantal websites. Energiecollectief.nl is gestart om gezamenlijk met zoveel mogelijk mensen een vuist te maken tegen de oplopende energieprijzen. Omdat zij samenwerken met collectieve inkoop energieaanbieders en met vergelijkingssites, krijgen ze kortingen waar jij als klant van kunt profiteren. Je kunt namelijk bij hen overstappen naar een goedkope energieleverancier. Ook kun je via Energiecollectief.nl voordelig zonnepanelen aanschaffen.


  EnergieFlex sponsort NEC - wat vinden klanten daarvan?

  Diensten

  Op Energiecollectief.nl kun je zelf vergelijken wat het scherpste energieaanbod is voor jou. Dit doe je door je adres en huidige jaarverbruik in te vullen. Je krijgt dan een berekening te zien wat je bij, in dit geval Energieflex, zou gaan betalen. Zij zeggen de goedkoopste te zijn, en om je te overtuigen hebben ze een aantal links met vergelijkers geplaatst waar je het aanbod mee kunt vergelijken. Het opvallende is wel dat je bij Energiecollectief.nl alleen een energiecontract bij Energieflex kunt afnemen. Zij hebben drie verschillende soorten contracten: 1 jaar vast, 3 jaar vast en een prepaid energiepakket. Hiermee suggereren ze dat dit voor iedereen de goedkoopste aanbieder zou zijn. Of dat zo is, kun je dus eenvoudig controleren.

  Zonnepanelen voor een lage prijs

  Ook voor de aanschaf van zonnepanelen kun je bij Energiecollectief.nl terecht. Zij kopen deze namelijk gezamenlijk in het groot in, dit zorgt ervoor dat zij hoge kortingen tot 25% krijgen, wat jou weer scheelt in je portemonnee. Je kunt bij hen dus voordelig zonnepanelen kopen, huren of leasen. Voor dit Zonnepanelencollectief kun je je direct bij hen op de website inschrijven. Een aantal voordelen hiervan zijn:

  • Collectief inkopen is goedkoper
  • Waardestijging van je huis of pand
  • Upgrade energielabel van je woning
  • Schone manier van energie opwekken
  • Terugverdientijd in minder dan 8 jaar
  • Teruggave van 21% BTW op materiaal

  Verder bieden zij gratis advies bij subsidieaanvragen, de belastingteruggave en een goede inschatting van de opbrengst die je kunt verwachten. Je kunt kiezen voor A-kwaliteit zonnepanelen inclusief montage, de aanschaf van een doe-het-zelf pakket is echter ook mogelijk.

  Klachten

  Het Energiecollectief.nl voert zelf de energiecontracten niet uit, voor klachten hierover moet je bij de energieleverancier zijn. Als je vragen hebt over het collectief, hulp nodig hebt met het vinden van de goedkoopste aanbieding of iets dergelijks dan kun je contact met ze opnemen door het online contactformulier in te vullen.

  Deel jouw review ook hier!

  Heb jij ervaring met Energiecollectief.nl? Heb jij dankzij hen goedkope zonnepanelen aan kunnen schaffen, of een scherp geprijsd energiecontract? Vertel ons jouw ervaringen, zodat anderen hiervan kunnen profiteren!

  Bespaar jij geld en energie dankzij het aanbod van Energiecollectief.nl? Of is jouw ervaring niet zo positief, en was je elders goedkoper uit geweest?

  Energiecollectief.nl | EnergieFlex
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Energiecollectief.nl | EnergieFlex

  Uw beoordeling

  Energieaanbieders vergelijken

  Door energieaanbieders te vergelijken vond ik inderdaad een goedkopere aanbieder dan ik nu heb.
  Dus daar ben ik wel tevreden mee.
  Wel een uitzoekwerk en geregel, maar daarna was ik inderdaad goedkoper uit en dat was het waard voor mij.

  Door: J. Klepper31-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Energiecollectief.nl | EnergieFlex een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Energiecollectief.nl | EnergieFlex. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Energiecollectief.nl | EnergieFlex actief?

  Energiecollectief.nl | EnergieFlex is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Goedkope energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Energiecollectief.nl | EnergieFlex gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.