NederlandReview

  Ervaringen Eneco

  Wilt u weten wat de ervaringen zijn van Eneco klanten? Lees hier alle ervaringen van consumenten die een beoordeling hebben achtergelaten over Eneco. Er zijn verschillende energieleveranciers waar u als consument uw gas en elektra af kunt nemen. Iedere energieleverancier hanteert zijn eigen tarieven en biedt u verschillende aanbiedingen aan. Hierdoor kan het lastig zijn om een goede keuze te maken qua energieleverancier. Door de beoordelingen van Eneco klanten te lezen, krijgt u een goed beeld over het bedrijf en zijn dienstverlening. U wilt als consument niet alleen het voordeligste tarief, maar ook de beste service wanneer er problemen zijn.

  Over Eneco

  Duurzaamheid staat bij dit bedrijf op de eerste plaats. Eneco produceert gas en elektriciteit uit wind en zon. Dit doen zij door gebruik te maken van 85 windmolens en 126.00 zonnepanelen. Het achterliggende idee om in eigen land energie te produceren, heeft te maken met het creëren van werkgelegenheid en om als bedrijf minder afhankelijk te zijn van minder duurzame producten. Door energie te produceren in eigen land kunnen de kosten laag worden gehouden waardoor de consument kan profiteren van scherpe prijzen. De elektriciteit die wordt opgewekt is honderd procent duurzaam door gebruik te maken van de windmolens en zonnepanelen.


  CarFreeDay bij Eneco Nederland

  Diensten

  Bij Eneco is het mogelijk om online uw gas- en elektra aansluiting te regelen. Op de website vindt u regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen omtrent energie. Het is ook mogelijk om over te stappen van uw huidige energieleverancier naar Eneco. Overstappen van energieleverancier kan u jaarlijks veel besparen. Wanneer u een overeenkomst aangaat met Eneco kunt u via Mijn Eneco online uw meterstanden doorgeven en uw persoonlijke gegevens inzien. Uw vragen kunt u eenvoudig stellen door een contactformulier in te vullen of door te bellen met de klantenservice. Heeft u ervaring met de diensten van Eneco? Laat dan uw beoordeling voor anderen.

  Klachten

  Als u een klacht heeft dan wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Indien u een klacht heeft over de dienstverlening van Eneco dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. U kunt het probleem voorleggen en ontvangt dan vervolgadvies. Als u niet tevreden bent met de overeenkomst die u heeft ontvangen dan kunt u deze binnen veertien dagen herroepen. Het kan altijd gebeuren dat u na het lezen van de kleine lettertjes toch niet tevreden bent met de overeenkomst. U kunt binnen veertien dagen aan Eneco doorgeven dat u van de overeenkomst af wilt.

  Afhankelijk van de klacht kan deze meestal met het bedrijf zelf worden opgelost. In sommige situaties kan er sprake zijn van overmacht. Er kan bijvoorbeeld een grote stroomstoring optreden waardoor u even zonder elektriciteit zit. Dit zijn vervelende situaties, maar vaak is er sprake van overmacht. Een klacht indienen heeft in dit geval misschien niet het gewenste resultaat. Wanneer u langer dan vier uur zonder stroom zit dan kan het zijn dat u recht heeft op een compensatie.

  Het aantal uren en de tarieven verschillen per netbeheerder en land. Na een aantal uren zonder stroom te zitten, ontdooit uw koelkast en ondervindt u schade omdat u voedingsmiddelen moet weggooien. Indien u met uw klacht geen gehoor vindt bij Eneco dan is het mogelijk om een klacht in te dienen bij de Ombudsman voor energie. Zij behandelen klachten die gaan over de elektriciteits- en aardgasmarkt.

  Heeft u onlangs een klacht ingediend bij Eneco? Deel uw ervaring met anderen door een beoordeling achter te laten.

  Levert Eneco wel betrouwbaar energie? Hoe kun je opzeggen of overstappen? Zijn er aanbiedingen? Maak een weloverwogen keuze op basis van klantbeoordelingen!

  Eneco
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  3.8
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  4.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Warmte

  Nooit meer Eneco, google "klachten Eenco" en je zult begrijpen wat ik bedoel! Dit is schijnbaar al jaren gaande en ze doen er klaarblijkelijk niks aan.
  Eneco heeft voor ons een Jaarnota opgesteld, hieruit bleek dat ze het verbruik hadden gebaseerd op een schatting waardoor we ongeveer EUR 600,- bij moesten betalen en ons nieuw maandbedrag bedroeg EUR 150,-. Na het probleem aangekaart te hebben (heeft weken geduurd), heeft Eneco een correctie uitgevoerd op de Jaarnota. Hieruit blijkt dat we juist een bedrag van EUR 600,- terug moesten krijgen en dat ons nieuwe maandbedrag moet zijn EUR 50,-. Hebben we de EUR 600,- dan terug? Nee, want ze zijn vergeten om het maandbedrag van EUR 150 om te zetten naar EUR 50. Het gevolg is dat door het verrekenen van dit foutieve maandbedrag we niet ons EUR 600,- euro terugkrijgen. Of dit gecorrigeerd kan worden? Nee, de klantenservice vertelt ons dood leuk dat ik pech heb en tot volgend jaar moet wachten. Ik ben nog nooit zo geschoffeerd en heb me nooit zo klein gevoeld!

  Door: NV01-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Toon

  Probeer al 3 kwartier Eneco te bereiken. Heb inmiddels 10x mijn klantnummer, postcode, nummer en geboortedatum doorgegeven.
  Maar wordt niet door verbonden.
  Wordt gevraagd (via mijn eigen acccount, maar moet toch klantnummer doorgeven) of ik wil chatten, of bellen. Nu ik wil bellen. Maar dan wordt elke keer wéer gemeld, dat julllie 24/7 bereikbaar zijn. Nou, niet voor mij. Wéér de vraag of ik wil chatten of bellen. Ik wil nog steeds bellen. En dat blijft maar door gaan.
  Via nummer 088 895 59 59 hetzelfde verhaal. Wordt niet doorverbonden. Wil toch wel graag antwoord op mijn vragen.

  Door: Van Hees02-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  rekening

  Onverwachte hoge rekening! Onbetrouwbare service. Kortom is een gewoon kutbedrijf

  Door: martijn zuidema27-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Eneco

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Eneco een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Eneco. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Eneco actief?

  Eneco is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eneco gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.