Electrabel

Alle reviews

Electrabel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  groene energie

  Helaas zijn ze niet de goedkoopste en blijft het duur dat groene energie

  Maar ik moet zeggen ik ben heel tevreden over de communicatie en de dienstverlening. Ze zijn hier vriendelijk en het geeft mij een goed gevoel dat de energie hier beter is dan bij sommige andere aanbieders.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede service en levering en contact

  Overgestapt met als reden de belabberde service van onze vorige energieleverancier (we noemen geen namen maar het is een grote... ) .

  Hier zijn ze uiterst keurig en de levering hapert nooit.
  Het is makkelijk contact te maken wanneer je problemen hebt, dat is voor ons een belangrijke reden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  prima leverancier

  prima leverancier
  het blijft duur enzo maar je hebt het toch nodig he

  Hi,

  How are you doing?

  I have got a great guest post offer for you that will help you get more traffic to your site.

  I will send you a quality article of your readers’ interests and will just need a backlink to my site in return.

  For that, either you can share the topic ideas of your choice and I will write an article on that or I will share the topic ideas for you to choose one and will send you the article on it.

  Please share your targeted niche and focus keyword if any.

  Let me know what you think?

  Regards,
  Isabella Roy

  Hi,

  How are you doing?

  I have got a great guest post offer for you that will help you get more traffic to your site.

  I will send you a quality article of your readers’ interests and will just need a backlink to my site in return.

  For that, either you can share the topic ideas of your choice and I will write an article on that or I will share the topic ideas for you to choose one and will send you the article on it.

  Please share your targeted niche and focus keyword if any.

  Let me know what you think?

  Regards,
  Crist Roy

  Hello there

  The New Powerful LED Flashlight is The Perfect Flashlight For Any Situation!

  The 3,000 Lumens & Adjustable Zoom gives you the wide field of view and brightness other flashlights don’t have.

  50% OFF + Free Shipping! Get it Now: linterna.store

  Many Thanks,

  Elton

  Many companies are known for their product development. That is their expertise.

  As senior account executive for business development at Nutritional Products International, I have worked with brands that have created and developed innovative products that consumers would want to buy.

  But these companies don’t have the staff or knowledge to successfully launch their products in the U.S. This is why many domestic and international health and wellness brands reach out to NPI.

  Launching products in the U.S. is our expertise.

  On a daily basis, I research companies in the health and wellness sectors, which is how I came across your brand.

  NPI, a global brand management company based in Boca Raton, FL., can help you.

  Through a one-stop, turnkey platform called the “Evolution of Distribution,” NPI gives you all the expertise and services you need when you launch your product line here. We become your headquarters in the United States.

  What does NPI do? We import, distribute, and market your product line.

  When you work with NPI, you don’t need to hire a U.S. sales and support team or contract with a high-priced Madison Avenue marketing agency.

  NPI, along with its sister company, InHealth Media, collaboratively work to market your products to consumers and retailers throughout the U.S.

  For more information, please reply to this email or contact me at MarkS@nutricompany.com.

  Respectfully,

  Mark

  Mark Schaeffer
  Senior Account Executive for Business Development
  Nutritional Products International
  150 Palmetto Park Blvd., Suite 800
  Boca Raton, FL 33432
  Office: 561-544-071
  MarkS@nutricompany.com

  Hi,

  I hope you are doing well. Would you be interested in a guest post offer that will help you boost your website traffic? I’ve got one for you!

  I’ll provide you with a unique, SEO optimized, keywords oriented, quality content that will interest your readers and would just need a backlink to my website in return.

  You’ll just have to choose one topic out of the three I’ll send you in my next email and I will then send over the article on that topic. Shall I send you the topics then?

  Looking forward to your response.

  Best,
  Laura Anderson

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Supergoedkoop

  Ik heb nog nooit zo'n goedkope leverancier gehad. Ik weet niet hoe ze het doen. Maar ik blijf nog even!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onbekend maar goed!

  Ik heb al vele energiebedrijven verslonden. Van nuon tot oxxio en zelfs via sloop de crisis bij green choice uitgekomen en allemaal zorgde ze wel ergens voor problemen. De 1 had moeite met aansluiten. Bij de ander was ineens de energie rekening superhoog wat natuurlijk niet klopt als je bij een ander zat die de helft goedkoper was en de laatste had me "per ongeluk" afgesloten. Dus nu 2 maanden geleden voor electralabel gekozen en wat blijkt...tot op heden nog geen problemen. Dus deze onbekende partij mag wel wat bekender worden. Of juist niet..want al die grote bedrijven kunnen er niks van!

Anderen bekeken ook

Solvari | Zonnepaneelofferte.nl
2 reviews

Ze zijn hip, ze zijn noodzakelijk, maar ze zijn ook een flinke investering. En je mag dan misschien wel groen zijn en milieubewust, maar niet gek. ...

HalloStroom
3 reviews

In de zomer van 2019 was de hittegolf meer in het nieuws dan ooit tevoren. Door zulke extreme temperaturen wil jij uiteraard duurzamer gaan leven. ...

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

Powerpeers
32 reviews

  Groen, groener, groenst. Een mooie overtreffende trap, maar het is fijn als het ook nog eens betrouwbaar is, kwaliteit levert en waar m...

Electrabel

Electrabel is een energieleverancier. Het bedrijf is in 1905 in Antwerpen opgericht, maar is nu in handen van een Franse energieleverancier. Naast het feit dat het zich inzet om goedkope energie aan haar klanten te leveren, probeert het ook voor zoveel mogelijk duurzame energie te zorgen. De duurzame energie die Electrabel levert is vooral zonne energie.

Over Electrabel
Zoals eerder gezegd is Electrabel in handen van een Franse onderneming. Juridisch is dit niet helemaal juist. Electrabel is in handen van GDF SUEZ Energie Nederland. GDF SUEZ Energie Nederland is weer in handen van GDF SUEZ. Waarom is dit belangrijk? GDF SUEZ Energie Nederland is de grootste energieproducent van Nederland. Als grootste energieproducent van Nederland is Electrabel wellicht in staat om goedkope energie aan u te leveren.

Electrabel bedient niet alleen de particuliere klant, maar wil ook zakelijke klanten van dienst zijn met goedkope energie. Als zakelijke afnemer kunt u voor goedkope energie dus ook terecht bij Electrabel.

De meeste energieleveranciers zetten tegenwoordig wel in op duurzame energie. Ook Electrabel is een leverancier van duurzame energie. Electrabel zet voor het leveren van groene stroom alleen niet in op windenergie, maar op zonne energie.

 

Diensten Electrabel
Electrabel is een leverancier van goedkope energie. Goedkope energie kan natuurlijk ook duurzaam opgewekt worden. Electrabel zet vooral in op zonne energie. Een van de specialismen van Electrabel is het helpen van klanten om zelf zonne energie op te wekken. Om dit goed te doen werkt Electrabel samen met Zonneplan. Op deze manier zorgt Electrabel ervoor dat iedereen die bij Electrabel advies vraagt over zonne energie, persoonlijk en snel geholpen wordt. Als u nu bij Electrabel advies aanvraagt, dan kunnen er al binnen een maand zonnepanelen op uw dak liggen.

Naast het zorgen voor goedkope energie en zonne energie zorgt Electrabel er ook voor dat je niet teveel energie verbruikt. Door slimmer met energie om te gaan, heb je minder energie nodig en hoef je ook minder energie af te nemen. Energie die niet afgenomen wordt hoeft niet opgewekt te worden en op deze manier werkt Electrabel ook aan een schonere wereld.

Klachten Electrabel
Als je klachten hebt over Electrabel, dan is Electrabel op diverse manieren te bereiken. In de eerste plaats is Electrabel online te benaderen. Op de website van Electrabel vind je Eva. Eva is de virtuele assistent van Electrabel. Zij kan al je vragen beantwoorden. Als je echter echt een klacht hebt, dan kan Eva niet veel voor je doen. Gelukkig is het mogelijk om ook met echte mensen van Electrabel in contact te komen. Op de website van Electrabel is er zelfs een apart kopje voor klachten ingericht. Zo kunt u uw klacht snel en eenvoudig indienen.

Ook is het mogelijk om Electrabel te bellen. Electrabel heeft een telefoonnummer voor vragen dat u kunt bellen tegen lokaal tarief. Storingen kunnen gratis doorgegeven worden op een 0800-nummer. Mocht u geen zin hebben om te bellen, dan kunt u altijd in contact komen met het Webcare-team van Electrabel. Zij zijn te bereiken op Facebook en Twitter.

Als je zelf ervaringen hebt met Electrabel, deel ze dan hieronder. Zo kunnen potentiele klanten van Electrabel een beter beeld van Electrabel vormen.

Is electrabel echt zo goedkoop? En hoe is de service? Lees ervaringen van gebruikers en weet waar u aan begint als u overstapt

}