NederlandReview

  Ervaringen CVtotaal

  Slimme klanten lezen altijd eerst de recensies van andere klanten voordat ze iets online bestellen. Ben jij een slimme klant? Je bent aan het rondkijken op NederlandReview, dan moet je wel een slimme klant zijn of misschien wil je een slimme klant worden. Je vindt hier namelijk de beoordelingen van klanten die je alles vertellen over hun ervaringen met CVtotaal. Je weet door hun verhalen alles over de betrouwbaarheid van de webshop, de kwaliteit van de producten en de klantvriendelijkheid van de klantenservice. Heb je alle recensies gelezen, dan ben je nu een slimme klant en kun je goed voorbereid je installatieproducten kopen bij CVtotaal!

  Over CVtotaal
  CVtotaal heeft alles op het gebied van installatietechnieken. Ze hebben alles voor radiatoren, boilers, CV ketels en nog veel meer. De webshop is een onderdeel van Installatietechniek Totaal uit Hallum. Dit bedrijf heeft al bijna 30 jaar ervaring in allround installatie. CVtotaal heeft kwalitatieve producten van bekende merken voor zowel de particulier als de professionele installateur. De best verkochte merken in de webshop zijn Nefit, Vaillant, Intergas, jaga, ATAG, Henrad, thermrad, remeha, Brugman, Honeywell, Heimeier en Vasco. Het bedrijf richtte zich eerst alleen op CV-installatie, maar wilde zich aan de vraag van de klant aanpassen. Ze hebben daarom het assortiment uitgebreid en creëerden hun mascotte Zelfie, die als kameleon altijd op de wensen van de klant inspeelt.


  Bestel eenvoudig bij CVtotaal!

  Categorieën Cvtotaal
  – Radiatoren
  – Convectorput
  – Vloerverwarming
  – Boilers
  – CV Ketels
  – Duurzaam
  – Ventilatie
  – Elektra

  Voordelen CVtotaal
  Alle bestellingen in de webshop worden altijd gratis thuis geleverd en de meeste bestellingen kunnen binnen 24 uur verzonden worden. Kies je liever zelf een geschikt moment voor de levering, dan kun je zelf een leverdatum aangeven tijdens het bestellen. Ook betalen is bij CVtotaal eenvoudig. Je betaalt in de webshop met iDeal, bankoverschrijvingen, creditcard, Rembours, CaPayAble, PayPal of contant. Op de website vind je als klant ook altijd interessante kortingen op de producten. Ze hebben alle kortingen op de website op een speciale Sale-pagina voor je samengebracht. 

  Contactgegevens CVtotaal
  Heb je klachten voor CVtotaal? Of heb je vragen over de installatieproducten? Dan staat de klantenservice van CVtotaal voor je klaar. De website heeft een chat waar je terecht kunt met al je vragen en voor advies. Op alle werkdagen kun je ook tussen 08:30 en 17:00 via WhatsApp contact opnemen. Voeg het telefoonnummer toe en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Voor klachten is een contactformulier op de website beschikbaar. Heb je een bijlage die je mee wilt sturen, dan vind je op de website ook het e-mailadres. Voor het laatste nieuws en kortingen kun je CVtotaal volgen op Facebook en Twitter.

  Schrijf een review over CVtotaal!
  Zijn de radiatoren makkelijk te installeren? Zijn de installatietechnieken betrouwbaar? En zijn de producten kwalitatief goed? Geef in jouw review antwoord op deze vragen! Vertel ook over de gebruikersvriendelijkheid van de website en over jouw ervaringen met de klantenservice. Was je tevreden met de levering? En het allerbelangrijkste! Zou jij nieuwe klanten aanraden bij CVtotaal te bestellen? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten.

  CVtotaal heeft radiatoren, vloerverwarming, CV ketels en ventilatie. Maar is de webshop betrouwbaar? Lees de reviews over de ervaringen van klanten.

  CVtotaal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  4,6
  25% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,6

  Service

  4

  Prijs

  5

  Leveren

  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Eerste en laatste bestelling

  Mandy30-11-2018

  Ze leveren niet wat ze vermelden op de website. In dit geval speedcomfort besteld voor 174,95. Nee geen goedkope aankoop en via cvtotaal besteld ivm de termijnen mogelijkheid. En tot nu toe spijt dat ik het niet via de officiële site heb aangeschaft. Ipv 3 ventilatoren, maar 2 ontvangen en nee dit zou echt gewoon goed zijn. Terwijl ik niet voor 2 maar voor 3 heb besteld! Tot nu toe is de services ver te zoeken in elk geval

  Mandy03-12-2018

  Inmiddels is het super opgelost! Helaas kan ik deze niet weghalen.. dus ja ik zou er wel weer wat bestellen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Foutieve montage, maar geen oplossing

  UY28-06-2018

  Over de product ben ik grotendeels tevreden, maar de montage was dramatisch. Daarna wordt er geen service meer verleend en nog brutaal terug gereageerd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Aanvulling op eerdere review

  Mark19-06-2018

  Hierbij een correctie op mijn eerdere review. Heb inmiddels 2 juiste buitenkraansleutels van CV totaal mogen ontvangen. Mijn probleem is dus goed opgelost!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Slechte service!

  mark24-05-2018

  Had 2 buitenkraan sleutels besteld maar heb de verkeerde geleverd gekregen, terwijl de juiste wel afgebeeld waren. Nu wil ik deze omruilen voor de juiste maar daar wil CV totaal niet aan meewerken. Erg slechte service CV totaal, ik zou hier dan ook niks bestellen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over CVtotaal

  Uw beoordeling