NederlandReview

  Ervaringen CVtotaal

  Slimme klanten lezen altijd eerst de recensies van andere klanten voordat ze iets online bestellen. Ben jij een slimme klant? Je bent aan het rondkijken op NederlandReview, dan moet je wel een slimme klant zijn of misschien wil je een slimme klant worden. Je vindt hier namelijk de beoordelingen van klanten die je alles vertellen over hun ervaringen met CVtotaal. Je weet door hun verhalen alles over de betrouwbaarheid van de webshop, de kwaliteit van de producten en de klantvriendelijkheid van de klantenservice. Heb je alle recensies gelezen, dan ben je nu een slimme klant en kun je goed voorbereid je installatieproducten kopen bij CVtotaal!

  Over CVtotaal

  CVtotaal heeft alles op het gebied van installatietechnieken. Ze hebben alles voor radiatoren, boilers, CV ketels en nog veel meer. De webshop is een onderdeel van Installatietechniek Totaal uit Hallum. Dit bedrijf heeft al bijna 30 jaar ervaring in allround installatie. CVtotaal heeft kwalitatieve producten van bekende merken voor zowel de particulier als de professionele installateur. De best verkochte merken in de webshop zijn Nefit, Vaillant, Intergas, jaga, ATAG, Henrad, thermrad, remeha, Brugman, Honeywell, Heimeier en Vasco. Het bedrijf richtte zich eerst alleen op CV-installatie, maar wilde zich aan de vraag van de klant aanpassen. Ze hebben daarom het assortiment uitgebreid en creëerden hun mascotte Zelfie, die als kameleon altijd op de wensen van de klant inspeelt.


  Bestel eenvoudig bij CVtotaal!

  Categorieën Cvtotaal

  – Radiatoren
  – Convectorput
  – Vloerverwarming
  – Boilers
  – CV Ketels
  – Duurzaam
  – Ventilatie
  – Elektra

  Voordelen CVtotaal

  Alle bestellingen in de webshop worden altijd gratis thuis geleverd en de meeste bestellingen kunnen binnen 24 uur verzonden worden. Kies je liever zelf een geschikt moment voor de levering, dan kun je zelf een leverdatum aangeven tijdens het bestellen. Ook betalen is bij CVtotaal eenvoudig. Je betaalt in de webshop met iDeal, bankoverschrijvingen, creditcard, Rembours, CaPayAble, PayPal of contant. Op de website vind je als klant ook altijd interessante kortingen op de producten. Ze hebben alle kortingen op de website op een speciale Sale-pagina voor je samengebracht.

  Contactgegevens CVtotaal

  Heb je klachten voor CVtotaal? Of heb je vragen over de installatieproducten? Dan staat de klantenservice van CVtotaal voor je klaar. De website heeft een chat waar je terecht kunt met al je vragen en voor advies. Op alle werkdagen kun je ook tussen 08:30 en 17:00 via WhatsApp contact opnemen. Voeg het telefoonnummer toe en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Voor klachten is een contactformulier op de website beschikbaar. Heb je een bijlage die je mee wilt sturen, dan vind je op de website ook het e-mailadres. Voor het laatste nieuws en kortingen kun je CVtotaal volgen op Facebook en Twitter.

  Schrijf een review over CVtotaal!

  Zijn de radiatoren makkelijk te installeren? Zijn de installatietechnieken betrouwbaar? En zijn de producten kwalitatief goed? Geef in jouw review antwoord op deze vragen! Vertel ook over de gebruikersvriendelijkheid van de website en over jouw ervaringen met de klantenservice. Was je tevreden met de levering? En het allerbelangrijkste! Zou jij nieuwe klanten aanraden bij CVtotaal te bestellen? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten.

  CVtotaal heeft radiatoren, vloerverwarming, CV ketels en ventilatie. Maar is de webshop betrouwbaar? Lees de reviews over de ervaringen van klanten.

  CVtotaal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

  3.2
  8% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.8
  Service
  rating
  2.6
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  2.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CVtotaal

  Uw beoordeling

  Ketel + installatie

  Ketel werd keurig binnen 1,5 uur geïnstalleerd! En dat met het vervangen van een dakdoorvoer en opnieuw aansluiten van een ventilatiebox. Fantastisch snel natuurlijk. Dit zal met name komen omdat de heren korte en harde communicatie gebruiken. Ideaal, want mijn vrouw en ik konden alles verstaan wat de heren tegen elkaar schreeuwden via het trappenhuis. Je blijft zo echt betrokken bij het vervangingsproces. Ook de buren vonden dit echt bewonderenswaardig. De heren hebben een emmer, handdoek en trapje van mij geleend, want zeg nou zelf, dat scheelt weer een hoop om mee te nemen in de bus, super! Het feit dat ik de emmer met een kapotte bodem terug kreeg is ideaal voor het afwateren van de plant die er nu in staat.
  Zoals gezegd was alles gepiept in een zucht en een scheet. Erg innovatief vonden wij het hergebruik van beugels die al op de wand zaten. Dit scheelt zo ontzettend veel tijd! Dat de beugel twee maten groter is dan de nieuwe buis is niet belangrijk, er hoeft ook geen geit aan vastgebonden te worden natuurlijk. Hetzelfde gold voor de rioolafvoer. Hier zijn bijzondere onzichtbare beugels gebruikt die met het blote oog niet te zien zijn, maar wel erg elastisch blijken te zijn in de praktijk. De heren hebben ook meteen de vloer onder de ketel gedweild, fantastisch! Alleen jammer dat hier vloerbedekking lag. Naar alle waarschijnlijkheid is het boorgruis van de geboorde gaten gebruikt om het vocht uit de vloerbedekking te laten trekken, dit zagen we namelijk nog overal liggen, een erg slimme actie die, als je het mij vraagt getuigt van een brede en diepgaande kennis van (vloer)materialen.
  Enfin, uiteindelijk is er een ketel opgeleverd die werkte. Wat ik vooral erg amusant vond, is de Sudoku die erbij geleverd werd. Het is niet gezegd, maar ik denk dat ik uiteindelijk de opgave redelijk heb kunnen maken, aangezien ik het gaslek in de nieuwe leiding al binnen 20 minuten had gevonden! Niet erg, als dit niet zo was geweest, mijn zoontje slaapt naast de kast van de ketel, en wellicht had hij het ook wel geroken hoor. Door CVtotaal werd mij een keurige compensatie van €50,- geboden, wat uiteraard ruimschoots een door een gasexplosie verdwenen dak compenseert. Om de Sudoku in zijn geheel opgelost te krijgen heb ik de lekkage in het CV-zijdige deel opgespoord en verholpen door de nieuwe koppeling goed aan te draaien. Tevens heb ik de onzichtbare beugels van de rioolafvoer vervangen door echte, dat staat toch net iets netter. Met het zweet op mijn kop denk ik alles goed opgeleverd te hebben. Ik ben daarom ook erg trots op mijn geleverde werk. De vlotte communicatie van CVtotaal waarbij men echt staat voor hun installateur, zonder de klant maar ook te geloven op het gebied van de Sudoku, is echt unieks in de markt en wat ik nog nooit eerder heb mogen ervaren.

  Conclusie: Koop geen ketel bij CVtotaal en laat deze al helemaal niet installeren door CVtotaal. Dit kunnen wij als particulier veel beter en..... veiliger..

  Door: Dirk18-11-2020
  Barry24-11-2020

  Hier precies hetzelfde! Alles lekt, is kapot en als klap op de vuurpijl ook nog eens een deur kapot gemaakt zonder te melden. Tranen in mijn ogen... Bestel hier niet!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  radiatoren +aansluitmateriaal

  Verdient GEEN ster als het aankomt op nakomen van leveringsafspraken en klantenservice! Begin van de week 2 radiatoren besteld die vandaag (6-3) geleverd zouden moeten worden. Het begint al bij het ontbreken van een track en trace code en een verwachte levertijd. Met als resultaat, dat iemand die fulltime werkt een volledige vakantiedag moet opofferen omdat de levering tussen 7:00 en 17:00 kan komen.
  Wanneer de chauffeur van Walro voor de deur staat, wordt bij open doen van de deur al meteen gezegd: "niet boos zijn"
  Wat blijkt, de chauffeur heeft enkel een klein doosje met aansluitmateriaal bij zich. De twee radiatoren blijken niet geladen te zijn in het magazijn van Walro.
  Na verschillende telefoontjes en beloftes dat ik teruggebeld zou worden, zojuist nogmaals zelf gebeld om tot een passende oplossing te komen. Morgen 7-3 staat hier een loodgietersbedrijf wat niet verder kan aangezien de radiatoren die besteld zijn ontbreken. De medewerkster die ik als laatste aan de telefoon had, was alles behalve behulpzaam en wist mij te zeggen dat levering vandaag er niet meer inzat. Bij navraag bij wie ik de kosten van mijn vrije dag, voorrijkosten van de loodgieter en verdere onkosten wegens vertraging van de verbouwing kan declareren, werd de medewerkester van de klantenservice geiriteerd en bleef herhalen dat de radiatoren vandaag niet meer komen.
  Walro zelf, mag geen afspraken of details bespreken met klanten van cv totaal wegens contractafspraken tussen beide. Resultaat is, dat je als koper na meer dan 6 keer bellen, nog geen passende oplossing hebt gevonden. Een leidinggevende spreken e.d. is ook niet mogelijk volgens de dame van de klantenservice en doorverbinden met Walro is al helemaal uit den boze.

  BESPAAR JEZELF VEEL GEZEIK EN GEDOE EN BESTEL ERGENS ANDERS!

  Door: sanne reijnders06-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Elga warmtepomp

  Waardeloos bedrijf warmtepomp gekocht maar factuur klopt niet staat een vuil filter op nooit gehad of gemonteerd heb al 8 keer gebeld hier over maar nooit geen reactie koop hier niks bij deze onbetrouwbare toko

  Door: alex13-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  HR Boiler

  Bad Company to hire. They are very quick in response before sale but after sale they don't respond for weeks both on emails and what's app . They will charge you extra for every little thing and they fail to deliver in one go and their service personal will not show up on time.

  In my case first they forgot to deliver the full package , then the guy has to come back and he didn't showed up in the time frame he gave me ( 14-17 ) and even three hours after and was very nasty.

  Reported it to cv total several time and after weeks spoke with Chris who is operational director and he was very unprofessional and basically have no value for my time.

  I will recommend you to choose another company as this company is cheap ( not so cheap) for a reason. Bad service and zero customer focus.

  Door: Umair Ahmad28-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Dramatische service!

  Dramatische service. Ik wacht al 2 weken op een terugbel actie. Heb inmiddels 5! Keer gebeld, je wordt aan het lijntje gehouden en niet teruggebeld, pas op. Bestel hier nooit!

  Door: Dennis T.18-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  klachten worden niet adequaat opgelost

  CV en ventilatiebox gekocht en laten monteren. De box lijkt niet goed te functioneren, oorzaak onbekend. Diverse keren gemaild en men zou de monteur contact op laten nemen. Dat is na ruim 4 weken nog niet gebeurd. ook wordt er niet gereageerd op de mail.

  Prijs en klantvriendelijkheid bij aankoop overigens wel in orde.

  Door: Ben Schildkamp28-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Wel betaald, niet geleverd

  CV element zou binnen 2 dagen worden bezorgd.
  Dag vrij genomen, installateur besproken.
  Nog steeds geen CV, en geen enkele reactie ontvangen.

  Door: J.H. Meeringa28-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Slechte service

  Bestellen en leveren van ketel ging prima. Installatie ging ook goed. Monteur had de Nest E thermostaat die ik er gratis bij zou krijgen niet bij. Dit zou hij melden bij CVtotaal en die zouden hem per post opsturen.
  Ook was volgens de monteur het vervangen van de rookgasafvoer pijp/schoorsteen niet nodig omdat deze aan de wettelijke norm voldoet(Hier heb ik wel voor betaald en was volgens CVtotaal verplicjt bij aanschaf nieuwe ketel.

  Ik ben nu 2 maanden verder. Elke week telefonisch contact. Ik word maar niet teruggebeld. Geen thermostaat en geen afspraak om alsnog de pijp te vervangen of geld terug. WAARDELOOS BEDRIJF!!!!!!

  Door: Ontevreden klant27-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Eerste en laatste bestelling

  Ze leveren niet wat ze vermelden op de website. In dit geval speedcomfort besteld voor 174,95. Nee geen goedkope aankoop en via cvtotaal besteld ivm de termijnen mogelijkheid. En tot nu toe spijt dat ik het niet via de officiële site heb aangeschaft. Ipv 3 ventilatoren, maar 2 ontvangen en nee dit zou echt gewoon goed zijn. Terwijl ik niet voor 2 maar voor 3 heb besteld! Tot nu toe is de services ver te zoeken in elk geval

  Door: Mandy30-11-2018
  Mandy03-12-2018

  Inmiddels is het super opgelost! Helaas kan ik deze niet weghalen.. dus ja ik zou er wel weer wat bestellen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Foutieve montage, maar geen oplossing

  Over de product ben ik grotendeels tevreden, maar de montage was dramatisch. Daarna wordt er geen service meer verleend en nog brutaal terug gereageerd.

  Door: UY28-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Aanvulling op eerdere review

  Hierbij een correctie op mijn eerdere review. Heb inmiddels 2 juiste buitenkraansleutels van CV totaal mogen ontvangen. Mijn probleem is dus goed opgelost!

  Door: Mark19-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Slechte service!

  Had 2 buitenkraan sleutels besteld maar heb de verkeerde geleverd gekregen, terwijl de juiste wel afgebeeld waren. Nu wil ik deze omruilen voor de juiste maar daar wil CV totaal niet aan meewerken. Erg slechte service CV totaal, ik zou hier dan ook niks bestellen!

  Door: mark24-05-2018
  NYC NY long distance moving companies25-09-2021

  Anything is incredibly open up with a very distinct explanation on the troubles. It absolutely was undoubtedly useful. Your internet site is rather practical. Several thanks for sharing!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is CVtotaal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 12 ervaringen geplaatst over CVtotaal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 8% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CVtotaal actief?

  CVtotaal is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CVtotaal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.