CVketelvoordeel

8

Bestellen

10

Service

6

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

CVketelvoordeel

Een nieuwe CV-ketel kopen is niet goedkoop en vaak komen hier de installatiekosten nog bovenop. De rekening blijft zo steeds verder oplopen. Toch kun je niets zonder een CV-ketel in je huis. Bij CVketelvoordeel koop je bij iedere CV-ketel de installatie er meteen bij. Je bespaart zo altijd geld, maar is de installatie veilig? En wat vinden anderen van de kwaliteit van de ketels? Het is altijd fijn om geld te besparen, maar je hebt er nog niet veel aan als het product binnen een jaar weer vervangen moet worden. Op NederlandReview kun je daarom reviews lezen van klanten die hun CV-ketel al gekocht hebben bij CVketelvoordeel. Ze vertellen je over hun ervaringen met de installatie, zodat jij weet wat je kunt verwachten.


Over CVketelvoordeel

De online shop voor CV-ketels ontstond als een idee van een aantal lokale installateurs. Zij merkten dat steeds meer klanten hun CV-ketels en thermostaten online kochten en wilden graag op deze nieuwe markt inspelen. Zij hebben hun kennis, kunde en mankracht samengebracht en kunnen nu in heel Nederland hun producten aanbieden. Door hun eigen achtergrond als installateurs besloten ze echter nog een stap verder te gaan. Behalve het verkopen van CV-ketels wilden ze hun klanten ook helpen bij de installatie. Ze hebben het daarom samengebracht om klanten altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs te kunnen bieden. Maar zijn ze echt de goedkoopste? Dat lees je natuurlijk in de beoordelingen van hun klanten!Zo eenvoudig is het om een CV-ketel te bestellen bij CVketelvoordeel.


Diensten CVketelvoordeel

Het assortiment bestaat uit CV-ketels en thermostaten van alleen gerenommeerde merken. Bij CVketelvoordeel wordt samengewerkt met Remeha, Intergas, AWB, Honeywell en Feenstra. Om altijd de goedkoopste te zijn, heeft de winkel ook een CV-ketelvergelijker. Heb jij een offerte ontvangen van een concurrent? Stuur de offerte dan naar CVketelvoordeel en ze sturen je meteen een tegenbod. Verder heeft de winkel ook altijd een snelle levering. Ze hebben de CV-ketels op voorraad waardoor de bestelling direct verzonden kan worden. Ook heeft de webshop een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is.


Klachten CVketelvoordeel

Het team van de klantenservice staat altijd klaar voor klanten met vragen of voor klanten die op zoek zijn naar advies. Ze hopen echter dat ook klanten met klachten altijd contact opnemen, zodat zij een oplossing kunnen vinden. Je kunt gebruikmaken van de chat op de website, maar het is ook mogelijk de klantenservice te bellen op het telefoonnummer. Het is mogelijk dat de chat offline is en de klantenservice telefonisch niet bereikbaar is, dan heeft de winkel ook een contactformulier dat je eenvoudig kunt invullen. Of je kunt een kijkje nemen op Facebook en Twitter.


Jouw ervaringen met CVketelvoordeel

Heb jij een offerte naar de winkel gestuurd en kreeg je direct een betere offerte teruggestuurd? Of heb jij direct bij CVketelvoordeel besteld? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de winkel. Wat vind je van de kwaliteit? Is de installatie snel en veilig? En zijn ze echt voordelig? Geef jouw beoordeling en laat andere klanten weten of jij CVketelvoordeel aanraadt.


Zijn de CV-ketels van CVketelvoordeel betrouwbaar? Wat vinden klanten van de installatie? Krijg je de beste kwaliteit? Lees reviews en beoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

keurig netjes geholpen!

keurig netjes geïnstalleerd en goed geholpen bij de aanschaf. kennelijk was mijn oude cv hopeloos verouderd :O

M

Marieke

27-11-2017

60