NederlandReview

  Ervaringen CVketelvoordeel

  Een nieuwe CV-ketel kopen is niet goedkoop en vaak komen hier de installatiekosten nog bovenop. De rekening blijft zo steeds verder oplopen. Toch kun je niets zonder een CV-ketel in je huis. Bij CVketelvoordeel koop je bij iedere CV-ketel de installatie er meteen bij. Je bespaart zo altijd geld, maar is de installatie veilig? En wat vinden anderen van de kwaliteit van de ketels? Het is altijd fijn om geld te besparen, maar je hebt er nog niet veel aan als het product binnen een jaar weer vervangen moet worden. Op NederlandReview kun je daarom reviews lezen van klanten die hun CV-ketel al gekocht hebben bij CVketelvoordeel. Ze vertellen je over hun ervaringen met de installatie, zodat jij weet wat je kunt verwachten.

  Over CVketelvoordeel

  De online shop voor CV-ketels ontstond als een idee van een aantal lokale installateurs. Zij merkten dat steeds meer klanten hun CV-ketels en thermostaten online kochten en wilden graag op deze nieuwe markt inspelen. Zij hebben hun kennis, kunde en mankracht samengebracht en kunnen nu in heel Nederland hun producten aanbieden. Door hun eigen achtergrond als installateurs besloten ze echter nog een stap verder te gaan. Behalve het verkopen van CV-ketels wilden ze hun klanten ook helpen bij de installatie. Ze hebben het daarom samengebracht om klanten altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs te kunnen bieden. Maar zijn ze echt de goedkoopste? Dat lees je natuurlijk in de beoordelingen van hun klanten!


  Zo eenvoudig is het om een CV-ketel te bestellen bij CVketelvoordeel.

  Diensten CVketelvoordeel

  Het assortiment bestaat uit CV-ketels en thermostaten van alleen gerenommeerde merken. Bij CVketelvoordeel wordt samengewerkt met Remeha, Intergas, AWB, Honeywell en Feenstra. Om altijd de goedkoopste te zijn, heeft de winkel ook een CV-ketelvergelijker. Heb jij een offerte ontvangen van een concurrent? Stuur de offerte dan naar CVketelvoordeel en ze sturen je meteen een tegenbod. Verder heeft de winkel ook altijd een snelle levering. Ze hebben de CV-ketels op voorraad waardoor de bestelling direct verzonden kan worden. Ook heeft de webshop een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is.

  Klachten CVketelvoordeel

  Het team van de klantenservice staat altijd klaar voor klanten met vragen of voor klanten die op zoek zijn naar advies. Ze hopen echter dat ook klanten met klachten altijd contact opnemen, zodat zij een oplossing kunnen vinden. Je kunt gebruikmaken van de chat op de website, maar het is ook mogelijk de klantenservice te bellen op het telefoonnummer. Het is mogelijk dat de chat offline is en de klantenservice telefonisch niet bereikbaar is, dan heeft de winkel ook een contactformulier dat je eenvoudig kunt invullen. Of je kunt een kijkje nemen op Facebook en Twitter.

  Jouw ervaringen met CVketelvoordeel

  Heb jij een offerte naar de winkel gestuurd en kreeg je direct een betere offerte teruggestuurd? Of heb jij direct bij CVketelvoordeel besteld? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de winkel. Wat vind je van de kwaliteit? Is de installatie snel en veilig? En zijn ze echt voordelig? Geef jouw beoordeling en laat andere klanten weten of jij CVketelvoordeel aanraadt.

  Zijn de CV-ketels van CVketelvoordeel betrouwbaar? Wat vinden klanten van de installatie? Krijg je de beste kwaliteit? Lees reviews en beoordelingen.

  CVketelvoordeel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  keurig netjes geholpen!

  keurig netjes geïnstalleerd en goed geholpen bij de aanschaf.
  kennelijk was mijn oude cv hopeloos verouderd :O

  Door: Marieke27-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over CVketelvoordeel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CVketelvoordeel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over CVketelvoordeel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CVketelvoordeel actief?

  CVketelvoordeel is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CVketelvoordeel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.