NederlandReview

  Ervaringen BudgetEnergie

  De algemeen directeur van Budget Energie, Sjef Peeraer, een werktuigbouwkundig ingenieur kreeg in 2011 het idee om een nieuw energielabel op te starten. Dit is Budget Energie geworden. Op de energiemarkt heeft Budget Energie zich als doel gesteld om de beste online stroom- en gasleverancier te worden. Hoe zij dit willen bereiken, leest u hieronder.

  Over BudgetEnergie
  De beste online stroom- en gasleverancier worden, dat is het doel. Dit willen zij bereiken door zo efficiënt mogelijk te werk gaan en de producten zo direct mogelijk aan de klanten aan te bieden. Zij willen de beste online stroom- en gasleverancier zijn. Een simpel alternatief dat voorziet in de basisbehoeften op het gebied van energielevering. Zij zien dat traditionele leveranciers onnodig inefficiënt werken, waardoor de consument duurder uit is, en willen daar het verschil maken. Budget energie wil gas en stroom leveren tegen blijvend lage tarieven met de best mogelijke service.  


  Ben Woldring op bezoek bij BudgetEnergie in Amsterdam. Bespaar je hier echt op je energiekosten en hoe dan?

  Diensten van BudgetEnergie
  Bij Budget Energie kunnen zowel consumenten als zakelijke klanten zich aanmelden voor de levering van gas en stroom. Net als bij de meeste andere leveranciers kunt u direct berekenen wat uw maandelijkse kosten bij hen bedragen. Dit doet u door uw postcode in te voeren en uw huidige verbruik. U ziet dan meteen of u bij Budget Energie voordeliger uit bent. Daarbij kunt u kiezen uit een flexibel, 1 jaar of 2 jaar contract. Ook participeren zij in diverse energiecollectieven waarbij zij al meerdere malen als voordeligste uit de bus zijn gekomen. Zoals bij de Consumentenbond, Sloop de Crisis, ANWB, Vereniging Eigen Huis, etc. Indien u bijvoorbeeld als zzp’er bij ZZP Nederland bent aangesloten kunt u ook van een collectieve korting profiteren.

  Groene Stroom en besparen
  De energie die Budget Energie levert is altijd 100% groen, in 2015 betekende dit dat de stroom die door hen geleverd werd voor 74% werd opgewekt door Nederlandse windmolens en voor 26% door Italiaanse windmolens. Ook geven zij u verschillende tips over hoe u stroom kunt besparen, zoals uitleg over salderen bij het zelf opwekken van energie door zonnepanelen, of het gebruik van een slimme thermostaat. Daarnaast kunt u wanneer u in het bezit bent van een slimme meter via de website van Budget Energie naar het platform slimmemetermanager.nl. Daar krijgt u een online inzicht in uw energieverbruik, en ziet u zelf waar uw persoonlijke besparingskansen liggen.

  Klachten BudgetEnergie
  De website van Budget Energie is zeer helder en duidelijk, u kunt hier gemakkelijk de verschillende onderdelen vinden. Mocht u tips hebben met betrekking tot de website, dan kunt u op het tabblad ‘suggesties?’ links in het scherm klikken en uw feedback achterlaten. Verder vindt u op de website antwoord op allerlei vragen, kunt u uw rekeningen inzien bijvoorbeeld, of uw maandbedrag aanpassen. Wanneer u een klacht heeft kunt u van allerlei contactmogelijkheden gebruikmaken. Zo kunt u van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur chatten met een medewerker via de website. Daarnaast kunt u hen op werkdagen bellen tegen een lokaal tarief. Ook kunt u een contactformulier invullen, u ontvangt daarop binnen 5 werkdagen antwoord.

  Ervaring BudgetEnergie
  Bij onderzoek naar klanttevredenheid door de Consumentenbond op het gebied van energieleveranciers kwam Budget Energie in de top 3 terecht. Heb jij ook goede ervaringen met deze energiemaatschappij of niet? Bent u bij hen echt goedkoper uit dan bij uw vorige energieleverancier, en heeft u ervaring met de klantenservice van Budget Energie? Deel uw ervaring hieronder. Zo kunnen andere potentiële klanten er hun voordeel mee doen! 

  Hoe beoordelen klanten de goedkope energie van BudgetEnergie? Is stroom en gas hier wel echt zo goedkoop? Hoe kan dat? lees de reviews en beoordelingen!

  BudgetEnergie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  7
  78% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,6

  Service

  6,8

  Prijs

  7,6

  Leveren

  6,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  slecht

  evert18-09-2018

  Budget energie wil voorledige maand termijn incasseren terwijl contract al beëindigd is.
  Ik moet eerst het voorschot betalen pas daarna willen ze pas de eindafrekening opmaken en dreigen met 40 euro incasso kosten.
  Klanten service is erg onvriendelijke en ze willen/kunnen niet afwijken van hun systeem terwijl ik meer van hun tegoed heb dan Budget energie van mij.

  kortom geen aanrader als je hier ooit weer weg wilt

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Vreselijk bedrijf

  Anne02-05-2018

  Betaal je 1 dag! ja letterlijk 1 dag te laat moet je 40 euro betalen en krijg je een brief van Stedin dat afgesloten wordt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Een van de beste

  j.Schuit15-12-2017

  Budget energie is naar mijn oordeel een goede leverancier met zeer goede en klantvriendelijke help desk. Daar kan een ander wat van leren.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  goedkoopste energie

  M. van Buitenen27-11-2017

  Tijdje terug afgesloten wegens de prijs, die voor mij hier het goedkoopste bleek. Alles werkt verder gewoon prima (ik merk geen verschil met eerst eigenlijk...), afsluiten ging best makkelijk allemaal. Dus ik blijf hier wel even zitten, want ze zijn nog steeds de goedkoopste volgens mij

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  PRIMA

  Janssen24-11-2017

  Nu een jaartje een contract en erg naar tevredenheid. Ze doen het goed tot dusver. Geen problemen, snelle service. Aanrader!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goedkoop, geen poespas

  Van de K.23-11-2017

  Hoppa! Dit is er 1 zonder poespas en gewoon doet wat het moet doen: energie leveren en verder gewoon niks. Simpele facturen en geen ge-ouwehoer. Na velen (velen) andere leveranciers geprobeerd te hebben is dit degene die me (nog) geen problemen heeft opgeleverd. En ik heb wat uurtjes telefoon hangen en frustraties moeten leveren bij engie, oxxio, essent en de nederlandse energie maatschappij. Ik denk dat het iets te maken heeft dat die te groot worden en het administratief allemaal niet zo meer aankunnen. Dus mijn tip; ga voor de kleinere, onbekende, die hebben hun zaakjes nog op orde En de goedkoopste tot nu toe zijn ze ook trouwens. Dat groene boeit mij dan weer niet zo heel veel.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Maar zozo en onpersoonlijk

  F.23-11-2017

  Mij allemaal net iets te simpel ingekleurd. Groen prima, maar de klantenservice is sumier en het is erg onpersoonlijk. Daarom misschien ook wel goedkoop, maar ik hou van een praatje aan de telefoon en nog iets aan persoonlijk contact, anders dan gewoon een nummer zijn. Ik stap volgend jaar weer over, ook al kost me dat iets meer.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Flink besparen op energiekosten

  Jilles van Weergans23-02-2017

  Dankzij BudgetEnergie heb ik behoorlijk wat geld kunnen besparen op mijn energie-uitgaven. Eerder nooit de moeite genomen om een vergelijking te maken, maar toen ik laatst hoorde hoeveel het je op kan leveren, toch maar een kijkje genomen. En ik kwam inderdaad tot de conclusie dat ik de afgelopen jaren veel en veel teveel betaald heb voor mijn energie. Je kunt op de website eenvoudig je energiekosten berekenen door postcode en huisnummer in te voeren en je jaarverbruik door te geven. Op basis van deze gegevens doet BudgetEnergie je vervolgens een aanbieding. In ons geval was dit vele malen goedkoper, dus we zijn direct overgestapt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Goedkoper en groene energie

  K. Lepelaar21-02-2017

  Inderdaad goedkoper dan mijn oude energieleverancier en ik ben blij dat het groene energie is!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over BudgetEnergie

  Uw beoordeling