NederlandReview

    Ervaringen Budget Energie

    De algemeen directeur van Budget Energie, Sjef Peeraer, een werktuigbouwkundig ingenieur kreeg in 2011 het idee om een nieuw energielabel op te starten. Dit is Budget Energie geworden. Op de energiemarkt heeft Budget Energie zich als doel gesteld om de beste online stroom- en gasleverancier te worden. Hoe zij dit willen bereiken, leest u hieronder.

    Over Budget Energie

    Budget Energie is een energieleverancier en heeft als doel om de beste online stroom- en gasleverancier van Nederland te worden. Dit willen zij bereiken door zo efficiënt mogelijk te werk gaan en de producten zo direct mogelijk aan de klanten aan te bieden. Zij willen de beste online stroom- en gasleverancier zijn. Een simpel alternatief dat voorziet in de basisbehoeften op het gebied van energielevering. Zij zien dat traditionele leveranciers onnodig inefficiënt werken, waardoor de consument duurder uit is, en willen daar het verschil maken. Budget Energie wil gas en stroom leveren tegen blijvend lage tarieven met de best mogelijke service.

    Bespaar je met Budget Energie echt op je energiekosten en hoe dan?

    Diensten van Budget Energie

    Bij Budget Energie kunnen zowel consumenten als zakelijke klanten zich aanmelden voor de levering van gas en stroom. Net als bij de meeste andere leveranciers kunt u direct berekenen wat uw maandelijksekosten bij hen bedragen. Dit doet u door uw postcode in te voeren en uw huidige verbruik. U ziet dan meteen of u bij Budget Energie voordeliger uit bent. Daarbij kunt u kiezen uit een flexibel, 1 jaar of 2 jaar contract. Ook participeren zij in diverse energiecollectieven waarbij zij al meerdere malen als voordeligste uit de bus zijn gekomen. Zoals bij de Consumentenbond, Sloop de Crisis, ANWB, Vereniging Eigen Huis, etc. Indien u bijvoorbeeld als zzp’er bij ZZP Nederland bent aangesloten kunt u ook van een collectieve korting profiteren.

    Groene Stroom en besparen met Budget Energie

    De energie die Budget Energie levert is altijd 100% groen, in 2015 betekende dit dat de stroom die door hen geleverd werd voor 74% werd opgewekt door Nederlandse windmolens en voor 26% door Italiaanse windmolens. Ook geven zij u verschillende tips over hoe u stroom kunt besparen, zoals uitleg over salderen bij het zelf opwekken van energie door zonnepanelen, of het gebruik van een slimme thermostaat. Daarnaast kunt u wanneer u in het bezit bent van een slimme meter via de website van Budget Energie naar het platform slimmemetermanager.nl. Daar krijgt u een online inzicht in uw energieverbruik, en ziet u zelf waar uw persoonlijke besparingskansen liggen.

    Klachten BudgetEnergie

    De website van Budget Energie is zeer helder en duidelijk, u kunt hier gemakkelijk de verschillende onderdelen vinden. Mocht u tips hebben met betrekking tot de website, dan kunt u op het tabblad ‘suggesties?’ links in het scherm klikken en uw feedback achterlaten. Verder vindt u op de website antwoord op allerlei vragen, kunt u uw rekeningen inzien bijvoorbeeld, of uw maandbedrag aanpassen. Wanneer u een klacht heeft kunt u van allerlei contactmogelijkheden gebruikmaken. Zo kunt u van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur chatten met een medewerker via de website. Daarnaast kunt u hen op werkdagen bellen tegen een lokaal tarief. Ook kunt u een contactformulier invullen, u ontvangt daarop binnen 5 werkdagen antwoord.

    Deel uw ervaring met Budget Energie op NederlandReview

    Bij onderzoek naar klanttevredenheid door de Consumentenbond op het gebied van energieleveranciers kwam Budget Energie in de top 3 terecht. Heb jij ook goede ervaringen met deze energiemaatschappij of niet? Bent u bij hen echt goedkoper uit dan bij uw vorige energieleverancier, en heeft u ervaring met de klantenservice van Budget Energie? Deel uw ervaring hieronder. Zo kunnen andere potentiële klanten er hun voordeel mee doen!

    Hoe beoordelen klanten de goedkope energie van BudgetEnergie? Is stroom en gas hier wel echt zo goedkoop? Hoe kan dat? Lees de reviews en beoordelingen over Budget Energie op NederlandReview, de nationale review site van Nederland!

    Over Budget Energie

    Energie hoeft helemaal niet zo duur te zijn, maar het is wel een kostenpost die iedere maand opnieuw terugkomt. Je wilt dus zeker weten dat je de goedkoopste maatschappij hebt, maar natuurlijk hecht je ook wel enig belang aan een goede service. Dus waar kun je die krijgen? Één bedrijf dat misschien in aanmerking komt is Budget Energie. Maar zijn zij nou werkelijk de goedkoopste partij? Zullen ze wel dezelfde stroom leveren als de partijen die ook allemaal beweren de beste te zijn? Hoe makkelijk zal het zijn om jezelf aan te sluiten op hun energienetwerk? Zal je niet je hele meterkast en stopcontacten moeten veranderen? En wat kun je van Budget Energie verwachten op het gebied van service? Het is logisch dat je jezelf dit soort dingen afvraagt als je erover denkt om over te stappen naar Budget Energie of een andere energiemaatschappij. Het is goed om jezelf wat in te lezen over een energieleverancier zodat je zeker weet waaraan je begint. Zo doe je wat mee informatie op zodat je weet wat de voor- en nadelen van een energiebedrijf zijn. Lees dus vooral verder om meer over Budget Energie te weten te komen. Wie weet kunnen wij je wel helpen om goed beslagen ten ijs te komen voor je een overhaaste beslissing neemt.

    Meer Over Budget Energie

    Budget Energie is een energieleverancier. Het bedrijf is opgericht voor Sjef Peeraer. Hij kwam in 2011 met het idee om een nieuw energielabel op te zetten. Inmiddels heeft het bedrijf ruim 250.000 klanten. Budget Energie levert vooral groene stroom. Ze beloven 100% groene stroom, dus je kunt er vanuit gaan dat ze milieuvriendelijk zijn. Groene stroom is voor hen zelfs heel normaal. De windenergie komt rechtstreeks van Nederlandse windmolens. De zonne-energie halen ze uit Italië omdat daar het hele jaar door de zon schijnt terwijl die in Nederland vaak op zich laat wachten. Ze weten dat het je waarschijnlijk weinig zal interesseren bij welke energiemaatschappij je energie vandaan komt zo lang het maar geleverd wordt. En het liefst wil je dat natuurlijk voor de laagst mogelijke prijs. Ze zetten zich er dus voor in om dit te leveren zonder je verder lastig te vallen. Dit is ook waarom ze weigeren een dure voetbalclub te sponsoren. Ze vinden dat hun diensten voor zichzelf moeten spreken. Tevreden klanten maken immers vanzelf reclame. Ook gaan ze graag efficiënt te werk zonder poespas zoals dure meters, vervelende nieuwsbrieven of andere extra’s. Gewoonde basisbehoefte van stroom en daarmee uit. Uiteindelijk wil Budget Energie graag de beste en goedkoopste online leverancier worden van stroom en gas. Ze leveren zowel stroom voor particulieren als voor bedrijven. Dus zowel individuele consumenten als zakelijke klanten kunnen zich aanmelden voor de stroom die geleverd wordt door Budget Energie. En met het geld wat je overhoudt? Budget Energie zegt: “doe er iets leuks mee!”.

    Hoe Werkt Budget Energie?

    Mocht je geïnteresseerd zijn in wat Budget Energie te bieden heeft, dan kun je besluiten hun diensten af te nemen. Dit kun je doen door je aan te melden via hun website. Zodra je op hun website komt zie je hier meteen een formulier voor. Hier hoef je eigenlijk alleen je postcode, huisnummer en eventuele toevoeging te selecteren. Ook zijn ze benieuwd naar je jaarverbruik wat betreft gas en stoom. Hiervoor kun je de jaarrekening van je huidige leverancier gebruiken. Het kan natuurlijk zijn dat je je jaarverbruik niet weet. Misschien verhuis je wel naar een heel ander soort woning of ga je zelfs voor het eerst op jezelf wonen. In die gevallen kan Budget Energie je helpen om een schatting te maken van jouw jaarverbruik. Om dit te kunnen schatten moeten ze het soort woning weten, maar ook hoeveel mensen invloed hebben op het energieverbruik en of deze mensen veel, gemiddeld of weinig thuis zijn. Ook kun je aangeven dat je een dubbele meter hebt. Vervolgens kun je het aanbod berekenen en kan Budget Energie een schatting geven van hoeveel jouw maandbedrag bij Budget Energie zal zijn. Zo weet je van tevoren hoeveel je per maand kwijt zult zijn.

    De Tarieven van Budget Energie

    Er zijn drie soorten contracten die je bij Budget Energie kunt afsluiten. Er is een contract van 1 jaar. Dit contract is geschikt als je ieder jaar opnieuw wilt kijken of de energietarieven gaan stijgen of dalen. Mocht je het energietarief van dit moment prima vinden kun je deze ook voor 3 jaar vast zetten. En als derde optie kun je nog kiezen voor het variabele contract van Budget Energie. Deze kun je opzeggen wanneer je maar wilt. Natuurlijk zijn de tarieven van Budget Energie afhankelijk van je eigen energieverbruik en dat van de andere gezinsleden of huisgenoten die van dezelfde stroom en gas gebruik maken. Je zult voor een vast tarief ingeschaald worden. Maar er is natuurlijk ook een hoop dat je zelf kunt doen om invloed uit te oefenen op je energiekosten. Budget Energie geeft je hier een aantal tips voor. Zo kun je bijvoorbeeld zonnepanelen aanleggen. Vooral in de zomermaanden kun je hiermee voor een groot deel zelfvoorzienend zijn en soms zelfs wat energie terugleveren aan Budget Energie. Dit is dan natuurlijk terug te zien op je energienota. Dit noemen ze salderen. Op die manier kun je heel wat geld besparen. Een slimme meter helpt je misschien niet direct om te besparen, maar het kan je wel meer inzicht geven in je eigen energieverbruik. Jij op jouw beurt kan daar weer op inspelen. Ook een goede isolatie in je huis helpt je zeker om te besparen. En ook een slimme thermostaat kan een echte hulp zijn. Ben je vergeten om de verwarming uit of in ieder geval lager te zeggen? Geen probleem. Via een app op je mobiele telefoon kun je dit van afstand regelen, ook als je al lang en breed op je werk zit. Ook kun je vaste tijden instellen waarop je verwarming een bepaalde temperatuur moet bereiken. Dus als je altijd om 5 uur thuis bent en je wilt dat je verwarming dan lekker warm is kun je dat instellen. Zo hoef je niet de hele dag je verwarming aan te laten staan omdat je bang bent in een koud huis thuis te komen.

    Inloggen Bij Budget Energie

    Als je eenmaal een account hebt aangemaakt bij Budget Energie kun natuurlijk inloggen op de website. Hier is een aparte ruimte voor: MijnBudgetEnergie. Je hoeft hiervoor eigenlijk alleen je e-mailadres en wachtwoord in te vullen. En zelfs dat hoeft nog niet eens als je ervoor kiest dat je ingelogd wil blijven. In dat geval meldt je browser je automatisch aan zodra je de website opent. Zodra je bent ingelogd kun je jouw accountgegevens bekijken. Ook kun je daar je facturen bekijken. Zo kun je makkelijk controleren of er niets mis is gegaan. Ook is het op die manier makkelijk om overzicht te houden over jouw maandelijkse energiekosten.

    De Budget Energie App

    Budget Energie heeft ook een handige app waarop je dingen kunt regelen. Je kunt hiermee vanaf je mobiele telefoon je account bekijken. Je hebt dan dus waar je ook bent inzicht in je contract, maandlasten en andere belangrijke aspecten van Budget Energie. Dus ook als je in het buitenland zit of onderweg bent kun je gewoon even kijken hoe het er op dit moment voor je voor staat.

    Vacatures bij Budget Energie

    Mocht je zelf graag bij Budget Energie willen werken, dan kun je natuurlijk eens kijken of er vacatures bij Budget Energie zijn. Volgens hun website groeit Budget Energie namelijk “als een tierelier”. Ze hebben een kantoor in Amsterdam en kunnen iedereen gebruiken die bereid is om mee te groeien, mee te denken en mee te bouwen aan het bedrijf en hun energiediensten. Wie weet heb jij wel de perfecte ideeën om het bedrijf nog efficiënter te maken zodat jij en andere klanten nog goedkoper stroom kunnen afnemen. Ze zoeken regelmatig mensen, dus houdt hun vacaturepagina in de gaten om geen vacatures te missen. Wie weet vind je op deze manier wel de droombaan waar je al tijd naar op zoek bent. Denk je dus iets te kunnen bijdragen aan Budget Energie, blijf dan goed opletten en laat hen weten waarom jij denkt de geschikte persoon te zijn voor de baan.

    Je Contract bij Budget Energie Opzeggen

    Natuurlijk kun je, als je niet langer gebruik wilt maken van de diensten van Budget Energie, het contract opzeggen. Bij een variabel energietarief kun je dit op ieder moment doen. Als je contract 1 of 3 jaar vast staat dan kan het zijn dat je er voorlopig nog aan vast zit en niet kunt opzeggen. Is de periode verstreken, dan kun je iedere maand besluiten dat je je contract op wilt zeggen. Kijk dus goed naar wat voor soort contract je hebt.


    Budget Energie helpt je graag met vergelijken.

    Mediamarkt en Budget Energie

    Sinds 2018 werkt Budget Energie samen met MediaMarkt. Daarom is Budget Energie nu ook in alle 49 filialen van MediaMarkt verkrijgbaar. Er is zelfs een speciaal aanbod samengesteld. Dit houdt in dat je een cadeaukaart van €150 euro krijgt als je nu een energiecontract voor 3 jaar afsluit. Natuurlijk geldt dit ook als je je contract voor 3 jaar verlengd. De cadeaukaart wordt dan uitgeprint door MediaMarkt en je kunt deze na het afsluiten van het contract meteen gebruiken. Je kunt de cadeaukaart ook online gebruiken. Je voert dan simpelweg de code in die op de cadeaukaart staat. Je kunt hem gebruiken voor ieder product dat verkocht wordt bij MediaMarkt. Dus of je nou praktisch wilt zijn en een nieuwe wasmachine bestelt of juist gaat voor een nieuwe laptop of PlayStation, het is jouw keus. Opnieuw zegt Budget Energie: “Doe er iets leuks mee!”.

    Telefoonnummer, Bellen en ander Contact met Budget Energie

    Er zijn natuurlijk altijd momenten dat je even met Budget Energie wilt communiceren. Natuurlijk is dit dan mogelijk. Je kunt dan gewoon even een belletje plegen. Het telefoonnummer van Budget Energie is te vinden op hun website. Een medewerker zal je dan te woord staan en proberen om je zo goed mogelijk te helpen. Maar het is op nog andere manieren mogelijk om met Budget Energie in contact te komen. Zo kun je ze een mailtje sturen waarin je jouw probleem uitlegt. Ze zullen dan zo snel mogelijk reageren. Maar allereerst is het handig om even te kijken bij hun sectie van meest gestelde vragen. Wie weet is jouw vraag al vaker gesteld en hebben ze daarom al een antwoord op de vraag geplaatst. Je hebt dan meteen antwoord op je vraag.

    Ervaringen met Budget Energie

    Je bent natuurlijk niet de enige die al eens in aanraking is gekomen en zelfs niet de enige die besluit van hun diensten gebruik te maken. Mensen die al een contract bij Budget Energie hebben kunnen jou alvast meer vertellen over dit energiebedrijf. Daarom is het verstandig om eerst even te kijken naar de reviews die zijn achtergelaten door deze klanten. Lees hun ervaringen, beoordelingen, meningen en andere opmerkingen om te onderzoeken of Budget Energie nou echt wel zo betrouwbaar is als het lijkt. Door middel van hun reviews kun jij je eigen plan trekken en beslissen of Budget Energie nou echt de juiste energiemaatschappij voor jou is. Zo kunnen andere klanten jouw beslissing heel wat makkelijker maken.

    Bedenk voor je naar welke energieleverancier je dan ook over stapt goed of dit echt de juiste leverancier voor jou is. De goedkoopste hoeft immers niet altijd de beste te zijn en jouw verbruik kan bij de ene maatschappij voordeliger zijn terwijl een andere klant met een ander verbruik beter naar een andere maatschappij kan gaan. Informeer jezelf dus goed voor je voor een energieleverancier kiest.

    Budget Energie
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (65)

    4.2
    42% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    4.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Budget Energie

    Uw beoordeling

    Gas en licht

    Al 6 jaar klant bij budgetengerie, niks op aan te merken tot ik prijzen ging vergelijken en mijn verlengaanbod bekeek. Wat blijkt, als trouwe klant betaal ik fors meer (€ 150,- per jaar door o.a. prijsverschil in KwH) als wanneer ik mij zou aanmelden als nieuwe klant. Na contact hierover met de klantenservice krijg ik simpelweg bericht dat dit juist is en een nieuwe klant binnenhalen belangrijker is als een vaste klant behouden.

    Dus mij zijn ze als klant kwijt met deze belachelijke instelling!


    "Goedemorgen, dit is inderdaad het enige aanbod dat ik je kan doen via onze klantenservice zelf. De energiemarkt is erop ingedeeld om nieuwe contracten zo voordelig mogelijk te maken, daarom hebben we helaas minder bewegingsvrijheid wanneer het gaat om een verlenging. Ik wil je aanraden om ook nog even te kijken op vergelijkingssites of bijvoorbeeld naar ons contract bij de Mediamarkt, daar kunnen de tarieven nog anders samengesteld zijn. MvG,"

    Mochten jullie toch bij draaien dan ontvang ik graag nog een scherp aanbod. Klantnummer: 3305156

    Door: N van Esdonk04-09-2019
    abdulkadirdederde10-12-2020

    vuile oplichterssss!!!!

    willem28-12-2020

    Absoluut niet naar toe gaan, 1e klas oplichters. Ze hebben niet gemeld dat het contract 14 dagen na niet reageren ingaat, terwijl ze dit wel wettelijk verplicht zijn. Toen ik later het niet eens was met de ingangsdatum, wordt er totaal niet naar je geluisterd, of meegedacht voor een oplossing. Als je onder contract staat, wordt je als een schoft behandeld. Er wordt gedreigd met boetes als je het niet met hun eens bent. Ga a.u.b. naar een Nuon of een Eneco. Trap niet in die gladde praatjes van budget energie, ze komen hun afspraken niet na! Mvg, Willem

    Eddy07-03-2021

    Zo'n vervelend telefoongesprek met medewerker budget energie gehad, ze wilde mij een contract aansmeren. Ik stond erop dat ze eerst een i-mail moest sturen met de aangeboden tarieven, dit wilde ze niet doen. Toen ging ze het gesprek opnemen en mij ja laten zeggen op al haar vragen. Ik heb het telefoongesprek afgebroken. Mvg, Eddy

    Arianne 22-03-2021

    OPLICHTERS zijn het. Ga geen contract aan bij hun. Beloven een goedkoop contract en je bent echt veel duurder uit!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Goedkoop, geen poespas

    Hoppa! Dit is er 1 zonder poespas en gewoon doet wat het moet doen: energie leveren en verder gewoon niks. Simpele facturen en geen ge-ouwehoer. Na velen (velen) andere leveranciers geprobeerd te hebben is dit degene die me (nog) geen problemen heeft opgeleverd. En ik heb wat uurtjes telefoon hangen en frustraties moeten leveren bij engie, oxxio, essent en de nederlandse energie maatschappij. Ik denk dat het iets te maken heeft dat die te groot worden en het administratief allemaal niet zo meer aankunnen. Dus mijn tip; ga voor de kleinere, onbekende, die hebben hun zaakjes nog op orde En de goedkoopste tot nu toe zijn ze ook trouwens. Dat groene boeit mij dan weer niet zo heel veel.

    Door: Van de K.23-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Flink besparen op energiekosten

    Dankzij BudgetEnergie heb ik behoorlijk wat geld kunnen besparen op mijn energie-uitgaven. Eerder nooit de moeite genomen om een vergelijking te maken, maar toen ik laatst hoorde hoeveel het je op kan leveren, toch maar een kijkje genomen. En ik kwam inderdaad tot de conclusie dat ik de afgelopen jaren veel en veel teveel betaald heb voor mijn energie. Je kunt op de website eenvoudig je energiekosten berekenen door postcode en huisnummer in te voeren en je jaarverbruik door te geven. Op basis van deze gegevens doet BudgetEnergie je vervolgens een aanbieding. In ons geval was dit vele malen goedkoper, dus we zijn direct overgestapt.

    Door: Jilles van Weergans23-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    budget energie

    Er zijn 27 tig leveranciers en daar budget energie als laagste in het aanbod. Indien U merkt dat zij hoger is gaan zitten, ga dan even over naar een andere leverancier en vervolgens terug naar budget energie d.m.v. vergelijkingen zal de klantenwerving weer een lager bedrag gebruiken en dat geld voor alle aanbieders. Wisselen is de truck. Ook vooral vergelijken van alle leveranciers en dat zelf doen andere aanbieders verdienen er aan b.v. eigen huis, ANBO , Pricewishe enz

    Door: john17-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    1 jaar budget energie 1 juli 2020

    Kontrakt loopt af , wordt doodgegooid met mails. Om het kontrakt zeer voordelig te verlengen echter stap over omdat verlenging onvoordelig is ,

    Door: P.luursema26-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Gas/elaktra

    Ben over gestapt naar budget energie heb zoveel spijt zal dat nooit meer.

    Door: Gul23-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Wisselen is het devies

    Vorig jaar oxxio, dit jaar weer budget energie. Gewoon elk jaar heen en weer want deze 2 jongens zijn (sowieso op deze manier) het goedkoopst. Maar alleeeen dus als je elk jaar weer overstapt. Direct gebruik maken van hun aanbiedingen dan profiteer je het meest. Geloof me, ik heb mijn onderzoek gedaan!

    Door: Sander Muts28-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goedkoopste energie

    Tijdje terug afgesloten wegens de prijs, die voor mij hier het goedkoopste bleek. Alles werkt verder gewoon prima (ik merk geen verschil met eerst eigenlijk...), afsluiten ging best makkelijk allemaal. Dus ik blijf hier wel even zitten, want ze zijn nog steeds de goedkoopste volgens mij

    Door: M. van Buitenen27-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Een van de beste

    Budget energie is naar mijn oordeel een goede leverancier met zeer goede en klantvriendelijke help desk. Daar kan een ander wat van leren.

    Door: j.Schuit15-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    PRIMA

    Nu een jaartje een contract en erg naar tevredenheid. Ze doen het goed tot dusver. Geen problemen, snelle service. Aanrader!

    Door: Janssen24-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Energie (gas en elektra)

    Wilde mijn contract overzetten op de naam van mijn vrouw, in verband met teruggave van btw voor zonnepanelen. Daar doen ze een partij moeilijk over. Pas omzetten als de panelen al besteld zijn. Ik wil de naam veranderen voordat de panelen besteld zijn, omdat ik niet het risico wil lopen 1000+ euro btw mis te lopen. Vaag verhaal over fraude. Wat fraude? Ze het id van mijn vrouw toch checken net zoals ze dat bij mij hebben gedaan. Ga opzeggen. Nooit meer Budget voor mij....

    Door: Peter22-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Gas licht

    Februari melding gehad dat de meter uitgelezen is 20 april 2021 nog steeds niets gehoord wat de afrekening is.
    Moet ik eens vergeten te betalen nou dan is de wereld te klein.
    Wanneer krijg ik de afrekening nu eens want ik krijg geld terug.

    Door: P.van Roon20-04-2021
    05-05-2021

    Ik heb dezelfde ervaring. 8 weken gewacht op de afrekening. Ik krijg een behoorlijk bedrag terug maar de uitbetaling duurt nu alweer anderhalve week. In totaal dus 10 weken!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    xxx

    Verkoop medewerker Budget energie laat vrouw contact van 3 jaar onder tekenen inruil voor een cadeau bon van de Mediamarkt van 175 euro.Zij is pas in Nederland,spreekt geen Nederlands.Ze moest alleen haar ID-kaart,bankpasje en gegevens afgeven en even tekenen.Zij dacht dat het voor de cadeau bon was.Er werd alleen gevraagd welke energieleverancier heeft u.Zij wist niet wat energie was of wat hij bedoelde,en zij KPN.Nee,dat is voor uw telefoon.Na navraag bij Budget energie is een knikje al genoeg om akkoord te gaan en is zij zelf verantwoordelijk omdat zij heeft getekend.(Aldus telefonist"Jasper"van Budget energie).Zij wilde alleen maar een mixer kopen en geen 3 jarig contract afsluiten voor stroom.PAS OP!!! voor deze cadeau kaart bij de Mediamarkt voor je het weet zit je aan een lang contract vast zonder dat je het weet!!!! Ik snap niet dat dit mogelijk is ook niet dat iemand die keurig als wonende bij je ingeschreven staat zomaar het energie contract kan veranderen.PAS OP VOOR DEZE SMERIGE VERKOOP!!!!!!!!

    Door: van Rijswijk19-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Energie

    We wonen in een appartement. Door vorige bewoners is de gasmeterstand 6 jaar lang geschat. Wij hebben de meterstand opgenomen toen we er eindelijk bij konden. Hierdoor hebben wij een rekening gehad en betalen we nu 139 per maand. Ze geven toe dat we waarschijnlijk voor vorige bewoners betalen, maar wij moeten toch betalen want daar kunnen zij ook niets aan doen. Wat is dat voor service???! Ik sluit niks meer af via hun en ik raad ook iedereen af om dat te doen!!

    Door: Nomi van Loon16-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    TV &Internet

    Bij overstappen fout gegaan, omdat Budget energie een storing had. Gebeld door Budget en zouden dit oplossen, wat uiteindelijk helaas WEER niet goed gegaan is. Uiteindelijk zelf mijn oude provider op moeten zeggen en weer contact met Budget op moeten nemen omdat ze ook nog eens te vroeg factureren. Eindelijk is de overstap daar, blijkt er geen netwerkaansluiting in de woning te zijn. Pas na 4 dagen een monteur gekomen van Budget Energie, die dit niet op kon lossen. Vervolgens vandaag een monteur geweest van KPN die dus niks geinstalleerd heeft, zoals afgesproken. Bel ik vervolgens met de klantenservice, met FARID en die laat me nog niet eens uitpraten. Meerdere malen en zegt letterlijk dat ik niet mag uitpraten, want hij kan/wil vandaag niks meer voor me doen! Ik vraag of hij even in mijn dossiers wil kijken, omdat ik denk dat hij me niet goed begrijpt en hij hangt op!!!!!! WTF is dit voor een service?! Ongelooflijk en ongehoord. Gelukkig erna wel geholpen door een prettige medewerker, maar wel weer 15 minuten geduurd

    Door: Mireille 16-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    pff

    Lang verhaal, zal het kort proberen te houden.
    In September gebombardeerd met telefoontjes van een verkoper van Budget Energie , die duidelijk last had van ADHD verschijnselen. Mijn hemel wat een orkaan van flauwekul dat zo'n man uitkraamt.
    Enfin, ik was me op dat moment een beetje aan het oriënteren op de Energie markt . Ik was (en ben) op dat moment klant van Oxxio. Na zes keer te zijn lastiggevallen , heb ik gezegd van ok stuur maar op die offerte dan kan ik altijd kijken of het interessant is. Er is toen een mail binnengekomen waar ik verder niet naar gekeken heb en heb die mail na een paar weken in de prullenbak geplaatst. Inmiddels middels vereniging Eigen Huis zag ik een aantrekkelijk collectief aanbod en ik kon dan tevens gewoon bij de Oxxio blijven. In November akkoord gegeven en alles is in gang gezet zodat het contract per 1 januari zou ingaan. Krijg ik half December een mail met "Gefeliciteerd u bent vanaf 1 januari klant bij Budget Energie" - Gelijk gebeld en wat bleek ik had binnen 14 dagen moeten reageren op de offerte destijds, en dus was de offerte automatisch in een contract overgegaan. Toen gelijk de verschillen met de aanbieding van ver. Eigen Huis bekeken , en de conclusie was dat Budget Energie veeel duurder zou zijn. Op jaarbasis zo'n 400 euro!!
    Gelijk weer gebeld en direct opgezegd, kreeg dan wel een boete van 250 euro, omdat ze zgn al energie voor mij ingekocht zouden hebben!!????
    Mail ontvangen met opzegging!!
    Toen eind december (31e) weer gebeld omdat ik het niet vertrouwde . ze gaven aan dat er van opzegging absoluut geen sprake zou zijn. Ze gaven aan dit direct ad hoc te regelen. En inderdaad weer mail met bevestiging opzegging gekregen. Inmiddels via Rechtshulp het hele verhaal juridisch in gang gezet.
    Begin januari gebeld met Oxxio of ik inmiddels via ver. Eigen Huis ingeschreven was. Was niets van bekend. Ver. Eigen huis gebeld hoe het zat, snapten er ook niets van maar zouden contact opnemen met Oxxio. Week later weer met Oxxio gebeld . Zij gaven toen aan dat ik uitgeschreven was en wellicht helemaal geen leverancier had op dat moment. Toen gelijk contact van Eigen Huis weer in gang gezet , zou de 23e jan. ingaan. Toen mail gehad van Budget energie dat ik eerste factuur kon verwachten. Gebeld en gezegd dat dat al lang een gepasseerd station was. Toen afrekening Oxxio gehad met daarin een opzegboete vermeld van 200 euro. Is na tel. overleg weer rechtgetrokken.
    Daarna gebeld door Budget energie met een waarschuwing dat Oxxio helemaal niet mocht leveren in mijn woonplaats. (had sterk het gevoel dat men mij wilde naaien na al het voorgaande) Inmiddels had ik maanden daarvoor mijzelf voor dit soort klanten afgemeld via het bel mij niet register. Werd gewoon overheen geluld.
    Na enkele weken weer gebeld door Budget energie met toen de opmerking , mijn excuses want wij (BE) kunnen namelijk helemaal niet leveren in uw woonplaats !!!???? Heel kwaad geworden en telefoon erop gesmeten.
    De juridisch adviseur heeft aan BE gevraagd om de bandopnames van de telefoon gesprekken te mogen beluisteren, en raad eens , het antwoord was "gezien wij in ons recht staan krijgt u deze opnames niet"!!!!!!??????
    Kortom we zij er nog mee bezig maar duidelijk is dat Budget Energie welhaast onder de noemer criminele oplichters geplaatst mogen worden. Helaas kan dit uitschot gewoon ongestraft hun gang gaan in deze maatschappij......

    Door: N.R.M. Neuvel16-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ontevreden over de afwikkeling van contract.

    Ik heb voor een jaarcontract €2449 in 12 maandelijkse termijnen betaald. Dan wordt er ook nog een 13 termijn afgeschreven. Klacht ingediend via klachtenformulier en dan tref je enkel bedrijfsblinde klachtendesk functionarissen die niet begrijpen dat ik de baas ben van mijn eigen rekening. Als ik vooraf een contract duur overeen kom (07-04-20 / 07-04-21). Er op basis van vooraf ingeschat verbruik de hoogte van de maandelijkse bedragen worden afgestemd. Er in de eerste maand al 2 termijnen worden afgeschreven, dan hoeft er toch aan het einde niet nog een 13e termijn te volgen? Enkel de afrekening volstaat en dan wordt er bij betaald of terug betaald. Als BE geld wil lenen dan moeten ze gewoon naar de bank gaan, net als elke consument.

    Door: M. Dekker15-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    3 jr. contract nu nog

    Krijg een verleng aanbod wat veel duurder is dan op dat moment op de markt en vervolgens een bericht van we hebben de prijzen aangescherpt, wat gewoon de tarieven zien die eerder aangeboden zijn.

    inclusief btw prijzen zijn goedkoper terwijl exclusief prijzen duurder (prijzen waarvoor de betaald krijgen).

    verder heb ik gevraag om het recht van verzet aan te zetten zodat ik niet gebeld wordt voor aanbiedingen maar ik wordt nog vaker gebeld.

    Belachelijk en oplichterij.

    Door: A. Lop15-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    energie via gaslicht.com

    Oktober 2020 overgestapt via gaslicht.com en sindsdien al maanden bezig om het voorschot omlaag te krijgen (gebaseerd op de werkelijke cijfers van de afgelopen 3 jaar). Zeer star, niet bereikbaar. Zeer slechte service. Reageren op geen enkel bericht. Pas na storneren werd uiteindelijk het bedrag aangepast. Daarna toch weer het te hoge bedrag afschrijven en doorzeuren tot en met dreigen met afsluiten.

    Nooit meer budgetenergie.

    Door: Rob14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gas

    Niet doen!!!! Ze lijken goedkoop maarrrr als je 1 dag te laat betaald 15 euro boete, 1 week te laat +25 dus 40 euro boete en bij de derde week krijg je een email dat je 7 dagen later afgesloten wordt plus dat ze deze mail ook naar je gemeente hebben gestuurd voor schuldhulp!!! Oplichters zijn het!!!

    Door: Caroline11-04-2021
    O Voorthuijsen14-04-2021

    geld geven of betalen...moet je bij iedereen. Gewoon op tijd betalen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    FAQ

    Is Budget Energie een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 65 ervaringen geplaatst over Budget Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 42% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Budget Energie actief?

    Budget Energie is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Goedkope energie

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Budget Energie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.