Budget Energie

Alle reviews

Budget Energie

42% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (122)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energie

  Vanwege betere gas en stroomprijzen overgestapt.
  Simpele service om naam correct op contract te krijgen wordt niet ondersteund. Meerdere keren contact gelegd, ook ID doorgegeven, maar uiteindeljk wordt er totaal geen actie ondernomen. Er worden van alles beloofd, niet geregistreerd in systemen. Je wordt ook niet op de hoogte gehouden. Interesse in de klant lijkt er niet te zijn. Da's nu al een slecht begin, terwijl het contract nog niet eens is begonnen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2x per maand afschrijven

  Budget heeft t flauwe kunstje om in sommige maanden op de 1e en de laatste (bijna) dag je termijn bedrag af te schrijven. De laatste dag is dan voor de maand erna. Graai cultuur, want dat doen de woningbouw en de zorgverzekering toch ook niet?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alles in 1 budget energie

  Er is 3 maal een installateur langs geweest om mijn internet over te zetten is door hun niet gelukt,mijn man heeft t binnen 2 minuten wel voor elkaar.Slecht hoor BudgetEnerfie geen woorden voor

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  All in one, 3x mobiel ,energie

  Word doodgegooid met bericht om maandbedrag te verlagen,maar verleng aanbod ruim 120 hoger. Beste is alle contracten te stoppen. Tevens die van mijn zoon,dochter en oom. Voor hun had ik namelijk ook alles bij budget overgezet. Wij laten ons als vaste klanten niet behandelen als spaarpot voor budget. Ik zie echt wel in dat de meeste klanten zullen overstappen na die woeker bedragen in de verleng aanbod. Als vaste klant word je ,als de contracten bijna verlopen gewoonweg opgelicht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 jaar vaste

  pluspunten: goedkoop energie. ik betaal minder dan € 70 euro per maand (elektra). Minpunten : zeer zeer slecht klantenservice. Om te bellen betekent langer dan 1 uur op de lijn te wachten ook dit is een betaal service nummer

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energie

  Voor 1 maand achterstand, is er op een rekening 40 euro aan kosten bij gekomen op een factuur van 50 euro. Vervolgens wordt er ook al aangekondigd te stoppen met de levering. Gelukkig heb ik een bevestiging gekregen dat dit voor 1 april kan. Ruim 3 weken geleden is mijn energie uitgelezen voor de jaarrekening. Volgens de maandelijkse overzichten hoor ik geld terug te krijgen. Ik ging chatten met “klanten service” gezien er telefonisch niet door heen te komen is. Ik stelde de vraag wanneer ik mijn jaar nota kan ontvangen, en waarom het zo lang duurt, bij Eneco kreeg je dat dezelfde week nog. Ze gaf aan waarschijnlijk de 23e. Tevens gaf ze aan dat er nog een factuur openstond en dat ze mij wilde wijzen op de mogelijke afsluiting?! En dat bij nader inzien mijn jaar afrekening pas zal komen na de eerste week van april is mijn achterstand van 50 euro incl. 40 incassokosten en de nieuwe factuur 50 euro. Volledig betaald is. Ze maakte mij zo ontzettend boos, gezien dat onderdeel geregeld was. Hoe kan Budget energie dreigen om niet een de jaar nota af te ronden! Als ik bij had moeten betalen ipv terug krijgen dan had ik wellicht mijn jaarafrekening Allang gehad. De dame van Klanten service geeft aan dat op 25 maart de energie netwerk wordt afgesloten, terwijl ik via de mail ontvangen heb dat ik dit openstaande bedrag voor de 1 e mag overmaken. Er is niemand te bereiken, dit geeft veel onzekerheid. Ik vind dit er jammer, want na jarenlang Eneco heb ik me over laten halen. In het begin heel tevreden, maar voor 1 maand dat je zelf een keer in de problemen zit, gaan ze zo met je om en dan dreigen met afsluiten en dat de jaarafrekening pas kom als er betaald is. Dat staat er los van. Klanten service heeft mij echt boos gemaakt, terwijl ik met een simpele vraag kwam.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Inkoop energie

  Op 26 januari de jaarafrekening van 2021 ontvangen. De energiekosten kwamen omgerekend uiteindelijk neer op €168 per maand over de afgelopen 12 maanden. Het daarop volgende aanbod voor een nieuw jaarcontract komt op €554 per maand(!).
  Aanleiding om direct te gaan shoppen. Resultaat: een jaarcontract bij een andere leverancier per 14 februari. Nadat ik mij daar heb aangemeld ontvang ik enkele dagen later plots een nieuw aanbod van Budget Energie. Nu is het maandbedrag een dikke €178 lager. Mijn vraag is: welke strategie volgt Budget Energie; is het een kwestie van gokken of de klant onder druk van stijgende gasprijzen en de alarmerende berichten in de media in paniek raakt en kortzichtige besluiten neemt? Nogal een armoedige marketingtruc. Budget Energie, ik voel mij genomen...

  Inmiddels geconstateerd dat het zaak is om het maandbedrag zelf te berekenen op basis van geschat verbruik in relatie tot kosten per opgegeven kWh en m3. Dan blijkt al gauw dat diverse aanbiedingen wel erg rooskleurig neergezet worden en dat de bonussen dan ineens tegenvallen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gas en elektra

  Minpunten:
  - Jullie administratie klopt niet!
  - jullie zijn niet te bereiken.
  - Terugbellen ho maar.
  - Onterechte facturen sturen en herinneringen.

  Oftewel oplichters zijn het!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tijdelijk 5 dagen (ongewenst)klant

  Budget Energie geeft aan in hun afrekening dat het verschuldigde bedrag automatisch geincasseerd zal worden met kenmerk machtiging ....

  Ik heb Budget Energie helemaal geen machtiging gegeven en mijn vorige energie leverancier had ook geen machtiging van mij (betaalde na ontvangst van de factuur al 5 jaar). Dit ruikt een beetje naar FRAUDE

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energie

  Je betaald twee dagen later je eindafrekening en je wordt al bedreigd met afsluiten, en ja hoor vandaag een schrijven van de netbeheerder dat we eruit gegooid zijn. wat een sufkopperij wat een onbegrip in deze pandemie tijd, wat een ....... ik heb er geen woorden meer voor......

  Ik zal iedereen die mij om advies vraagt jullie afraden. elk korreltje telt wel mee he.....

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gas en stroom

  Pluspunt: overzichtelijk, maandelijks overzicht van verbruik

  Minpunt is de klantenservice. Als je belt, krijg je heel slecht iemand aan de lijn. Heb je iemand aan de lijn, wordt je verwezen naar de chat. Een week lang geprobeert te chatten met medewerker, maar telkens bericht van chatbot dat niemand beschikbaar is. Na 1,5 week proberen nog steeds niemand gesproken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stroom en gas

  Via de VEH meegedaan met de collectieve inkoop. Mooie aanbieding gebaseerd op mijn historisch verbruik. Halverwege het jaar was het 'nodig' volgens budget energie om mijn maandbedrag van 150,-- per maand te verhogen naar 220,--! Terwijl mijn verbruik juist minder is dan in het voorgaand jaar. Vervolgens kreeg ik in juli een verlengings'aanbieding' van maar liefst 411,-- per maand. Dat is toch werkelijk niet te geloven?! Hóe dan!

  Is niet op te brengen.maar wat kan ik er aan veranderen

  Al jaren klant bij Budget Energie. En iedere maand ontvang ik ook een maandelijks verbruikers overzicht. En wat lees ik- tot mijn verbazing- mijn verbruik aan energie is minder geworden en gas- ineens- meer. En dit terwijl alles op elektra is en ik haast niet thuis bent? De maandelijkse termijn bedrag is 4X meer dan ik vorig jaar betaalde. Zo zie je maar, budget is toch niet echt budget. En uit verschillende reviews lees dan ik niet de enige bent die een negatieve ervaring heeft.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gas&licht bij Budget Energie

  Al 4 jaar zit ik bij Budget. Nu loopt mijn contract per 1 december 2021 af en kreeg ik een nieuw voorstel. Helaas zonder rekening te houden met de terug levering van mijn zonnepanelen dus giga hoog voorschot bedrag.

  Ook de vaste leveringskosten zijn van 1.99 per maand naar 5,99 gestegen maar liefst 200 procent erbij X 2 dus voor gas en voor elektra.
  een verhoging van 96 euro per jaar. Maak eens echt een verschil Budget en haal die verhoging er snel af.

  De prijzen van gas en elektra rijzen al de pan uit en dan ook nog even dit flink verhogen. Ik vind het schandalig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Thuis

  Minpunt , jullie zijn niks goedkoper dan Essent , mijn maandbedrag is zomaar verhoogt en wel 40 euro terwijl ik 3 jaar vast heb , heb bij Essent 30 jaar stroom gehad en nooit veranderingen , vreemd hoor

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gas en stroom

  Ben lid geworden via Vereniging Eigen Huis. Betaalde afgelopen jaar 171 p.mnd. Komt er een voorstel voor volgend jaar van 449 euro per maand!. Eerste beste vergelijker biedt al drie goedkopere alternatieven. Zo gaat BudgetEnergie dus met bestaande klanten om. Ga ook klacht bij VEH indienen, is zgn goed voor haarl eden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energie

  Heb vanmiddag contact met budget energie opgenomen over de vergoeding van mijn overstap boete en deze mevrouw aan de lijn en heb mijn situatie met haar besproken dat ik een drie jaar contract bij jullie heb afgesloten en dat ik op mijn eindnota van mijn oudere leverancier een boete heb gekregen van vijftig euro. Zij heb alles na gekeken en uitgezocht en vertelde mij dat budget energie mij de vijftig euro overstap boete netjes zal terug zal betalen en ik mijn eindnota per mail even moet opsturen en dat alles geregeld zal worden. Ik heb ook mijn eindnota per mail opgestuurd en op het internet daar naar gezocht en kwam ik ook schrijven tegen van personen die ook een driejarig contract af hebben gesloten en die deze overstap boete netjes van budget energie op hun rekening gestort gekregen. Tot mijn verbazing wordt ik net zelf gebeld door budget energie en krijg een andere mevrouw aan de lijn die mij verteld dat ik die vijftig euro niet terug krijgt, en ik haar vertelde dat nog geen uur geleden ik een collega aan de lijn heb gesproken die alles heb na gekeken en zij mij verteld dat ik het wel terug zou krijgen. Krijg het gevoel dat jullie dan met twee maten meten en dat vind ik wel jammer voor zo een professioneel bedrijf

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energie contract afsluiten

  Na regelmatig teruggebeld te zijn door een besparingsclubje gisteren een contract afgesloten bij Budget Energie. Komt op het allerlaatst de aap uit de mouw. Contract gaat pas in op 11 april 2022 terwijl we voor die tijd gesproken hadden over kostenloos opzeggen en overstappen omdat ik nu een variabel contract heb en ik dus per direct dit zogenaamde goedkope contract natuurlijk wilde laten ingaan. Klantenservice gebeld en daar een antwoord gekregen wat neer kwam op take it or leave it. Dat werd dus leave it

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alles in 1

  Paar minuten geleden beetje een sombere review geplaats na de verkeerd begrepen uitleg van klantenservice,maar na terug te bellen de juiste informatie gekregen.hiervoor mijn excuses.al meer dan 4 jaar bij Budget Energie en mag zeker niet klagen qua prijzen,vooral de combikorting daar ik 2 mobile internet heb van 15 euro per maand .ideaal voor mijn studerende zoon.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gas en stroom.

  Alleen nog maar min.
  Heb elk jaar geld terug gekregen bij vatten al en moest bij de eerste keer bij de afrekening gelijk bijbetalen maandelijks tarief ging gelijk omhoog.
  Na veel telfoon gesprekken werd het nog niet duidelijk aangegeven wat de oorzaak nu was. En dan krijg je ook nog de eerste 80€ terug als nieuwe klant. Zelf dat was ook weg bij onze afrekening. Nog nooit bij vattenval bij moeten betalen. Ga je over is het gelijk bij betaling en maand bedrag duurder??
  Zou toen ook heel graag over willen gaan naar internet enz maar vertrouw ze gewoon niet meer helaas.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stroom + gas

  Stroom 2x zo duur dan vattenfall

Anderen bekeken ook

Solvari | Zonnepaneelofferte.nl
2 reviews

Ze zijn hip, ze zijn noodzakelijk, maar ze zijn ook een flinke investering. En je mag dan misschien wel groen zijn en milieubewust, maar niet gek. ...

HalloStroom
2 reviews

In de zomer van 2019 was de hittegolf meer in het nieuws dan ooit tevoren. Door zulke extreme temperaturen wil jij uiteraard duurzamer gaan leven. ...

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

Powerpeers
33 reviews

  Groen, groener, groenst. Een mooie overtreffende trap, maar het is fijn als het ook nog eens betrouwbaar is, kwaliteit levert en waar m...

Budget Energie

De algemeen directeur van Budget Energie, Sjef Peeraer, een werktuigbouwkundig ingenieur kreeg in 2011 het idee om een nieuw energielabel op te starten. Dit is Budget Energie geworden. Op de energiemarkt heeft Budget Energie zich als doel gesteld om de beste online stroom- en gasleverancier te worden. Hoe zij dit willen bereiken, leest u hieronder.

Over Budget Energie
Budget Energie is een energieleverancier en heeft als doel om de beste online stroom- en gasleverancier van  Nederland te worden. Dit willen zij bereiken door zo efficiënt mogelijk te werk gaan en de producten zo direct mogelijk aan de klanten aan te bieden. Zij willen de beste online stroom- en gasleverancier zijn. Een simpel alternatief dat voorziet in de basisbehoeften op het gebied van energielevering. Zij zien dat traditionele leveranciers onnodig inefficiënt werken, waardoor de consument duurder uit is, en willen daar het verschil maken. Budget Energie wil gas en stroom leveren tegen blijvend lage tarieven met de best mogelijke service.  

Diensten van Budget Energie
Bij Budget Energie kunnen zowel consumenten als zakelijke klanten zich aanmelden voor de levering van gas en stroom. Net als bij de meeste andere leveranciers kunt u direct berekenen wat uw maandelijksekosten bij hen bedragen. Dit doet u door uw postcode in te voeren en uw huidige verbruik. U ziet dan meteen of u bij Budget Energie voordeliger uit bent. Daarbij kunt u kiezen uit een flexibel, 1 jaar of 2 jaar contract. Ook participeren zij in diverse energiecollectieven waarbij zij al meerdere malen als voordeligste uit de bus zijn gekomen. Zoals bij de Consumentenbond, Sloop de Crisis, ANWB, Vereniging Eigen Huis, etc. Indien u bijvoorbeeld als zzp’er bij ZZP Nederland bent aangesloten kunt u ook van een collectieve korting profiteren.

Groene Stroom en besparen met Budget Energie
De energie die Budget Energie levert is altijd 100% groen, in 2015 betekende dit dat de stroom die door hen geleverd werd voor 74% werd opgewekt door Nederlandse windmolens en voor 26% door Italiaanse windmolens. Ook geven zij u verschillende tips over hoe u stroom kunt besparen, zoals uitleg over salderen bij het zelf opwekken van energie door zonnepanelen, of het gebruik van een slimme thermostaat. Daarnaast kunt u wanneer u in het bezit bent van een slimme meter via de website van Budget Energie naar het platform slimmemetermanager.nl. Daar krijgt u een online inzicht in uw energieverbruik, en ziet u zelf waar uw persoonlijke besparingskansen liggen.

Klachten BudgetEnergie
De website van Budget Energie is zeer helder en duidelijk, u kunt hier gemakkelijk de verschillende onderdelen vinden. Mocht u tips hebben met betrekking tot de website, dan kunt u op het tabblad ‘suggesties?’ links in het scherm klikken en uw feedback achterlaten. Verder vindt u op de website antwoord op allerlei vragen, kunt u uw rekeningen inzien bijvoorbeeld, of uw maandbedrag aanpassen. Wanneer u een klacht heeft kunt u van allerlei contactmogelijkheden gebruikmaken. Zo kunt u van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur chatten met een medewerker via de website. Daarnaast kunt u hen op werkdagen bellen tegen een lokaal tarief. Ook kunt u een contactformulier invullen, u ontvangt daarop binnen 5 werkdagen antwoord.

Deel uw ervaring met Budget Energie op NederlandReview
Bij onderzoek naar klanttevredenheid door de Consumentenbond op het gebied van energieleveranciers kwam Budget Energie in de top 3 terecht. Heb jij ook goede ervaringen met deze energiemaatschappij of niet? Bent u bij hen echt goedkoper uit dan bij uw vorige energieleverancier, en heeft u ervaring met de klantenservice van Budget Energie? Deel uw ervaring hieronder. Zo kunnen andere potentiële klanten er hun voordeel mee doen! 

Hoe beoordelen klanten de goedkope energie van BudgetEnergie? Is stroom en gas hier wel echt zo goedkoop? Hoe kan dat? Lees de reviews en beoordelingen over Budget Energie op NederlandReview, de nationale review site van Nederland!

Over Budget Energie

Energie hoeft helemaal niet zo duur te zijn, maar het is wel een kostenpost die iedere maand opnieuw terugkomt. Je wilt dus zeker weten dat je de goedkoopste maatschappij hebt, maar natuurlijk hecht je ook wel enig belang aan een goede service. Dus waar kun je die krijgen? Één bedrijf dat misschien in aanmerking komt is Budget Energie. Maar zijn zij nou werkelijk de goedkoopste partij? Zullen ze wel dezelfde stroom leveren als de partijen die ook allemaal beweren de beste te zijn? Hoe makkelijk zal het zijn om jezelf aan te sluiten op hun energienetwerk? Zal je niet je hele meterkast en stopcontacten moeten veranderen? En wat kun je van Budget Energie verwachten op het gebied van service? Het is logisch dat je jezelf dit soort dingen afvraagt als je erover denkt om over te stappen naar Budget Energie of een andere energiemaatschappij. Het is goed om jezelf wat in te lezen over een energieleverancier zodat je zeker weet waaraan je begint. Zo doe je wat mee informatie op zodat je weet wat de voor- en nadelen van een energiebedrijf zijn. Lees dus vooral verder om meer over Budget Energie te weten te komen. Wie weet kunnen wij je wel helpen om goed beslagen ten ijs te komen voor je een overhaaste beslissing neemt.

Meer Over Budget Energie
Budget Energie is een energieleverancier. Het bedrijf is opgericht voor Sjef Peeraer. Hij kwam in 2011 met het idee om een nieuw energielabel op te zetten. Inmiddels heeft het bedrijf ruim 250.000 klanten. Budget Energie  levert vooral groene stroom. Ze beloven 100% groene stroom, dus je kunt er vanuit gaan dat ze milieuvriendelijk zijn. Groene stroom is voor hen zelfs heel normaal. De windenergie komt rechtstreeks van Nederlandse windmolens. De zonne-energie halen ze uit Italië omdat daar het hele jaar door de zon schijnt terwijl die in Nederland vaak op zich laat wachten. Ze weten dat het je waarschijnlijk weinig zal interesseren bij welke energiemaatschappij je energie vandaan komt zo lang het maar geleverd wordt. En het liefst wil je dat natuurlijk voor de laagst mogelijke prijs. Ze zetten zich er dus voor in om dit te leveren zonder je verder lastig te vallen. Dit is ook waarom ze weigeren een dure voetbalclub te sponsoren. Ze vinden dat hun diensten voor zichzelf moeten spreken. Tevreden klanten maken immers vanzelf reclame. Ook gaan ze graag efficiënt te werk zonder poespas zoals dure meters, vervelende nieuwsbrieven of andere extra’s. Gewoonde basisbehoefte van stroom en daarmee uit. Uiteindelijk wil Budget Energie graag de beste en goedkoopste online leverancier worden van stroom en gas. Ze leveren zowel stroom voor particulieren als voor bedrijven. Dus zowel individuele consumenten als zakelijke klanten kunnen zich aanmelden voor de stroom die geleverd wordt door Budget Energie. En met het geld wat je overhoudt? Budget Energie zegt: “doe er iets leuks mee!”.

Hoe Werkt Budget Energie?
Mocht je geïnteresseerd zijn in wat Budget Energie te bieden heeft, dan kun je besluiten hun diensten af te nemen. Dit kun je doen door je aan te melden via hun website. Zodra je op hun website komt zie je hier meteen een formulier voor. Hier hoef je eigenlijk alleen je postcode, huisnummer en eventuele toevoeging te selecteren. Ook zijn ze benieuwd naar je jaarverbruik wat betreft gas en stoom. Hiervoor kun je de jaarrekening van je huidige leverancier gebruiken. Het kan natuurlijk zijn dat je je jaarverbruik niet weet. Misschien verhuis je wel naar een heel ander soort woning of ga je zelfs voor het eerst op jezelf wonen. In die gevallen kan Budget Energie  je helpen om een schatting te maken van jouw jaarverbruik. Om dit te kunnen schatten moeten ze het soort woning weten, maar ook hoeveel mensen invloed hebben op het energieverbruik en of deze mensen veel, gemiddeld of weinig thuis zijn. Ook kun je aangeven dat je een dubbele meter hebt. Vervolgens kun je het aanbod berekenen en kan Budget Energie een schatting geven van hoeveel jouw maandbedrag bij Budget Energie zal zijn. Zo weet je van tevoren hoeveel je per maand kwijt zult zijn.

De Tarieven van Budget Energie
Er zijn drie soorten contracten die je bij Budget Energie  kunt afsluiten. Er is een contract van 1 jaar. Dit contract is geschikt als je ieder jaar opnieuw wilt kijken of de energietarieven gaan stijgen of dalen. Mocht je het energietarief van dit moment prima vinden kun je deze ook voor 3 jaar vast zetten. En als derde optie kun je nog kiezen voor het variabele contract van Budget Energie. Deze kun je opzeggen wanneer je maar wilt. Natuurlijk zijn de tarieven van Budget Energie afhankelijk van je eigen energieverbruik en dat van de andere gezinsleden of huisgenoten die van dezelfde stroom en gas gebruik maken. Je zult voor een vast tarief ingeschaald worden. Maar er is natuurlijk ook een hoop dat je zelf kunt doen om invloed uit te oefenen op je energiekosten. Budget Energie geeft je hier een aantal tips voor. Zo kun je bijvoorbeeld zonnepanelen aanleggen. Vooral in de zomermaanden kun je hiermee voor een groot deel zelfvoorzienend zijn en soms zelfs wat energie terugleveren aan Budget Energie. Dit is dan natuurlijk terug te zien op je energienota. Dit noemen ze salderen. Op die manier kun je heel wat geld besparen. Een slimme meter helpt je misschien niet direct om te besparen, maar het kan je wel meer inzicht geven in je eigen energieverbruik. Jij op jouw beurt kan daar weer op inspelen. Ook een goede isolatie in je huis helpt je zeker om te besparen. En ook een slimme thermostaat kan een echte hulp zijn. Ben je vergeten om de verwarming uit of in ieder geval lager te zeggen? Geen probleem. Via een app op je mobiele telefoon kun je dit van afstand regelen, ook als je al lang en breed op je werk zit. Ook kun je vaste tijden instellen waarop je verwarming een bepaalde temperatuur moet bereiken. Dus als je altijd om 5 uur thuis bent en je wilt dat je verwarming dan lekker warm is kun je dat instellen. Zo hoef je niet de hele dag je verwarming aan te laten staan omdat je bang bent in een koud huis thuis te komen.

Inloggen Bij Budget Energie
Als je eenmaal een account hebt aangemaakt bij Budget Energie kun natuurlijk inloggen op de website. Hier is een aparte ruimte voor: MijnBudgetEnergie. Je hoeft hiervoor eigenlijk alleen je e-mailadres en wachtwoord in te vullen. En zelfs dat hoeft nog niet eens als je ervoor kiest dat je ingelogd wil blijven. In dat geval meldt je browser je automatisch aan zodra je de website opent. Zodra je bent ingelogd kun je jouw accountgegevens bekijken. Ook kun je daar je facturen bekijken. Zo kun je makkelijk controleren of er niets mis is gegaan. Ook is het op die manier makkelijk om overzicht te houden over jouw maandelijkse energiekosten.

De Budget Energie App
Budget Energie heeft ook een handige app waarop je dingen kunt regelen. Je kunt hiermee vanaf je mobiele telefoon je account bekijken. Je hebt dan dus waar je ook bent inzicht in je contract, maandlasten en andere belangrijke aspecten van Budget Energie. Dus ook als je in het buitenland zit of onderweg bent kun je gewoon even kijken hoe het er op dit moment voor je voor staat.

Vacatures bij Budget Energie
Mocht je zelf graag bij Budget Energie willen werken, dan kun je natuurlijk eens kijken of er vacatures bij Budget Energie zijn. Volgens hun website groeit Budget Energie namelijk “als een tierelier”. Ze hebben een kantoor in Amsterdam en kunnen iedereen gebruiken die bereid is om mee te groeien, mee te denken en mee te bouwen aan het bedrijf en hun energiediensten. Wie weet heb jij wel de perfecte ideeën om het bedrijf nog efficiënter te maken zodat jij en andere klanten nog goedkoper stroom kunnen afnemen. Ze zoeken regelmatig mensen, dus houdt hun vacaturepagina in de gaten om geen vacatures te missen. Wie weet vind je op deze manier wel de droombaan waar je al tijd naar op zoek bent. Denk je dus iets te kunnen bijdragen aan Budget Energie, blijf dan goed opletten en laat hen weten waarom jij denkt de geschikte persoon te zijn voor de baan.

Je Contract bij Budget Energie  Opzeggen
Natuurlijk kun je, als je niet langer gebruik wilt maken van de diensten van Budget Energie, het contract opzeggen. Bij een variabel energietarief kun je dit op ieder moment doen. Als je contract 1 of 3 jaar vast staat dan kan het zijn dat je er voorlopig nog aan vast zit en niet kunt opzeggen. Is de periode verstreken, dan kun je iedere maand besluiten dat je je contract op wilt zeggen. Kijk dus goed naar wat voor soort contract je hebt.


Budget Energie helpt je graag met vergelijken.

Mediamarkt en Budget Energie
Sinds 2018 werkt Budget Energie samen met MediaMarkt. Daarom is Budget Energie nu ook in alle 49 filialen van MediaMarkt verkrijgbaar. Er is zelfs een speciaal aanbod samengesteld. Dit houdt in dat je een cadeaukaart van €150 euro krijgt als je nu een energiecontract voor 3 jaar afsluit. Natuurlijk geldt dit ook als je je contract voor 3 jaar verlengd. De cadeaukaart wordt dan uitgeprint door MediaMarkt en je kunt deze na het afsluiten van het contract meteen gebruiken. Je kunt de cadeaukaart ook online gebruiken. Je voert dan simpelweg de code in die op de cadeaukaart staat. Je kunt hem gebruiken voor ieder product dat verkocht wordt bij MediaMarkt. Dus of je nou praktisch wilt zijn en een nieuwe wasmachine bestelt of juist gaat voor een nieuwe laptop of PlayStation, het is jouw keus. Opnieuw zegt Budget Energie: “Doe er iets leuks mee!”.

Telefoonnummer, Bellen en ander Contact met Budget Energie
Er zijn natuurlijk altijd momenten dat je even met Budget Energie wilt communiceren. Natuurlijk is dit dan mogelijk. Je kunt dan gewoon even een belletje plegen. Het telefoonnummer van Budget Energie is te vinden op hun website. Een medewerker zal je dan te woord staan en proberen om je zo goed mogelijk te helpen. Maar het is op nog andere manieren mogelijk om met Budget Energie in contact te komen. Zo kun je ze een mailtje sturen waarin je jouw probleem uitlegt. Ze zullen dan zo snel mogelijk reageren. Maar allereerst is het handig om even te kijken bij hun sectie van meest gestelde vragen. Wie weet is jouw vraag al vaker gesteld en hebben ze daarom al een antwoord op de vraag geplaatst. Je hebt dan meteen antwoord op je vraag.

Ervaringen met Budget Energie
Je bent natuurlijk niet de enige die al eens in aanraking is gekomen en zelfs niet de enige die besluit van hun diensten gebruik te maken. Mensen die al een contract bij Budget Energie hebben kunnen jou alvast meer vertellen over dit energiebedrijf. Daarom is het verstandig om eerst even te kijken naar de reviews die zijn achtergelaten door deze klanten. Lees hun ervaringen, beoordelingen, meningen en andere opmerkingen om te onderzoeken of Budget Energie nou echt wel zo betrouwbaar is als het lijkt. Door middel van hun reviews kun jij je eigen plan trekken en beslissen of Budget Energie nou echt de juiste energiemaatschappij voor jou is. Zo kunnen andere klanten jouw beslissing heel wat makkelijker maken.

Bedenk voor je naar welke energieleverancier je dan ook over stapt goed of dit echt de juiste leverancier voor jou is. De goedkoopste hoeft immers niet altijd de beste te zijn en jouw verbruik kan bij de ene maatschappij voordeliger zijn terwijl een andere klant met een ander verbruik beter naar een andere maatschappij kan gaan. Informeer jezelf dus goed voor je voor een energieleverancier kiest.

}