Windblocker

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Windblocker

Het is heel vervelend met iemand te bellen en gestoord te worden door de wind. Helemaal vervelend is het om op die manier een filmpje te maken. Windblocker biedt hier een oplossing voor. Maar zal hun product nou echt wel zo handig zijn? Kun je de ander hierdoor gewoon verstaan of is er dan nog steeds niets van te horen? Zal de wind echt niet meer op het filmpje terug te horen zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Windblocker voor je oortelefoon naar je heeft opgestuurd? En hoe zal de klantenservice van Windblocker omgaan met problemen en vragen die hun klanten tegenkomen? Je kunt hier alleen achterkomen via echte klanten van Windblocker. De reviews van deze klanten kunnen je helpen een goed beeld van Windblocker te krijgen. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen zijn een goede indicatie voor hoe Windblocker nou echt werkt. Zo kun je zelf beslissen of Windblocker wel of niet iets voor jou zou kunnen zijn.


Over Windblocker

Windblocker is een winkel die windwerende producten verkopen. Het hoofdkantoor is te vinden in Leeuwarden. Soms ben je met iemand aan het bellen en wordt jij of degene die je belt ontzettend gestoord door de wind die maar om je oren vliegt en ook door de telefoon goed te horen is. Dit gebeurde ook de ontwikkelaar van Windblocker. Die wilde daarop iets uitvinden om de windruis op te heffen. Na eerst provisorisch met een clipje en een stukje schuim in de weer te zijn ontstond daaruit later een professionele windblocker. Deze windblokker is ervoor gemaakt om alles te laten horen behalve de wind. Je kunt dus, ook als je op een open veld staat, rustig met iemand praten. Daarnaast is het kleine apparaatje geschikt voor een telefoon waarmee je een filmpje aan het maken bent. Er is een windblokker voor je mobiele telefoon, maar je kunt er ook eentje krijgen voor je oortelefoon. Zo heb zowel jij als degene die je belt altijd goed ontvangt waar je dan ook loopt.
Diensten van Windblocker

Je kunt makkelijk een windblocker bestellen via de website van het bedrijf. Kies gewoon de windblocker die je wilt en geef aan hoeveel je er wilt hebben. Zodra de betaling afgerond is zal Windblocker de windblokker inpakken en op weg naar je huis sturen. Je hoeft hem dus niet zelf in Leeuwarden op te halen. Ook is er een Windblocker klantenservice die je kan helpen als er even iets niet helemaal goed verloopt.


Klachten, Complimenten en Tips van Windblocker

Heb jij al gebruik gemaakt van het product dat Windblocker aanbiedt? Of je r nou mee belt of alleen filmpjes mee maakt, wij horen graag over jouw ervaring met dit product. Houdt dit kleine stukje schuim echt de windruis weg? Kon de ander jou nu wel goed verstaan? Hoorde je inderdaad geen ruis op het filmpje? Duurde het lang voor de Windblocker bij je thuis werd afgeleverd? En hoe reageerde de klantenservice van Windblocker toen het apparaatje toch niet zo bleek te werken als je dacht? Schrijf een Windblocker review en laat ons weten wat jouw mening over Windblocker echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)