Tonershop.nl

2

Bestellen

2

Service

6

Prijs

4

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Tonershop.nl

Printen is een erg handig iets. Zo hoef je niet meer zelf met de hand alles over te schrijven. Je kunt gewoon op de computer typen en na afloop de printer de opdracht te geven een afdruk te maken. Maar die o zo handige printer zal weinig doen als je er geen inkt instopt. Dus waar kun je die toner inkt nou precies vinden? Één van de winkels die dit soort toners aanbiedt is Tonershop.nl. Maar war voor kwaliteit inkt toners zullen ze bieden? Hoelang zullen ze meegaan? Zal de bezorgservice van deze winkel je toner cartridge wel snel leveren? En hoe zal de klantenservice van Tonershop.nl zijn? De enige manier om dit te ontdekken is door reviews te lezen geschreven door echte klanten van Tonershop.nl. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen de beslissing te nemen of Tonershop.nl nou echt de handigste shop is voor nieuwe toner cartridges en andere printerspullen.


Over Tonershop.nl

Tonershop.nl is een winkel die printerspullen verkoopt. De winkel is opgericht in 2000. Inmiddels hebben ze al meer dan een half miljoen klanten die regelmatig een nieuwe bestelling bij hen plaatsen. Ze staan voor betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en voor voordelige prijzen. Je kunt bij hen printer inkt voor allerlei soorten merken bestellen. Alle grote merken zijn wel in hun assortiment te vinden. Dus of je nou een printer hebt van Apple, KPN, Ricoh, Brother, Canon, Toshiba, Oki, Dell, Samsung, HP, Panasonic, Philips of wat voor merk dan ook, Tonershop.nl heeft er vast wel printer inkt voor in het assortiment. Ook minder bekende merken zoals Xerox, Develop, Infotec, Dymp, Felix em Tally zijn in hun assortiment te vinden. Er is gewone printer inkt, maar ze hebben ook toner cartridges voor een toner printer. Sommige printers hebben immers een speciale soort inkt nodig. Er is natuurlijk gewoon zwarte inkt voor als je voornamelijk documenten uitprint, maar ze hebben ook inkt in verschillende kleuren voor als je eens een foto wilt uitprinten. Zo kun je voorlopig weer even vooruit met het maken van afdrukken.
Diensten van Tonershop.nl

De inkt van Tonershop.nl kan online besteld worden. Ze willen graag het merk en type van je printer weten zodat ze zeker weten dat ze je de juiste inkt toesturen. Maar als je al weet wat voor soort cartridge je nodig hebt, dan kun je ook direct zoeken op het nummer van de cartridge. Er is een bezorgservice die vervolgens de cartridge naar je op zal sturen. Ook hebben ze een klantenservice om klanten te helpen die een vraag hebben.


Klachten, Complimenten en Tips van Tonershop.nl

Mocht je al eens eerder inkt van Tonershop.nl hebben gekocht, dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze vertrekker van printer inkt. Hoe makkelijk was het om een cartridge te bestellen via hun website? Duurde het lang voor de bezorgservice van Tonershop.nl de toner cartridge naar je opstuurde? Deed je lang met de inkt die in de cartridge zat? En wat voor een klantenservice verleent Tonershop.nl als je om hulp vraagt? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jouw mening over Tonershop.nl werkelijk is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Muis

De muis is goed, niets van te zeggen alleen de klanten service is ronduit slecht! Ze denken niet met de klanten mee, het enigste wat telt zijn orders en centen. Wat een belabberd bedrijf!

R

Ron

01-03-2022

0