tink

9

Bestellen

7.9

Service

8.7

Prijs

7.9

Levering

84.7%

Zou hier weer kopen

tink

Tink stelt een bedrijf te zijn op het gebied van slimme producten voor het huis. Ga jij vanaf nu artikelen zoals luidsprekers, verwarming, beveiliging en tuin via tink.nl kopen? Lees vooral de reviews die mensen achterlaten via NederlandReview. Door deze reviews te lezen kun je een weloverwogen beslissing nemen.


Wat is tink?

Tink, opererend via www.tink.nl is een online shop met als specialisatie producten voor je smart home. In andere bewoordingen betekent dit dat tink slimme producten voor thuis verkoopt. Bij tink kun je allerlei smart home producten aanschaffen. Het bedrijf verkoopt producten in de volgende categorieën: entertainment, verwarming, beveiliging, slimme tuin, lifestyle en smart verlichting. Deze organisatie die haar dienstverlening richt op de verkoop van slimme artikelen, stelt via haar website over bepalende merken met hoge kwaliteit te beschikken.


Op dit moment kun je via tink artikelen kopen zoals Entertainment Actiepakketten, Slimme Luidsprekers en Accessoires. Qua verwarming worden er op dit moment slimme thermostaten, sensoren en verwarming actiepakketten verkocht. Op het gebied van beveiliging kun je alarmsystemen, videobewakening, smart home alarmsystemen en bijbehorende accessoires gekocht worden. Je kunt bij tink.nl allerlei lampen kopen, hele verlichting actiepakketten, slimme verlichting en accessoires. In de categorie huishouden zijn er netwerk- en Wifi-componenten te koop.


Herroepen

Mocht je iets besteld hebben dan geldt er een periode van veertien dagen waarin je zonder opgave van reden de koopovereenkomst kunt herroepen. De termijn om te herroepen loopt na 14 dagen af, vanaf het moment dat de goederen zijn ontvangen. Herroeping gaat niet zomaar. Er moet een ondubbelzinnige verklaring worden opgesteld om tot herroeping over te mogen gaan. Dit kan schriftelijk, fax, post of e-mail. Het moet niet, maar er mag wel, gebruik gemaakt worden van een modelformulier om te herroepen. Bij herroeping worden er op enkele uitzonderingen daargelaten, kosten volledig vergoed. Dit is inclusief leveringskosten.


Verzendingen, betalen en klachten

Als je spullen koopt via tink.nl hoef je er geen verzendkosten over te betalen. Als je niet content bent met de bestelling is de retourzending gratis. Dit bedrijf levert alleen in Nederland. Mocht je in Duitsland of Oostenrijk woonachtig zijn dan kun je een beroep doen op tink.de en tink.at, de twee andere websites van het bedrijf. Spullen worden door meerdere vervoerders verzonden. Bestelde artikelen kunnen betaald worden via iDEAL, creditcard, (MasterCard, Americain Express of Visa). Er kunnen ook betalingen gedaan worden via PayPal. Op de aangeschafte artikelen zit wettelijk vastgestelde garantie. Ben je ontevreden over de service of product? Overweeg je een klacht in te dienen? In dit geval kan er met de klantenservice contact opgenomen worden. Dit kan via het e-mail adres: service@tink.nl of via telefoonnummer 085 0012 660. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 10:00 uur tot en met 18:00 uur.


Wat zijn de klantervaringen bij tink?

Ben jij al klant bij tink? Wat vind je van de dienstverlening van tink.nl? Ben je tevreden over de artikelen die je via tink.nl hebt besteld? Zou je andere mensen aanbevelen bij tink.nl te kopen? Wat vind jij van de prijzen die er gehanteerd worden? Is dat schappelijk ten opzichte van vergelijkbare bedrijven? Hoe heb je de service van dit bedrijf ervaren? Is de bestelling die je hebt gedaan zonder gedoe aangekomen? Jouw mening is goud waard. Door jouw visie te delen via dit platform help je anderen een goede keuze te maken. Objectieve bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (176)

2 geluidsboxen van sonos

2 sonos era 300 boxen gekocht, verkeerde kleur, teruggestuurd, maar sindsdien geen reactie meer ontvangen, maar ook geen nieuwe boxen, maar ook geen geld terug gehad. waren in het begin heel snel met reacties. heb zojuist aangifte van oplichting gedaan onder nummer: PL2600-231224-050959741 Degene die zich wil voegen bij mij , graag. Aanstaande woensdag, na 2e kerstdag zal ik bij de rechtbank een aanvraag doen voor het leggen van beslag op uw rekeningen en tegoeden van tink te amsterdam

J

jan

24-12-2023

0

Smart radiator thetmostat

M

Miroslava Ludvigova

04-11-2023

0

Tink Tapo

Het duurde even maar het is een fijn aparaat

26-10-2023

0

Hombli infraroodpaneel

Goede prijs, kwalitatief goed produkt: lt bij n infrarood paneel er op dat het ook warmte afgeeft aan de randen

A

Andries

13-10-2023

0

Tink Tapo p115

Moet eerlijk zijn na een zeer slechte beoordeling Eindelijk mijn bestelde stekkers ontvangen na het lange wachten Op 27 September besteld en na vele mails ivm de te leveren datum. Nogmaals contact opgenomen en de melding gekregen de bestelling naar mij is verzonden De dag erna toch ontvangen. Hartelijk bedankt Gelieve de klanten volgende keer wat meer up to date te houden met vetragingen

P

Paul Goetschalckx Nees

13-10-2023

0

Tado set voor zoneverwarming

Prima prijs. Had eerst wat besteld, maar twijfelde of het zou werken met huidige combiketel. Geen telefonische support, maar er werd snel gereageerd op mijn mailtjes. Eerste bestelling probleemloos geannuleerd. Alsnog het juiste besteld. Kreeg bericht over vertraging, maar was volgens mij alsnog binnen aangegeven tijd bezorgd. Het product bevalt prima. Installatie ging eenvoudig.

H

Henry

11-10-2023

0

EVE aqua

Bestellen was gemakkelijk, service is ok. Levering werd vertraagd, maar er werd over gecommuniceerd. Spijtig dat de prijs op de tink site in Duitsland merkelijk goedkoper is en dat je daar niet kan bestellen.

G

Geert

16-06-2023

0

innr slimme stekker

Bestellen was gemakkelijk, levering snel.

E

Els

09-05-2023

0

Google producten.

D

D.C. van den Bogert

19-04-2023

0

Sonos Arc One SL 5.1 Home Theatre Set, Spectral Sonos Solution SWM2 2-pack

Na lang zoeken en vergelijken wat nou de beste soundbars zijn, kwam ik al gauw op Sonos, en aan kwaliteit zit nou eenmaal een prijskaartje , die je niet kan vergelijken met standaard soundbars, dus na wat verder zoeken qua prijs kwam ik bij tink, die een leuke aanbieding had, die ik niet voorbij kon laten gaan, aangezien ik normaal altijd eerst telefonisch contact wil hebben voor ik zo'n dure aankoop doe, was dat bij tink helaas niet mogelijk, persoonlijk vind ik dit een minpunt, maar goed, toch besteld, en vrij snel alles ontvangen, en gratis verzonden, de kwaliteit is super, het geluid echt geweldig, dus ben zeer tevreden.

L

Lauw

17-03-2023

0

Ring Stick up Battery Cam

Eerste aankoop bij Think; aankoop en levering OK. Geen contact met Tink hoeven hebben, dus geen ervaring met hun service. Heb al positieve ervaring met diverse Ring producten. Ook de Battery Cam voldoet prima.

B

Bert

03-03-2023

0

Hombli camera

B

Bianca

11-02-2023

0

Tado thermostaatknop

Probleem na ongeveer een jaar met de Tado thermostaatknop. Je hebt een grote probleem als je met een garantie kwestie te maken hebt. Er is geen telefoonnummer en of een contactformulier om je melding te doen. Ik heb op een van de review website hun email adres gevonden en een week geleden het probleem gemeld maar tot heden geen reactie.

S

Serdar

31-01-2023

1

Hidrate sprak waterfles

J

Jennifer Gys

23-01-2023

0

Tedee smartlock

Stelletje oplichters, koop hier een tedee set van 439 en krijg een google nest hub erbij kado. Krijg ik alleen de google hub opgestuurd waar ik niets aan heb. Account geblokkeerd en kan geen nieuw ww aanmaken. Hier koop ik nooit meer!! fijne feestdagen.

W

Wim Boogh

23-12-2022

1

Slimme themostaat en thermostaatknoppen van Tado

« Er was iets serieus misgelopen met de levering » Gedurende een volle week kreeg ik telkens datzelfde antwoord. Tracking code van UPS gaf enkel aan dat er een label was aangemaakt. Na 1 week kreeg ik dan ineens te horen dat mijn zending verzonden werd. De dag nadien werd er geleverd. Bij de installatie van de slimme thermostaat bleek deze niet te functioneren via het EMS plus bus-systeem van mijn Buderus brander. Dan maar aangesloten op de start/stop klemmen van de brander.

E

Emiel

22-12-2022

1

IMOU bullet 2 pro 4MP (2 stuks, bundel)

Aftersales is knudde en zeker niet klantvriendelijk en coulant! Ik heb op 2 november 2 videocamera's gekocht van IMOU voor 169,95 (bundelprijs) en ik wist niets van dat ze ook iets van Black-Friday aanbiedingen zouden hebben, want ik volg dit soort dingen eigenlijk niet (misschien toch wel doen in de toekomst :-)) Mijn zoon attendeerde me dat hetzelfde product (bundel) nu 50 euro goedkoper is geworden na een paar dagen (je zult het zien, net na 14 dagen wettelijke retourrecht enz.) Hierover heb ik tot 2 keer toe contact gezocht met de chat gezocht, want een telefoon nummer hebben ze niet (er zal wel een reden voor zijn denk ik dan) om dit aan ze voor te leggen, hoe ze dit willen oplossen of, of ze überhaupt iets voor me konden betekenen als coulance. Ze beroepen zich elke keer weer op de 14 dagen retourrecht enz. en komen ze met een minuscule 5 euro voucher waar ik de eerstvolgende keer kan besteden bij mijn aankoop. Echter, ik zal deze voucher denk ik niet meer gaan gebruiken. Ik betaal in de toekomst ietsjes meer bij een winkel als Coolblue (die zijn zeer coulant) dan dat ik met dit soort wazige web-shops mee te maken ga krijgen. Dus mensen, denk er goed over na. Voor mij in ieder geval geen Tink meer! Datum van ervaring: 23 november 2022

S

Saffet

23-11-2022

0

Google Nest -2 stuks

Mooie aanbieding: 2 Google Nest-2 voor €99 Makkelijk besteld en snel geleverd, voor een prijs die ik nergens anders heb gezien! Ik ben tevreden!

H

HvH

06-11-2022

0

Hombli deurbel 2

Waardeloos heb een koppijn dossier eindeloos replieen met klantenservice over de versleutelde vebinding, heb ziggo 2 maal thuis gehad. Tink geeft aan defect product graag retourneren, na retour en na hun ontvangst gelijk zelfde dag mail dat het product goed is, geen expertise what so ever, thanks tink!

R

Roger

03-11-2022

0

Google Nest Hub + nest mini

S

Sylvia

15-10-2022

0