Somfy Shop

9

Bestellen

2

Service

8

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Somfy Shop

Wil je je woonervaring optimaliseren? Dan heb je vast al gedacht aan smart home producten. Die kan je krijgen op de webshop van Somfy! Wat klanten vinden van het aanbod end e service van Somfy lees je hier op NederlandReview
Heb je zelf al iets gekocht bij Somfy? Laat dan weten hoe dat in zijn werk ging, zo weten anderen wat ze mogen verwachten en help je hen bij het nemen van een beslissing.  


Over Somfy Shop 

Somfy Shop is de webshop van Somfy, een bedrijf gespecialiseerd in slim wonen en Smart Home. Het hun producten maak je je woning slimmer en verhoog je je wooncomfort. Alle producten van Somfy zijn van hoge kwaliteit. Ze bieden een uitgebreide collectie aan van hoogwaardige Smart Home producten. Alle producten zijn voorzien van een gebruiksaanwijzing en installatiegids, die kan je ook terugvinden op de webshop. Het moederbedrijf van Somfy Shop is Somfy NV/SA. Somfy is wereldwijd een marktleider in het motoriseren van zonwering en raamdecoratie. Het bedrijf is uitgegroeid tot specialist in Smart Home en connected living.  
Diensten van Somfy Shop 

Op de website van Somfy Shop vind je heel wat artikelen om je leven in huis makkelijker te maken. Je vindt er heel wat producten voor een slim huis zoals smart home pakketten, automatisering van verlichting en schakelaars, klimaatbeheersing, signaleren en observeren en voor de toegang tot je huis. Je vindt er ook producten voor de beveiliging van je woning en afstandsbedieningen en wandschakelaars om al je smart home producten gemakkelijk te bedienen.   


Vragen of klachten voor Somfy Shop 

Heb je vragen of een klacht over Somfy Shop? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon en e-mail. Somfy Shop heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  


Schrijf je eigen review!

Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Somfy Shop? Heb je er leuke spullen voor thuis gevonden? Hebben ze je er goed geholpen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Somfy Shop. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing! 


Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Somfy Shop? Lees dan zeker enkele van de reviews op NederlandReview! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

nina + sirene werken niet naar behoren. Ik heb al vele pogingen ondernomen om hult te krijgen van somfy. Maar ik krijg enkel een ticket nummer en dan stopt het

13-11-2022

0

8 stuks sunscreens

Een van de 8 sunscreens kwam niet meer terug in de goede bovenstand. Vervolgens Somfy gebeld. Daar krijg je de standaard instructies te horen die ook gewoon op internet staan. Dit werkt niet! Dan krijg je het antwoord dat je maar naar een dealer moet gaan, men wil je niet helpen. Op de vraag om doorverbonden te worden met iemand die iets meer weet dan het standaard verhaal op internet krijg je te horen dat je niet doorverbonden kan worden en dat de persoon aan de telefoon ook niet meer weet dan hij kan oplezen. Vreselijk. Laatste Somfy die bij mij binnenkomt. Garantie tot aan de deur. Niet eens één poging een klant te helpen. Waardeloze firma. Een goed product, totdat er storing komt en daarna moet je hetzelf maar uitzoeken of een dealer vinden die het kan komen oplossen. Het moet toch niet moeilijk zijn om dit ook op internet te zetten of een technische man op de afdeling te hebben die je kan begeleiden bij een herinstallatie?

A

Ad van Oers

25-01-2022

0