Smeg

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Smeg

Heb jij net een nieuw huis gekocht? Wil je daarom nieuwe huishoudelijke apparaten bestellen? Wellicht kun jij je slag slaan bij Smeg. Dit is een Italiaans bedrijf waar je huishoudelijke apparaten kunt kopen. Om te weten of je iets bij dit bedrijf wilt kopen kan het handig zijn om ervaringen te weten. Lees daarom op deze pagina van NederlandReview welke ervaringen er bij Smeg bekend zijn. 

Over Smeg 

Het bedrijf stelt dat de producten inventief en elegant zijn. De items die je bij Smeg kunt kopen zijn volgens het bedrijf uniek en van goede kwaliteit. Alle eigenschappen die zojuist werden aangegeven zijn volgens Smeg samengebracht in hun mooie assortiment. Deze organisatie geeft aan altijd van de laatste trends op de hoogte te zijn. Daarnaast worden de ontwikkelingen in de markt ook gevolgd. Dit doen ze zonder dat ze concessies doen aan het echte Italiaanse gevoel wat terugkomt in hun producten. 

Passie en excellentie

De mensen van Smeg laten weten dat je bij hun niet alleen kiest voor gebruiksgemak, maar eveneens voor echte passie en excellentie van dit merk. Smeg geeft aan met bekende architecten te hebben samengewerkt. Ze stellen gespecialiseerd te zijn in de combinatie van design en technologie. Het bedrijf omschrijft haar keukenapparatuur als een ware belevenis. 

Bestelinformatie

Producten van Smeg kunnen binnen 3 stappen bij Bol.com besteld worden. Ga allereerst naar het artikel dat je wilt bestellen. Dan klik je het artikel je online winkelwagen in. Vervolgens moet je je gegevens invullen. Daarna is het tijd om het betaalproces te doorlopen. Nadat je een bestelling hebt gedaan zul je binnen een uur een bevestigingsmail ontvangen. Als je bestelling betaald is kun je jouw factuur benaderen via je persoonlijke account. 

Als er nog geen volledige betaling is, krijg je drie keer een herinnering. Bij de tweede en derde herinnering worden er kosten in rekening gebracht. Mocht de betaling daarna nog niet binnen zijn, wordt het geheel overgedragen aan het incassobureau. 

Retourinformatie

Als je een retour wilt realiseren zul je dit binnen 30 dagen moeten doen. Je moet er in het geval van een retour wel voor zorgen dat het product geen schade heeft. Het zal ook in de originele verpakking teruggestuurd moeten worden. Je kunt de status van je retour online bekijken in je account van Bol.com. Als alles met betrekking tot je retour in orde is, word je geld teruggestort. 

Reparaties 

Heb je jouw product teruggestuurd voor reparatie? Een reparatie neemt gemiddeld 15 werkdagen in beslag. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze proberen om sneller te zijn. Je zult tijdens het proces op de hoogte gehouden worden. Bij iedere stap van de reparatie zul je een e-mail ontvangen. Je kunt de stappen van je reparatie ook in de gaten houden via je account. 

Het kan ook voorkomen dat je artikel thuis wordt gerepareerd. Dit zal meestal een dag duren. Mocht jouw gebreke niet binnen de garantie vallen, kan de reparatie langer duren. Er wordt pas gestart op het moment dat je toestemming hebt gegeven. 

Ervaringen 

Gebruik jij al huishoudapparatuur van Smeg? Ben je tevreden over hetgeen je aangekocht hebt? Hoe heb je de service ervaren? Is je bestelling zonder problemen en op tijd bij je afgeleverd? Gebruikers van NederlandReview zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen? Ze stellen het op prijs als jij je ervaringen deelt op deze pagina van NederlandReview. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook

close

Smeg

Vergelijk reviews en bekijk Smeg