Securitas Direct

4.5

Bestellen

3

Service

3

Prijs

3

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Securitas Direct

Natuurlijk wil je dat jouw huis goed beveiligd is. Je hebt immers vast wel wat waardevolle spullen die je niet kwijt wilt. Een beveiligingssysteem of alarmsysteem kan je hierbij helpen. Een bedrijf dat deze slimme systemen aanbiedt is Securitas Direct. Maar wat zal de kwaliteit van hun alarmsystemen voor je huis zijn? Zullen ze echt kunnen voorkomen dat er ingebroken wordt op je kantoor? Wat voor diensten zal Securitas Direct nog meer aanbieden? Zal het lang duren voor het beveiligingsysteem geleverd en geïnstalleerd is? En zal er wel een Securitas Direct klantenservice zijn om je te helpen als het systeem toch niet naar behoren blijkt te werken? De mensen die je hier het best over kunnen vertellen zijn mensen wiens huis al door Securitas Direct beveiligd is. Lees hun reviews zodat je een idee hebt van hoe Securitas Direct in de praktijk werkt. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je een aardig beeld van dit beveiligingsbedrijf geven.


Over Securitas Direct

Securitas Direct is een beveiligingsbedrijf. Ze bieden aan om een alarmsysteem aan te leggen dat jouw huis 24/7 kan beveiligen. Voor je huis is er een comfort standaardpakket beschikbaar. Hierin zit zowel brandbeveiliging als inbraakbeveiliging. Het pakket komt inclusief beeldverificatie, Verisure Voice en een SOS-alarm. Er zit ook een dubbele verbinding met een alarmcentrale bij evenals de Verisure App, en interventies van een bewaker als dit nodig mocht zijn. Het Optimum pakket biedt hiernaast ook nog een Smartplug aan voor zuinig energie beheer. Je kunt hiervoor best wat geld besparen op je maandelijkse energierekening. Mocht je nog meer veiligheid willen, dan kun je gaan voor het Peace of Mind pakket. Deze voegt ook nog waterdetectie toe zodat je wordt gewaarschuwd als er een lekkage plaatsvindt. Dit systeem heeft dat vaak door voor er echte schade ontstaat. Naast je huis kun je Securitas Direct ook inschakelen om je kantoor te beveiligen. Ook hier liggen immers wel eens wat dure of gevoelige spullen.
Diensten van Securitas Direct

Er is heel makkelijk om een alarm te bestellen via de website van Securitas Direct. Het is gratis om een offerte aan te vragen Wel zullen ze je eerst een aantal vragen stellen om erachter te komen in wat voor een soort woning je woont. Een huis of een appartement maakt immers best wat verschil. Andere vragen gaan over hoe inbraakgevoelig je wijk is en wat voor een soort beveiliging je precies wilt. Daarna zal Securitas Direct het professioneel komen installeren. Ook heeft Securitas Direct een klantenservice om je te helpen als je wat advies of raad nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Securitas Direct

Als jouw huis of kantoor al beveiligd is door een systeem van Securitas Direct, dan willen wij heel graag weten hoe die ervaring met dit bedrijf heeft uitgepakt. Hoe makkelijk was het nou echt om een offerte aan te vragen via hun website? Kwamen ze het inderdaad netjes installeren? Hoe goed en handig is die beveiliging nou echt? En wat voor een klantenservice geeft Securitas Direct als er iets mis is? Vertel ons alles via een Securitas Direct review.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

In 2019 het alarmsysteem laten installeren , eerste 3 jaar 52,03 euro . Na 3 jaar zou het abonnement verlaagd worden na 39,93 euro , dit gebeurde niet ! Klacht ingediend ! Antwoord! de prijzen waren verhoogd ! Belachelijk blijven gewoon 52,03 euro van mijn rekening afschrijven !

A

Arnold Epping

17-07-2023

0

Alarmsysteem

Vreselijk bedrijf, bij de aanschaf zijn ze vriendelijk en behulpzaam tot je problemen met het systeem hebt. Ze zijn moeilijk te bereiken. Op email gaat er twee weken overheen en dan krijg je een automatisch bericht waar je niks mee kunt. Monteurs zijn er niet en kunnen ze niet sturen en als je dan de betaling stopt krijg je gelijk diverse aanmaningen in 1 keer. Vreselijk bedrijf en moeilijk om vanaf te komen, ze intimideren de klanten. Hier vooral niks aanschaffen

W

Woudstra

15-10-2022

0

Contract alarmdiensten

Ik ben langer een jaar klant geweest. Als ze mogen installeren staan ze met drie man in je winkel. Maar wanneer je winkel moet sluiten door corona wat al erg genoeg is en je je contract opzegt dan kom je niet van ze af. Ik bel op 21 december 2021 met een zekere Jordy die mijn opzegging aanneemt. Ze sturen een mail met de bevestiging dat de opzegging is ontvangen. Dat staat in de titel dus denkt je dat je verzoek is afgehandeld. Niets is minder waar als je er achter komt dat ze blijven factureren. Want je had de opzegging even naar een ander e-mailadres sturen. Dat is natuurlijk grote onzin. Wettelijk ook niet uit te leggen aan een rechter. Ik heb vorige week voor de 2e keer die "Jordy" aan de telefoon gehad. Maar hij blijkt erg vergeet achtig. Ik heb namelijk nog steeds geen bevestiging van de opzegging. Ik heb natuurlijk de factuur voor februari gestorneerd. Want 21 december 2021 telefonisch opgezegd en dat is bevestigd dus dat is mijn goed recht. Waarschijnlijk gaan ze dreigen met een incassobureau maar die leg ik graag even uit hoe Jordy slim denkt te zijn en de klant van het bekende kastje naar de muur stuurt om nog even wat extra maanden te kunnen factureren. Ik zou zeker hier bij stilstaan wanneer je overweegt een alarm te nemen. Je komt namelijk niet op een normale en fatsoenlijke manier van je contract af. Ze denken dat ze er mee weg komen en gelukkig beschermd de wet de consumenten wel maar weet dat de trouwe klantrelatie bij Verisure heel vervelend eindigt. Ik ben namelijk niet de enige. Je vind veel vergelijkbare reviews over Verisure. Kijk vooral even op: klachtenkompas. Had ik die maar eerst bekeken!. U bent nu gewaarschuwd. Zoek dus beter even verder.

G

G. Visser

01-02-2022

0

volledig alarmsysteem met abonnement Verisure

Installatie prima, werking prima, maar als je wilt gaan verhuizen zijn ze niet te bereiken, krijg je een callcentrer die anno 2021 niet in staat is telefonisch hun collega's te bereiken, kennen ze het principe van een afspraak maken niet omdat ze gewoon data doorgeven zonder wederhoor, wil je het probleem oplossen ben je 3 weken verder en is er nog niemand die een afspraak in kan plannen, grap is dat je voor het hele verhuizen ook nog eens 100 euro moet betalen... Lekker klantvriendelijk!!!!! NOT

G

Gwendola Piek

20-08-2021

0