Proshop

6

Bestellen

2

Service

8

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Proshop

Ben je op zoek naar een online shop met een zeer ruim aanbod aan artikelen? Dan is Proshop misschien wel net waar jij naar op zoek bent. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Proshop?


Proshop is een online shop waar vele producten besteld kunnen worden. Het bedrijf achter deze webshop is gelegen in Denemarken. Er zijn webwinkels in diverse Europese landen. Het assortiment bestaat uit ruim 235.000 items. De online winkels trekken jaarlijks bijna 2 miljoen bezoekers. Proshop wil dat haar klanten goed kunnen winkelen. Ze spelen in op een gezond verstand. De focus ligt op artikelen van goede kwaliteit die tegen scherpe prijzen worden aangeboden. Naar eigen zeggen leveren ze de beste klantenservice van de wereld. Hardware- en elektronicaproducten zijn ruim vertegenwoordigd in het aanbod. Er worden ieder jaar meer dan 4 miljoen artikelen naar klanten verstuurd. De laatst berekende jaaromzet was 360 miljoen euro. Bij deze onderneming werken ruim 300 personeelsleden. Deze organisatie is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Dit is een keurmerk voor winkels die online producten en diensten verkopen in Nederland en bestaat sinds 2001.


Bestellen


Een online bestelling is binnen een aantal stappen te realiseren. Er kan als gast of geregistreerde gebruiker besteld worden. Weet je al wat je wilt kopen? Voer dan de artikelnaam in via de zoekfunctie. Anders kan het raadzaam zijn om eerst even rond te snuffelen. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, PayPal en creditcard. Ieder te bestellen artikel wordt afgebeeld met een foto. Er wordt productinformatie weergegeven en je ziet welke prijs er betaald moet worden.


Leveringsinformatie


Er wordt aangegeven dat ze hun best doen bestellingen binnen 2 tot 3 werkdagen te leveren. Hetgeen dat besteld is zal dan wel op voorraad moeten zijn. Het kan voorkomen dat je niet op het leveringsadres bent tijdens het bezorgmoment. Dan wordt het pakket naar een dichtbijgelegen parcelshop gebracht. Daar kun je jouw order dan ophalen. Binnen Nederland worden de pakketten bezorgd door DPD. De verzendkosten kunnen per product variëren. De daadwerkelijke kosten worden getoond tijdens het bestelproces. Wil je een bestelling splitsen? Dit is mogelijk. Je moet dan wel even telefonisch contact opnemen om dit te bespreken.


Herroepingsrecht


Klanten kunnen gebruik maken van het herroepingsrecht. De herroepingstermijn is vastgesteld op 14 dagen. Binnen deze fase kun je iets terugsturen zonder dat je er een reden voor hoeft op te geven. De bedenktermijn gaat van start op het moment dat je een fysieke bestelling hebt ontvangen. Voor het uitoefenen van dit recht moet je een ondubbelzinnige verklaring overleggen. Deze kan per fax, e-mail of post worden ingediend. Je kunt hiervoor het modelformulier voor herroeping invullen. Dit is echter geen verplichting.


Klachtenregeling


Het kan gebeuren dat je ontevreden bent en een klacht wilt indienen. Bijvoorbeeld als je een fout of stuk item hebt ontvangen. Klachten kunnen ingediend worden via een modelformulier voor herroeping. Dit formulier moet per e-mail verstuurd worden naar support@proshop.nl. Als er sprake is van het niet naleven van afspraken, zal het bedrijf jou een oplossing moeten bieden. Als een product niet doet wat het verwacht heb je recht op wettelijke garantie. Wordt er iets voorgesteld waar jij je niet in kunt vinden? Dan ontstaat er een geschil welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Een klacht kan tegenwoordig ook worden ingediend bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Proshop? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke aankopen heb je bij deze organisatie gedaan? Ben je te spreken over de kwaliteit en prijzen? Hoe heb je de service ervaren? We waarderen het enorm als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Aquarium filter tetra ex 1500 plus

Bestellen is zeker geen probleem bij deze webshop. De prijzen zijn ook zeer goed. Alleen je krijgt je product niet binnen. Inmiddels een week verder en 3 mail in de nacht dat mijn artikel nog niet is aangekomen in, het magazijn. En dus vertraging heeft. Sorry, dan maar iets meer betalen en mijn artikel wel binnen krijgen.

E

Erik

19-08-2023

0