PrintVoordeelshop

7.3
7.3

Bestellen

7.3

Service

7.3

Prijs

7.1

Levering

77.8%

Zou hier weer kopen

PrintVoordeelshop

Een printer is een heel handig apparaat. Je hebt echter wel wat spullen nodig om hem goed te laten werken. Die kun je vinden bij Printvoordeelshop.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun toners zijn? Hoe lang zullen die inktcartridges nou eigenlijk meegaan? Zal je veel kwijt kunnen in hun opslagmedia? Zullen die printers die ze verkopen wel helemaal goed werken? Zullen die labels op rol nou eigenlijk wel zo handig zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Printvoordeelshop.nl jouw nieuwe batterijen komt bezorgen? En zal de klantenservice van Printvoordeelshop.nl wel naar je luisteren als je ze nodig hebt? Alleen mensen die al eens iets bij Printvoordeelshop.nl hebben besteld kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een printerwinkel dit nou eigenlijk is. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je van Printvoordeelshop.nl en hun printers en printerartikelen kunt verwachten.

Over Printvoordeelshop.nl

Printvoordeelshop.nl is een printerwinkel. Je kunt er alles vinden om iets via je computer of laptop uit te kunnen printen. Natuurlijk heeft Printvoordeelshop.nl de printer zelf. Ze hebben op het moment in ieder geval alleen een assortiment printers van Canon, maar wie weet wordt dit in de toekomst uitgebreid. Maar aan een printer alleen heb je nog niet zoveel. Je printer heeft in ieder geval printerinkt nodig. Ze hebben inktcartridges voor Epson, HP, Samsung, Dell, Ricoh, Brother, Lexmark en Kodak. Maar misschien heb je wel helemaal geen gewone printer en heb je een toner nodig. Die kun je krijgen voor een paar van de bovenstaande merken evenals Kyocera, Xerox, en Oki. Meestal zal je op gewoon printerpapier printen, maar er zijn ook momenten dat je liever een label op rol wilt zodat je wat labels uit kunt printen. Die kun je dan vervolgens plakken op wat je dan ook maar wilt. Ook zijn er bij Printvoordeelshop.nl speciale lettertapes verkrijgbaar. Zelfs batterijen kun je bij Printvoordeelshop.nl kopen. Als laatste heeft Printvoordeelshop.nl dan nog wat USB-sticks als opslagmedia. En in hun afdeling multimedia zitten een aantal luidsprekers voor je laptop of computer.


Diensten van Printvoordeelshop.nl

De printers en printerbenodigdheden van Printvoordeelshop.nl kunnen gewoon via hun website worden besteld. De bezorgservice van Printvoordeelshop.nl zal jouw cartridge dan gewoon inpakken en naar je opsturen. Zo hoef je zelf niet naar de winkel voor alleen een USB-stick. Ook is er een Printvoordeelshop.nl klantenservice die ja kan helpen als je ze nodig mocht hebben.

Klachten, Complimenten en Tips voor Printvoordeelshop.nl

Heb je zelf al eens een cartridge of zelfs hele printer besteld bij Printvoordeelshop.nl? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze printerwinkel. Hoe lang doe je met zo’n bestelling voor labels op rol? Kan er genoeg opgeslagen worden op de opslagmedia? Geven die inktcartridges of toners wel goede afdrukken? Moest je lang wachten op de bezorging van jouw nieuwe batterijen? En wat voor een klantenservice biedt Printvoordeelshop.nl aan als je ze nodig hebt? Schrijf je eigen Printvoordeelshop.nl review en laat ons weten wat jouw mening over deze printerwinkel nou eigenlijk is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook

close

PrintVoordeelshop

Vergelijk reviews en bekijk PrintVoordeelshop