Platte TV

6.7
7.5

Bestellen

5.5

Service

7.3

Prijs

6.5

Levering

58.2%

Zou hier weer kopen

Platte TV

Televisie kijken is één van de meest populaire manieren om je vrije tijd te besteden. Maar natuurlijk wil je jouw favoriete series, films en andere programma’s wel zien op het beste beeld. Daar is een goede tv voor nodig. Platte TV kan dit soort tv’s voor je leveren. Maar wat zal de kwaliteit van hun XXL tv’s zijn? Zal het beeld van die 4K uhd-tv’s nou echt zoveel beter zijn? Zullen die smart-tv’s echt die handige functies hebben die je ervan verwacht? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Platte TV de nieuwe led-tv bij je thuisbezorgd? En wat voor een klantenservice zal Platte TV verlenen als er iets mis blijkt te zijn met je nieuwe televisie? Als je dit soort dingen wilt onderzoeken kun je het beste reviews lezen die zijn geschreven door echte klanten van Platte TV. Via hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen deze klanten je helpen een beter beeld te krijgen van Platte TV.

Over Platte TV

Platte TV is een winkel die televisies verkoopt. Ze willen je graag voorzien van het beste beeld en geluid voor jouw favoriete programma’s en dvd’s. Zo hebben ze verschillende soorten televisies waar je uit kunt kiezen. Er zijn oled-tv’s, qled-tv’s en led-tv’s. Allemaal hebben ze weer andere functies die jou een echte filmbelevenis willen geven. Zelfs de nieuwe 4K uhd-tv is bij Platte TV te krijgen. Zo weet je zeker dat je het beste beeld hebt bij ieder programma. Mocht je jouw tv graag willen verbinden met internet, dan is een smart-tv misschien wel iets voor jou. Zo kun je op groot beeld naar YouTube, Netflix en andere websites kijken. Maar natuurlijk is niet alleen beeld belangrijk. Je wilt er ook goed geluid bij hebben. Daarom heeft Platte TV dan ook audio zoals versterkers, Bluetooth speakers, soundbars, radio’s, platenspelers, receivers, cd-spelers, draadloze speakers en nog veel meer. En verder heeft Platte TV dan nog muurbeugels, vloerstandaarden, Blu-Ray spelers, plafondbeugels, digitale recorders enzovoort. Merken die je bij Platte TV kunt tegenkomen zijn Sanos, Denon, Philips, Sony, Panasonic, LG en Samsung.


Diensten van Platte TV

De televisies van Platte TV kunnen makkelijk online worden besteld. Ze worden dan bezorgd door de bezorgservice van deze televisiewinkel zodat je zelf niet met dat zware apparaat hoeft te slepen. Ondanks dat ze plat zijn kunnen ze immers nog best zwaar zijn. Mocht je de tv toch zelf willen halen, dan kun je hun winkel in Amsterdam, Doesburg, Utrecht, Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, Breda of Eindhoven bezoeken. Daarnaast beschikt Platte TV over een klantenservice om je te helpen als er een probleem ontstaat.

Klachten, Complimenten en Tips voor Platte TV

Kijk jij al naar een tv van Platte TV? Dan willen wij graag meer horen over jouw ervaring met deze televisiewinkel. Was het makkelijk een smart-tv te bestellen via hun website? Ben je tevreden met het beeld van je led-tv? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van Platte TV je nieuwe oled-tv kwam thuisbezorgen? En hoe hulpvaardig is die klantenservice van Platte TV nou echt? Schrijf een review en vertel ons wat jouw mening over deze televisiewinkel is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (110)

Anderen bekeken ook