Onlinekabelshop

5

Bestellen

4.7

Service

6

Prijs

4.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Onlinekabelshop

Met alle elektrische apparaten die de mensen tegenwoordig in huis hebben ontkom je er niet aan dat er wel eens een kabel stukgaat of dat je een kabel of stekkers en dergelijke nodig hebt om het één op het ander aan te sluiten. In deze wirwar van kabels kun je bij Onlinekabelshop terecht voor al deze verbindingen en meer. Hoe de service van dit bedrijf wordt ervaren en of de klanten bij hen werkelijk alles kunnen vinden wat ze nodig hebben lees je hier.


Over Onlinekabelshop

 
In 2009 richtte Alex Brandt het bedrijf Safetyparts.nl op, een webshop gericht op veiligheidsproducten en bespaarartikelen. In 2010 volgden daarop Onlinekabelshop.nl en Onlinebespaarshop.nl. Onlinekabelshop groeide direct na de oprichting zo snel dat Alex zich hier fulltime op moest richten en al snel personeel in moest huren. Hij vestigde zich tevens in een winkel in Leiderdorp, deze is vanwege de groei inmiddels verhuisd naar Leiden. Onlinebespaarshop en Safetyparts zijn intussen in deze webshop geïntegreerd. Onlinekabelshop heeft als doel dé webshop te zijn met voor ieder audio- of videoprobleem een oplossing, hoe zeldzaam de kabel of hoe complex het probleem ook is.


Diensten

 
Bij Onlinekabelshop kun je terecht voor alle kabels die je maar nodig kunt hebben zoals HDMI kabels, VGA kabels, Scartkabels, DVI kabels, etc. De webshop is onderverdeeld in een aantal categorieën:

 • Audio
 • Video
 • CAI, Antenne en Satelliet
 • Computer
 • Portable apparaten
 • Apple® compatibel
 • DIN
 • Beugels
 • Gaming
 • Gereedschap
 • Kabelmanagement
 • Keystone
 • Opslagmedia
 • Reiniging
 • RF/Microwave
 • Stroom
 • Vaste telefonie

Je kunt ook gebruikmaken van de zoekfunctie op type apparaat: fotocamera, tablet, gsm, videocamera of mp3 speler. Voor hulp kun je ze bellen, contact leggen via de online chat rechts onderin het scherm of een e-mail sturen. Mochten zij het product niet hebben, dan vertellen zij ook waar je het wél kunt krijgen. Je kunt met vragen ook terecht in de winkel in Leiden. Naast het aanbieden van producten kun je op de website ook een blog vinden met artikelen over o.a. hoe je dingen aan moet sluiten en waarmee, etc.


Levering en betaling

 
De producten die je bij Onlinekabelshop bestelt kun je betalen via iDeal, MisterCash, Visa/Mastercard, Paypal of door het bedrag vooraf over te maken of achteraf te betalen via Klarna. Voor een aantal betaalmethoden worden extra kosten in rekening gebracht. De bezorgkosten van de artikelen zijn € 3,50, wanneer je voor meer dan € 75,- besteld dan is dit gratis. Wanneer je op werkdagen voor 16.30 uur een bestelling doet dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.


Klachten

 
Wanneer je klachten hebt, stuur deze dan zo duidelijk mogelijk omschreven naar Onlinekabelshop. Zij zullen binnen een termijn van 14 dagen hierop reageren, lukt dit niet, dan ontvang je een bericht met een indicatie over wanneer je een uitvoerig antwoord kunt verwachten. Je kunt een klacht over een product, dienst of de service ook indienen via een klachtenformulier op de website van Stichting Webshop Keurmerk. Deze wordt dan zowel naar Onlinekabelshop als naar Stichting Webshop Keurmerk gestuurd. Als de klacht niet binnen een redelijke termijn in onderling overleg kan worden opgelost, ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.


Laat hier jouw mening achter!

 
Heb jij ervaring in het bestellen bij deze webshop? Vertel ons dan over jouw ervaringen zodat anderen hiervan kunnen leren!


 


Vind je bij Onlinekabelshop alle verbindingen en kabels vinden die je nodig hebt en helpen ze goed als het je niet lukt om de aansluiting te maken?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Jacuzzi lay z maladives

Ik koop op 29 november 2021 een jacuzzi jay Z maladives .€1098 Ik heb de jacuzzi opgeblazen een dag erna. (geen water erin gedaan anders vervalt het retour sturen ivb hygiëne. ) Ik kom de volgende dag bij de jacuzzi en wat blijkt dat de gehele jacuzzi leegloopt . Ik heb de jacuzzi weer opgeblazen en dacht zal aan de kou liggen dat hij een beetje leeg is gelopen . Maar de dag erna is de jacuzzi weer een stuk leeg gelopen . Ik heb gemaild want het opgegeven telefoon nummer geef geen gehoor en neemt niemand op ?? Ik wil mijn nieuw gekochte jacuzzi retour doen en mijn geld terug . Na vele mails op en neer heb ik het retour papier ingevuld en opgestuurd naar kabelshop. Ik heb aangeven dat ik af zie van een nieuwe jacuzzi of dat de nieuwe jacuzzi word gemaakt. Ik heb aangegeven dat ik van de koop wil afzien van het ondeugdelijke product. Ze doen net of ze het niet snappen en willen de jacuzzi maken en weer retour naar mij sturen . Krijg je gezegd via mail stuur de jacuzzi maar via post.nl kosteloos naar ons op . Breng de jacuzzi maar naar een post.nl pakketpunt bij u in de buurt . Weet niet waar ze die wijsheid vandaan halen maar de jacuzzi weegt 87 kilo ?en post.nl gaat maar tot 30 kilo , de jacuzzi weegt 87 kilo . Heb nu 3 dagen achter elkaar gemaild dat het niet gaat met post.nl maar ik krijg geen reactie meer terug . Heb vandaag met ALPC gebeld waar de jacuzzi van daan komt en werd tegen mij gezegt aan de telefoon dat de jacuzzi gemaakt zou worden en geen geld retour zou krijgen . Ik nog eens duidelijk gezegt dat ik de koop ontbindt en er van af zie . Ben ik toch benieuwd hoe dit afloopt !!. Heb vanmiddag contact gehad met de rechtsbijstand en die zouden nu contact gaan leggen met kabelshop , ALPC of Bestway om de koop nog eens te ontbinden. Dit is de eerste en laatste keer dat ik bij kabelshop besteld heb . Zeer slechte service en comunicatie . Ik zeg: ben gewaarschuwd en bestel ergens anders . Pascal de kler

P

Pascal De kler

16-12-2021

1

klein batterijtje voor koptelfoon

Bedrijf komt belofte niet na. Leverig blijft uit Telefonisch onbereikbaar Reageren niet op email. Samengevat vermeende oplichting

J

jan puplickhuijsen

17-09-2021

1

USB-A naar RJ45 Fast Ethernet LAN adapter - USB2.0 - CAT5 / wit - 0,10 meter

Super slecht kwaliteit

I

Isura Perera

21-06-2021

0

Hdd

Verkeerd besteld dus niet toepasbaar. Alles netjes geregeld. Zowel verzenden als retour. Klein minpuntje; retourkosten worden niet vergoed. Verder prima.

C

Cees

16-06-2021

0

10m blauw 1x 0,14mm geisoleerd koperdraad voor hobby toepassingen

Top service! Kabel was defect na een week en kreeg kosteloos een nieuwe toegestuurd. Meteen volgende dag in huis!

H

Hans de Vries

16-10-2020

0

3.5 mm jack splitter

Niks is goed daar beloven te leveren doen ze niet geld weg oplichters Pas op met hun Gewoon slim zijn en voor een paar CT meer ergens anders bestellen zonder risico dat je je paar euro voor goed kwijt ben en je product nooit krijg doordat hun blijven zeggen dat het er niet is maar ook je geld niet terug krijg Stelletje dieven

R

Rp Leppink

27-03-2020

1