Onlinehandelshuis.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Onlinehandelshuis.nl

Wil je graag online shoppen? Zou je artikelen tegen een scherpe prijs willen kopen? Wellicht kun jij je slag slaan bij Onlinehandelshuis.nl. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij Onlinehandelshuis.nl bekend zijn.


Wat is Onlinehandelshuis.nl?


Bij Onlinehandelshuis.nl kun je online shoppen. Het bedrijf geeft aan een divers aanbod tegen lage prijzen aan te bieden en snel te leveren. De producten die je bij Onlinehandelshuis.nl kunt kopen zijn ingedeeld in de volgende categorieën: huis, tuin, outdoor, vakantie, auto, speelgoed, keukenapparaten, gezondheid, verzorging, erotica, audio, video, tv, computer accessoires, phone, tablet, kabels en anderen.  


Betaalinformatie


Op het moment dat Onlinehandelshuis.nl jouw betaling heeft ontvangen zal jouw bestelling verwerkt worden. Er wordt aangegeven dat sommige betalingsmethodes sneller zijn dan andere. Je kunt kiezen uit meerdere betaalmogelijkheden. Op het moment van schrijven accepteren ze bij Onlinehandelsuis.nl onder andere betalingen via iDEAL, Bankcontact / Mister Cash, Mastercard, Visa, PayPal en per bankoverschrijving. Op de website Onlinehandelshuis.nl worden meer details en informatie over betalingen gegeven. Het is altijd raadzaam om daar even een kijkje te nemen.


Verzendinformatie


Tijdens het proces van bestellen zul je zien welke verzendkosten er in rekening gebracht zullen worden. Er wordt volgens het bedrijf binnen Nederland een vast en laag tarief gehanteerd. Op de website van Onlinehandelshuis.nl wordt aangegeven dat bestellingen snel verzonden worden. Er wordt niet aangegeven hoeveel dagen een verzending exact in beslag zal nemen.


Ruilen of Retourneren


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat het altijd zo kan zijn dat je een product wilt ruilen of terug sturen. Dat is de reden voor het bedrijf geweest om een retourbeleid op te stellen. Om een retour snel te kunnen afhandelen adviseert Onlinehandelshuis.nl een duidelijke omschrijving van de reden van retourneren te geven. Het is belangrijk dat je een duidelijke afzender doorgeeft. Eventuele klachten of andere feedback met betrekking tot de retour zijn eveneens belangrijk. Je kunt een RMA formulier gebruiken bij het terug sturen van je product. Je bent niet verplicht deze in te vullen. Het RMA formulier is een standaard overzicht waarop je jouw gegevens en die van de producten kunt invullen. Je kunt het RMA formulier downloaden via Onlinehandelshuis.nl.


Klachten


Het bedrijf stelt haar best te doen om alles goed te laten verlopen. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat er eens iets misgaat. Het bedrijf raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via het bedrijf. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur via de link: https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Het is sinds half februari 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit platform is benaderbaar via de volgende link: http://ec.europa.eu/odr. Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Onlinehandelshuis.nl? Ben je tevreden over de producten die je bij Onlinehandelshuis.nl kunt kopen? Zijn de producten die je hebt besteld op tijd bij je afgeleverd? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Onlinehandelshuis.nl? De gebruikers van NederlandReview stellen het zeer op prijs als jij je visie deelt over dit bedrijf. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Speelgoed.

Mooi product (pop), precies als op de foto. Bestelling ging vlot. Bevestigingsmail was bij Spam terecht gekomen (even zoeken), maar was prima in orde. Levering ook snel en efficiënt. Kortom prima, betrouwbaar bedrijf en prima product.

E

E.Nieuwenhuijse

07-06-2023

0forum