Nvidia

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Nvidia

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in computertechnologie? Wellicht is Nvidia voor jou een mooie uitkomst. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen zijn bij Nvidia.


Wat is Nvidia?


Nvidia is een bedrijf welke haar pijlen richt op visuele computertechnologie zoals grafische kaarten en processoren. Het bedrijf verkoopt op het moment van schrijven de volgende producten: DGX-1, DRIVE PX, GeForce GTX 10-Series, Virtual GPU, Jetson, Quadro, SHIELD TV en Tesla.


Het bedrijf stelt pionier te zijn op het gebied van super chargers. Dit is een vorm van computerbesturing die geliefd is bij de meest veeleisende computergebruikers in de wereld. Je moet dan denken aan wetenschappers, ontwerpers, artiesten en gamers. Voor deze gebruikers hebben ze een soort van tijdmachine gebouwd. Achterliggende gedachte is een enorme vraag naar betere 3D-graphics en een grote markt op het gebied van gamen. Nvidia heeft een GPU ontwikkeld tot een computerbrein op het gebied van virtual reality, high performance en kunstmatige intelligentie.


Wetenswaardigheden


Je kunt op diverse manieren contact opnemen met dit bedrijf. Er zijn medewerkers die zich specifiek richten op support, sales en het vinden van een lokale partner. De platforms zijn ingericht in de volgende categoriesoorten: AI and Deep Learning, Data Center, NVIDIA GPU Cloud, Design and Pro Visualization, Intelligent Machines, Self-Driving Cars, GeForce Gaming, Shield en technologies.


Van wetenschappelijke ontdekkingen tot kunstmatige intelligentie, moderne datacenters zijn volgens het bedrijf de sleutel tot het oplossen van enkele van de belangrijkste uitdagingen ter wereld. Het NVIDIA Volta accelerated computing-platform geeft deze moderne datacenters de mogelijkheid om deep learning, machine learning en high-performance computingworkloads te versnellen. NVIDIA EGX is het cloud-native, schaalbare en GPU-versnelde platform dat eenvoudig de meest veeleisende AI-workloads aan de rand implementeert en beheert, waardoor realtime inzichten mogelijk zijn.


Ontwikkelingen


Het bedrijf stelt ook dat het een nieuw pad is naar 'supercomputing'van Exascale. Tegen het einde van het jaar zal het bedrijf haar unieke software nog verder door ontwikkelen. Het bedrijf onthulde de 22e snelste supercomputer ter wereld. Dat is het model: NVIDIA DGX SuperPOD. Deze computer is door het bedrijf in minder dan drie weken gebouwd. Er wordt aangegeven dat 's werelds snelste super computer zijn prestatierecord met drie vermenigvuldigt. Met de nieuwe 'HPL-AI-benchmark' weet de Summit-supercomputer volgens het bedrijf ongekend goed te prestereren. Het is volgens het bedrijf de basis voor wetenschappelijke ontdekking. Het product 'CUDA-X HPC' is een verzameling bibliotheken, tools, compilers en API's waarmee ontwikkelaars de grootste problemen en uitdagingen in de wereld kunnen oplossen.


Het bedrijf zegt bol te staan van de inspirerende creativiteit in de media- en entertainmentindustrie. NVIDIA wordt gebruikt door 's werelds toonaangevende film- en productiestudio's om de meest geavanceerde, visueel rijke speelfilms aan te sturen die ooit zijn gemaakt. Klanten kunnen ontdekken hoe de geavanceerde technologieën werken zoals diep leren, simulatie, realtime rendering, virtuele productie, box office record-breakers en het mogelijk maken van Academy Award-winnende foto's.


Wat zijn de klantervaringen bij Nvidia?


Ben je al klant bij Nvidia? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Op welke manier heb jij samengewerkt met Nvidia? Hoe kijk je tegen dit bedrijf aan? Ga je in de toekomst vaker zaken doen met Nvidia? Zou je Nvidia aanbevelen aan andere personen? Door je mening te delen via NederlandReview help je een hoop mensen de juiste keuze te maken. Mede door jouw inbreng blijven we het platform voor de objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)