Multimediashopper.nl

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Multimediashopper.nl

Vind jij het leuk om gadgets te bestellen? Zou je dat graag via een webshop doen? Dan is het wellicht een idee een bezoekje te brengen aan Multimediashopper.nl. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze webwinkel en bijbehorend bedrijf.


Wat is Multimediashopper.nl?


Via Multimediashopper.nl kunnen allerlei gadgets besteld worden. Deze webshop is onderdeel van het bedrijf MultiMediaShopper. Dit is een klein familiebedrijf. Deze organisatie wordt naar eigen zeggen gerund met enorm veel liefde en passie. Ze stellen altijd te trachten om goed te handelen. Er wordt aangegeven dat ze anders werken in vergelijking met andere webshops. De service wordt omschreven als warm en vriendelijk. Omdat de samenleving aan het verharden is, willen zij juist warm en persoonlijk contact met hun klanten hebben. Vriendelijkheid en respect staan hier hoog in het vaandel. Er wordt aangegeven dat ze de webshop zijn met het grootste aanbod van multimedia accessoires.


Verzendinformatie


Iedere bestelling die bij deze webshop wordt gedaan, zal kosteloos worden verzonden. Pakketjes die door de brievenbus passen worden verstuurd met brievenbusverzending. Mocht het om een groot pakket gaan dan zal je een trackinglink ontvangen. Met deze link kun je online volgen waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. De gemiddelde levertijd van reguliere bestellingen ligt tussen de 3 en 8 werkdagen. Op het moment dat je order onderweg is zal je een verzendbevestiging ontvangen. Heb je een vraag over je levering? Dan kun je een bericht sturen via het contactformulier of per e-mail. Het e-mailadres dat je kunt gebruiken is klantenservice@jevy-webshops.nl.


Retourinformatie


Wil je om een bepaalde reden afzien van de aankoop? Dan kun je gebruik maken van het herroepingsrecht of een retour in gang zetten. Mocht je willen herroepen dan zal je dit binnen twee weken moeten doen. Deze bedenktermijn gaat in op het moment dat je het artikel fysiek hebt ontvangen. Je hoeft dan geen reden voor annulering door te geven. Als je je geld terug wilt ontvangen moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo mag het product geen schade bevatten, moet het compleet zijn en ongebruikt. Je kunt ook een reguliere retour in gang zetten. De retourtermijn is door dit bedrijf vastgesteld op 30 dagen. Dit kan wel kosten met zich meebrengen. Het is dus handig om daar rekening mee te houden.


Privacy


Net als bij andere online shops wordt er waarde gehecht aan privacy van de mensen die Multimediashopper.nl bezoeken. Er is zelfs een heel privacy beleid opgesteld. Daarin wordt bijvoorbeeld vermeld dat er wordt zorggedragen voor persoonlijke informatie. De gegevens die jij achterlaat worden vertrouwelijk behandeld. Ze gaan met persoonsgegevens om zoals dat is vastgelegd in de eisen van de EU Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-GDPR). Persoonlijke informatie wordt puur en alleen gebruikt om jouw bestelling te kunnen afhandelen.


Contactmogelijkheden


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor deze organisatie? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Dit kun je doen via diverse contactopties. Zo kun je bijvoorbeeld een vraag sturen via het online contactformulier. Er kan ook telefonisch contact opgenomen worden door te bellen met +31(0)619439677 of een e-mail te sturen naar klantenservice@jevy-webshops.nl.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Multimediashopper.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat heb jij hier besteld? Ben je tevreden met je aankoop? Hoe heb je het bestelproces en de service ervaren? We waarderen het enorm als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Power Bank

Koop hier NIET. Prijzen zijn net iets lager als bij competitors. Maar je bestelling wordt niet geleverd. 1 antwoord op verschillende reacties "levering is vertraagd", daarna niets meer. Dit is geen serieus bedrijf.

C

Chris

03-08-2023

0

draadloze muis

19 april een draadloze muis gekocht. Tot op heden (24 mei) niets ontvangen. Per mail contact gehad, ze hadden niet mijn goede adres, toen gaven ze aan dat het druk was en ze niet zoveel mensen hebben om in te pakken. Per mail word ik aan het lijntje gehouden, het lijkt erop dat ik mijn product nooit zal ontvangen.

K

Kristel

24-05-2023

0

opvouwbare Tablethouder sunnylife voor DJI mini 3 RC-N1 controller

ik heb op 28 april in webshop van Multimediashopper.nl opvouwbare Tablehouder sunnylife DJI RC-N1 controller gekocht en direct betaald en tot vandaag heb ik geen bericht en geen artikel ontvangen. ik heb paar keer e-mail gestuurd en ook heb ik gebeld maar geen reactie meer. Het ie een oplichting van dit winkel...

M

Morteza Aghazadeh

10-05-2023

0