Motointegrator

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Motointegrator

Heeft jouw auto nieuw onderdelen nodig? Dan is het wellicht een idee om eens een kijkje op Motointegrator.nl te nemen. Bekijk eerst via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn. Alle reviews die je leest zijn eerlijk en onafhankelijk geschreven.


Wat is Motointegrator.nl?


Motointegrator.nl is een online winkel waar auto-onderdelen gekocht kunnen worden. Deze onderneming is onderdeel van Cleverlog-Autoteile GmbH, een grote speler op het gebied van auto-onderdelen in Europa. Deze onderneming geeft aan over een groot assortiment te beschikken. De focus ligt op personenauto’s uit Europa, Amerika en Azië. De voorraad bestaat uit ruim een miljoen onderdelen. Op Motointegrator.nl is te lezen dat alle producten van bewezen kwaliteit zijn. Er is voor ieder automerk wel iets passends te vinden.


Klantvriendelijkheid


Deze organisatie zegt klanten altijd op vriendelijke wijze te bedienen. Er kan volgens Motointegrator.nl makkelijk op autofabrikant gezocht worden. Hierdoor is het eenvoudiger om de juiste accessoires voor een auto te selecteren. Naar eigen zeggen kunnen consumenten rap en zonder complicaties bestellen. Er wordt professionele IT-ondersteuning geboden. Er wordt gewerkt met een nieuw IT-systeem. Dit moet het mogelijk maken om artikelen binnen ‘no time’ te bezorgen. De technische mensen dragen dagelijks zorg voor de website. Wijzingen worden iedere dag bijgewerkt. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Heb je een vraag, opmerking of feedback? Dan ben je van harte welkom om dit bedrijf aan te spreken. Er kan zowel per e-mail, schriftelijk of telefonisch contact worden opgenomen.


Bestelinformatie


Weet je al wat je wilt kopen? Dan kun je de artikelnaam invoeren in de zoekbalk bovenaan op de homepage. Je kunt met verschillende criteria zoeken. Weet je nog niet wat je wilt kopen? Dan kun je ook eerst even rustig rondkijken. Klik dan bijvoorbeeld eerst op een van de categorieën. Alles wat je kan kopen staat afgebeeld met een foto. Ook kun je de productinformatie lezen. Er kan via diverse betaalmethodes betaald worden. Op de website staan deze allemaal beschreven.


Verzendinformatie


De verzendkosten zijn door dit bedrijf vastgesteld op € 4,95. Bij een minimale bestelwaarde van € 120,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor de verzendingen van de pakketten wordt samengewerkt met DHL en DPD. Moeten de goederen naar een ander land verstuurd worden? Dat is mogelijk. Er gelden wel andere voorwaarden. Deze staan beschreven op de website. Het is niet mogelijk om spullen te leveren op de Canarische Eilanden.


Herroepingsrecht


Klanten hebben de mogelijkheid zich te beroepen op het herroepingsrecht. Wettelijk is de termijn op 14 dagen vastgesteld. In deze fase kan een overeenkomst herroepen worden. Er hoeft dan geen opgave van reden tot annulering doorgegeven te worden. De twee weken gaan van start op het moment dat je een item fysiek hebt ontvangen. Wil je het herroepingsrecht uitoefenen? Dan dien je een ondubbelzinnige verklaring in te vullen. Deze kan schriftelijk, per post of e-mail, naar het bedrijf worden verstuurd. Heb je een aankoop gedaan? Dan is het ook goed om te weten dat jouw product wordt geleverd met fabrieksgarantie. In deze fase moet een product doen wat ervan verwacht mag worden.


Klantervaringen


Heb jij al ervaring bij Motointegrator.nl? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. We stellen het op prijs als je jouw mening wilt delen via een bedrijfsreview op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)